Rösta på studentklänningen!!

Studentklänningar jag beställt kom idag! Alla satt asbra och var galet snygga så jag kan för tillfället inte välja!!! Så nu ska jag langa bilder så får ni som läser rösta! Och alla som läser det här måste lägga sin röst, bara jag får en 1, 2 eller 3, behövs inge meeer! KÖR:

1.
Väldigt snygg, älskar hur den ser ut längst ner, dock en pytteaning stor. Fodret inne vid brösten känns o låter plastigt.




2.
Älskar att den är enarmad och ser jävligt najs ut! Den är väldigt tajt, väldigt skön, lagom längd så ingen troschock här inte! (självklart ska jag inte ha rosa underkläder, försök bortse från det)




3.
Egentligen är denna min favorit! Behöver väl inte ens förklara liksom, helt underbar! Men tveksam ändå. Underbart utan axelband, älskar att det är markerad midja och sen går det utåt. Den är ganska kort, men jag ska ju inte direkt stå på händer så vafan. Dock är det sista grejen som kan reageras på, men det gör den bara coolare enligt mig! Svarta dragkejdes bandet där bak.



I am finding out, that maybe I was wrong

Sitter och dör lite halvt. Pallar inte riktigt mer. Men får väl se hur den här helgen slutar.
Var i alla fall på arbetsintervju idag, gick helt okej. Dock började det ösregna när jag fick hem därifrån, blev helt genomblöt. Först tänkte jag att det var ett asdåligt tecken, men sen att det kanske var bra?
Nej usch, jag mår inte bra alls nu. Sur och irriterad på allt och alla även fast de flesta bara är snälla.
Skulle göra vad som helst för att skolan skulle vara slut nu. Men bara två veckor minus en dag kvar typ.
Får väl försöka sova nu!

Like tomorrow didn't exist.

Klev upp vid halv tio imorse, har lånat lite böcker på biblioteket, jääävligt tjocka var dom, så får se hur det går!
Kollade mailen när jag kom hem och såg nyhetsbrev från Nelly, såg en sjukt snygg klänning, så gick in där och nu har jag beställt hem tre klänningar till studenten, så får jag välja sen när de kommer vilken jag ska ha, om någon av dom ens sitter bra!

Nu blir det fortsatt plugg, käka lite nudlar, sen byta om och fixa mig för att åka hem till Cia söt som har studentmottagning! Sen utgång!
Dock känner jag mig jävligt trött nu, vill sova en stund, men på ett villkor, skriver färdigt 2 st arbeten först!

Marilyn Manson

Marilyn Manson.
Det är ju redan bestämt att jag ska träffa honom och ja.
Snubben är fantastisk. Musiken är för bra, blir galen när jag hör den.


Good or bad?

Jag kämpar på som fan med skolan. Så jäkla klantigt att vänta med allt till sist, det är helt sjukt. Men jag har bara mig själv att skylla, faktiskt. Men jag kommer klara det. Förutom då lärare säger att dom inte tar in grejer försent, men har man inte tills kursens slut på sig? Förstår om det är orättvist med mera, men ge mig bara G då. Det är ju inte som att jag får längre tid, eftersom jag inte ens börjat på något, men det är väl en sanning som ingen lärare tror på. Blir att prata med rektorn.

Något positivt är i alla fall att jag fortsätter söka massor av jobb. För tillfället har jag ändå lyckats få ett litet jobb, idag ska jag vara barnvakt åt samma kille som jag var för något år sedan, jättesnäll! Sedan behövde en vän till hans mamma också hjälp, mer regelbundet, och där har vi en liten unge på 6 månader, o jag börjar nästa vecka!
Asbra med tanke på att man måste ha mycket erfarenhet av att ha varit barnvakt när man ska jobba som au pair!

It's your fucking nightmare

Somnade fyra i fredags, eller rättare sagt lördagsmorse, inte okej. Träffa Cecilia och Micaela senare och vi hade det mys! Sen bestämde jag och Cecilia oss för att dra ut, Cim hängde på också. Blev först några öl på the bridge, sen sprang vi till Ace! Fy fan vad den kvällen ägde sönder, muuums! Hade så sjukt kul!
Idag har jag sovit, pluggat, tränat, ätit. Imorgon blir det plugg mode som fän.

Leave me out with the wind

Har haft en Tom sovandes i min säng i snart en timme, och han vaknar inte för någonting! Kittlar honom, no reaction, skrier och slår överallt runt omkring mig för att jag missade att jag vunnit biljetter till Hassle's och Mirpour's spelning, no reaction där heller! Så jag har skrivit färdigt ett asbra CV, skrivit personligt brev till två ställen! Dock väntar jag med att skicka tills imorgon, måste läsa igenom dom efter ett tag så man inte blir ordblind eller vad man säger, och sen så vill man ju inte att oj, hon skickade det här mitt i natten liksom, hahah!
Nu blir det att väcka den lilla skiten!

Stuck in the sand

Blev skiva i onsdags, lite random, och kände inte så många, lite ovärt men men.
Franska prov igår, gick sådär, tur att det är tre delar kvar att försöka lyckas bättre på.
Har precis gått igenom alla papper jag har, mailat lärare, och skrivit ner alla uppgifter jag har att göra, och jag mår typ illa när jag tänker på hur många det är. Men på pappret ser det inte så mycket ut, bara att ta en i taget.
Men ja, 20 uppgifter har jag att göra. Så fort som möjligt nu. Tur att jag inte kan sova, för då får jag ju som en extra dag att plugga på i alla fall! Fast lite roligheter klämmer jag in mellan plugget, så jag orkar leva.

I'm building castles in the sand, and you will be there and hold my hand

Nu är tiden inne: sömnlösa nätter och illamående 24/7. Alltså, jag kan inte sova. Inte alls. Sedan är jag dödstrött på dagarna, dålig kombo. Illamående, ja, så sjukt orolig över hur det ska gå att jag mår illa. Hela tiden. Men jag kommer klara det. Ett bra sommarjobb ska jag lyckas få också. Tur att jag är ledig imorgon. Träning/plugg/jobbsök är schemat hemma hos mig. Sen blir det mys på kvällen!


I'm gonna marry the night

Najs. Mår illa som ett as för jag har sjukligt ont i magen av allt som händer just precis nu. Har ingen aning om vad jag ska göra. Enda jag känner sjukt sug av att fortsätta med är träna, det är det enda som är najs för tillfället.
Känner dock ett jävla sug efter att dygna idag, skulle ju fan inte sitta fel enligt mig. Skriva klart alla jobbansökningar, läsa lite av mina 6000 st blogginlägg på bloglovin, sen en lektion skola imorgon, träna, skriva skoluppgifter och sen till kvällen är jag slutkörd och somnar lätt. För inatt kommer jag inte somna.

Låt mig leee

Fredag: Jag mötte upp Isabelle vid Göta Källare, där inne chillade vi och sen blev det Man Machine Industry som förband, och sen Doctor Midnight & The Mercy Cult, sjuuuukt awesome! Tim Skold: JAG DOG!
Drog sedan med pendeln till Väsby, mötte Pernilla sötisen, vi drog en donken sen hem till mig!
Lördag: Stan, shoppa lite, var sugna på utgång, men slutade med fest nära hem! Supernajs!
Söndag: Total deg dag i soffan med Pernilla och Tom.
Måndag: Åkte med Pernilla till tåget, sa hejdå. Hem, somnade framför BB, tränade, körde till papi hämtade grejer och kvällen har spenderats med Tom.

Nu ska jag nog skriva lite jobbansökningar, imorgon blir det en lektion skola, träffa Louise, sen måste jag plugga som ett as. Denna vecka är grovplugg vecka så det stinker om det :( Men jag vet att jag klarar det.

Hur kan du då vara säker?

Nu har jag myst lite, hunnit äta, och titta Big Brother! Blir en dusch nu sen vänta på Louise som kommer vid 22, vi fixar oss möter Martin och sen drar vi till The Bridge där Tom har sin skiva! Enda problemet är väl att jag och Louise fortfarande inte riktigt vet vad vi ska vara, temat är Jag kommer direkt från... Skitsvårt just nu i alla fall!
Men eftersom jag blev lite gladare med lite hjälp, och har en fin ros att titta på så känner jag mig lite taggad nu!
Sen är ju största taggningen av allt att Pernilla kommer imorgon! Supernajs! Får se vad vi hittar på, men vi är ju hemma ensamma så ;D

You just don't know

mår asdåligt, och alla får det bara att bli sämre hela tiden. försöker vara glad, men så fort något händer så faller allt. jag har för mycket att tänka på hela tiden. vet inte riktigt vad jag ska göra av allt. känns i princip bara som att jag kommer gå under. får väl dra på sista studenskivan idag och se till att ha det roligt. men just nu vill jag bara sova, jävligt länge.

Vunnit konsertbiljetter!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Dör. Så fucking glaaaaad! har vunnit biljetter till Hank von Helvetes nya bands, Doctor Midnight And The Mercy Cult, första sverigespelnin på fredag på Göta Källare! Han sjöng ju i Turbonegro tidigare! GAH!
Hittade tävlingen på facebook igår precis när jag satt mig på tåget, så skulle man maila in, men fan sat ju med mobilen, så krånglade mig in på mobilens hotmail och fick iväg ett mail och nu ba YES!

Där har vi den lilla tjockisen från Mansons konsert 07, kallar honom tjockis för han frågade: TYCKER NIII JAG E TJOOOCK?!


Can't take the pain away

Så glad, har hittat massor av jobb som jag ska söka imorgon! Typ 10-15 st, känns som jag har en chans på några i alla fall. Känner också att nu är det väl ändå min tur, har ju sökt mycket och ba shiiet, kom igen nu liksom.
Förövrigt så älskar jag också min piercing nu. Först var jag ju bara lite kär i måndags när jag hade gjort den, men oj, nu älskar jag den sjukt mycket. Gör inte så värst ont att tvätta den längre heller, och det går bra! Så får lite lyckorus varje gång jag får pilla lite på den. Önskar bara den inte gjorde så lite ont som den gör hela tiden, men det går över snart.
Nu blir det sova och imorgon ska jag vara snygg har jag bestämt! Shopping med Louise, sen chill hemma medans hon tar ett farväl(?), sen hem till henne för lite mys. Bonne nuit!

You used to shine

Fullt ös hela dagen, skjutsade Isabelle, jävligt svårt att hitta till Årsta men det klarade vi! Åkte sen direkt med Louise till Åkersberga, hon kollade sin piercing, och jag gjorde en impuls, en conch piercing som jag är jävligt kär i, men damn vad ont det gör. Tvättade den nyss, dog lite, krånglig att komma åt också :(
Blev lite mer äventyr efter det, och nu sitter jag hos min papi. Fick även idag reda på att Ufo, den sista av våra underbara katter blev överkörd idag, sjukt tråkigt ;( Glad i alla fall att jag var uppe i Söderhamn över påsken och fick mysa lite med honom!

There aint no other way

Har hänt sjukligt mycket sen jag senast skrev!
Onsdag kväll, min skiva! Den var jävligt najs och jag hade riktigt kul! Åkte sen hem och Cim sov hos mig, dagen efter blev det chill och sen ännu mer chill. Känns som jag gjorde något på torsdagen men kan inte minnas...
Fredag skola en lektion, sen träffade jag Tom, senare kom Louise. Lördag träffa Tom och sen fest hos Cim!
Den var kul som fan och jag hade det najs där med! Igår var chill och nu sitter jag här med sjutkt ont i magen. Det börjar dra ihop sig i skolan och jag får bara mer och mer ångest. Men jag vet att jag kommer klara det, med början denna veckan.
Inte idag dock, ska skjutsa hem Isabelle från Mörby där hon dragit ut en tand, så jävla jobbigt kan jag tänka mig :( Och ända till Årsta ska jag försöka köra! Sen träffa Louise, det blir berga för piercing, sen skjutsa mami och hennes vän, tillslut hem till papi på kvällen!
Frisk är jag i alla fall nu, vilket är underbart, ännu mer krafter och jag kan fortsätta med träningen!

Breaking it up

Har varit en lite stress jobbig dag idag! Har typ inte alls tänkt på att det är skiva ikväll, och inte alls varit taggad. Men nu blir det en dusch sen fixa hår och smink! Typ det jag mest ser fram emot, hahah! Sen blir det hem till Miccis och senare in till Göta Källare! Hoppas på att det blir en awesome kväll!

Let it fall

Ups and downs. Vet inte riktigt vad som händer.
Imorgon är det min skiva i alla fall! Har ju dock ingen aning alls vad jag ska ha på mig, men det ordnar sig nog!
Taggad som fan! Så bäst att jag sover nu så jag orkar upp till min enda lektion imorgon, 8:30 :(

Breathing

I min värld är en av de bästa sakerna när en viss låt passar in exakt. Oavsett om det är en bra eller dålig sak det handlar om. Det ger mig någon sorts trygghet och styrka. Fråga mig inte varför. Yellowcard är ju i alla fall det bandet som har flest låtar som jag hör ihop med. En av mina favoritlåtar med dom har aldrig kunnat användas på det sättet, men nu stämmer den plötsligt in exakt. Och även om det handlar om en dålig sak, känns det ändå som att det kommer bli bra

Eyes are feeling heavy
But they never seem to close
The fan blades on the ceiling spin
But the air is never cold
And even though you're next to me
I still feel so alone
I just can't give you anything
For you to call your own


And I can feel you breathing
And it's keeping me awake
Can you feel it beating?
My heart's sinking like a weight

Something I've been keeping locked away behind my lips
I can feel it breaking free with each and every kiss
I couldn't bear to hurt you but it's all so different now
Things that I was sure of they have filled me up with doubt


And I can feel you breathing
And it's keeping me awake
Can you feel it beating?
My heart's sinking like a weight
I can feel you breathing
It's keeping me awake
Could you stop my heart? It's always beating
Sinking like a weight

How am I supposed to feel about the things I've done?
I don't know if I should stay or turn around and run
I know that I hurt you things will never be the same

The only love I ever knew I threw it all away

And I can feel you breathing
And it's keeping me awake
Can you feel it beating?
My heart's sinking like a weight
I can feel you breathing
It's keeping me awake
Could you stop my heart? It's always beating
Sinking like a weight

I may be leaving but you're always in my heart

Inge ont i halsen och inge feber, detta underverk hände under kvällen/natten igår/idag. Dock mår jag förjävligt just nu. Stört ont i magen och bara sämst, allt. Men det är mitt eget fel så jag får skylla mig själv.
Var födelsedagsfest hos Louise igår, kom massa roligt folk och det var najs! Dock blev det väl liiite sent, de flesta drog hem vid ett förutom 5 pers och jag kunde/fick inte sova förens typ kl 6 imorse.. Men det var det värt.
Det var krångel i skolan om min studentskiva på onsdag skulle bli av, men nu är det säkert och den blir av! Så sjukt najs, fy fan vad det kommer äga!
Nu måste jag fortsätta plugga lite religion, sen sovaaaa.

If I could I would do all of this again
Travel back in time with you to where this all began
We could hide inside ourselves and leave the world behind
And make believe there's something left to find

We'll be miles apart
I'll keep you deep inside
You're always in my heart
A new life to start
I may be leaving but you're always in my heart

Nothing I can do about it, nothing I can say
To bring us back to where we were when life was not this hard
Looking back it all just seems so far, so far away


RSS 2.0