jäääääääääääpp

Yeah.
Fän, idag skulle jag changea nagellack. Men så gick jag runt lite utan det ett tag. Asså fan, det kändes helt sjukt, och kändes som om naglarna skulle typ gå sönder eller nått. Och det gjorde typ ont i början. Eller så inbillade jag mig bara. Men jag kan verkligen inte vara utan nagellack. Seriöst, sen typ i vintras har jag inte varit utan nagellack en dag. Det kommer aldrig hända.
Det är typ som att vissa inte kan gå utan smink. Jag kan inte gå utan nagellack. xD Så är det bara. Det känns naket och fult.

Dagens dag har verkligen varit helt tråkigt. Men farsi ringde tillsut iallafall och sa att han kunde skjutsa mig till Vaxholm imorgon. GREAT. Och då får jag ääääntligen träffa baby<33 Fy satan vad jag saknar dig söt! :''(

Jao, så jag drar till Daniel. Och mor min drar faen till NEW YORK! wtf är det liksom, men jaja, hon kommer säkert ha det charmigt :)

Men nu ska jag typ kolla Sex and the City kanske, om inte mor och matz har ockupperat teven. ;( Annars blir det väl att dricka oboy käka nektarin och kolla någon film kanske. Eller sova så fort som möjligt så det blir imorgon fortare! :D

Yeah, men alla får ha det så bäst tills nästa gång vi hörs :* :) puss på några av er.

speciellet på linn söt som var söti igår kväll och pratade lite när det behövdes.  <33

mammor är bäst,

Uscha buscha, känner mig väldigt osocial här. Men jag har typ inget att skrvia känns det som. Anting händer det för mycket, och då kommer jag ju inte orka skriva allt det såklart, fast är det någe mega grejs så skriver jag det. Troligtvis.. Och annars om det inte händer någonting, jaa, då finns det ju ingenting att skriva, right? Knepigt det där. Men nu får jag väl komma med några ord. Och det har jag ju gjort nu. Så det kan ju räcka. Fast allt som jag har skrivit nu känns bara konstigt, helt onödigt och shit. Men det kanske får någon att garva och tycka att jag är patetisk eller något liknande. Men bara så ni vet, jag är inte patetisk.
Faktum är att jag är bäst! :O Det visste ni inte va? Och snyggast är jag också, nästan, den finns en person som är snyggare än mig. Faktiskt, kanske låter otroligt, för jag är ju jävligt snygg, men så är det. Och den personen är verkligen bäst, lika bäst som jag. Och bara så ni vet så älskar jag den personen, och jag vet att den personen älskar mig också. Vi älskar varandra, mest i hela världen.
Men ibland kan jag inte sluta tänka på hur mycket dåligt jag har gjort som har fått den personen att må dåligt. Då känns allting inte lika bäst, eller hur?  Men det kanske är lugnt. För allting sånt är ju över. Det kommer aldrig hända. Även om det känns så så kommer det aldrig hända. Jag lovar, det finns inget i hela världen som kan få det hända. För jag har blivit smart och förstår att det är det dummaste man kan göra. Inget blir bättre.
Jag såg faktiskt en personen idag, i stan. Jag blev lite förvånad, att hon vågade liksom, jag vågade fan inte, fortfarande är jag rädd att det syns ibland. Men jag blev också glad. För jag såg hur allting var bra, hennes kille. Allting, och jag tänkte att det är nästan precis som mig.

Shiet, det här blev jag vet inte vad. Men det bara kom, och jag måste skriva ibland, även om ingen fattar något av det.

Jao, idag var jag och mor i stan. Hon skulle fixa grejs. Och jag fick chansen att äntligen köpa ny piercing till naveln. Yeah, finally :D Den belv större än den jag hade tidigare, great. Och ni som känner mig bra kan ju gissa en gång vad det var för något mönster. Japp, ni hade rätt, STJÄRNA :* Och sen skulle mor min klippa sig, och snäll som hon är fick jag mig en liten klippning också :) Faktiskt,  jag älskar min mamma<3 Hon är bäst. :)

countdown 2 weeeeeeeks! :D

Yeah! Nu är det bara två fucking veckor kvar ! Fy satan vad najsigt. :D


26 juli, är det najs?

Gah. Det är sjukt varmt. Men jag ska inte klaga. Det är fan mycket bättre än regn iallafall.

Just ni sitter jag och försöker få fram det slutgiltiga resultatet för O-ringen. Det gick ju helt sjukt bra igår. Så jag hoppas verkligen att jag plockade några placeringar.
Måndagens tävlingen gick verkligen sämst, haha, samma för Rasmus. Sen har det bara gått bättre och bättre varje dag, men har haft några bommar alla dagar utom igår då. Men jag är nöjd tillslut iallafall.
Annars har det varit ganska najs. Men också inte najs. Eftersom det gick så sjukt dåligt i måndags så blev allt cp. Sen har det bara varit sämst. Och det är fan fortfarande det. Och det känns inte bra, det är ju fan sommar, då ska man vara gald och ha kul. Men inget känns bra. Och nu vill jag bara åka hem. Just nu sitter jag i Söderhamn hos morsis kille och har iallafall fått ha hans bärbara dator häruppe. Det är najs iallfall. Men då är det ju inga kuliga på msn. Och jag , jag vet fan inte.


OMFG OMFG OMFG. det kan inte vara sant. I måndags så kom jag på placering 113 av 131. Ja, vem som helst kan ju se att det är sjukt dåligt. Japp, sen gick det ju bättre och bättre, och jag orkar inte skriva varje dags placering. Jag plockade några varje dag. Så efter torsdagens etapp låg jag på 99. Det var iallafall under hundra. Och det hade jag bestämmt mig för att hålla. Och jag ville ju självklart plocka ännu mer men hoppades inte för mycket. Och det är ju alltid jaktstart sista dagen. Men eftersom jag inte låg jättebra till blir det sen start med 15 sekunders mellanrum. Så man blr väääldigt stressad kan jag ju säga. Och det var ju inte roligare att den som vann i min klass då redan hade kommit i mål innan jag hade startat. Så jag såg henne springa upploppet... Men det var inte så mkt med det, det visste jag ju redan. :P
Så jag gick/joggade värmde upp till starten. Sen var det min tur. Femton mellan varje löpare :| Första jag ser på kartan är en sjukt lång sträcka, det gillar jag inte kan jag säga. Meeen, jag blev inte arg och så. Jag vet fan inte, jag bara kutade som fan, var sjukt noggrann. Gosh, det gick heeeeelt felfritt.! :D Heheh, och kan bara tillägga färsta mossen som jag sprang igenom. AAAH, sjönk ner till låren, nästan upp till rumpan. Gosh vad rädd jag blev. Men jag bara klev upp och sprang som fan. Allt gick bra, såg nästan inga andra D-16-2 löpare. Men för ovanlighetens skulle litade jag helt på mig själv under hela banan förutom en kontroll så allt gick perfekt.
Sen var det spurten. Det är det bästa på hela banan tycker jag. Det är en helt underbar känsla, seriöst det går inte att beskriva. Jag fick gåshud efter sista kontrollen och när jag började kuta utav helvete. Även fast det var cirka 30 grader stod armhåret rakt upp :$ :)
Kom i mål, såg att jag hade min bästa tid av hela veckan. Även fast det inte var kortaste banan, Det var 4 km, och jag hade 47. 02 tror jag. Så jag blev ganska glad. Och det var inga stigar, bara grönområden och mossar. Svårorienterat.
Japp, så nu skulle jag kolla resultatet från igår. Gosh, vill ni veta?

40!!!! Seriously, jag tror det fan inte. från 99 till 40 på en etapp. Jag är så javla stolt så det finns ju inte. Nu mår jag fän lite bättre. Asså god :D:D:D plats 40 av 122.

Ni får ursäkta för lång berättelse över allt. Men jag var bara tvungen. Och det är intresserar väl inte nån som läser denna blogg heller. Så.

Bort från orienteringen ett tag. Jag blir så less på folk som tror de vet allt, när de egentligen inte har en fucking aning.
Och jag får damp på bara allt nu. Jag känner mig inge bra. Fan att allt ska komma tillbaka. Jag är skabbig, det är bara att gilla läget. Bara hoppas på det bästa att det inte händer något skabbigt om det blir ännu värre.

Hoppas alla har det bra.


JAG ÄLSKAR DANIEL MEST I HELA VÄRLDEN <3 :D :*

De senaste dagarana har varit helt fuking underbara. Och då har jag ju självklart tillbringat de med den underbaraste personen på hela jorden. <3 Jag kan inte fatta att det har gått sex månader. Det är helt sjukt. Men det är så najs. Det har varit de bästa månaderna i mitt liv. Jag har aldrig tidigare varit såhär glad och lycklig. Allt känns så jävla bra. Jag älskar dig mer än något annat, du är den enda för mig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig baby. Du är det bästa som har hänt mig. Du gör mitt liv, älskling. <3 tack för att du finns.

Så, vi såg Hancock i fredags, igår va, japp. Den var feting najs. Askulig ibland, men roligast var ändå sen med popcornen :'''D jag har det bäst med dig.

Jag har typ precis packat färdigt det mesta inför imorgon. I veckan var jag typ taggad, idag har jag inte varit taggad. Men nu är jag ganska taggad iallfall. Hoppas det blir bra. :)

men nu ska jag dra, och jag typ dör för jag och daniel har  gjort värsta grejen, och nu är min bror jäääätteglad, fän, jag kmr itne kunna destroya det. XD

PUSS PÅ ER, SES OM EN FUCKING VECKA TYP. ska som sagt till O-ringen i Sälen. Det är slut på fredag, men sen ska jag och morsan förbi Söderhamn, så jag kommer tydligen hem på söndag nästa vecka. God damnit, det suger.

BYEEEE :*

amie är söt

Idag har varit najs. Jag har grovt ont i halsen, kändes som den skulle börja blöda fan. Om halsar nu kan det... Tänk om jag inte kan prata imorgon. Fast det tror jag, har ju precis ätit nudlar. Eftersom när jag och mor var och hanndlade idag så hittade vi först inga nudlar. Men jag dampade, så jag gick runt i hela affären och letade. Och hittade! :D Så nu har jag några :) Japp, och jag längtar som in i helvete tills imorgon då baby kommer hit och sover. Det kommer bli så bäst, jag har saknat honom mer än något annat, det har varit så jävla sämst. <33

Yeah, nu ska jag nog tråka lite vid datan föra tt sen förmodligen läsa ut min bok. har inte så mycket kvar, det går iallafall fort. Fast vill sova snabbt så att det blir imorgon fortare ;) <3   


katastrof!

AAAAH, KATASTROF, UPPTÄCKTE NYSS ATT DET INTE FINNS NÅGRA NUDLAR HEMMA!! :'(( :|


hehhe, ganska många inlägg idag, men alltid roar det nån! :)

:P

lalalla, det var najs. och jag läste halva boken, typ 120 sidor. den är grooovt bra! :) hehehe, bajbaj

lalalaaa

yeah, jag har kommit på något att göra. jag ska bada ! lääänge, fän vad najs. hörs nån gång kids. :*

MAGNUS UGGLA!!! :DDD

Igår, hm, rättare sagt inatt kanske, bestämdes det att jag och Linn söt skulle skägga till Täby och shoppa och umgås. Och självklart försov jag mig imorse. Så hade bara en halvtimme på mig att göra allt. Men jag hann, och lite träning fick man ju av språngmarsen till tåget.
Japp, inhandlades mascara, bikiniöverdel, klänning, tights^^ Och seeeen, juste en bok också fan. Syskon kärlek heter den. Jaaa, seeen, när vi gick från bokaffären hörde jag nån komma nynnandes högt bakom mig. Så jag vände mig om för att kolla. SHIET! :DDDD Det var Magnus Uggla! :O :D Snacka om charmigt! Fy satan, jag blev helt till mig, typ nöp Linn i armen och shit. Sen följde vi efter honom till McDonalds, men han försvann spårlöst när jag för en sekund vände mig om för att kolla på de fina fiskarna. Det var sämst, men det gjorde min dag, lite. För det var en annan sak som gjorde min dag. När underbaraste baby ringde. <33

Fän, jag bävar inför den kommande natten. Sämst, men funtar faen på att typ redan innan det blir megamörk lägga mig i sängen och bara reada reada reada i min bok. Fast det kommer nog inte hända om jag känner mig själv rätt. Får väl se.
Jag saknar sötaste Daniel mest i hela världen, men han kommer hem imorgon och jag är typ gladast! :))) <3 Fän, jag längtar så jag dör. (h)

Jepp, men nu ska jag typ... Ja, vad fan ska jag göra. Finns inget att fördriva tiden med. Blir kanske lite tv, eller läsning. Gosh i'm sooo borded. :(

puss på de som har det bäst xD

tjohoooo..

en liten btw:are först, hehe, skrev fel i förra inlägget. Det heter Ung-08...


Jää, idag var jag och mor min på bio. Vi såg Mamma Mia. Den var sjukt bra. Och rolig. Haha, och nån gubbe bakom hade roligaste garvet och garvade när alla andra inte garvade så jag garvade like hela tiden åt honom. Hans garv var verkligen helt sjukt. Japp.
Och så fick jag veta att morsi har bestämt sig för att åka upp til Söderhamn. Så hon kommer vara borta från onsdag till lördag. Och farsi och de är ju just nu i GBG för att min bror ska spela Gothia Cup(?). Och Ann är med hennes barn i Skåne. Såå, ja. Jag har två hus för mig själv i *räääknar* 4 dagar. Det är naaaaajs ;D Plus att min morsa jobbar hela dagen imorgon, sen natten, ledig tisdag, men jobbar natt sen igen. Jag är väldigt ensam. Det känns fräsigt, meeen. Det är läskigt. GOSH, kom nyss på. Jag har aldrig sovit ensam. Min brorsa har ju alltid varit hemma också. Och nu ska jag klara typ fem eller sex nätter. Vafan, nä nu börjar jag snart gråta. Det här var sämst. fitta. Nån som vill komma och bo med mig hela veckan? Seriöst?
Och har precis kollat ett program, som är baserat på en sann händelse. Om en seriemördare, som bara mördar unga kvinnor, typ sexton år. Gosh :S fanfanfan.

yeah, hoppas alla har det bra. jag saknar dig mest.

usch på skola.

Gaaaaah, fan. Nu får jag damp. Checkade pa, och då såg jag reklam för den hära 08-ung festivaal grejen som ska vara i kungsträdgården i augusti. Japp, så kollar jag datumet, då står det 12-16. Vafan, det är ju tydligen den 12 som min fucking jävla skola börjar. Fan, jag blir så jävla arg. Jag hade längtat efter den dära 08 grejen. FITTA! :'''''''(

baajs

Fän. Allt känns bara meningslöst. Jag fattar inte varför. Det finns inget att göra. Jag tråkar hela tiden. Känns som jag blir mer och mer som jag brukade va.
Och min mage har fän blivit fet nu. På båten svullade jag så jag typ dog. Men då kändes det bra. Men nu känns det inte bra. Och jag har inte tränat inför kommande vecka.
Jag hatar det här. Daniel kom hem, jag behöver dig.

thåström

' Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du '
                                                       
                                                       det var du :)


låten är ju helt jävla underbar. och den passar inte det minsta in på mig, det förvånar mig grovt. jag brukar bara hålla mig till såna som passar in på en. den här passar verkligen inte in på mig, men kanske passar.. skit samma, ni måste lyssna; http://youtube.com/watch?v=6r_XtR1FdZo

gymnasie shit.

Yeah, yeah, yeah.
Idag fick jag mina papper som jag behöver för att göra min omsökning till gymnasiet. Meeeen, sämst. Det är så jävla svårt. Första hade jag tänkt ta Enskilda. Men jag känner att jag verkligen inte kommer orka gå med alla som jag vet ska gå där.
Så nej, då blir det Cybergymnasiet Norra. Meeeeen, nae. Nu vet jag fan inte. Efter att ha kollat och jämnfört Södra och Norra så vet jag seriöst inte. Men nu lutar det mer åt södra, på odenplan.
Hahahha, och jag har ju kommit in där och har fått papper som skolan och när man börjar och så. Shiiiet, uppropet är den 12 augusti! :O WTF, snacka om tidigt! Två dagar efter min födelsedag också fään^^
Ah, och sen är det ju halvdagar man går. Jag ska gå förmiddag. Och då har man inga höstlov, sportlov, påsklov. De dära småloven. Och jag läste också att sommarlovet bara är sex veckor!!!

Men det är ju jävligt najs med halv dagar :)

Jaaaapp, meddelar väl mitt svar om vilket jag tar sen. Måste bestämma mig idag. För ska jag göra omsökning ska lappen läggas på lådan imorgon.

Och btw ska jag på kryssning imorgon med far, bror och bror. Det ska bli najsigt :)


LAAAAATER :*


GRATTIS, alla mammor^^

Yeah, grattis till min underbara mor som fyller år idag ! :D <3

Min dag har varit helt underbart bäst. Bestämde igår att jag, bror och Daniel skulle till täby idag eftersom tydligen båda våra mammor fyller år idag! :O Hahah, men vi bestämde ingen tid igår. Japp, så hör jag att nån kommer in i mitt rum och jag blir aggressiv och undrar varför min farsa väcker mig liksom. Så vänder jag mig om så står underbaraste Daniel där! Omg, wtf liksom. Jag tänkte vafan, drömmer jag? Haha, nepp. Fan vad underbart. Men jag blev förvånad som fän! :) Hahah, sen var det najs. Och senare drog vi till täby och fixade lite presenter.

Sen drog jag och bror till morsi och lämnade paket och fikade lite och så. Och nu sitter jag här hemma hos farsan och längtar efter Daniel så jag dör! <333


hoppas alla ute i världen har det bäst!

.

En hemlis; jag var snygg idag :O

was it all for nothing?

Ni gör min dag tjejer. :) <3

Jag är bra som jag är.

Jag mår illa. Jag är hungrig. Jag saknar Daniel. Jag känner mig äcklig som stod hängd över toaletten när han skulle åka hem. Jag vill ha tillbaka inatt. Jag vill skratta.  jag vill inte säga att jag grät och inte skrattade. Du skrattade hela tiden. Du hade jätteroligt.

Jag var beredd, jag hade modet, jag behövde prata.



Tidigare liv. Jag fick en som var extra duktigt eftersom jag var sjukt nervös. Han pratade jättelänge med mig innan. Och han hade värsta grejerna som man skulle tänka på och så som tog bort nästan all nervositet. Sen bar det iväg.
Det var kuligt. Och jag gick tillbaka till när jag låg i mamis mage. Det var helt underbart. inget att orao sig för, varmt och skönt. Sen kom jag dit. berättade allt jag såg. Jag hade två barn. Jag började nästan gråta när de kallade mig mamma. WTF, jag är bara 15. Nej, där var jag ca 30.
Nog om det, jag har allt nerskrivet. Och ni är endå inte intresserade av ett av mina tidigare liv.
Sen när jag var mellan tidigare och nu. Då skulle jag ta farväl. Och då skulle jag säga något till mitt förra jag som jag ville att hon skulle veta. Då sa jag att hon var bra som hon var.  Och mitt förra jag skulle ha en hälsning till mig nu. För det finns alltid ett syfte med dessa grejer. Och då sa hon/jag också samma sak, att jag är bra som jag är.

Efteråt, han berättade att när jag öppnade ögonen bara lyste det ur mina ögon och det var helt otroligt. Sen sa han att när jag sa det om att jag var bra som jag är. Han hade fått gåshud. Och jag typ dog när han sa det. Jag förstod att jag verkligen är bra som jag är. Jag är jättefin, jag är speciell. Jag är inte som någon annan.

Utkast: Idag har ...

heheh, det hära inlägget hade tydligen inte publicerats. men tror jag skrev det i fredags  kväll^^


Idag har varit en ganska dryg dag. Tidig uppstigning förr at åka och mata fiskarna hos farsi eftersom han är i Danmark. Sen åkte jag och mami till lidl och handlade.
Sen har jag typ städadat färdigt mitt rum så mkt som jag har kunnat. Det ser iaf avsevärt mycket bättre ut nu än tidigare idag. Då låg det helt seriöst kläder och grejer över hela golvet. Bara en liten gång mellan dörren och sängen. jag lovar, jag driver inte. Det är ganska typiskt mig, om ni ville veta^^^ men det är lite charmigt eller hur?  Men nu ser det great ut.
Jag saknar Daniel så ja ghåller på att dööö! ;( Men imorgon träffas vi och så ska han sleepa här <33

Och jag är fett nervös inför hypnosgrejen imorgon. Tänk om jag får reda på något jätte hemsk. n av gångerna mor gjorde det då hade hon i ett liv blivit mördad av sin pappa. I ett annat hängd. Men det blir nog kuligt.

Men nu ska jag gå och kolla på Scream 2!! GOsh, var sjukt länge sen jag såg de filmerna!

PUSS PÅ DANIEL! <3

YEAH

Var på avslappningshypnos idag. Fy helvete vad det var najs. Var helt sjukt nervös för vad som skulle hända.
Gud vad skönt det var. Blev helt sjukt avslappnad och bara låg där och tänkte på typ inget. Och efter det skulle man tydligen vara mycket lugnare och avslappnare, och gladare och positivare. Och det var helt rätt! :D Hända ju tex värsta grejen nyss.

Japp, men måste nog svoa nu. Ska upp tidigt imorgon för att åka till far min och mata fiskarna. Btw, på lördag ska jag på hypnos så man får veta sitt tidigare liv! :O :D


it's my heart.

Det är ljust ute. Har solen typ gått upp? Klockan är bara tre, åh helvete. Klockan är tre! Fan. Nu måste jag gå och sova fan. Men jag behöver pengar till mobil, ge mig. jag måste få höra mera roliga saker, som grillkrydda i näsan. :')

Sängen kallar, goder natter till ingen förutom min baby som är mitt allt. <3

it's my heart.

Jag vill spy. Spy så det gör ont. Jag vill ha ont. Men jag har redan ont. Men jag vill inte ha såhär ont. Det andra ont. Men det kommer inte hända. Men jag är så jävla dum. Och jag gör bara alla så in i norden besvikna.
Och jag vet att jag inte är tillräckligt bra. Jag ska göra allt. Och göra det perfekt, och alla ska vara glada. Det är bra, jag vill att alla ska vara glada. Och jag älskar när det är jag som gör de glada. Men det är suger. Jag suger.
Förlåt för att jag inte är bäst.

RSS 2.0