Grâce à toi à nouveau je respire

-

#


Just make this disappear

London var väldigt braa! Shoppade ganska mycket, träffade Linnea sötisen mycket och fick även väldigt ont i fötterna! Hemma nu och varit i skolan och mest sovit annars. Har på något sätt mått väldigt bra mestadels men helt plötsligt kommer det stunder då jag verkligen inte förstår vad jag håller på med, och stunder då jag mest bara vill sova mig igenom allt ha drömma fina drömmar. Ibland tänker jag alldeles för mycket på saker jag inte borde tänka på bara.


London calling!

Har haft det sjukt bäst och mått underbart sen jag senast skrev! Tom fyllde år på fredagen och hela den dagen var helt sjukt bra! Är ganska säker på att han fick en awesome födelsedag också! Lördagen blev det bara chill också, sen bio på kvällen. Såg In Time. Stört bra film! Söndag jobbade jag lite. Måndag skola och jobba, bokade även färdigt resan till London. Så på torsdag åker jag och Cecilia dit igen för att hälsa på Linnea sötisen! :D Blir nog gaanska mycket shopping också! Idag spenderades dagen på jobbet för möten, strax ska jag hem till Tom så vi hinner mysa lite innan jag försvinner iväg till London!

Jag har fått mail från Toulouse, Frankrike.

Jag har fått mail från Toulouse, Frankrike.


Grattis på födelsedagen älskling!

IIiiih, idag fyller min älskling år! GRATTIS PÅ DIG IGEN SÖTNOS! <3
Vi gick upp vid sex så fick han tre paket av mig, sen ner för mysigaste frukosten med hela hans familj eftersom hans (tvilling)syster också fyller idag. Åt helt underbara gigantiska chokladmuffins med glasyr och grädde! Paketöppning tills det blev bråttom till jobbet för sötisen! Jag gick hem och har kollat AA, varit i centrum o köpt byxor och lite annat bra. Fick även en julkalender av mami, en sminkkalender! Visar den sen! Nu ska jag dammsuga, duscha, sy in min tröja, fixa mig och sen möta Tooooom! :D

 


Awesome shoes

IIIIIIH. Här är mina nya bebisar! Invigs ute imorgon eller på lördag!


Garnier Exfo Brush

För lite mer än en månad sen, den 4 oktober så var jag en av vinnarna på Citty's blogg! Vinsten var en Garnier Exfo Brush! Tyckte den verkade sjukt spännande, med alla grejer som rengöringen innehöll. Fick hem den förra veckan och har använt den några dagar i veckan. Den är sjukt skön att använda, dock kan det svida/sticka lite i huden. Man ska absolut inte använda den nära ögon och mun, det gör förjävla ont, det är ju salicylsyra i.
Efter användning känns huden väldigt len och ren. Så den funkar bra som rengöring! Har inte märkt någon skillnad på huden ännu, använder den heller inte varje dag eftersom den är ganska stark och min hud är lite känsligare.
Inget jag skulle betala för eftersom den ligger runt 100 kr tror jag, och inte är något jag skulle kunna använda dagligen. Men kul att kunna provat den, och kanske att den gör underverk snart efter mer användning!


I'm in love with this feeling

Vad har jag hittat på sen senast? Ganska mycket! Jobbat mycket, men blir inte lika mycket resten av november efter söndag så skönt med lite ledigt! Har köpt den svarta jackan! Den sista svarta jag hittat, fanns ingen överallt förutom den här enda i Åkersberga Centrum! Köpte ju också mina svarta asgrymtsnygga skor! Nu ska jag strax åka och jobba lite! Sen imorgon fyller världens bästa pojkvän år! Naaaaajs!

Maybe I'm just blind, or maybe you're just deaf

Helt troligt, har haft en så grym dag idag! Hela morgonen var soft som fan, sen blev det svenska. Jag var den enda som gjort läxan och det kändes grymt! Hela den lektionen ägde jag! Bestämde även med mami att jag skulle laga makoaronipudding med kassler till middag!
Efter det gick det bara utför och jag har nu nått toppen av dålighet denna dag känner jag. Men det ska jag skita i. Maten är strax klar i ugnen; efter många om och men. Städa upp i rummet medan jag lyssnar musik nästa grej. Skriva i min franska blogg tredje på listan. Beställa lite fina saker från hm.com fjärde. Sen blir det filmkväll med mig själv, WIE! Är fan glad igen, tack vare mig själv och att jag själv bestämmer hur jag ska må och nu mår jag BRA.

en av dem finaste bilderna på mig, enligt mig.


RSS 2.0