You give me a great feeling

Tänk vad bara några ord kan förändra allting, bara vanligt, men ändå, inte vanligt, och en förhoppning om lite mer imorgon. Thank you, J.

Life aint nothing but a slap in the face....RAT RACE

Precis hemkommen från Hallå Åkersberga, endagsfestivalen, helt okej där, najs musik och människor. Dock kan jag ju inte hjälpa att må lite dåligt nu, men skit samma.
Isabelle var iaf här några dagar, asnajs om du frågar mig. Alltid kuligast med henne.
Imorgon blir det att åka till Pernilla, ja fy fan vad det behövs. Dra iväg och bara ha det bäst. Kommer hem sen på onsdag eftersom jag börjar jobba på torsdag! Nervös och taggad, måste ju klara av att provjobba några dagar så jobbet är spikat, men jag ska vara bäst.
Nu har jag såklart inget att göra, allt känns bara jävligt cp ensamt och tomt när man sitter här i en ensam lägenhet, hatar det verkligen. Enda man kan göra är typ äta känns det som, men åt på Donken med Cia och Daniel så är ju fan proppmätt redan...Skit samma ska inte fortsätta klaga här iaf, hejdå.

She'll fuck you right back.

YAY, idag kom min nya tygpåse på posten, så jävla glad! Den är ju stört snygg!
Nu måste jag laga mat för sen ska jag in till stan och, till att börja med, fixa schemat till jobbet på Burger King.
Sen har jag typ fått idéer till flera tatueringar, haha, inte långt kvar nuuu!


Can't live without them, seriously.

Jag har verkligen hittat dom snyggaste skorna ever! Som jag bara måste ha. Jag känner det i hela kroppen liksom, dom måste bli mina. Can't live without them, seriously.
Sen är det ju fan bäst att dom inte ens är dyra, 299, stört billigt för ett par sååå snygga skor.


Sometimes, just the way they make me feel

Hur kommer det sig att man kan bli besviken på 4 personer inom loppet av 1 (nästan 2) dagar?
En av personerna spelar det inte så stor roll med längre, för jag hade egentligen inte väntat mig något, jag visste hur det skulle sluta, så inte så stor besvikelse där.
En annan trodde jag på men hade det även på känn att det skulle hända, och det hände. Men fixade sig, typ.
De två sista är två personer jag ändå typ inte känner/precis lärt känna. Så jag borde väl inte anta att dom är som mig, minns typ det mesta från det mesta med alla personer. Så jag kan ju egentligen inte blame them liksom, för att inte minnas vissa saker.
Men jag kan inte hjälpa att just idag bli besviken. Det går inte att inte bli när antalet blir 4 st. När jag idag bara har haft en lite dålig dag. För idag skulle ju som sagt blivit en bra dag.
Egentligen vill jag inte ens skriva det här, för jag mår så jäkla bra annars, och jag pallar inte med att bloggen ska bli mer deppig än vad jag tidigare slängt i den. Men jag antar att alla har rätt till ett sånt här inlägg lite då och då.
Sen kan jag ju bara tillägga att det finns 6 personer som jag inte blir besviken på, som jag tycker jättebra om och som alltid får mig glad, och er skulle jag aldrig ta för givet, för ni är för bra för det, och ni skulle aldrig ta mig för givet.
cecilia. linn. micaela. louise. rebecca. cim.

Escape Me

Lyckades sova typ, 3-4 timmar igår, så jag mådde lite bättre. Men min kväll blev väldigt lik Linn's. Det blev ligga i sängen hela kvällen och titta Grey's Anatomy, minus gottigheter för jag mådde fortfarande lite illa.
Men idag mår man prima minus hostan, regnar gör det, men jag ska in mot stan för att gå på bio med Becca! Woho!
Sen känns det som att allt som är påväg att hända bara är fööör najs! Får ta och skriva ner det när jag kommer hem!

Great night, bad day

Inte okej alltså. Idag mår man ju som man förtjänar. Rent utsagt pissigt alltså.
men hade en förjävla bra kväll på Lidingö hos Cim igår. MYS. Fick ett efterlängtat nummer också.
Dock var alla andra typ borta helt plötsligt, så jag, Linn, Cim och Ted skulle gå och bada, bara Cim och Ted som badade. Sen fick jag och Linn sova kvar istället för att åka till mig och sova, så vi kollade på en cp film men alla var så fulla så vi somna förutom Cim som kollade färdigt filmen, som typ började med mjukporr enligt Cim och slutade med styckning enligt mig.
Nu är jag hemma och måste sova!

Inspiration

Holy shit! I fucking love these moments, man ser den här videon och så bara: BAAAAAAM!



Låten var helt okej, men videon. GOSH. Älskar den, för fy faaaan vad inspiration den ger! Helt otroligt, min hjärna blir helt galen av att se den typ :D Sminkningar, kläder, smycken, rubbet fan. Om jag inte var sjuk och inte pallade göra så mycket så skulle mycket av det där redan varit gjort!
Vilket får mig ännu mer att göra en till grej som jag vill göra efter gymnasiet, gå en make-up artist kurs, finns såna som är ungefär 6 månader, dock är dom väldigt dyra. Tror upp mot 60 tusen har jag för mig. Men jag vill verkligen göra det, och en sån här video ger ju bara grymt med inspiration!

Such a beautiful lie

WOHO! Så har man skaffat sig ett till jobb idag då! På Burger KingOdenplan! Asbra, plus att det är ju fett nära skolan! Och om det går bra och jag får fortsätta efter jag provjobbat så har jag jobb där tills minst Januari nästa år iaf! Troligtvis kan jag nos sluta på sommarjobbet jag har nu också lite tidigare än jag planerat också, jävligt skönt, för fy fan vad trött jag är på det, hehe.
Dock mår jag fortfarande inte så bra idag, plus att jag typ inte kan röra huvudet för jag har så ont i nacken. Så blir nog att sätta på lite Grey's Anatomy eller kanske sova lite.

Don't have too much to say
'Cause this is just a game

It's a beautiful lie
It's a perfect denial
Such a beautiful lie to believe in
So beautiful, beautiful
That makes me

Ohhhhh

Am I the one who's gonna bring you back?

Vaknade upp imorse riktigt sjuk, hade ju typ ingen röst kvar igår när vi var hos Benita, men då var det det enda, dock hoppades jag på ingen röst idag så jag skulle slippa jobbet, right back at me. Skulle mycket hellre suttit på jobbet än vara sjuk!
Sen ringde Oliver imorse och ville att jag skulle följa med och spela volleyboll, men det kunde jag ju verkligen inte heller :(
Fick också ett sms om grillning av Kristoffer, same shit där. Typiskt.
Hoppas på att må bättre imorgon, för då blir det in till Odenplan och snack om jobb med Benitas dotters pojkvän som är chef på stället, berättar imorgon när jag varit där!
Nu blir det nog mer frysa och sova av :(

Always in our hearts

Blidöresan var bästbästbäst, men det är ju klart det inte kan bli annat med de bästa tjejerna<3 Så skönt att bara vara där och ha det supernajs. Dock kom ju Lars och förstörde festen i onsdagsnatt, men vi hade jävligt kul tills dess iaf. Bara vänta på bilderna, sen har ju jag en video, men kanske inte riktigt facebook material... ;)
Stranden hela dagen igår iaf, jag trodde inte att jag fick någon färg, alls. Går hem sen och min kropp är förstörd, jag är röd överallt förutom baksidan av benen, och det gör sjuuukt ont, men blir ju brun sen.

Sen ringde min mami precis när vi kom från stranden igår, och berättade att min älskade kissekatt Skrållan blivit påkörd precis utanför huset i Söderhamn. Jag börja gråta som fan. Bästa katten ever, som levt i typ 10 år, och så ska hon bli överkörd av ett jävla cp som inte ens borde ha körkort :( Hon var alltid så söt, ska leta fram bilderna på henne när hon va kattunge. Nu blev jag bara jätte ledsen igen :(
RIP <3

Mord?

Woho, idag blir det Blidö, och min mor informerade mig precis om att det hade skett ett mord på Yxlan igår! Wtf, hur ofta händer det att dagen innan vi tjejer ska dit så sker ett mord på ön precis brevid. Och Yxlan är inget ställe det händer såna saker på heller ju! Men de hade förmodligen tagit gärningsmannen, men fan asså. Typiskt?!
Men jag ska ha kul ändå! :D

Devil in disguise

Dock är ju allt för bra för att vara sant, ännu roligare är det att "det" som är för bra för att vara sant showed me this song, som ju precis då kändes ganska så klockren på något sätt. På ett ganska dåligt sätt. Men jag överlever nog.



You look like an angel
Walk like an angel
Talk like an angel
But I got wise
You're the devil in disguise
Oh yes you are
The devil in disguise

You fooled me with your kisses
You cheated and you schemed
Heaven knows how you lied to me
You're not the way you seemed


You look like an angel
Walk like an angel
Talk like an angel
But I got wise

You're the devil in disguise
Oh yes you are
The devil in disguise

I thought that I was in heaven
But I was sure surprised
Heaven help me, I didn't see
The devil in your eyes

You look like an angel
Walk like an angel
Talk like an angel

But I got wise
You're the devil in disguise
Oh yes you are
The devil in disguise

You're the devil in disguise

Oh yes you are
The devil in disguise
Oh yes you are
The devil in disguise

Talk like an angel

Jaaa hörrni, snacka om att det är riktigt varmt!
Blev ju jobb igår, sen hade jag pratat med Oliver innan i tele, och jag avslöjade att jag ännu inte hade badat en enda gång det här året, så då bestämde vi oss för att bada efter jag slutat från jobbet. Så drog till honom efter jobbet, och vi försökte oss på att göra mat, men det blev ju dock jävligt fail, hahah så jävla kul! Sen vid typ, halv tolv tog vi hans bli och åkte till typ, Flatenbadet, mörkt var det! Men inte ens kallt, vi hoppade i fett fort, så nu har jag det avklarat.
Sen blev det chill i bilen, tillbaka hem till honom och typ äta mackor, sen somna vi framför tv:n, så vi gick och la oss men vaknade ganska tidigt. Bör tilläggas att det fa-an var typ 39 grader i hans kök idag?! Chill resten av dagen tills jag drog till jobbet igen. Har haft jävligt kul iaf, och han är fan grym på att sjunga, men skyller på att han inte orkar söka till Idol? Haha, aja, imorgon blir det iaf Blidö finally! GRYMT NAJS. Kommer hem på fredag, så vi höres nog då!

Shake it

GOSH vad det är varmt, men jag klagar inte, för det sa jag i vintras att jag inte skulle göra, för vintern var hemsk, sommaren är ju bara underbar, och det är ju bara varmt liksom. NAJS, men liite jobbigt.
Hemma hos mami nu iaf, blev jobb igår, sen hem till Kristoffer för att se fotbolls VM finalen med en av hans kompisar också, plus öl. Haha, vad händer med mig, fotboll och öl?! Matchen var ju iaf jävligt tråkig, hände ju typ inget, det är ju bara en hög med killar som är smygbögar och ska kramas eller ligga ner och låtsas gråta så det får bli lite action -.-
Sen blev det natt bad, för killarna då, never att jag gick i vattnet när det hoppade massa fiskar där, plus att det var kolsvart! Tillbaka och chill på balkongen, sen drog snubben vid namn Henrik typ halv tre, och vi kollade lite Futurama, sen somnade jag visst vid typ halv fyra, så då gick vi och sov. Drog ganska tidigt imorse, hämtade grejer hos papi, nu måste jag fräscha upp min inför jobbet. Inte taggad, men men. Blidö på onsdag! :D

You were delicate and hard to find.

När skrev jag senast? Torsdag, juste, blev en fucking underbar spring runda som satte sina spår så jag sitter fortfarande här med träningsvärk, men det är inget att klaga på!
Fredag: Vaknar, chillar, syr ett par shorts, igen. Sedan bar det av in till Årsta för att hälsa på några äldre släktingar till mami som också fyllde år, massa fika där. Efter det var det planerat för mig att dra till Rålis för att möta Kristoffer och några av hans vänner, så dit bar det av. Grymt bra väder, as schysst folk, och faktiskt, god öl. Haha, vid halv tio började vi åka mot en av tjejernas lägenhet i Bromma.
Under tiden hade jag och en annan snubbe upptäckt att vi båda var Lejon (stjärntecken) så vi bestämde oss för att fråga alla vi mötte om vi kunde hitta fler, för vi är ju lite speciella. Men nej, vi frågade typ 40 pers, men INGEN?! Stört.
Jag höll iaf på att pissa på mig, så det blev en snabbis på toan på Donken innan vi for hem till henne och fortsatte chillandet. Galet kul. Men efter ett tag så bestämde sig jag och det andra Lejonet, vid riktiga namn; Oliver, för att gå ut och se om vi kunde hitta käk. Sagt och gjort, där gick vi utan skor och letade mat/lejon. Fail på båda punkterna, man fan vilken promenad alltså! Några stopp blev det påvägen, men bästa var lätt fontänen!
Sen ringde Kristoffer och dom var redan påväg hem, det hade nu alltså gått ca 1 o en halv timme sen vi började vår promenad, så vi fick försöka leta oss tillbaka till tjejens lägenhet, och hon var så snäll att hon offrade sig att sova på soffan och vi fick hennes madrass på golvet! ++++ nattmat= pyttipanna med vin blandat med fanta, medans hon kör gärnet på webbcamchatt. Nasty shit.
Grym natt på golvmadrassen, sen bar det av hemmåt, med lite viktiga stopp på vägen som inte behöver nämnas dock... Men bara hoppas på det bästa nu iaf.
Så stressade hem och fixade inför mami's 50 år grejs, åååt massor, var trött så inihelvete, så nu sitter jag hemma hos papi. Jobb imorgon, pallar inte men aja. Därför måste jag sooova nu, och jag vet att ni älskar den låånga texten, men jag gillar att skriva och ni behöver ju inte läsa om mitt underbara liv om ni inte vill ;)
GODNATT.

PS, får ju inte glömma FISKEN! blir att leta upp på fejjan!

Push it to the limit

Idag fyller min underbara mami år, grattis till henne igen!
Så har blivit maaaaassa tårta för min del nu, ganska så mätt. Fast bara på tårta, är typ hungrig på mat.. Sushi skulle va jäkligt najs!
Trött är jag också, då jag blev fast vid datorn till ungefär 4 imorse, men det var najs.
Tråkigt som fan har jag nu, så blir antingen lite Grey's, städa rummet, eller träna kanske. Fa-an vad najs det skulle vara att ta en runda i spåret! Musik i öronen och bara köra!
Räknade också ut att jag tjänat ihop minst 3000 kr på jobbet efter att ha jobbat i 4 veckor nu! Så om jag kör minst en månad till, men tar flera pass än bara 3/v, ja då jävlar kan jag nog komma upp i 5000 den månaden, och då blir det 8000 kr, känns ganska mycket bättre än ingenting!

Sick and tired

Jag är jävligt sur, samtidigt som jag är jävligt glad, för att sluta få mig glad kommer nog bli svårt den här sommaren, men att jag skulle vara sur samtidigt som jag är glad är nog inte så svårt när det gäller den här saken. Eftersom det inte är första gången heller. Men det är ju så, att jag tycker, att ens eget rum, det är ens eget rum. Därför ska ju ingen annan gå och flytta på saker, ta bort saker och liknande, eller har jag fel? Det finns ju en anledning till att man har det som man har det, just för att man trivs med det. För att man gillar när just den där saken ligger på den där platsen, för att dom där sakerna som ligger framme får det att se ut som mitt rum, och inte som vad som helst där det ska vara pefekt.
Mitt längtande efter ett eget place minskas ju verkligen inte av detta, men med min uträkning och så blir det iaf ungefär ett år kvar hemma, kommer jag sen ut i världen så blir jag ju inte kvar i detta rummet iaf. Sen får man ju se vad som händer när man kommer hem.
Men under tiden, ja, jag är så trött på det att jag nu ska ta bort allt som ligger framme, inget behöver synas. Då kan ju inget ändras av utomstående?


ERIK HASSLE

JAG HAR VÄRLDENS LYCKORUS JUST NU OCH KAN INTE SLUTA LE, LOVELY!
grönan med rebecca för att se erik hassle. gooosh. den mannen är ju stört jävla underbart grym.
har sett honom en gång föurt, men fy helvete vad det här ägde.
han kan verkligen sjunga och spela så bra! sen är han ju inte liite snygg och charmig heller.
signering blev det sen, så har en autograf i plånboken och en på skon!
pluuuus, jag frågade om jag fick känna på hans hår. DET FICK JAG. iiiih, najs var det :$ han ba: hahah, vilken upplevelse!
såg även bästa bloggaren dollyblond där, grymt fin som alltid!
man ser lite av mig och becca på en av hennes bilder, hahah.







håååååret<3



Love me to pieces, killing me slow

Helvete, jag blir galen på att internet ska hålla på och fucka ur hela tiden!
Men fa-an vad jag älskar att ha sommarlov och må förjävla bra, underbart!
Och ikväll blir det Grönan för att se HASSLE! Med Rebecca! NAJS!
Dock hittade jag inga byxor/shorts nyss, men hittade däremot påsen med kläder som jag skulle slänga som jag lagt i garderoben för typ, flera månader sen, och där fanns ett par byxor, som var cp, men som nu sitter på mig som ett par perfekta short, på mindre än 5 min?! STÖRT NAJS!

2 pics från nån dag förra veckan.

7


Perfection









Ser ni de här bilderna?! Det är fucking perfection, jag älskar dom! Det är ju helt sick, ljuset och vad det gör med hela bilden, konstrasterna eller vad fan man säger. Asså helvete. STÖRT.

Just a piece of a long long long text of shit

(...) Är det jag som utnyttjar?
Men jag mår ju bra, jag behöver inget mer.
Jag klarar mig bra ensam.
Eller?

Även fast jag vet att jag mår bra, på riktigt.
Så är det ändå något jag gör fel nu.
Det är inte såhär det ska vara i min värld.
Mina drömmar börjar inte såhär. (...)

jag tror jag precis har insett att jag har gått från
ett självskadebeteende till ett annat. värre.


Just a text of a long long long piece of shit

Grafitti?

Riktigt bra video.

AIDES graffiti HD from stephane pivron on Vimeo.


GAGA





Videor

Har hittat två videor, den första är jävligt kulig, den andra är stört läskig! Hur fa-an vågar han? Den som filmar också btw! Men om man vet att det verkligen tar stopp där nere så kanske man klara det bättre, men att hålla andan så länge, ja inte fan skulle jag klara det. Men en ganska underbar video ändå!




What do you want from me?

Jobbet igår, gick ganska så pissigt, men men, bara ta nya tag på söndag!
Sen bar det av hem till Mattias, spelade läskigaste xbox spelet, sen kolla vi en skräckfilm som typ inte ens var läskig. Så nu har jag ganska precis kommit hem därifrån, ska hjälpa mami lite idag. Hon fyller ju år nästa vecka så det kommer lite folk! Och angående födelsedagar så fyller ju Miccis år idag! Grattis igen söt!
Jag vill också fylla 18 fan, men snart är det bara eeeeen månad kvar!

You're the only one who knows

Smsar med tre personern samtidigt, och alla tre lyckades skicka sms om att de skulle sova precis samma minut, hahah^^
Idag gick det asabra på jobbet, mitt bästa resultat hittills!
När vi hade möte i början av jobbet så kommer Kebron in i rummet också, en snubbe från min skola som jag gick i franskan med, så hade han börjat jobba där igår, kuligt kuligt! Sen blev det åka hemmåt, då träffade jag på en snubbe från mitt jobb som flyttat upp några våningar till det lite mer bättre betalda jobbet, men jag gick av tunnelbanan precis när han skulle på så det blev bara en kram. När jag gick hem från tåget sen och gick förbi hundklubben som finns vid mig så står det en bil där, och sen ser jag en man som lyfter upp något och sedan slänger ner det på marken och trycker ner den, japp, hans hund. Usch, den bara skrek. Sen gjorde han massa mer saker och jag fick bara mer ont i magen. Hatar när människor skaffar djur/barn men inte kan ta hand om det.


RSS 2.0