Life is now so let's try

Shiet, igår gick jag och la mig 21:30. Soft som faaaaan. Grejen var att jag la mig kl 5 igår natt/morse, sen när jag vaknade igår så hade jag cp ont i halsen. Så tänkte att jag både behövde sömn för att sova ut och för att bli friskare.
Vaknade dock vid 1 och sen 4, kände mig pigg vid 4, men då kunde jag ju inte gå upp?! Så blev att försöka sova mer, sen gick jag upp 7:30, men mådde fortfarande skit. Så nu har jag ätit massor, tvättat, och ska snart duscha, fan vad mycket man hinner när man går upp såhär tidigt och lägger sig tidigt, annars slösar man ju bara bort tiden vid datorn på kvällen, på att göra inget!
Ledig från 2 lektioner i skolan idag, sen blir det ingen franska då jag mår såhär, o ändå ska sluta? Men vid 4 ska jag, Cia och Miccis dra till Åkersberga för en återkoll på min och Miccis piercingar! Kan även hända att det blir en sidecut för mig idag?!

I'll make it

Jag räknade, och om jag jobbar de två dagarna jag har, mån-tis, 17-23, med min lön, en månad, så får jag minst 3800, då jag inte räknade med de 20 örena som ligger på varje timlön.
Då känner jag faktiskt, att det nog kanske är värt det?
Isåfall måste jag ju bara bli bättre med sömnen ordentligt alla andra dagar så lite sömn en av dagarna inte gör såå mycket, då jag ju faktiskt har sovmorgon onsdagmorgon. Sen har vi ju mitt vanliga problem med skolan, men det kan jag ju fixa, bara jag vill och försöker.
Så nu kör vi på en positiv attityd till det här, för när lönen kommer i oktober, kommer jag känna hur värt det är det.

Is it worth it?

Så jäkla typiskt, de ringde från jobbet nyss och säger att de inte kan ändra mitt schema för att de måste ha någon som jobbar till 23. Just den enda saken som jag skulle behöva få fixad för att allting skule fungera, för det fungerar ju inte just nu. Börjar nästan undra om skola och jobb är för mycket... Det är kanske inte värt de extra pengarna om man ska gå och må såhär under tiden?

My favourite pillow

Riktigt kul kväll igår, jag och Cia kom till Cim o vi var där en stund, sen drog alla hos Cim vidare till någon annan tjej, och hos henne var det ett jävla drag, najs som fan! Sen blev det tillbaka hem till Cim då grannarna klagade, var väl där vid typ 3, men då var det bara Cim, Ted, Jonathan, Filip o jag kvar, men vi somnade väl runt sex, sen åkte jag hem vid två idag, dock är ju Lindingöbanan mer problemig än roslagsbanan så var inte hemma förens efter två timmar... Idag vetefan vad som händer, är egentligen så jävla trött för att orka nått.

I knew I was right, but I learned I was wrong

Jävligt skönt att vara ledig idag!
Drog först till centrum och träffade söta Cecilia! Sen mötte jag upp mami så gick vi till banken och fixade massor till mig, sen IKEA, sen Burger King i Akalla, vi skulle käka men ville även kolla läget där liksom, se om det är stora skillnader. Och fy helvete vad nasty det placet var! Smutsigt, hon i kassan var dryg, maten var äcklig?! Sen kommer samma tjej som ifrån kassan och ska tvätta bordet vi sitter vid fast på kanten, så sprayar hon med någe shit så det kommer över hela oss o maten med! Mamma stirrade som fan, men hon märkte inget, så när vi gick gick mami och sa till o snubben där blev typ GALEN.
Hahaha, fail på den restaurangen, är lätt stolt över att säga att Odenplan ligger etta på listan över restauranger. (o nu menar jag inte att jag tycker det, utan vi gör det!) Men det är ju inte utan lite slit det är jättefint, fräscht och trevligt där!
Sen blev det till Kårsta o hämta ut mamis bil, sen arninge för willys, ö&b o systemet.
Nu ska jag strax käka, fixa färdigt mig och sen möta Cia, igen, så åker vi till Cim! :D TAGGAD!

I wanna be loved by you

Det som jag var orolig över ordnade sig iaf, troligtvis.
Ledig imorgon, asnajs, troligtvis ska jag möta Cia i centrum en stund innan hon börjar skolan också!
På kvällen drar vi iväg till Cim sen!
Nu har jag även rensat bort massa bloggar från min bloglovin, såsom Bave Amin, Kenza och Kissie, pallar dom inte längre. De alla blir bara för mycket, varje dag samma visa om deras rutiner, kläder, vad de köper, deras "perfekta" liv. Blir så jävla tråkigt, så nu kör vi endast på fina vänners bloggar och underbara mode/bild/text bloggar!


Please make it go way

Jag gick och la mig vid typ 4 imorse, fastnade framför msn, heheh...
Men var inte sååå trött idag, skönt nog. Var chill i skolan också.
Dock fick dagen en helt annan vändning för ett tag sen, orkar inte skriva vad det är nu, men är det seriöst, då är det seriöst som fan och jag vet inte vad jag ska ta mig till isåfall. Otroligt jobbigt att bara gå och vänta på en uppdatering om läget också. Men jag lyssnar musik och ska nu göra chokladbollar.

Tired

Fan, det här börjar bli riktigt irriterande. Trött HELA jävla tiden. Vet fan inte vad felet är. Tog mig upp till skolan idag, rättskunskap, vi skulle jobba i boken men jag sitter typ som en zombie, för mina ögon bara går i kors och jag kan inte hålla mig vaken. Kommer hem, lägger mig i sängen med datorn, somnar efter en min även fast jag t.o.m pratar med folk på msn!
Nu har jag sovit till och från ända sen halv elva, klarar inte av att hålla mig vaken, men nu måste jag.
Ska laga mat, så jag kan äta det nu, och sen precis innan jag ska gå till jobbet.
Men jag förstår inte var tröttheten kommer ifrån, på internet hittar jag typ järnbrist, någon läskig sjukdom med sköldkörteln(?) eller depression.
Det kan ju inte vara att jag sover förlite, för jag sover ju som ett as. Sjukdomen hade jag inte alla symptomen för, järnbrist är möjligt, lite depp är jag lätt.
Men idag ska jag ändra mina tider på jobbet, lägga mig tidigt varje kväll när jag inte jobbar, dvs, 22, då borde jag få den sömn jag behöver och se om det är det. Annars taggar jag till doktorn.

Should I stay or should I go?

Helt slut, jobbade 17-23 som vanligt idag, det går bra att jobba, men fan vad trött och förstörd kroppen känns efter... Men fick även ett lönebesked idag, för de 6 dagarna jag jobbade i augusti, och då hade jag även lägre lön eftersom jag va 17 då, men det blev iaf lite över 1000 kr, då var det även med skatt och avdrag för skor och kläder och sånt. De hade även dragit av ca 200 kr för mat, men jag skrev på kontraktet att jag skulle ha med mat själv så de inte skulle dra, men de gjorde dem iaf, så blir till att snacka med dem imorgon! Rätt ska va rätt, speciellt när det gäller lönen!
Så är iaf riktigt taggad på hur mycket jag kommer få i oktober när jag jobbat ännu mer nu i september, plus högre lön när jag nu är 18!
Fan, nu blev jag glad igen!
Troligtvis bara en lektion skola imorgon, då jag funtar på att sluta på franskan... Fast vill det ändå inte för vill lära mig så mycket mer jag kan om jag ska åka till Frankrike sen, men ska prata med SYO och kanske franskaläraren. Sen blir det iaf plugg hela dagen imorgon till jag ska jobba på kvällen igen..
GODNATT!

Even at that, you find me cute

Nothing is what you expect these days, I'm learning, as I realize each day I only miss you more and not less like people tell me. From the "Oh, it hurts now, but in a month, you won't even feel it." to "you'll find someone new in no time"s. I should know your the only one I can rely on for the truth.
And the truth is, it doesn't get easier being just your friend. It isn't a piece of cake to turn away from the comments of flirty remarks. These girls are like ants and your like sugar. They all want you, and now, as just a friend, I can do nothing more than sit back, keep quiet and pray one of them isn't more charming than me.
These days, that's not setting the bar high. Recently my jealousy has surfaced. Stronger than before, I bear no control of the emotion. It's lashed out a couple of times, crossing the friend zone lines. Even at that, you find me cute, letting my unwarranted possessiveness stroke your ego. As the days go by, my insecurities and self doubt have continued to expose themselves in the form of heavy sighs and clingyness, leaving me no control over my thoughts, words or tears. Today, I hope, was the lowest I can go. As far as breakdowns at least. I cried. I revealed all my unconcealed insecurities. Baring to you the inner workings of my messed up mind. I am pretty sure your now aware just how damaged I may be.
It just happened; all of my feelings I've tried to keep hidden from you for this long, escaped in the form of quiet sobs. You never miss a thing. Your so in tune with me that even as I tried to steady my voice, soften my breathing and tell you "no" I wasn't crying, you knew. I can't fool you. Were just that connected. I couldn't stop. Word vomit. Out come all my insecurities. Texted to you of course, in fear of rejection. As if it would hurt less that way if you decided I'm just a little too crazy.
But you don't. You listen. And you respond with all the things you would find in a "how to be the perfect man" handbook. And yet again, I'm in awe of you. They don't go away that easily, and I'm no longer naive enough to believe that they might. But you definitely make me feel a little more normal than perhaps I really am.

http://leloveimage.blogspot.com/2010/09/late-night-insecurities.html

vem försökte jag lura? -.-

Fan, jag kan utan tvekan säga att jag hatar skolan. Jag pallar det inte.
Fattar dock inte vad som är felet med mig, men något är det iaf.
Prövade ju att gå till kuratorn förra året, men inte fan blev det någe bättre och inte fan hade hon några bra tips förutom som alla andra; gör det bara.
Jaa verkligen. Tror ni inte jag skulle gjort det isåfall? men ja, jag är nog bara störd i huvudet.
Och nu är klockan halv ett, har fortfarande inte skrivit färdigt, och jag vet inte hur jag ska göra det heller.

One last thing

Jag är trött. Trött så in i helvete.
Igår var väl en bra kväll, eller jag vet inte. Som Cim sa så verkade jag inte så taggad efter det där smset, och som killen med kompisen jag o Miccis pratade med, så såg man att nått var fel, även om jag låtsades va glad. Så japp.
Idag har jag typ sovit, och ätit. Medans ångesten bara växt, för nu sitter jag här mitt i natten, och har fortfarande inte gjort klart min läxa tills imorgon. Varför inte?! Det är ju ett intressant område jag har valt, och jag är taggad som fan på att skrämam skiten ur folket med min presentation imorgon och få halva klassen att förstå hur fucked upp rökning är! Så nu kör vi; kissar, hämtar mat, skriver färdigt! Sen kan jag sova lite mer, om jag nu kommer somna efter dagena allt sovande..
Men det ska komma upp ett till inlägg innan jag lägger mig ikväll, och då är jag glad, för då kommer jag vara färdig med presentationen.

Vad gör vi? Nu kör vi!

ASkul kväll hemma hos Cia igår med tjejerna! :D
Imorse var jag dock tvungen att dra lite tidigare för att åka och jobba 12-16, var väldigt nervös innan. Lördag= bara barnfamiljer som ska ha typ hundra saker samtidigt >.< Men det gick asbra! Så nu är jag glad! För ikväll blir det utgång också! Och jag hoppas på en riiiiktigt bra kväll :D
Nu måste jag käka sen duscha!

Let's get this party startin'

Idag är jag riktigt taggad på livet, och det är ju precis så det ska vara. Och eftersom dagen började så jävla bäst att det inte kunde bli bättre, så måste ju helgen fortsätta på samma sätt, right? :D
Gick dock och la mig vid halv fyra inatt/imorse, pratade massor med Martin och Jesper, men jag kunde ju ändå inte sova så, och var inte ens trött imorse eller i skolan!
Nu ska jag laga mat, sen kolla alla Idol avsnitt jag missat den här veckan, sen blir det väl middag, och sen hem till Cia för Slumber Party 2010! Kommer bli så jävla awesome.
Juste, fick även höra ett nytt ord igår, och det är precis så jag känner mig idag; myslycklig.
all cred till Jesper som kom på det.

ehehe, nu fick jag typ ryck när jag skrev rubriken o börja tänka på black eyed peas, o att de gör musiken till ps2 spelet urbz o fan vad sugen jag blev på att spela det, kmr ihåg att jag var nära på att klara ut de förut ju!

Keep my faith even through the darkness, yeah I still believe in love.

Fan vad jag älskar att det finns bra personer i den här världen också. I min värld.
Helgen kommer bli BÄST.

What would you give , to keep your heart safe?

Du har ingen jävla rätt att bara fortsätta som om allt var som vanligt och låtsas som ingenting. Varför måste alla vara så fega hela tiden?





Make up

Jag älskar smink. Jag älskar att sminka. Jag sminkar mig hellre på morgonen än hinner äta frukost. Jag kan stå och sminka mig i timmar om jag har så mycket tid över.
Men jag sminkar mig inte för att jag skäms över mitt ansikte eller hur jag ser ut. Jag gillar mitt ansikte. Men det är fan underbart att sminka, man kan göra så jävla stora förändringar.
Enligt mig, är det precis som konst.
Jag prövar alltid nya grejer hemma, sitter just nu med två olika sminkningar på ögonen, och en ovanlig färg på läpparna. Inget som man kan ha en vanlig dag i skolan dock, eller?
Men jag vill iaf så jävla hårt gå en sån där make up artist utbildning i 6 månader, men det är jävligt dyrt, och när ska jag ha tid med det om jag ska dra till Frankrike efter studenten och sen komma hem och plugga... Eller ska jag stanna i Sverige ett halvår och gå kursen, sen dra till Frankrike, eller gå kursen när jag kommit hem, och sen börja plugga?

Dead or alive?

Helvete, jag får ångest över att gå och sova, jag vill inte. Ändå vill jag det mest.
Jag vill inte drömma, för det kommer bara vara som vanligt, börjar med en underbar dröm, slutar i mardröm.
Nattens dröm: Börjar med att jag är med en speciell person, allting är asbra och liksom, drömmarnas dröm, sen helt plötsligt har jag bytt dröm. Då är jag vid en kaj typ, ena sidan lägenheter andra sidan vatten. En båt kommer, några personer lite längre bort kastar ner en påse eller något i vattnet men några personer i båten blir arga. Så de på kajen börjar springa, då börjar jag också springa som fan. Det är kväll också, mörkt. Springer bland massa hus, ibland på lägenhetstaken, ibland i trapphus, men hela tiden jagad av alla från den där båten, de skrattar, men kan springa och hoppa så jävla bra.
Tillslut är jag inne i en lägenhet. Låser in mig. De vet inte att jag är där, men familjen i lägenheten tänder lamporna, och de ser mig genom fönstret utifrån, och kommer i trapphuset. Jag hör dom.
Händer sen massa skumma saker jag inte minns.
Sen springer jag in på toaletten, mannen i huset sitter mot toa dörren, någon står brevid mig. Vi har hört hur de skjutit alla andra i lägenheten. De kommer fram till dörren, pepprar som fan, mannen mot dörren dör, men jag klarar mig, även fast alla kulor typ går rakt mot mig. Dörren öppnas lite, plötsligt ligger en pistol på golvet, jag måste ta den. Sen kommer det upp två ansikten vid dörren, jag måste skjuta dem i huvudet. Annars dödar dom mig. Men jag kan inte trycka, pistolen är för trög, kan inte ens med två händer. Då säger hon/personen brevid mig, du kan ju det här, du vet hur man gör. Så trycker jag upp någon spärr, och sen är den lätt. Siktar på bådas huvuden, skjuter fyra skott. Men inget händer, dom dör inte. Dom skrattar. Och jag vet att jag vilken sekund som helst kommer att dö, och sen vaknar jag.

Det här är slutet på vår film, för bredvid ditt namn, står ett namn till

Jag blir galen. Början av veckan började ju sämst, mått asdåligt. Sen idag så har allt bara varit asbra och jag var jätteglad, och massa najsiga planer på ingång som gör mig glad. Men så kommer det självklart några saker nu som trycker bort allt det bra igen. Vad fan ska det vara så för. Eller det är inte ens säkert, kanske ska kolla upp det här först, brb.
Nej fan, jag vågar inte. För jag vet att jag bara kommer bli besviken på mig själv som lät det hända om det är sant. Eller så kör jag bara och skiter i det om det är sant. Inte jag som förorar på det...
Japp, då var det sant då. SKJUT MIG I MITT JÄVLA HUVUD. dum som fan är man. helveteeeeee
fucking jävla mig alltså. fiiiitta.
undrar om jag är för sjuk för att gå ut o träna? eller nej, det spelar ingen roll. kan ju lika bra dö ändå så vafan, kör bara

Nu ska jag ta till det som jag gjorde förra gången också, göra smycken och fixa kläder och samtidigt lyssna på massa bra musik. Jag klarar mig igenom det här också.




Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

jag blir aldrig samma, från och med du

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till

I never knew

Aaaah, jobbig dag! Första skola till ett, sen hem en stund, sen jobba till 23. Min rygg och mina fötter dödar mig just nu, men men, kommer ju bli ett najs cashflow i slutet av månaden, så bara fokusera på det!
Har även kommit på att det bara är en sak till jag vill köpa den här månaden, o jag borde nog skynda mig för jag vet inte hur länge de finns kvar, och det är ett par leggings som jag älskar. Dock kanske de inte ser så bra på ut eller går att matcha så bra, men jag får väl pröva dom innan jag köper!
Nu måste jag sova så jag orkar upp till en timmes rättskunskap imorgon för att sen åka hem i 3 h igen, o sen tillbaka för franska... Cybergymnasiet i ett nötskal.

Me, myself and I

Det var första och sista gången jag grät för fegisen. Jag fattar dock inte hur jag kunde vara så dum i huvudet, jag lyckas alltid vara dum i huvudet. Eller så är alla bara så jävla bra på att luras och ljuga, inte fan vet jag.
Men jag vet iaf att jag inte längre kan lita killar, jag vet att det säkert låter fjantigt eller vad som helst. Men om man varit med om allt jag varit med om det senaste året, då har man svårt att fortfarande tro. Så just nu kör jag bara på mig själv och mina vänner, finns ingen anledning att bry sig om några andra. Det är inga andra som förtjänar mig, vänner och familj, only.
Jag säger inte att jag inte kommer träffa killar, men jag kommer inte släppa någon in, och jag kommer inte låta mig själv få känslor för någon. Förutom kanske en som jag fortfarande har hopp om, men inga förväntningar.

Det här är min blogg, ibland skriver jag inte alls, ibland skriver jag ofta, ibland blir det långa jobbiga inlägg, ibland bara glatt. Men ärligt, så mår jag ju inte riktigt bra just nu, och jag pallar inte vara fake. Men jag vet att den här personen kommer försvinna ur mitt huvud fort för jag träffar honom nästa aldrig, jag önskar jag kunde vara arg på honom också. Men det kan jag inte, jag tycker bara jävligt synd om honom. Men det slutar jag med idag också, för han förtjänar ingenting från mig.

Så idag ska jag sy och fixa massa smycken! Och nästa helg kommer bli awesome, tjejkväll hos Cia med dom bästa och öla med Cim på lördag! Just me, myself and I nu, and I fucking love me, myself and I.




Said I'd move on and I'd leave it alone
But before I walk out there is something that I need you to know
I got lost in the blink of an eye
And I could never get back, no I never got back …

You were not there when I wanted to say
That you were everything right
And it wasn't you but me that changed
Now I gotta go it alone
But I will never give up, no I'll never give up.

What am I fighting for?
There must be something more
For all these words I sing
Do you feel anything?


Said “I'm ok”, but I know how to lie
You were all that I had
You were delicate and hard to find
Got lost in the back of my mind
And I could never get back, no I never got back

You were not there when I needed to say
I hit the bottom so fast
That my head was spinning ‘round for days
Now I gotta go it alone
But I will never give up…
No I'll never give up…
Said that I'd fight for the one that I found
I'm gonna stay here while I wait for you to come around
I'll fight, you're a part of me now
And I will never give up, no I'll never give up
you don't have any part of me anymore

Hope you're happy now

Fredagen: skolan en timmes lektion, träffa Cim och vi gick så hon piercade sig, åkte till grönan vid tre, var där några timmar, senare kom Linnea och lite av hennes vänner, och vi fortsatte vänta inför Hoffmaestro. Dom var riktigt bra, fullt ös. Vi stod väldigt långt fram vid scenen vid höger sidan, när de spelat en halvtimme och dvs spelat de bästa låtarna pallade inte jag och cim mer så vi skulle åka hem till henne där det var fest.
Vi började försöka ta oss ut genom folkmassan på ca 16 tusen pers, vi fick klämma oss igenom folk ända bort till blåtåget, de tog 20 min. Samtidigt som uppstod problem då det var cpstörda männiksor som började tafsa, o jag fick panik för man satt ju fast bland alla människor o kunde inte röra sig, så jag började bara skrika o slå, cim fatta ingenting men drog ut mig o jag börja storböla. Äckligaste jag varit med om.
Hem till Cim, fest där, dog ännu mer. Bara en jävla cp dag allt som hände förutom att vara med cim.

Just like everybody else, fucked up and stupid

Uuuuusch, arg o ledsen o allt just nu. Men efter idag har jag lagt allt bakom mig, blivit en ännu starkare människa o vet hur jag ska undvika liknande saker till nästa gång. Pallar inte skriva något just nu, men ni ska få veta lite mer vad som hänt sen. För nu ska jag laga något asgott att äta, sen duscha, sen städa upp lite här hemma så det är fint när bästaste mami o matz kommer hem från grekland! Saknat henne som fan iaf!
Ska även lura henne att jag tatuerat mig, genom att visa piercingtvättkrämen där de står Tatoo Goo ;)

Dermal Anchor! <3




Här har vi min älskade dermal anchor! YEEEEES! :D Älsar den som fan! Hahha, nu blir det skola!

YEAH!

PIERCING DONE!
Najs som fan, blev inte den jag först tänkte göra, då det kunde bli massor av problem och grejs, så istället blev det en anchor, fast på samma ställe, kunde gjort flera samtidigt för ett bättre pris, men kändes bäst att bara ta en nu första gången. Gjorde ganska så ont, då man ska till ett spec hudlager, och sen göra hål där och sen massa pet för att få in kanterna av smycket, aja, bild imorgon!
Sen märkte jag precis att jag gjort av med vääldigt mycket pengar senaste tiden, inte bra. Så, tänker leva fattigt nu. Inte slösa på något, inga mer kläder/något annat, som jag slösat väldigt mycket med senaste tiden... Väntar på lönen och bidraget i slutet av september!

GAAAAAh älskar min piercing även fast jag inte kan se den!

A creepy little fly on the wall

Strul men jobbet senaste dagarna, sen var jag på tvinspelningen av Vem kan slå Pilip och Fredrik med Rebecca i tisdags, grymt najs!
Något som är mindre grymt najs är att jag igår märkte att mitt utslag på handen börjar komma tillbaka, efter typ 2-3 v. i skolan och jag känner mig redan sjukt stressad? Låter inte som en bra start...
Men idag ska bli en braaa dag, började ju dock med att jag försov mig, men franskan hinner jag till iaf. Sen hem och möta Miccis och Cia i centrum, jag o Miccis var iaf sugna på att käka sushi, o jag har varit sugen på det i typ en månad så jag hoppas de blir av! Haha, sen drar vi till Åkersberga så jag o Miccis kan pierca oss! Taggad!
Så vi hörs väl med bilder efter det då! :D

Someday you'll be loved

Blir inte så mycket bloggande när jag är hos papi för internet dampar här, men vad har hänt sen senast?
Torsdag var jag med Cia i stan, jag hade "fått" inbjudan till tjejkväll i en 3 butik, vi gick dit, hämtade goodiebagsen och gick och fikade i gamla stan! Mysigt!
Mötte sen mami vid Park, tydligen en biograf o hon var där med en vän som hade biljetter till förhandsvisningen av Going the Distance, grym film!
Fredag blev det middag hos Linnea som fyllde år i torsdag, hur trevligt som helst, o sen var det självklart utgång på schemat. Blev Linnea, hennes kompisar, jag o Cim, som tur var var det ju gratis dricka hos Linnea innan så gjorde inte av med så mycket ute heller ;D
Blev Sommar, vi hade det kuligt, men sen drog Linnea o de andra så bara jag o Cim kvar. Men ja, vi hade det förjävla kul också. Träffade på lite folk, o sen blev det Donken en timme med två snubbar, som vi valde att inte följa med på efterfest hos, så var hemma vi typ 5.

Imorgon är det skola, som jag inte är taggad på, sen jobb, inte taggad på det heller. Men taggad på tvinspelningen av Filip och Fredrik med Becca på tisdag iaf! Även taggad på nästa helg, så jag får väl stå ut med skolan. Ska iaf bo ensam hos mami då hon o Matz åkte till Grekland i lördags, precis när jag kom hem då kl 5 på morgonen så ringer deras väckarklocka för att de ska up till flygplatsen, liiite komiskt iaf^^
Känner att jag måste upptadera oftare så slipper man såhär långa och tråkiga inlägg...

update: även cptaggad på piercingen som troligtvis blir torsdag, ska fixa tid imorgon!

Film time!

NOOOOO
Kollar tvtidningen på nätet, filmkanalerna. Och här är då schemat, med ALLA filmer jag VILL se som går idag:

19:00: EN SHOPAHOLICS BEKÄNNELSER-tv 1000 family
19:00: SOMMAREN MED GÖRAN-tv 1000 nordic
20:00: UPP- tv 1000
22:00: TAKEN-tv 1000 (har redan sett den, men den är grym!)
22:00: DRAG ME TO HELL-tv 1000 action (har redan sett den också, men vill se igen!)
23:20: ZACK AND MIRI MAKE A PORNO-tv 1000 drama (har för mig jag har sett den, men tror då också att den var rolig så kan se igen!)

Okey, imorgon går Sommaren med Göran kl. 13. så jag kollar Shopaholic idag! Sen såg jag att någon film som heter The anaconda 3: The offspring går imorgon, ormar! Sen går även den gamla filmen Peter och Petra, åh vad jag älskar den, tittade alltid på den när jag var liten! Ska se om ag hittar ett klipp därifrån. Sist men inte minst g filmen Mammut imorgon kväll, kommer ihåg att jag såg den hos Benjamin förut med han och Louise, riktigt bra film!

Verkar vara någon som lagt upp hela Peter och Petra filmen på youtube, fan vad najs! Den ska jag kolla sen när jag har tid, har är iaf ett klipp från den :D

goodbye my almost lover

nu måste jag bara skriva lite, till en person, som jag aldrig träffat, som lurade mig så inihelvete, och som inte kommer läsa det.
men jag skriver, och sen lämnar jag det bakom mig.


vet du vad du kom som?
du kom precis som sommaren.
gjorde allting ljust och roligt.
men du gjorde också någonting mer med mig
jag kan inte sätta ord på vad det var
men jag gillade det, och jag var med

men ändå var du som alla andra.
tar fram den där jävla kniven och hugger överallt
sista sticket, och du lämnar kniven i mitt hjärta
låter den sitta, bryr dig inte ett piss
ser mig sakta tappa kraft och falla ner

men som den underbara person du är
så fortsätter du gå, och tittar inte bakåt
istället landar din blick på alla de andra runt dig
alla de andra som är som alla andra
jag fick aldrig någon chans.

du kom som sommaren
och nu när du är borta så kommer vintern
jag kan inte annat än älska
hur du sköter allt det här, skrattretande

så jag ska skratta, min vän
och jag hoppas så jävla mycket
att vi en dag träffas, på riktigt
och att du ser vad du inte hann se
jag hoppas att jag ser att du ser
och att jag då kan fortsätta gå
med rak rygg och ett leende på läpparna

jag kommer aldrig sluta gå
inte vända mig om för dig
för jag högg dig aldrig
så jag vet att du har krafter nog att klara dig

men, du högg mig ju
och lämnade mig blödandes
har jag klarat mig?
eller kan jag se genom hålet i mitt hjärta
att du nog aldrig kommer lämna mig
även fast det är det enda jag vill.

en perfekt låt på det här också, såklart.


If you like it you should put a ring on it!

Efter skolan idag mötte jag upp mami en snabbis vid Odenplan för att få en inbjudan, sedan följde jag med henne in på Indiska, dock lite sur för att jag missade min buss, men ångrar verkligen inte att jag följde med in dit! Hittade två underbara ringar, åh fy helvete, älskar dom! Ringar är fan ett av mina favorit ting i vääärlden! Likaså tex nagellack, o det blir det mer av imorgon :$


dock ville inte älsklingen till vänster vara i fokus, men jag ville ju ha en bild på båda mina bebisar tsm!

RSS 2.0