I'll make an attempt to extinguish the tiny flicker of hope buried under my skin, but I'll hold on to the possibility

Jag vet inte hur eller när det hände. Eller jo. Det vet jag ju. Men jag som inte skulle låta det hända. För hur kan det sluta bra?
Jag vill så mycket. Men det blir aldrig jag som får det där. För vad är allt det här egentligen. Jag önskar jag visste, jag önskar du sa det.
För jag vågar inte fråga.

I'm going to enjoy it

Alltså, illa. Oftast när jag ska iväg så blir det alltid stress på något sätt. Så igår när jag sminkade mig blir det spring mellan badrum och sovrum, så under en av dessa springturer, när jag fått på mig strumpor, så ligger jag helt plötsligt på golvet, rakt över tröskeln till mitt rum. Alltså **** vad ont det gjorde, världens vurpa, foten bara gled och jag bara stupade rakt ner, ville gråta så ont gjorde det. Hela höger sida. Handleden, armbågen och axeln dog. Imorse var handleden dead och är helt öm i armen så kan knappt lyfta den. *tänker massa svordomar i huvudet*
Fick i alla fall massage av mami nyss, bäst att ha en mamma som är massör. Nu blir det tårta och film, sen ska jag nog sova lite.

30 januari

Riktigt seg dag, och riktigt otaggad på att skolan börjar imorgon då jag sett mitt nya schema och allt är väl helt okej förutom att jag slutar 4 på fredagar. Inte okej eftersom jag valde förmiddag av en anledning, inte eftermiddag, då är det inte okej med en lektion kl 8 på morgonen, sen fet håltimme sen ska man sluta fyra.
Men, får hoppas de nya kurserna är lite roliga i alla fall. Nu ska jag kolla OTH, de har tydligen ändrat tid så börjar strax! SJUKT hungrig är jag också.

It's your fucking nightmare

Blev en trevlig och grymt god middag med Isabelle och hennes vänner på Restaurang J, vid Nacka Strand. Dock var jag sjukt trött efter nattens icke sömn. Sen drog vi vidare, var inne en min på någe Kings Town, sög. Så blev att vi tog en tripp till Hellströms, det var inte som jag hade trott i alla fall, men vi var för trötta alla så vi drog hem, tog mig typ en timme att komma hem :( Men nu ska jag sova, orkar inte tänka och oroa mig mer. Bara sova och drömma fina drömmar tack.

Is this real life?

Blev för det första inga skor igår, men vi drog vidare, och mitt ute i ingenstans så träffar vi på Maria en gammal kompis, jävligt kuligt! Vi alla var dock ganska trötta och så vi bestämde oss för att dra hem, men blev lite hinder på vägen för mig. Kunde därför inte jobba idag heller, och när jag berättar varför för min chef så är det tydligen inte okej, för det handlar om jobb. Okej, men läste du vad som hade hänt eller, alltså en person som inte kan acceptera det där då vet jag inte vad. Känner att mina två sista veckor kanske tar en början på måndag...
Nu ska jag nog äta och fixa mig lite, för sen hem till Isabelle så blir det middag och drinks med hennes vänner för att fira henne sötisen! :D

You should just be yourself

Tycker bara det är så grymt tråkigt när folk inte vågar vara ärliga, speciellt inte till folk som man känner bra, varför inte bara säga som det är. Jag tar faktiskt mer illa upp av sjukt dåliga ursäkter som sen inte ens visar sig vara sanna än att bara säga sanningen.
Whatever, min dag började helt jävla awesome så varför ska jag låta sånt här sänka mitt humör, inte värt det.
Så nu ska jag duscha efter att ha slängt i mig lite mat och så blir det att dra in mot staden. Har planer på att få ett par gratis skor idag! Men inte mycket dricka av för min del. Plus att jag ska jobba imorgon.

Can you whisper in my ear?

Precis hemkommen från snygga killen, blev attackerade av två hundar påväg dit. Var det läskigaste jag varit med om på länge, trodde seriöst dom skulle döda mig, men lungnade ner mig och fortsatte gå, även fast den ena hoppade som jag vet inte vad :(
Dock ringde jobbet igår, klockan 21:30, får man ens ringa så sent? Så blev jobb idag 11-17. Har ju egentligen inget bättre för mig så blir baotafrukost nu sen åka dit!

What will give?

Något ... wierdo som ringde mig och nu håller på och smsar även fast jag inte svarar, palla :S
... står för en svordom jag tänkte använda mig av, är ju dags för mig att sluta svära nu, även om det är typ en grej som gör mig till den jag är kom jag på nu... Men ofta låter det jävligt fult tror jag... Mm, märker ju hur bra det här går -.-
Nu ska jag i alla fall dra iväg, kommer väl hem imorgon så vi får höras då! ;D

Finest Awards?

Jag har två biljetter till Finest Awards som är på onsdag, är det någon som vill henka? Är det flera som vill henka så är det bara säga till så visar jag var man skriver upp sig. Jag är fan taggad på att gå och se massa bloggare IRL!

Let's get lost

Jag är riktigt jävla hungrig alltså, som faaaaaan. SÅ det står mellan att gå och käka något eller försöka sova, sen fixa asnajs frukost imorgon istället. Plus att jag vill att det ska vara imorgon NU. Så jag tror nog jag går och lägger mig, då blir det imorgon fortare!


New dress, Paris, Kate & I

Här har vi klänningen! Köpte den för 200 kr av den sjukt sköna bloggaren Citty! Kommer från Paris, Kate & I. Nice one if you ask me! Sen älskar jag ju såklart att det är stjärnor på den.
Blir väl att jag antagligen har den på fredag kväll eller lördag, inte bestäm mig ännu!




It's not hard to fall

Klänningen jag beställt kommit, ska bara fota den lite så får ni se! Den var så jäkla FIIIN!
Nu håller jag på och målar naglarna, så jävla soft. Jag gör det även fast jag bara är ledig från jobbet till lördag, så värt att ha det även om det bara är 3 dagar, blir såklart min favoritfärg på naglarna, neonrosa!

Who's the cutest?

Jag har hittat en ascool video, men kan av någon konstig anledning inte lägga upp youtube klipp längre?! :(
Idag blir det i alla fall chill. Har köpt en klänning av en bloggare, ni får se den på torsdag när den troligtvis kommer på posten! Jobb ikväll, sen sängen på en gång, somnade 4 imorse, riktigt nice att inte kunna sova...
Måste bara visa sötaste grejen, såna här saker gör typ min dag!

TRY IT!

The space in between

Det går framåt för mig, har väl ungefär bara 1 och en halv uppsats kvar. Så jävla illa, men jag har fan märkt idag att det är ju fan kul att plugga. Lite i alla fall. Kanske inte plugga allt, men att skriva massa uppsatser om ämnen man får välja själv och som intresserar en, det är fan lätt som en plätt då!
Jag vet (hoppas) i alla fall att jag kommer tänka tillbaka på den här dagen och natten när jag får min nästa uppsats att skriva efter lovet. Jag ska tänka hur lätt och fort det går att skriva, och tänk vad mycket bättre det kan bli om jag börjar i tid. Sen ska jag också tänka, gör den bara på en gång så slipper du sitta hela nätter.
Dock känns det som jag börjar få feber nu, vet inte om det är så att jag kommer bli sjuk nu när stressen släpper eller om jag bara har sovit för lite denna helgen...

You won't get me to go

Natten inatt gick fan bättre än vad jag trott, och jag var till och med lite glad. Sen är det alltid trevligt när det kommer lite snällt folk, som en snubbe som frågade om jag trivdes och så, för han jobbade tydligen på Donken, jag sa nej såklart. Men han ba Men du ser ut som en kaxig och smart tjej med ambitioner så du kommer klara det asbra och hitta något bättre sen! Sjukt snällt sagt, söt! Men mellan 03-04 kom det SJUKT mycket folk, aldrig varit med om sådant kaos, och då har jag ändå jobbat typ 7 mån! Och löning är ju nästa helg!
När jag satt på nattbussen hem sen fick jag värsta lyckoruset. Roliga är att det oftast alltid händer på nattbussen haha! Men var bara stolt över att ha klarat helgens jobb, och idag kommer skolarbetena vara färdiga, och jag längtar efter hela nästa vecka!
Dock undrar jag hur jag kommer känna mig när jag är färdig med de här uppsatserna, troligtvis kommer väl det onda/oroliga i min mage försvinna, efter 6 månader. Undra hur det känns?

Jesper Salén

Det enda som kan göra en natt på jobbet lite roligare och lättare att klara av är självklart om det kommer en kändis!
Jävla tur jag hade inatt då, för då kom Jesper Salén! Inte första gången jag sett honom i stan, men den här gången så pratade jag ju faktiskt med honom ;D



Breathing at the end

Riktigt jobbigt på jobbet inatt, fick sen springa som ett as från Odenplan till Tekniska för att hinna med tunnelbanan, tog rundan på ca 7 min, så jag hann precis, sen bussen ändå hem till dörren, thank god.
Gick väl upp efter 5 h, nu sitter jag hos papi. Har sån fet ångest, måste plugga, men jag måste också sova för att klara natten utan att vara en sekund från att svimma och bara vara depp... Då känns det tyvärr självklart att jag tänker sova några timmar nu, äta lite, åka till jobbet. Ta med mig lite plugg eftersom jag får en timmes rast inatt.
Slutar 4 idag, så kan nog komma upp hyffsat imorgon, sen blir det stonehard plugg all day long. Förmodligen hela natten också. Deadline är söndag, men jag förmodar att lärarna kommer börja gå igenom allt på måndagen när de kommer till skolan, så jag har typ tid att skriva ända fram till morgonen. Blir väl lika sent till sängs då med.
GAH VAD DET SKA BLI SKÖNT ATT KUNNA NJUTA SÖNDER AV LOVET SEN! lovar att jag typ kommer dö av lycka.

Hurts like bullets between these walls

Inte taggad på jobb från 20-05, men jag kommer tjäna mycket pengar, det enda jag kan tänka på som får mig lite taggad... Har hunnit sova lite i alla fall, men vet inte om det kommer hjälpa, hoppas det gör det!
Får hoppas på att det inte kommer vara superlugnt inatt, för då går tiden sjukt sakta! Sen blir det nog upp ganska tidigt imorgon, åka till papi, plugga på som fan. Försöka hinna sova lite, sen samma visa som idag...
Ha en bra natt allihopa!

You can always put a smile on my face

Franska provet gick inte så bra som jag hade hoppats på, det förstörde typ min dag. Sen kom jag hem och läste något, förstörde typ min dag ännu mer. Skrev lite, raderade det och tänkte att jag ångrar mig alltid när jag skriver sånt där och ångrar att jag istället inte bara struntade i det och tänkte positivt istället. Så tog bort det och blev glad istället. Jobbet gick helt okej, kom hem och var bara glad. Sen hände en till grej som gjorde mig mer glad.
nu är jag glad, och tröttis. Sovdags, så jag orkar upp imorgon och handla lite saker sen plugg resten av dagen. Sova också då jag måste ha lite energi till att jobba natt.

Make the girl dance

Time att åka till skolan för att skriva andra delen av franskaprovet, hörförståelse, det är fan det som brukar gå bäst för mig så får hoppas på det nu!
Sen blir det snabbt hem och äta, sen tagga till jobbet, slutar 23. Skönt att vara ledig från skolan imorgon iallafall, men bara plugg. Sen jobba natt fredag och lördag, sick att det ens finns såna tider, speciellt för mig som går i skolan...

Dark as the black

Har lite ont i magen just nu, mer och mer stress. Fast känns ändå som jag har koll, bara ingen jävla ork till allt. Sen massa jobb på det, just då jag behöver mycket tid till plugg... Men lite mer glad är jag just nu ändå som tur är. Skulle egentligen lagt mig tidigare idag också, men var inte riktigt så trött sen kom det lite annat roligt emellan också.
Börjat kolla på världens mest beroendeframkallande serie, INTE bra nu när jag behöver all tid åt plugg, men får väl lägga den åt sidan och belöna mig med att se det spännande slutet (om det kommer något) när plugghögen är borta!

Ellie Goulding-Your Song

Hur fint är inte det här? Och fan vad jag älskar hennes röst.


Let's sleep 'til the sun burns out

Woah! Eller hur skriver man det där ljudet, inte wow och inte wooh, utan woah, det ljudet som säger typ, shiet, hur fan hände det?!
I alla fall, vad som hände var att jag satt och hittade youtube filmer med en dokumentär liknande grej om Swedish House Mafia, 10 mins/avsnitt. Plötsligt vaknar jag upp vid 8 mins, märker att jag inte har någon aning om vad som hänt, jag har alltså somnat, framför datorn... Lägger mig sängen, sover 30 mins, går upp och kollar lite Jurassic Park, sen säger jag åt Lukas att han kan byta, det blir barnkanal och jag somnar igen. Så klockan är 21:12, och jag tror faktiskt jag ska gå och lägga mig. Sovmorgon imorgon, men då kommer jag upp tidigt och hinner softa :)

Liar liar, pants on fire

Nu är det officiellt! Ni kanske minns när jag skrev att jag äntligen hade hittat ett par jeans som var perfekta och som jag inte behövde sy in? YEAH RIGHT! Jag kan ju inte ha haft dom längre än 2 månader, och gissa var de har gått sönder nu, ett långt stort fint hål, rakt över asset!!! Charmigt som FAN! En sekund senare spricker dom som vanligt baksidan av låret. Skit samma om dom passar, inte fan kan man ha ett par byxor med såhär pissig kvalité! GAAAAH.
Tillbaka till det som är officiellt; det finns inga byxor som passar mig på en gång och är bra, det är fan bevisat nu efter några hundra år, men någon gång ska jag hitta de där perfekta byxorna...

I'm building castles in the sand, and you will be there and hold my hand

MOVIES

Requium For A Dream

Edward Scissorhands

Just My Luck

Little Man

Juno

Across the Universe

The Girl Next Door

PS I Love You

Role Models

Twilight

If Only

Secondhand Lions

Ace Ventura

Get Smart

Super Troopers

Thirteen

Crazy Beautiful

A Beautiful Mind

Saving Private Ryan

Happy Gilmore

The Prince and Me

Braveheart

She’s The Man

Walk The Line

Spaceballs

Miss Congeniality

Wedding Planner

The Parent Trap

Pulp Fiction

What Lies Beneath

Rent

Casablanca

Ever After

Pretty In Pink

Serendipity

Goodfellas

Candyman

Seventeen Again

High School Musical I

Hocus Pocus

Grease

The Texas Chainsaw Massacre

Seven Pounds

Hancock

Meet The Fockers

Stuart Little

Something About Mary

Dazed and Confused

Forest Gump

Clueless

When Harry Met Sally

A Walk To Remember

Where The Heart Is

10 Things I Hate About You

Jawbreaker

Peter Pan

American Beauty

Big Fish

Girl Interrupted

Fight Club

V for Vendetta

Home Alone

Grind

The Wicker Man

Scream

Urban Legend

Identity

Pulse

Garden State

Cloverfield

Coyote Ugly

Click

The Goonies

Don’t Tell Mom The Babysitter’s Dead

The Babysitter’s Club

The Big Lebowski

Donnie Darko

How To Deal

Smart People

Just Married


TV SHOWS

House

Full House

Scrubs

Law & Order

Law & Order: CI

Law & Order: SVU

Gossip Girl

One Tree Hill

Bevery Hills 90210

The OC

America’s Next Top Model

NCIS

The Closer

Are You Afraid Of The Dark

Hannah Montana

Friends

Charmed

ER

Whose Line Is It Anyway

Fresh Prince of Bel-Air

CSI

CSI: Miami

CSI: NY

CSI: Las Vegas

Dawson’s Creek

Felicity

Cheers

Lost

Heroes

Monk

My Name Is Earl

Family Guy

South Park

Road Rules

Mythbusters

Celebirty Paranormal Project

Dirty Jobs

Food Network

Smallville

iCarly

Prison Break

American Idol

Robot Chicken

Courage The Cowardly Doug

Desperate Housewives

Make It Of Break It

Buffy

Forensic Files

Spongebob

The Office

The King of Queens

Supernatural

Secret Life of the American Teenager

Nip/Tuck

Ugly Betty


MUSIC

Thousand Foot Krutch

Four Letter Lie

Rihanna

Forever The Sickest Kids

Nirvana

The Stone Temple Pilots

Pink Floyd

Augustana

Lostprophets

Fat Joe

Mike Jones

Archie Star

Armor For Sleep

Kanye West

Bullet For My Valentine

Framing Hanley

Buckcherry

Hinder

Three Days Grace

The Offspring

Green Day

Local H

Miranda Lambert

Missy Higgins

Plain White T’s

Dreamstreet

Westlife

Backstreet Boys

Nsync

Miley Cyrus

Jonas Brothers

Rebelution

Creed

Bush

Alice In Chains

Incubus

Godsmack

Aerosmith

The All-American Rejects

Nikki Flores

Aaliyah

Ashanti

Staind

A Day To Remember

Silverstein

A Static Lullaby

Alesana

Stone Sour

Skillet

12 Stones

+44

Matt Nathanson

Owl City

Anberlin

Hoobastank

Circa Survive

Saosin

Ratatat

Vanessa Carlton

Kottonmouth Kings

 

RANDOM

Compliments

Rainy days

Thunderstorms

When things go right

Satisfaction

Good grades

Flavored water

Red bull

Music

Sharpies

The stars

Hot tubs

Pools

Warm weather

Cold weather

Cool weather

Starbucks

Hershey’s chocolate

Smiling

Laughing til I cry

Running

Chilling with friends

Texting

Driving

New Clothes

Movies

Dancing

New Friends

Parties

Smoking

Getting high

Dreaming

Being a dork

Impressing someone

Spinning in circles

Water rides

The beach

Fries with vinegar

Carnivals

Fireworks

Photography

Meaningful Conversations

Staying up all night

Lazy days

The 80’s

Much needed naps

Ice Tea

Old Disney movies

Money

People who actually listen

Memories

Accomplishing Goals

Being home alone

Having time to myself

Adrenaline rush

Feeling invincible

Quotes

Sleepovers

Shopping

Long Walks

Chad Michael Murray

Snapple

Reese’s

The Weekend

Vacations

Snowboarding

Playing guitar

Soccer

Softball

Cheering

Basketball

Hot Showers

Cookie dough

The old Nickelodeon

Victoria’s Secret PINK line

Massages


If we could only be faster

Sitter i skolan och har haft rättskunskapsprov, det gick nog helt okej.
Väntar på att Becca ska sluta så vi kan käka, hann inte med någon frukost så jag är hungrig x2 just nu!
Sen blir det håltimme som vanligt, för att efter det skriva ett till prov, franska...
Somnade runt två inatt med, så jag är sjuuuukt trött, somnar fan nästan framför datorn, och då är jag trött. :(

California

Fick ett meddelande av min ena kusin som bor med sin syster/min andra kusin i Santa Monica, Californien, där hon skriver att jag och min broder borde komma och hälsa på dom då de har både grill och pool på taket där dom bor!! Vi snackade om att hälsa på dom förra sommaren men det blev inget, men nu är jag riktigt taggad! Skämtade att jag har lov nästa vecka och kommer på en gång! Nej men fan, ska fixa så vi drar ner dit, sjukt najs!

Je veux compter meme sans les doigts

Vad mer finns det att säga än typ, LOL. Vet inte varför, men jag får tydligen inte vara glad i mer än 4 dagar i princip, sen måste jag undra vad fan håller jag på med. Om och om igen. Inte värt det när det är såhär. Så jag och Pernilla kom fram till en asbra sak, så det kör jag på nu! Slipper man bli ledsen av personer som tydligen inte förtjänar den energin jag annars gärna skulle lagt på den personen...
Nu ska jag nog sy mina byxor, take a shower and plugg some more rättskunskap.

Danger days

Nu ska jag äta mina efterlängtade och SJUKT god nudlar och titta på Fight Club!

Make Up Store, sminkning

Vi skiter i att jag ser skum som fan ut på bilden och kollar på sminkningen istället, okej? :D


Give me a reason to stay

Sminkningen i fredags gick asbra, lägger upp bilder senare!
Sen kom lite sötisar så blev det mat och förande, sen drog vi vidare ut för att fira Linn och Adam! Jävligt bra kväll, förutom den lilla stunden jag mådde skit, men det gick över som tur var! Drog hem ganska tidigt för ovanlighetens skull också, blev Donken med Cim och Ted, sen hemåt. Blev en jävligt bra hemåkning också om man ens skriver så? Haha, men glad är jag iaf. Så jag pallade med jobbet igår, dock däckade jag senare på kvällen även fast jag hade typ hundra filmer jag ville se på tv! :(
Men bättre att sova, eftersom det inte blev så mycket av det i fredags. Idag är det pluggpluggplugg. Fast jag är ändå taggad, för en kurs skriver jag det sista i idag, sen en till under veckan, ett sista prov i rättskunskap på tisdag, sen har jag lov en vecka! Så jag tror det kommer bli en jävligt awesome vecka.

I'm going back to bad

Vaknade innan väckarklockan ringde idag, det är fan skönt alltså! Då känner man sig utvilad!
Har hunnit göra massor av saker också, ändå jag inte hann med var att spela lite, men det får bli när jag kommer hem från skolan! Så nu är det dags att dra dit för att bara sitta på en lektion och lyssna på redovisningar, men soft iaf!

fuckitfuckitfuckit

Skola till halv tre, stressa hem för att sedan åka till jobbet som började fyra, skulle aldrig hunnit om inte världens bästa mami skjutsat mig! Nu är jag HELT död i kroppen som vanligt, vill bara lägga mig ner och sova. Men jag har plugg. Egentligen inget som måste göras idag, förutom en grej som behövs göras färdigt det sista. Men jag känner bara att jag vill ge upp. Kommer ändå inte klara skiten. Är ju redan helt jävla lost. Även om jag nu börjar styra upp saker och vet att allt är över om en vecka då det är lov. Men fan i helvetet vad jag just nu bara vill sova.

Hungrig som ett djur!

Gaaaah, jag börjar faktiskt bli riktigt trött på en grej. Att vara hungrig, hela tiden. För det är verkligen hela tiden. Finns säkert folk som inte tror det. Men jag är hungrig 24/7. De enda tillfällena jag inte är hungrig är ca 30 min efter att jag ätit en rejäl måltid, om det ens varar i 30 min, då har jag tur... Så sjukt frustrerande.
Har typ inte varit såhär hela tiden, men kanske ända sen våren i 9:an då jag var hos en dietist och var tvungen att käka mer. Så kanske inbillar jag mig bara att jag fortfarande måste äta mycket som fan. För det gör jag ju också, äter hela tiden. Tycker dock verkligen inte att jag är tjock, men man känner sig tjuckis av att äta hela tiden liksom, även om jag inte blir större av det^^
Så antingen tar jag tag i det hela, gör ett matschema äter som man ska göra, dvs de tiderna. Eller så drar jag till doktorn, borde ju kolla hjärtat i samma veva kanske..
Näfan, nu måste jag ta något att käka innan jag går och lägger mig!


Driving one of your cars

Så jag var med Cecilia idag och körde Risktvåan, Halkbana! Var sjukt nervös innan men det gick bra. Vi fick en skön snubbe till lärare och det var askul att köra! Alla i min grupp blev självklart sedan godkända också! :D
Nu är jag bara stört ännu mera övertaggad på att ta körkortet så fort som möjligt. Så ska göra de testproven jag kan göra i skolan varje dag, varje dag den här veckan och se hur det går!

Elin Kling for HM!

http://www.elinkling.net/stylebykling/2011/01/10/elin-kling-for-hm-pieces/

Klingan för HM, hur bra kan det inte bli liksom?! Kolla baraaaa! Hoppas det inte kommer vara överdyrt, typ 1000 spänn plagget, då vill jag dö.
Skulle fan dö för jackan om den sitter bra på, men så in i fan för vad jag tror är en klänning, bilden längst ner. Holy shiet in the fuck vad den är SNYGG.






This too shall pass

Försov mig självklart till skolan idag!
Men hann till franskan iaf, sen tog jag med mig presentkortet på Make Up Store för att se om de hade någon tid till mig på fredag, och det hade de, kl 16 ska jag dit! Asnice, tror jag ska köra på någon mörk sotning!


Headshot!

Nått som är riktigt bra när man är sur eller ledsen är att hoppa rätt in i ett soft datorspel. Helst där man får skjuta riktigt jävla mycket, blod och äckliga/fula/läskiga gubbar. Dock har jag ju fastnat på ett place i mitt spel, och kommer jag inte komma förbi det nu, då bryter nog helvetet ut, för jag är redan på gränsen. Uppar om jag klarar mig förbi det eller inte!

00:10- Självklart är man ju grym och klarar det, men sen blev det lite för läskigt för att fortsätta nu på natten... Borde nog sova också.

A Drowning

Fan vad jag inte orkar längre. Alla är precis likadana. Kan någon inte bara vara sig själv och VÅGA.
Jag har sagt det många gånger förut, och ungefär en sekund efter jag bestämt mig för det så ska någon jävel våga liite så jag struntar i det jag bestämde mig för och hänger på.
Fan i helvetet heller att jag gör det denna gången. Nu är det JAG, och du är ganska tydligt precis som alla andra, och vågar inte... Jag som helt ärligt trodde att du var annorlunda.




It's so good I'm gonna diiiiie

Den varma chokladen blev fan PERFECT! Jäklar vad gott det är, seriööööööst.


sötis agnes från despicable me, vill se den, ja.

Ät tills ni dör! :D

AAAAAAAAAAAAAAAAH. hungrig som fan, precis som vanligt alltså!
Men imorgon ska jag fan gå upp lite tidigare så jag kan göra feeeeta frukosten! Varm choklad står i alla fall högst upp på listan. Sen ska jag äta så jag blir riktigt proppis mätt! Fast då är det nog bäst att jag går och lägger mig nu annars kommer jag aldrig upp. Men, undrar om jag kanske inte borde komma upp ganska bra. Sömn och mat ligger typ nästan på samma våglängd i mitt liv, men jag tror fan mat är snäppet över...
ÄT TILLS NI DÖR! för vi kommer ju ändå fan dö någongång, så varför inte dö glad och mätt!

Sing it from the heart

Ganska så fin text: http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen/2010/04/om-amanda

Ganska så meganice video, fan vad jag är taggad till konserten:


You know that I could use somebody, someone like you

Galet kuliga dagar när Pernilla och Oksana var här! De åkte hem i torsdags, så blev chillande efter det. Var hos Martin igår och spelade tvspel, jag ägde, typ... Upp och jobba sen idag, inte najs. Trodde dock jag slutade åtta, men schemat var ändra så det var fyra! Nu blir det käka av sen hem till Micaela och ha Star Wars maraton med henne och Cecilia!

4 januari

Gick ju inte bättre med sovandet inatt, somnade vid 03:30 :S
Drömde även att jag försov mig och inte hann möta Pernilla och Oksana, men nu är jag uppe! Trött som faaaan dock, men imorgon får man kanske sova ut lite!

Bring me everyone

Somnade typ 4.30 imorse, kunde verkligen inte sova. Jobb idag också, var sjukt mycket folk, blev aldrig en lugn stund, men det är najs för då går tiden fort, men man är slutkörd när man slutar 23.
Nu borde jag iaf gå och lägga mig om jag ska lyckas vara inne i stan imorgon vid 10:30 och möta upp Pernilla och Oksana! Sen har jag körlektion 12:30 och jobbar sen på kvällen 19-23.

Smile like you mean it

Rensade nyss bort 15 pers på min facebook som var totalt onödiga. Tänk om man bara kunde radera såna människor ur sitt liv också, fan vad mycket lättare livet skulle vara då.
Sitter just nu i min stört sköna tröja från killavdelningen på HM, att det alltid ska vara så snygga och sköna kläder där! Funderar på om jag ska rensa bland bloggarna eller spela lite FEAR 2, dagens problem japp. Men jag kör nog självklart på FEAR, har ju fastnat och klarar jag det inte nu, ja, hur fan ska jag klara det då?! :(

This is hardcore, and I'm indestructible

Nyår började som sagt riktigt otaggat! Men kvällen fortsatte hos cim och ted, lite mys. Vid 3 tänkte jag dra mig mot danderyd, väntade på bussen men den kom inte, men stod där med två okända killar och dem haffade en taxi så det blev gratis taxi för mig till östermalmstorg där jag hann med tunnelbanan, skumma killar förövrigt, käkade snö...
Vid danderyd träffade jag Martin och det blev taxi hem till honom, tror vi somnade runt 8 imorse! Sen drog vi en jävligt god pizza.

Så nyår började riktigt illa, men fy helvete vad det här året har börjat bra. Finns nog inte mer jag kan säga, än att jag nog är gladare än det glad jag var förut.

RSS 2.0