For you to see

Även om jag är ledig imorgon så ska jag nog dra mig mot sängen nu, läsa lite inför svenska provet kanske.
Men imorgon tänkte jag fan ta mig ut och springa, innan Gossip Girl reprisen eftersom jag inte såg hela idag.
Sover man inte bort hela dagen heller!


01:14
:D

just precis nu fick jag typ värsta lyckoruset
helt random
sommar, new york, frankrike, sol, vänner, bad, kläder, smycken, tatueringar, fester, pengar, fint hår, bra känslor, fina människor, körkort, fina ord
asså allt.
Jag vet inte vad men blev plötsligt helt jävla, jag vet inte vad, men fa-an vilken skön känsla.

YAY!

YAY! Fick nyss ett samtal från en göteborgare! *älskar deras dialekt*
Intervju nästa söndag då! Hoppas det går braaaaa!
Nu ska  jag fortsätta pluggandet som går bra?! Och som jag faktsikt gör?! :D
Keep on walking!


The boy In the Striped Pyjamas

Igår gick filmen på tv, och jag har länge velat se den! Gillar starkt filmer som handlar om förintelsen och allt det som hände, kanske framförallt just för att en så otroligt hemskt sak har hänt, på riktigt.
Filmen var grymt grymt grymt bra, men också väldigt hemsk. Om den lilla pojken, Bruno, vars pappa var en soldat av dom onda eller vad man ska säga, men pojken förstår inte riktigt vad det är hans pappa gör. Sedan träffar han lilla Shmul, de är lika gamla, som är i ett koncentrationsläger som hans pappa styr över. Så blir de vänner, och sen ska han hjälpa Shmul att hitta sin pappa, men han vet inte vad det är han gör, egentligen.
Jag undrar om något liknande hände på riktigt, för isåfall måste den soldaten som var far ha förstått vad fan det var han höll på med eftersom det slutade som det gjorde i filmen.
Så grymt värd att se, och jag skulle kunna se den flera gånger om!


Dream passionately

Skrivandet går riktigt bra, men nu behöver jag sova. Så får vi se om det blir lite träning av imorgon innan det är fullt ös med schemat igen. Blir till att ställa klockan också, men inte föör tidigt^^
Nu blir det sängen och mobilen. Truth or lies, the words you write is just so perfect.
:)


Skills

Ibland är internet jävligt bra.
Satt inne på bloglovin, och hade ena armen liite halvt över min dator/sidan av tangentbordet, och så plötsligt blev hela bilden mindre! Prövade massa knappar nere i vänstra hörnet, men inget funkade.
Ett snabbt sök på google och så fann jag svaret. Jag hade råkat komma åt ctrl knappen med min arm, samtidigt som jag scrollade med musen. Så om ni håller in ctrl samtidigt som ni scrollar så blir bilden mindre eller större!
Var även hos kuratorn idag, gick mycket bra!
Nu ska jag skriva lite sen blir det säng och film.

50 Cent - 24 kg!

Jag skrev ju tidigare om hur Jared Leto gick upp i vikt för rollen i den där filmen där han spelar John Lennons mördare, men nu har jag fan sett något värre. Här ifrån kommer inlägget där jag tagit bilden, asbra blogg för övrigt!
Men iaf, det är nu 50 Cent som har gått ner 24 kg för en roll i film som han själv regisserat! Jag fattar inte, han var ju hur biffig som helst tidigare, alla hans muskler måste ju ha försvunnit nu! Om han svälte sig så som han gjorde, även om han tränade varje dag, det tar ju på musklerna i stället för fettet att svälta sig, det är något jag har lärt mig iaf, (och jag hoppas ni kmr ihåg det från förra gången jag skrev det.) Men han tränade ju också, så då måste ju lite av musklerna hålla i sig, men inte på ett bra sätt då dom inte får någon näring... Well, de har nog läkare där, och han äter nog upp sig sen igen. Han hade btw också börjat ta bort tatuering från hans armar så han skulle slippa sminka över de sedan! :O
artikel

Så jävla läskigt :( 
-24 kg senare

Why?

Det måste ha blivit något fel i min hjärna på senaste tiden, eller senaste året iaf. Och felet blir bara större och större. Typ en insekt eller något som äter delar av mi hjärna sakta men säkert.
Jag kan verkligen inte göra mina läxor. Alla säger till mig att det bara är att göra dom, det är bara sätta igång, gör det bara. Men nej, jag kan inte sätta igång. D e t  g å r  i n t e. Det är verkligen inte det att det är svårt, för när jag väl gör det är det ju nästan lättast i världen! Men jag kan inte komma igång, jag kan inte göra det i tid.
Kan det vara så att jag har alltför höga krav? Det skulle inte förvåna sig om det var så, plus att jag typ alltid jämför mig med alla andra, och alla andra gör så jävla bra ifrån mig att jag bara vill sjunka. Men sen när jag väl gör något så går det antingen bäst eller sämst känns det som.
Det blir bara värre, förut (2 år sen?) då var allt lugnt, men nu har det bara blivit värre sen gymnasiet. Senaste gången jag hade en riktigt deadline satt jag fan uppe till 03:45 på morgonen. Hur jävla sjukt är det inte?!
Jag skäms över mig själv. Jag borde nog gå och prata med syo/kuratorn, (vem är de man snackar med?) som jag sa senaste gången jag hade ett breakdown, för jag känner att ett nytt är jäävligt nära.

Varför kan jag inte bara se ut som henne och få pengar för att va snygg och klara sig fine genom livet?


Jennifer's Body!

Hade lite tråkigt en stund idag, så tänkte först kolla The Hills, men det nya avsnittet skulle inte komma upp förens ikväll, så då kollade jag runt på bästa sidan, och hittade denna filmen som jag varit sugen på att se ett tag. Jennifers Body! Ouf, riktigt nasty film! Med Megan Fox som för övrigt faktiskt är jävligt snygg, sen var Amanda Seyfried med också, dock var hennes roll en sån så hon såg riktigt tråkig ut i den här filmen till skillnad mot i Mamma Mia! Adam Brody var ju också med, dock en läskig roll.
Men filmen var grymt bra, läskig ibland, och ganska nasty ibland, I LIKE. Värd film att se iaf! :DEn till, lite bättre, trailer.

Dock när jag ser på både trailerna så är det två bitar, samma bitar, som inte alls är med i filmen... Fast de verkar bara vara en liten sak, som inte spelar någon roll ändå^^

Johannes Brost

Igår när jag och Louise var i Täby såg jag denna snubben! Han hade väl en ganska stor roll i Rederiet har jag för mig, sen har han varit med i mycket annat. Såg nu även att han kommer vara med i nya filmen Orion som kommer i höst tror jag det var, med Blondinbella och "Roxanna" Fortesa Hoti, och Filip Berg bl.a.

Lite rolig klipp med honom där han snackar om Mtv... :D

Snapple<3

OMG det fanns Snapple lip gloss, jag dör!


Snapple läppglans? :D

Skola idag, dåliga nyheter och bra nyheter, därför bara värt att ta upp den bra! Troligtvis ett MVG i Engelska B!! Gick asabasamega bra på nationella och yeees, fan vad najs! Läraren tyckte även jag skulle läsa engelska C, så kanske det blir det istället för franska steg 5.
Mötte sen upp Daniel en snabbis och sa hej, och så tar han fram en Snapple, inte helt full men mycket kvar! YAY :D
Träffade sen Louise och kollade runt lite i stan, köpte en plånbok, en lång och stor som jag länge velat ha, och den här var mega fin! Men sen bestämde vi oss för att åka till Täby centrum istället, och där fick vi gratis väskor/påsar från Desigual, vi var inne där tidigare, dyrt om f*an (asså jag älskar att jag alltid ska skriva svordomarna lite finare, men det blir alltid att jag bara lägger till* men skriver ändå ut hela svordomen.. -.-) Ett linne kosta typ 800 kr...Men vi fick en pås/väska gratis!

Min efterlängtade Snapple, såg btw en stund på Cribs när jag kolla runt, en tjej visade runt, och hon hade en samling av läppglans, och så visa hon upp några lite snabbt och sa namnen. Och hon sa fan SNAPPLE! Driv inte, finns det Snapple läppglans?!?! :O :D

Väskan och plånboken!

Think about the heroes saving life's in the dark.

Vanlijmunk idag med! Grymt nervös inför imorgon, om jag klarade nationella i matte b, fan vad jag hoppas!

Bjuder också på en gammal bild som Issa gjorde, fan vad lockigt hår du hade där! :O

prick på min födelsedag, 2007, alltså blev jag 15 år...

Snapple!

ÅH, Micaela smsade precis från UUUUSA och skrev att det var gratis utdelning av Snapple där idag! Och att hon hade druckit en åt mig, hihih, tack! :D Hon har också dedikterat, eller vad det heter, en bild till mig på facebook där hon taigt kort på massssor av Snapple!


google

MUMS!

OMG jag äter vaniljmunk, jag dör på hur gott det är! :D


I want it

Nu kör vi! Ledig imorgon också! Bra start på allting! YEAH!j holiday-bed

Livet är precis som vädret.

Livet är precis som vädret.
Imorse när jag vaknade öste regnet ner.
Lite senare så blixtrar det till som fan för att det sedan inom en sekund åskar så att fönsterna skakar.
Sedan öser regnet ner i några minuter till.
För att sedan sluta, tvärt. Precis.
Sakta men säkert börjar molnen ge plats för solstrålarna som ska göra hela dagen ljus.
Torkar upp alla regndroppar.
Torkar upp alla tårar.
Det kommer bli bra, bara vänta och se.


Idag är det prick 6 månader. Jag vet inte hur jag har klarat mig. Men jag vet att livet är så jävla underbart och nu är det min tur. Det får ta tid, men man får aldrig stanna upp. Man får ligga och gråta, man får falla ner, flera gånger. Men man får aldrig sluta resa på sig. Man får aldrig sluta fortsätta gå. Man får aldrig stanna upp.
Jag vet idag, att jag är så mycket bättre än det du gjorde mot mig. Jag har varit ledsen och jag har varit arg, men inte längre. Du kommer att inse ditt misstag.
Jag är så jävla bra, och livet är kort men så jävla underbart och man kan inte göra annat än leva det fullt ut. Varje dag.
Imorse öste regnet ner för att det är just den här dagen idag, det var okej. För nu har solen kommit, och jag vet att den alltid kommer komma tillbaka. Även om man ligger ner på marken eller springer mot allt som livet har att erbjuda.
Allt blir bra.


one

Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när,
du stack ett hål i min kevlarsjäl.
Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl.My love wasn't enough

I used to make the light shine for you
The sun has left my sky
Velvet walls surround my sorrows
I've sacrificed my pride

Giving up on me
You're giving up on me
Giving up on me
You're giving up on me

I've laid myself to sleep tonight
I know you've played out everything in your mind

And now you throw it all away
A shattered memory that you would stay
Through thick and thin with me
You're giving up on me

Giving up on me
You're giving up on me
Giving up on me
You're giving up on me

I lied myself to sleep tonight
I know, you've played out every line in your mind

And now you throw it all away
A shattered memory that you would stay
Through thick and thin with me

And when you feel the pain
I'm wishing I could stay
How can you say you love me back
I never made you happy

You've laid yourself to sleep
I never said this wouldn't hurt
You gave up everything
I never said I'd give it back

I know
You'll never change
I won't be good enough for you
I know
You'll make it through
I'll never be around to see

And now you throw it all away
A shattered memory that you would stay
Through thick and thin with me
You're giving up on me

Hot mess

Ibland när jag bläddrar bland mina tankar
Eller lägger ögonen på något av orden
Allt tar mig tillbaka
Till alla orden, blickarna
Dina händer på mina höfter
Mina läppar mot din kind
Hur vi möts, men också hur du fortsätter ner på min hals
Din doft; parfym och cigg
Perfekt var ordet
Tills sanningen högg mig i magen
Aldrig har ilska uppstått så fort inom mig
But still, that kiss


Livet, döden, eller bara cabaré?

Är det någon serie man ska se på som får en att känna hur viktigt det är att verkligen ta vara på dagen och inte missa några chanser så är det Grey's Anatomy. För det finns fan ingen anledning till att inte ta alla chanser som kommer här i livet. För livet kan fan ta slut vilken sekund som helst.
Därför tycker jag verkligen att om man tillochmed bevisar att idag gick bra, och sen inte tar chansen utan fegar ur, då är det inte okej. Fast egentligen, fega ur? Nej, du fegade inte ur, för det finns inget att vara rädd över, du struntade i det.

Imorgon blir det lite skola, troligtvis, om jag inte mår sämre imorgon. Sen på kvällen har min brorsa cabaré i hans skola så då ska jag och mami dit på kvällen och titta, hoppas det blir liite roligt iaf. Dock finns de ju ingen cabaré som slår våran vi hade i nian.
Godnatt.

update: inlägget. OMG, love it.

Lät du henne komma närmre

Underbart vacker låt.


Jag ville mötas nånstans nere på djupet
jag har varit där förut och jag är inte rädd
dina ögon ändrar färg i ljuset
men dom kan titta nu, jag är beredd

Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut

det var jag som lät henne komma in
och jag har försökt att ge dig hela skulden
fast jag innerst inne vet att den är min


Erik <3 ERASER1?

Hahah, nämen oj, titta vad jag hittade på bdb! Haha, tycker det var askul att dom hade gjort sådär!
Nationella, kan ha klarat G, men vetefan. Klara jag G ska jag fan i mig fira det på något sätt!
Nu ska jag laga mat, städa, plugga, KUL! XD


Le love

Obeskrivligt, älskar varje gång det kommer ett nytt inlägg från lelovebloglovin, det har inte kommit ett enda som inte rört mig eller fått mig le eller gråta. Idag var inget undantag. Texten jag nyss läste var lång, men så värd. Jag har inga tvivel som helst på att det finns en person som är helt rätt för en människa, den rätte finns. Men det finns också människor som är rätt, och kan kännas som den rätte, och det kan räcka. Men ibland har människor tur att hitta den rätte, eller som i den här texten, hitta tillbaka till den rätte som personen träffade när hon var 4 år.
Dock hade jag en dålig känsla i magen av titeln på inlägget, everytime i miss tino... När jag läst färdigt kunde jag inte hjälpa tårarna som rann, men det var inte bara ledsamt. Utan jag har ändå en grym känsla av glädje och hopp, läs texten.

http://leloveimage.blogspot.com/2010/05/everytime-i-miss-tino.html

Seven days

Vi blev tipsade om en hemsida vid namn matteboken.se, där det skulle finnas videor där en person visade talen och förklarade, dock kollade inte jag in den förens idag. Fail, för den var grymt bra för min del!! Så nu känns det liite säkrare inför nationella imorgon, men jag ska fortsätta kolla igenom mera.
Sen har jag fått Voddler, så innan jag ska sova blir det kanske lite film, + chokladtårta som mami hade med sig hem från jobbet?! Fanns bland annat filmen I Am David, och den boken läste vi ju i engelska A, så kanske ska ta och titta på den.
Förövrigt tycker jag att filmcitatet "seven days" från The Ring passar perfect in just precis idag, men men.


omg min arm, jag vill typ gråta. men fan vad jag är bra.
OOMG 2, mitt hår, fy hevlete vad lååååångt det var. tittar man riktigt länge så ba WTF?! hoppas det är så långt nu, man vänjer ju sig så jag har ingen aning själv, hoppas!

Roxannas mami

OMG. Jag sitter och kollar någon repris av Efterlyst just nu, och så är det nån polis tjej där eller nått som står lite vid sidan och ska berätta och läsa upp något, jag ba, hm, hon känns bekant... Så kom jag på att det var kvinnan som spelade Roxannas mamma i Andra Avenyn! Haha, call me crazy...
Hon har alltså tydligen omskolat sig till polis efter lite googlande^^


Remember that time when you refused to let me walk out of the room, not happy?

Jag har precis insett att jag aldrig mer kommer kunna vara bättre än de andra.
Aldrig mer kommer jag kunna få dig att le eller skratta.
Jag har inte ens den där lilla platsen längre, jag får inte ens den där ynka timmen.
Så varför ska jag acceptera att du skriver skit till mig.
När jag bara vill ordna allt så inget känns fel.
Men inte ens jag är värd det lilla för dig.
men du vet var jag bor, det finns inga ursäkter kvar

Francesca från Paradise Hotel

Personen som satt mitt emot mig på tåget hem igår var ingen mindre än Francesca från Paradise Hotel! jag ba, men vänta nu, varför två "kändisar" på en vecka, jo självklart efter både hon och Kissie inte är så jätte kända, men lägger man ihop dom så blir det iaf lite snack om saken! *ironi*

Yesterday.

Igår blev det Kista med Elin, gick bättre än jag trodde, hade ju typ aldrig varit där tidigare heller med det var najs. Sen svängde vi in en snabbis i Täby på vägen hem, men vi ska dra dit nu istället igen.
Sen blev det iaf hem och middag, och sen fick jag en rolig kväll som jag ville ha iaf då jag åkte iväg på bio med en kompis! Läskig film också, typ! Så jag var hemma typ tolv sen.
Och på tåget hem satt det en person mitt emot mig...


3 days awake

Min fader och små lillebrorsor är nere i GBG och rensar ut min farmors gamla hus, jag valde att inte följa med för jag hade mycket plugg och skulle träffa vänner.
Min brorsa smsade idag, så fick jag gå in på hans facebook och rensa lite. En jävla ***** som är otrogen är så inte värd min bästa brorsa!
Imorgon ska jag möta upp Matz dotter Elin vid centralstationen så ska vi till Kista för hon ska hitta en studentklänning.
Sen vill jag ha roooligt!
Btw, jag har kommit på att jag inte har varit ledig en endaste hel helg på typ över en månad, men jag gillar det. Då finns det inte lika mycket tid över att tänka på all skit som finns, utan bara ha så jävla kul istället!

Kissie

Jo men juste! Jag har ju glömt att berätta om veckans "kändis"! Och vem kunde de vara om inte Kissie, såklart!
Igår när vi gick mot bion så såg jag henne, haha, dock inget speciellt. Ni kan ju bara kolla in hennes blogg istället^^ (hm, skulle länka till hennes blogg men den verkar dock ligga ner för tillfället? well, adressen är väl kissies.se)
Nu ska jag iaf kolla Bella Tyra Show som det sades att hon skulle vara med i, undra om hon dök upp?


lite old pic då hon nu har silikon och brunt hår, och läppar stora som, ja..  ^^

Better in time

Leona Lewis – Better In Time - Single Mix


jag har väntat och väntat, väntat så jävla länge.
jag har kämpat och kämpat så in i helvete.
tror aldrig jag tidigare har mått så dåligt i hela mitt liv.
jag vet faktiskt helt seriöst inte hur jag har klarat mig.
det har jag inget svar på.
men den här låten har jag väntat på att kunna lägga ut.
och nu kan jag, precis allt i den här låten/texten är allt jag kan säga.

It's been the longest winter without you
I didn't know where to turn to

See, somehow I can't forget you
After all that we've been through

Going, coming
Thought I heard a knock
Who's there? No one
Thinking that I deserved it
Now I realize that I really didn't know
If you didn't notice, you mean everything
Quickly I'm learning, to love again
All I know is, Imma be okay

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
Even though I really love you
I'm gonna smile 'cause I deserve to
It'll all get better in time

I couldn't turn on the TV
without something there to remind me
Was it all that easy
to just put aside your feelings
?

If I'm dreaming
Don't wanna laugh, hurt my feelings

But that's the path, I believe in
And I know that, time will heal it
If you didn't notice boy you mean everything
Quickly I'm learning, to love again
All I know is, I'm gon' be okay

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
Even though I really love you
I'm gonna smile 'cause I deserve to
It'll all get better in time

Since there's no more you and me
It's time I let you go so I can be free
And live my life how it should be
No matter how hard it is, I'll be fine without you
Yes, I will


Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
Even though I really love you
I'm gonna smile 'cause I deserve to
It'll all get better in time

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
Even though I really love you
I'm gonna smile 'cause I deserve to
It'll all get better in time

Tack.

"Fy fan för dig Louise. Du är hemsk vet du det?."
Vad tycker ni, får man skriva sådär till någon? Det tycker inte jag iaf, ingen människa har rätt att skriva de orden till någon man bryr sig om. Då får man fan göra något drastiskt och bra för att få min tillit igen.
Vet ni btw vad som hände idag, fick veta att jag fick MVG på mitt historia b arbete, så jävla stolt!

Alla ni söta små fina tjejer som jag vet läser min blogg, kom ihåg att ni är bäst och sötast i världen! Tack för att ni finns.

bye

varför drar sig alla undan?
nu är det verkligen alla.
så vad finns det för anledning kvar-
ingen

I can see in your eyes
Your eyes
You make me wanna die
I'll never be good enough
You make me wanna die

Y'all feelin' good tonightBorde du?Ugly biatch, men älskar mitt hår idag, och nu ska jag iväg och vara barnvakt!
Sen ska jag hem och skriva läxor och söka mer jobb.
Tänkte på en sak idag, man ska ju aldrig gå och lägga sig osams med någon. Eller gå ifrån någon osams och liknande, för vad som helst kan hända närsomhelst. Man kan dö vilken sekund som helst.
Men jag känner att jag inte är ovän med någon just nu, jag har gjort allt jag kan för alla. Jag har försökt. Sen är det inte mitt fel om personer inte ger något tillbaka. Då är det dem som kommer ångra sig om de vaknar imorgon och får ett samtal att jag har dött.
Borde du göra någonting annorlunda mot någon?

9 maj

För första gången på länge känner jag mig säker och förberedd inför provet imorgon, såhär ska jag fortsätta.
Har utöver plugget skrivit massa CV och jobb ansökningar och sånt, bara skicka ut massor. För pengar är något jag känner jag behöver extra av.
Imorgon blir det att vara barnvakt också, åt sötaste Anton. Hoppas bara de går bra, men vi hade askul i lördags så det blir nog inga problem.
Om man bortser från allt ytligt så känner jag mig bara helt borta och nollställd. Tom är nog det rätta ordet.
Jävligt snygg känner jag mig dock idag, men inte gör det saken bättre. Tom.
Nu ska jag dricka upp mitt te och titta lite Grey's innan jag somnar.


snygg

"go crazy"

*fuckat inlägg*
jag sitter och läser massa jävla skit som jag skrev till en person som inte bryr sig ett fucking piss!
två år sen, bara massa jävla underbara ord som egentligen bara är big fail.
hur fan kunde du vara så jävla dum?!
jag har insett att jag har så jävla mycket ilska inom mig mot dig att jag inte vet vad jag ska göra.
jag vet inte vad jag ska ta mig till med allt.
jag är så in i hevletes arg på dig. kan du förstå det?
du lovade. och jag trodde dig.

Summer

Fan vad somrigt det känns när man sätter på sig strumpbyxor och en klänning, och fortfrande barfota, med flätat hår och inget smink! Dock är det inte fullt så soligt idag, och det blir nog ett par strumpor med converse innan jag sätter mig i bilen och övningskör till brottby idag!


en fin bild på greger från andra avenyn?
i know you love it!

Lady Gaga

Här kommer lite bilds från igår, mobil bilderna funkar inte at all, och kamer bilder blev okej när jag körde med blixt, mot slutet.gaga o alejandro!Grym konsert, med finaste Linn och Micaela! <3

Lady Gaga is the Brud med stort B.

Hemkommen från Lady Gaga nu. Det var helt jävla AWESOME. Den där bruden är så grym så det inte ens finns ord för henne. Hatar pengar och vill att man ska vara sig själv, hur många artiser är så, for real?
Men nu ska jag lägga mig i sängen och njuta av all musik som kommit in i mitt huvud under kvällen.
Bilder blir det nog inte så mycket av då jag hade en skön sittplats och en dålig kamera, men har filmer, där finns musiken iaf. Men de ska jag inte se på förens om några dagar kanske, annars blir det så att jag minns de jag ser på bilder och filmer, istället för hela konserten.
GODNATT.

David Tainton

Förra veckan när jag skulle till Kvarnholmen för nationella såg jag Kenza, idag när jag kommer från nationella vid Slussen så ser jag David Tainton, för er som inte vet vem det är är det han som spelade John-John i flimen Vinterviken. Och nu när jag skulle fixa bild så läser jag att han är ju brorsa med Blossom Tainton! Ni vet hon som gick från Afro-Dite till typ värsta tränings/livs grejs coachen!


bild: google


I'll be right beside youVarför är jag den enda cp svaga människan på den här fitt jorden?
Hur kan jag ens leva med mig själv?
Hur kan jag låta en person göra det här mot mig?
Why do I keep coming back for more?
När jag vet att du ändå inte vill. Du vill ingenstans.
Du kommer aldrig vilja.
Vår tid är över.
Scars are souveniers you never loose.

I'll sing it one last time for you
Then we really have to go
You've been the only thing that's right
In all I've done

And I can barely look at you
But every single time I do
I know we'll make it any where
Away from here

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you can not hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder, Louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

To think i might not see those eyes
Makes it so hard not to cry
And as we say our long goodbyes
I nearly do

Slower, slower
We don't have time for that
All I want's to find an easier way
To get out of our little heads

Have heart, my dear
We're bound to be afraid
Even if its just for a few days

Making up for all this mess


Light up, light up
As if you have a choice
Even if you can not hear my voice
I'll be right beside
you dear.

Tatuering!

Jag har precis kommit på en till tatuering jag ska ha!
Åh är så glad, för jag har alltid älskat ni vet de tateringarna som är texter med det där jätte fina typsnittet, ska hitta en bild o visa sen.
Tänkte på det idag, men har inte vetat vad för text jag ska ha. Det måste ju vara en man aldrig ångrar. Och jag har precis kommit på den rätta!
Ååååh, kan det bli 10 augusti nu, för då ska jag tatuera mig, på två ställen!
Dock måste jag bestämma mig för stället för texten bara.

When you are far away

Du tror nog inte jag menade det, för det har jag ju inte gjort förut.
Men idag menade jag det, och nu har det hänt.
Visst känns det bra va? Jag hoppas du är nöjd.
Det är skabbigt och fult, men skönt.

Nu kör vi, ja nu jävlar kör vi.


Out of my life?

This is the end you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain't nothing but fight and shout and tears

We got to a point I can't stand
I 've had it to the limit I can't be your man
I ain't more than a minute away from walking

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
I slowly realized there 's nothing on our side

Out of my life, out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they 're bad
Tell them it's me that made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Another night and I bleed.

(...) Du har du lämnat mig.
Med orden att du inte skulle förlora något om jag försvann.

Hur jävla elakt är inte det?
Hur jävla mycket får inte de orden en att vilja försvinna?

Show yourself

Asbra kväll/natt igår. Så sjukt kul att umgås med gamla vänner som man inte träffar så ofta längre, ni är ju bäst!
Sen blev det tårta också, fy fan vad jag svullade... 3 tårtor, känns dock som jag åt en av dom själv, sammanlagt! Katt e jävligt gott asså.
Sen när vi old friends hade suttit i köket ett tag så hoppa vi in till vardagsrummet där de fanns nya personer att lära känna, 3 random guys som älskade mina strumpor! :D
Dock tog hemvägen ca 2 o en halv timme, men det var det värt, skulle aldrig lämna en vän.
Btw, låg DN morgontidningen innanför dörren när jag kom hem, sent, JA.
HHAHAH, hittade fulaste videon på mobilen nu, CIA OCH AMIE!
en av tårtorna!


hm, jag har typ träningvärk i rumpan, wth?
You took my hand
Remember you told me it would be okay
I trusted you to hold my heart
Now fate is pulling me away, from you

Even if I leave you now
And it breaks my heart
Even if I'm not around
I won't give in, I can't give up
On this love.

Wake up

Nu ska jag snart dra mig mot min mami's place, eftersom jag har lite saker där som jag ska ha ikväll. Sen blir det att hoppa på samma buss som Cia o nåra andra, sen får hon visa vägen till Cim's place på Lidingö!
Jag ska fan sluta må dåligt nu, finns ingen anledning. Lev livet för hevlete.

RSS 2.0