Goood day!

Idag är min första lediga dag på två hela veckor! Har jobbat varje dag i två veckor, förutom en dag då jag gick i skolan! Har varit sjukligt trött, men idag fick jag sova ut! Har tränat, ätit god frukost, kollat AA, gjort ansiktsmask och massa sånt, och nu ska jag strax fixa mig för att sen åka till stan! Först blir det kiropraktorn, vilket är jäkligt behövligt just nu! Sen ska jag gå och köpa mina skor! AAAH, så najs! Ska även kolla på jackan, har under helgen sett två personer med den på sig och den såg asbra ut på dem! Så måste prova den igen hehe.
Seeeeeen ska jag träffa min älsklings Tom och äta middag med honom i stan! <3

I am a volcano

Torsdag idag, vilket betyder första löningen för min del sedan, ja, april!!! Dock inte alltför mycket pengar men lite behövligt. Kommer ju får betydligt mer i november, har ju liksom jobbat en hel vecka i sträck bara senaste veckan!
Myste med min söta pojkvän igår, sen var vi så trötta så vi somnade med kläder på i sängen! Eller jag somnade först när han bara gick en snabbis på toaletten och sen orkade jag inte försöka fortsätta vara vaken. Skola idag, helt okej. Nu är jag hemma och allmänt glad och lycklig! Ska nog se färdigt några avsnitt av AA, sen städa upp rummet lite. Har en tendens att lätt bli stökigt har jag märkt, hmm.

26 oktober

Jobbade från 7 imorse, sen direkt till Täby igen för Svenska C! Är vääldigt trött just nu, har som tur var en "ledig" dag imorgon, har bara Engelska C mellan 13-16, inte så farligt. Får i alla fall sova ut lite!
Kollade HM's hemsida idag, och såg att jackan jag kollade på förut är på rea nu, kostar bara 299kr! Den såg dock inte sa bra ut IRL som på bild, så är väl kanske ändå inget att ha. Men vill ha ett mellanting mellan min svinkalla jacka nu och min varma vinterjacka! Sen funtar jag verkligen starkt på att köpa mina skor nu när jag får första lönen, för dem är så jäkla snygga och satt asbra!

Let's get some sleep

Somnade inte förens vid halv ett igår, men jag hade det trevligt innan det! Bakade pajen, och tittade på film! Lägger upp vilken lite senare!
Jobbade idag igen, fortfarande dödstrött och har nickat till så fort jag suttit stilla! Så nu har jag kommit hem och känner redan hur min kropp börjar lägga av och ögonen går i kors, så nu ska jag nog sova fram till middagen!

Tired!

Gaaaaah, trött är typ det enda ordet som kan beskriva hur jag känner mig idag! Jobbat sen i onsdags, och i helgen jobbade jag 13h lördag och 13h söndag, så jag är helt slutkörd efter ännu en dag på jobbet idag! Blir jobb hela veckan förutom torsdag också, men det är bra med pengar och jag har ju inget annat för mig liksom! :D
Komvux började ju, känns okej. Känns faktiskt lite tråkigt dock, men måste göra det för att kunna fortsätta sen så bara att bita ihop! Nu blir det en VARM dusch, sen baka äppelpaj med världens godaste äpplen från jobbet, sen kommer min bebis hit och jag kommer antagligen somna hahah!

Cim och jag, väääldigt snygga!

That's what you get when you let your heart win

Hej! Har väl inte haft alltför mycket att göra senaste tiden, men bara inte haft orken att skriva något i den här bloggen. Blivit lite jobb, skrivit färdigt och skickat in Frankrikepapprerna, ätit massor av tårta, mått väldigt bra och dåligt.
Idag är det fullt upp, är inte nervös ännu men det kommer nog lite senare! Men är ju inte så mycket att vara nervös över. Efter komvux blir det jobb några timmar!
Nu ska jag fixa mig lite och sen skicka lite mail!

Shoooes

Har hittat ett par sjuukt snygga skor, grejen är docka att dem är gaanska lika mina andra boots jag köpte från Scorett typ förra året! Och så kostar dem 599 kr... Men med tanke på att de andra skorna från Scorett i princip varit mitt bästa köp så känner jag ändå att jag inte skulle ångra mig. Kolla bara!

 

Sen hittade jag de här två hos Skopunkten, helt okej och ganska lika de ovan, men fan alltså, inte alls lika snygga!
Första paret
Andra paret

Most perfect ring ever.

ÅÅÅÅÅH. Alltså jag har blivit kär. I en ring. I den perfekta ringen. I en ring, med en stjärna på. Så sjukt stilren och perfekt. Alltså jag vet inte vad jag ska skriva. 500 kr, har inte det nu, och vet inte om jag borde lägga det på denna ring när jag får det. Men fan alltså, kan det inte vara julafton imorgon och den ligger i mitt paket?


Whitney Port, BikBok

Minns ni att jag skrev om Whitney Ports kollektion för BikBok, well den är här nu! Riktigt snygga grejer om du frågar mig, dock missade jag ju helt att se henne IRL i Gallerian! Här är i alla fall några av mina favoriter från hennes kollektion!






Just what I need

Hälsokontrollen avklarad idag! Så ikväll ska jag fixa ihop alla papper och se till så jag har allt och sen posta/maila det imorgon! Riktigt skönt att allt det nu är fixat äntligen! Nu ska jag fortsätta kolla Andra Avenyn! Ligger på avsnitt 12 och det är mycket man glömt bort på några år sen det gick på tv, men fan vad bra alltså. En av mina absoluta favoritserier!

It all turned grey

Jobbade igår, åkte sen hem till Tom och chillade. Vi vaknade tidigt imorse eftersom han skulle till jobbet så jag har varit vaken sedan halv sju! Gick hem då och började titta på Andra Avenyn  säsong 1 som jag har, ville inte sova bort dagen. Sen jobb igen och nu sitter jag hemma hos papi. Riktigt skönt! :)
Imorgon blir det hälsoundersökningen och sen träffa Cia lite och sen Tom, nu ska jag titta AA sen sova!

Let's make this a good week

Hade en väldigt mysigt och chill helg med Tom, asnajs! Söndagen började tidigt då jag jobbade till halv två, sen tvinspelning av Vem kan slå Filip och Fredrik med Becca! Men det drog ut på tiden som faen så vi drog när det typ var mer än hälften kvar och redan hade gått 7h! Dödsont i rygg och huvud, men hem och sova och idag var jag hos kiropraktorn för lite mer knäckande. Har även ringt runt hela dagen efter hälsoundersökning men nu blev det i alla fall den för 900 kr, men på onsdag som tur är! Jobb nu igen, sen hem till papi!
Juuuuuste, hade blivit antagen till det jag sökt till komvux! Engelska C och Svenska C, börjar redan nästa vecka!

RSS 2.0