<3

Nuuuuu ska jag åka och ha myskväll med min underbara pojkvän!

Jaaacka?

Kappa

Kappa - från H&M

http://www.hm.com/se/s/01H76Y

Lätt tulpanformad kappa i ullblandning samt stor krage och ok på ryggen. Fickor fram. Fodrad. Längd 90 cm i stl 40.

H;amp;Mwww.hm.com

GAH, vill ha den här jackan så himla mycket!! Den är helt sjukt snygg, dock kan jag inte bestämma mig om jag ska ha en röd eller svart!? Känns som den svarta passar bäst med allt och mitt hår? Vad tycker ni?!

Man down

Var hos kiropraktorn imorse, var riktigt skönt! Hon knäckte typ hela nacken och sen vissa delar av ryggen! Kändes ingenting förutom att det inte gjorde ont som innan, men ljudet var verkligen snuskigt!
Nu sitter jag hemma, precis ätit middag. Ska ut och träna nu, känner mig riktigt äcklig. Brukar inte känna mig det, men har väl en lite dålig dag och sen vet jag att jag har gått upp i vikt under sommaren och nu i början på hösten. Orkar inte riktigt det. Vill göra mer än bara springa som jag gör varje vecka, gymma och shit. Men för onödigt att köpa något sånt nu om jag ända ska dra snart. Så får väl hålla ut med löpning, egna styrkeövningar och käket. Har i alla fall hittat en asnajs app till mobilen som är en bra pepp på vägen! (y)

Jävligt kuuuuul

Fredag, jag är dödstrött. Jag har inget att göra. Mår ganska så dåligt. Skit på tv, skit på datorn. Så ja, ska nog ta och sova nu.

Everybody hurts just a little too much

här stod det något helt annat förut.
nu får den här låten ligga här istället.
nöjd?



Donk donk

Gick upp ganska tidigt imorse, hann med att göra annat än att bara duscha, fixa käk och åka till jobbet! Som gick väldigt bra förövrigt!
Imorgon blir det utbildning, med Ceciliiiiia! Efter det har jag ingen aning om vad som händer. Lite träning någon gång kanske. Börjar bli fööör taggad på att gymma, men känns onödigt att köpa något kort nu. Får satsa på det i Frankrike!
Nu måste jag sova eftersom jag ska upp tidigare än idag imorgon! GOOOODNIGHT!

Foooood

Gick faktiskt helt okej igår, väldigt mycket att ta in men jobbar imorgon, utbildning torsdag, jobb fredag!
Somnade som en stock igår, och idag har jag bara städat bland alla papper och skrivit ut allt och fixat det mesta med Frankrike papperna, ska bara se till att boka en hälsoundersökning! Frågade Linnea så nu kommer den inte kosta så mycket som jag trodde först!
Men nu är det dags att laga lite mat, hungrar ihjäl så får se vad som händer med kasslern! :D Skulle dock gärna äta sushi då jag drack misusoppa idag och blev sjukligt sugen på det!

New job

Om det är någonting som jag önskar jag kunde "kontrollera" bättre så är det att verkligen inte bli så sjukligt nervös och orolig som jag kan bliiii! Som jag är nu! Hela min mage, ja, har typ myror i hela den som bara springer omkring och dödar mig. Hjärtklappning och jag vet inte vad. Borde egentligen bara ta några djupa andetag, laga lite mat, sätta mig i bilen och inte bli nervös fören det finns något att vara nervös över. Jag inbillar mig bara massa saker nu, utan att veta hur något är eller kommer bli. Så jag får helt enkelt skärpa till mig så jag kan köra ordentligt och sen ta de kommande sex timmarna som det kommer.


Du är för fin för mig, men jag vill ha dig ändå

Det är så sjukt. Det finns människor i ens liv som alltid funnits där och som man vet alltid kommer finnas där. Genom hela livet. Sedan finns det dem som har funnit i ens liv, men sedan försvunnit av olika anledningar. Ändå finns många av dem kvar i ens liv, men bara i tankarna.
Jag kan ibland känna att jag saknar människor som funnits i mitt liv, men bara delar av det, någon speciell egenskap som personen hade. Ibland kan jag även känna att jag inte alls vill ha någon i mitt liv, utan bara kunna försvinna om det är vad man känner för.
Det är läskigt hur jag ibland känner mig så beroende av människor omkring mig, men ibland vill jag inte alls ha dem där. Ibland klarar jag mig faktiskt helt själv, men ibland gör jag inte det. Ibland vill jag ha just den personen där.
Varför ska det vara så kompilcerat att man oftast alltid har en person i ens liv eller inte alls? Det är inte ofta det finns något mellanting, men mellanting personerna i mitt liv är oftast ändå några av de bästa. Just av den anledningen; ibland vill jag ha dem där, sådär nära, nästan för nära. Ibland vill jag inte alls träffa dem, men jag vet ändå att det är okej.
Egentligen vet jag inte riktigt. Tror nog bara jag börjar få lite beslutsångest och seperationsångest över vad som kanske komma skall.

Fade in to darkness

Vad har jag gjort idag? Städat bort massa saker från rummet, slänger massor. Känns bra att få bort att så jag slipper det sen. Har fått massa strumpbyxor och strumpor av mami som hon hittade, helt nya många av dem! Awesome eftersom jag inte har några strumpbyxor och inga pengar, WIN!
Varit ute och sprungit med brushan, legat på spikmattan då min rygg dödar mig, och nu kollat färdigt 500 days of summer, sjukt bra film!
Becca kom med tipset att jag kan starta franska bloggen på en annan sida eftersom namnet inte funkar här, should I?

Twilight!


Today I don't feel like doing anything

Jag är jättejättejätte trött, men vet att jag inte riktigt kommer kunna sova.
Var på arbetsintervju idag, kändes som det gick asbra faktiskt, får höra om någon dag. Fortsätter söka jobb så länge ifall att.
Är lite allmänt nere just nu, vet inte riktigt varför. Känns bara lite dåligt att inte ha något jobb, inga pengar, allt att fixa med/till Frankrike tar tid och är mycket-tänk om jag inte ens får åka? Vet inte alltså. För mycket men ändå för lite händer. Har i alla fall en söt kille som hjälper.
Btw funkade inte mitt bloggnamn, även fast ingen använder det. Har mailat med blogg.se idag men dem segar så kanske att de hinner fixa det imorgon. Behöver något att peppa mig med.
Träna imorgon bitti kanske, få lite endorfiner, japp låter bra.

Easy me down

I fredags blev det bio med the family och sötisen, Jägarna 2. Jäkligt bra film enligt mig! Norrländska is the shit, inte konstigt när jag är uppvuxen med det! Skjutsade mami och Matz till Skarpnäck i lördags, sen hem och fixa sig för utgång, inget sommar! utan Ace, som inte imponerade som jag hade hoppats på... Söndag chill och bakis dag fast jag inte var bakis, men hade två vuxna här hemma som nog var det haha!
Hade svårt att sova igår och då kom jag på vad min franska blogg ska heta! Så den ska fixas och någon gång snart så skriver jag ut den här!

It is not until the bird throws herself into open space that she is able to feel her wings

.

Don't wanna feel the things that you do

Igår ringde jag Skattekontoret om att fixa ett personbevis, och idag skickade jag in papper till polisen, Frankrike närmar sig!
Har ju även varit på arbetsförmedlingen, och anmält mig på academic work. Men idag ringde ett jobb jag sökte innan allt det, och ska på intervju. Samma som Cia söt! Hoppas på att det går bra, för nu behöver jag jobba de sista 4 månaderna så jag har cach!
Naprapat tid idag igen, och nu har jag precis sprungit spåret med brushan. Ska käka lite sen blir det hem till sötisen Tom! Känner att livet är nästan på topp och jag mår jävligt bra faktiskt!

Dokumentären Catfish

Kollade precis på dokumentären Catfish som gick på Svt1. Den var väldigt sjuk och fick en att tänka efter ganska rejält, samtidigt som jag tycker man fick mer insikt i hur desperata/sjuka/deprimerade människor kan vara.
Den handlade om en kille som plötsligt fick kontakt med en liten tjej som målat av foton han tagit, det hela eskalerade i att han lärde känna hela familjen och sedan blev lite "förälskad" i flickans storasyster.
Tänker inte berätta hur det fortsätter, men det hela följer honom och fortsättningen, och man inser vilken stor skillnad facebook är och kan göra för människor. På både gott och ont, skulle jag vilja säga.
Watch it!

http://svtplay.se/v/2522812/dox/catfish

I'm gonna marry the night

Kan fan inte sova på natterna längre! Ligger och ser massa CSI och Criminal Minds (det är ju dock asbra) sen spelar massa sudoku, för kan inte sovaaaa. Vaknade ett idag, sen dess har jag städat min garderob, nu får allt plats! Min snyggga pojkvän kom hit sen och joinade mig också, jävligt najs!
Nu har jag precis pratat klart med Cecilia i tele och ska baka en äppelkaka! GÖTT!

Babies eating lemons

Finns det något sötare än bebisar som äter citroner?!

EN TILL!


Lady Gaga-Yoü And I

Hon har gjort det igen, en helt jävla awesome video till en redan awesome låt!

Hair!

Var hos frisören idag, var ca 6 veckor sen senast. Det är ju ungefär så kort/lång tid det ska gå mellan frisörbesöken för att ha ett fint hår tydligen! Under hela den här tiden har mitt hår fortsatt vara fint, och nu ännu finare! Dock har jag bestämt mig för, tror jag, att spara ut till min riktiga färg! Kommer nog ta ett tag, men sen ska håret bli lååångt också! Så fortsätter med mitt Lanza frisörschampoo och mina inpackningar, och såklart värme skydd och annat viktigt.

Det här är fint hår, skulle mer än gärna ha det!



NeuLash!

WOH! Skrev för ett tag sen att jag skulle börja med NeuLash! Well, har ju läst på bloggar överallt hur det äger, och hudterapeuten sa det med. Kan bara säga en sak: DET ÄGER! Det fungerar verkligen. Jag måste dock medge att jag slarvat liite, man ska ta varje kväll i en månad, jag har missat nån dag ibland men har väl hållt på över en månad.
Har märkt att när jag inte har smink är ögonfransarna uppåt och böjda liksom, helt sjääälva. Men märkte mest i fredags när jag sminkat mig, såg seriously ut som lösögonfransar!!! Och jag som alltid böjt mina fransar innan mascaran, no need anymore, de är fan mer böjda nu! Hann inte ta bild så visar nästa gång jag sminkar mig!


HEH.

OJ. hade ca 5500 inlägg på bloglovin, (hade faktiskt rensat från 9000!!) men nu är det bara 903 när jag loggar in! De har visst rensat åt mig, kanske inte så konstigt då jag nog hade inlägg från maj... Bra eller dåligt? Kommer gå fort att beta av dessa, men, missat massor? Naej, har klarat mig utan i några mån.
HEH. Onödigt inlägg, mm yes.

*men nu vet ni alla i alla fall att bloglovin tar bort gamla (ca 4 mån) inlägg man inte läst!

RSS 2.0