Fortfarande sjuk :(

Kände mig lika sjuk idag som igår så idag har jag inte kunnat träffa min älskling :( Det suger, och jag hatar att vara sjuk! Gick ner kl 8 imorse och hämtade cola o tre halstabletter, sen sov jag, till och från. Sen kom mamma med en kopp te med honung o en Ipren. Sen sov jag mer, sen drack jag teet, och började blöda fucking näsblod :( Sen sov jag mer, och gick upp vid halv fyra!
Då blev det min första måltid för idag, o det blev tre portioner, o jag är fortfarande hungrig!
Sen när mamma o jag sitter o äter kör en polis bil upp framför vårat hus, två poliser går o ringer på hos ena grannen, ingen öppnar, sen går dom runt husen, sen ringer de på hos andra, o där går dom in o har inte kommit ut ännu, jag undrar vad som hänt, för de poliserna är hos är verkligen inte de bästa människorna...
Nu ska jag se om det går något bra på tv, hejdå så länge

Hata att vara sjuk!

Sitter just nu och tittar på Idol, och svettas ihjäl, men snart börjar jag väl frysa som fan, eftersom jag har feber och typ shitfuck fökyld, mår skit pissigt, men har tagit en Ipren som gör att jag för tillfället känner mig bättre iaf, men fuck vad jag hatar at vara sjuk!
Fast idag blev det nya skor iaf, det är nice, får väl visa de sen när jag mår bättre någongång, vilket jag hopas blir imorgon så jag kan träffa Daniel min älskling<3

I got it

Mådde som sagt inge bra igår när jag la mig, kunde inte sova på hur länge som helst heller, tror jag somnade två...Så idag vaknade jag tolv, och mår skit fortfarande, inte ens hungrig och då är det något fel på mig! Blir helt snurrig hela tiden så fort jag går nu, så jag mååste äta något annars kommer jag svimma. Och nu ska jag tydligen in till stan och fika, trodde inte det skulle bli något eftersom jag väntat i ca 12 h på svar, så nu blev allt konstigt. Men jag får fixa till mig och försöka äta något så jag klarar mig dit och hem

so what if I break down?

för det första har jag den bästa pojkvännen i världen som jag aldrig i mitt liv kommer sluta älska<3
för det andra flyttar jag från kårsta till täby i slutet av januari
för det tredje har min söta kissekatt hittats i söderhamn efter månader utan henne, levande , thank god!
för det fjärde tror jag min kropp bangar mig, den vill nog inte mer, min rygg o nacke dör varje dag, jag klagar ständigt på den så förlåt till alla som får höra det tjatet hela tiden :/ sen har vi skit stress utslagen, sen blöder jag ur munnen när jag borstar tänderna, tappar hår, gosh jag vill inte ens fortsätta :(
nu ska jag strax sova o hoppas jag får kul imorgon o mår bättre då

Jag älskar dig


You know i've been waiting

i ca 5 timmar har jag suttit och hoppats och inbillat mig att det ska ringa på dörren
men jag antar att det enda jag bad om idag inte heller kommer hända

godnatt.

.

ingen grey's anatomy repris idag o ingen trafik uppsats skrivning
ingenting annat som jag vill för den delen heller
fucking skit jag e

Sweet dreams..

Det är dan före lov, typ.
Och jag sitter o vill bara gråta.
Jag gillar inte hösten, eller vintern, den får mig otroligt nere.
Jag går bara neråt o neråt nuförtiden.
Men jag tror inte att det är någon som märker, för ingen gör något.
Allt är bara helt konstigt, jag höll till o med på att freaky ut över en endaste fråga på ett prov idag. Allt kändes bara helt konstigt o jag visste inte vad som skulle hända, jag blev bara helt snurrig o galen i huvudet. Jag är för stressad.
Jag vill bara ha den där dagen som jag skrev om förut, när allt ska vara bra för mig och alla vill att jag ska må bra. När något extra händer för just mig. Men jag vet att den bara finns i mina drömmar, så jag får väl gå o drömma om den nu, godnatt.

^^,

http://www.youtube.com/watch?v=CvCx2BvjVVg&NR=1

Le scaphandre et le papillon

Fjärilen i glaskupan





Åh, så jävla bra film. Jag vet inte ens vad jag ska säg om den, men jag vill ha den som fan, måste hitta någonstans där jag kan köpa de. Fan asså, boken måste jag också läsa.

Om fjärlien i glaskupan:
Journalisten Jean-Dominique Bauby drabbas av "locked-in syndrome". När han väl vaknar upp är han förlamad, och kan varken tala eller röra sig. Ena ögat är det enda han kan röra, och med detta enda kommunikationsmedel författar han sin bok "Le Scaphandre et le papillon".

google.se

grym låt från filmen


.

don't bring flowers after i'm dead


Listen to the boom box

Skoldagen var väldigt dryg, men på franskan blev det film med franska 2 istället för prov! Fjärilen i Glaskupan tror jag den heter på svenska, har faktiskt sett lite av den tidigare då den gick på tv1000 o jag tänkte, kan säkert lära mig lite extra franska av att se den^^ Men den är faktiskt jävligt bra, sann händelse också. Kortfattat, Elle´s moderedaktör-bilolycka-förlamad-bara ett öga kvar som funkar-helt vanlig inuti-hans berättelse-inuti en glaskupa kan man säga eftersom han är som fånge i sin egen kropp. Fan vad hemskt :(
Jag har iaf jävligt ont i mitt huvud just nu, kan bero på den brist av mat o vätska jag haft idag... Men det fixar jag imorgon med att börja med en härlig sovmorgon! Sedan blir det att träffa baby o plugga, som jag även träffade idag! Fan vad najs, känns som fucking evigheter sen även fast det var i lördags<3
Nu ska jag snaart sova, måste bara fortsätta prata lite med min älskling! :$


Inspirerad

Vet ni vad jag har glömt, i torsdags påväg till idrotten så såg jag, mest känd som skådespelare, Alexandra Dahlström i tunnelbanan! Ni vet hon som är med i Fucking Åmål, Sanning och konsekvens o lite sånt, nice price!
Just nu för tillfället känner jag mig väldigt glad och uppspelt o jag vet inte riktigt, det är ett ord jag letar efter men kommer fan inte på de nu... JO! Inspirerad är det, jag känner mig inspirerad!
Fan vad najs, till vad, ja, inget speciellt faktiskt, godnatt!


bild från google

Alla älskar väl Ica reklamerna!







Just nu

Just nu mår jag väldigt bra, men jag har lite oskön känsla i magen, men den beror på kultur o idé historia provet som sker imorgon kl 08:00. Så snart kommer den känslan vara borta!
Glad känner jag mig faktiskt, för jag känner att jag ska göra massor av bra och roliga saker, har jag iaf bestämt mig för. Jag ska även göra bra saker för mig, så jag mår bra.
Har även pratat med min kusin Johanna idag om att träffas!
Och om bara en vecka är det ju lov, så satans skönt, bara hoppas att min skola är snäll och ger oss så många lediga dagar som möjligt fan!
Men tyvärr måste jag veeerkligen sova nu för ananrs kommer jag aldrig orka upp imorgon bitti, men först måste jag gå och dricka lite vatten.
Goooodnatt!

push it to the limit

Efter att precis ha blivit attackerad o skrikandes tillslut fått ut fjärilen ur mitt rum ska jag nu ta mig en najs dusch!
Känner mig även grovt taggad på att börja träna, mycket. Skulle vilja gå på gym, eller träna på ett gym, vad som helst, gymaktigt. Jag måste bara träna. För alla olika anledningar som jag inte har lust att skriva här. Får ta mig ut imorgon kväll, i mörkret, men då är det bra att man är gammal orienterare och har pannlampor av olika sorter!

All natural

Allt känns bara fuckat, jag vet inte varför.
Men jag vet iaf att jag har den bästa pojkvännen i världen, och det är så underbart, jag älskar dig.
Imorgon ska vi ha visning här hemma, måste städa upp i mitt rum lite (MYCKET), men det hinner jag ikväll.
Sen har jag lite frågor att svara på inför kultur o idéhistoria provet på måndag...
Sen vet jag inte vad, känner att jag har så himla mycket jag vill göra, sen finns allt det jag måste göra. Då blir det så att jag inte gör något av det för allt blir bara fuckat. Känner även att jag inte hinner njuta av någonting, för jag går bara runt o oroar mig o är stressad över alltför många saker.
Jag vill bara ha en liten dag där jag kan få njuta grovt, o känna hur allt är bäst o så himla värt, att jag är så värd allt.
Kommer det hända?


leloveimage

I am

Åh, min snälla mami kom precis upp med lite brända mandlar, älskar det!
Nu ska jag strax sova så jag orkar med det dryga lilla matte testet som kommer imorgon, sen blir det nog en chill engelska lektion och efter det träffa baby och ha bästaste fredagen ever!
Goooodnight! :)

La Roux-Bulletproof



Åh fy satan, jag är helt fast sen jag såg den på ztv idag! Någon som har, jag måste fan ha låten!!!

Nagellack o nobel pris!

Vet ni?
Kanske inte, men jag vet iaf att jag verkligen älskar nagellack! Det är ju bara förjävla bäst, vem fan uppfann det egentligen?! :D
Så, om någon nån gång inte alls vet vad den personen kanske ska köpa till mig nån gång när man köper saker till mig, köp ett nagellack, jag kommer älska det föralltid! ;D

Btw, min morfar har fått Nobel Pris, fredspriset! :O :D Cooolt eller vad?  Mami hade hittat ett diplom från det.

AAAAAAH!

Sitter i en datorsal i skolan och väntar på att trafiken ska börja, så sitter det några f***t**** och skriker på mig och nån snubbe som vill ha hjälp med sin läxa. Alltså jag blir så jävla aggressiv när människor man inte känner vill att man ska hjälpa dom med deras läxa! Vad fan äre som är så svårt, kan man inte själv gå till en fucking lärare! Okej att man hjälper sina vänner med man sjunker inte så lågt så man frågar okända -.-
Sorry men jag känner mig bara väldigt arg, vet inte varför egentligen, och bara grovt jävla törstig!

Sometimes I wish


leloveimage

Hilary Duff-With Love


Största ormen jag någonsin sett :'(



Fy fan vilken stor fet orm, jag tror jag dör! Jag hatar verkligen ormar :( Tänk om en så stor kom inringlandes i ens rum! AAAAAAAH

Trött som faen

Helgen är äntligen här, men det är ingen helg som jag önskade mig tyvärr. Finns bara en anledning till att jag vill ha helg men tyvärr blir det inte så den här. Men jag får klara mig ändå.
Mår inge bra just nu iaf, eller, jag mår bra men inte bra för jag är typ lite förkyld o mega skit huvudvärk, så ska nog sova nu.
Men imorgon fyller min lilla broder 9 år iaf! :D
Godnatt.

h.d.

just do it with love, love, love, love

inte för att någon lyssnar, men jag måste

cervello-stay and bleed

googoo dolls-iris

yellowcard-city of devils


inte för att någon lyssnar, men jag måste, annars klarar jag det inte, och musik är mitt sätt.

7 oktober

Jag känner mig lite förkyld, det är drygt, lite ont i huvudet, känner mig lite febrig, konstig i halsen, tur att ajg hitta massor av halstabletter hemma!
Fick tillbaka två prov idag, historia VG- & engelska VG. Nöjd som fan iaf.
Fick även veta att det nu bara är två histria uppsatser kvar ända fram till vecka 3, jävligt skönt!
Imorgon blir det först skolfoto sen franska sen simning på idrotten.
Nu är det strax mat som jag läängtar efter sen kaaanske jag kan förmå mig att göra lite läxor!!!
Sen blir det rey's o sängen direkt efter det, direkt! Sover alldeles för lite..

fuck stress

*mitt jävla stress utslag på handen är påväg tillbaka, och jag pallar verkligen inte*

Manson ställer in! :(

Gah! Jag trodde inte det var fucking saaaaant, men efter att ha kollat runt o det verkar vara väldigt trovärdiga källor som skriver om det överallt. Åh, shitfuck! Ville ju se manson mega fan!
Bajs, ändrgingar i schemat my asssss, alltid finns det tid för att komma till Sverige vafan, vi är ju bäst!


Någon dag

Idag är det kanelbullens dag, och faktiskt har jag ätit några bulls när jag var med baby för hans moster fyllde år.
Känner att jag den kommande veckan måste plugga ganska mycket, men det är inte så jobbiga saker som måste göras.
Sen behöver jag köpa nytt smink, sen finns det lite annat jag vill ha.
Ett plus i kanten är att nu går Roslagsbanan heela vägen in till tekniska igen! Så jag slipper hoppa av och byta vid Danderyd, grovt skönt.
Nu kollar jag Playa Del Sol, lite drygt, måste nog gå och packa ihop alla saker som ska med till pappa imorgon. Ska försöka komma i säng tidigt också, så jag är pigg i skolan imorgon!
Jag är iaf väldigt glad just nu, men känner mig ändå jävligt stressad i magen...
Een sak till, jag och baby ska börja träna i veckan nu också, som vi gjorde förut, det har jag längtat efter! :D

BLONDIE!

HEJ!
I torsdags hade vi gympa, på Kvarnholmen, där de spelar in IDOL! :D Så när vi gick till idrotten såg jag och becca en idol bil! Men pallade inte ta kort då, vi täntke göra det sen. Sen under idrotts lektionen hörde vi mega genom väggarna hur de repade! Efter idrotten gick vi ut, men bilen var borta, så vi gick runt huset, och kollade rakt in i Idolstudion!! Alla de blåa och röda lamporna och allt, najs!


Idag, har jag blivit blond!
Japp var och klippte mig och slingade.
Fick även lite Sun Tan Spray eller va det kallas, så är lite brunare i facet^^
Puss på daniel!

sry för ful bild, men man ser liite vilken färg mitt hår har




jag älskar daniel!

RSS 2.0