Back on the street

Har ju även en liten annan update att göra här!
Kändisar, så först idag när vi gick från Stureplan mot tc, så kommer Anna Hibbs gående, åh denna underbart vackra kvinna! Stört najs.
Sen inne på banken kommer Dennis M in! Sätter sig brevid mig, inte så ful han heller!
Sist men inte minst, så stöter man ju självklart på Kisse också^^ Haha, oj råkade skriva kisse, ska ju vara kissie ;P Sen har jag även sett två andra svenska skådespelerskor, men minns aldrig deras namn, sååå.



Ain't nobody

Träffade Louise efter skolan idag! Vi gick till banken för jag skulle fixa mitt nya kort, och öven sätta in min lön. HAHA, roligaste snubben i kassan, som när vi kom först frågar om vi var tillsamms. Jag ba nej, louise sa ja, sen ba va? Han ba; ja alltså jag menar inte om ni är lesbiska ;) Jag ba, hahha, va, asså, nej vi är inte tillsammans.. ^^ Blev typ helt ställd att han ens sa så, fast det var najs! Sen var han rolig och jag fick hjälp iaf!
Var ju öven i behov av en vinterjacka, och när jag fått lönen insatt så gick vi och provade det, så nu har jag en mysig vinterjacka också! :D
Skulle även förbi Buttericks och kolla efter djävulshorn, men jag skämtar inte när jag säger att det var kö in till den butiken, flera meter längs drottninggatan! Nepp, får bli imorgon.

JACKAN!


Let me rock you, chaka khan

18868, så många smsa fanns i meddelanderäknaren-skickade sms. Och det är under 1 år och ca 2 månader, sen kan man ju tänka att det finns ca lika många mottagna sms också, så, 40 000 sms. Inte så konstigt att min mobil är seg som fan. Ska nog ta hand om min lilla bebis idag och göra den lite snabbare! Har även satt i mitt nya simkort idag, men det simmar inte så bra alltså. Mycket fuckar ur, men jag ska nog kirra biffen!

Don't let them say you aint beautiful

Jag dog precis, känner att jag imorgon inte kommer kunna hålla mig ifrån att beställa någon av de här ringarna! Kan bara inte bestämma mig för vilken/vilka?!









ÄLSKAR stjärnor. HATÄLSKAR ormar. och den sista var ju bara AWESOME.

hear you me

AJ. det där gjorde riktigt ont att se, även fast det inte alls borde det, right?
ju närmare datumet kommer ju ledsnare blir jag.
ingenting går bra nu. och jag vill seriöst inte längre. jag vill inte.
jag vet att jag en dag kommer ha det som jag nu sitter och gråter över.
jag vet att jag en dag kommer ha klarat det här.
men just ikväll, en del av mig vill ge upp. en del av mig kommer att ge upp ikväll. jag klarar inte att hålla emot längre.

Halloween!

Det är ju Halloween snart, typ i helgen? Jag ska iaf på Halloween fest då, och såklart måste man ju klä ut sig! :D Dock stod mitt huvud stilla som alltid när det kommer till såna där saker som att klä ut sig och grejs, inte riktigt min grej... Tills jag läste ett inlägg som vanligt från denna bloggaren, bara det att hon där hade klätt ut sig, och jag visste genast vad jag skulle klä ut mig för hon var ju så stört snygg i det när hon klätt ut sig! DJÄVUL är vad det blir. Vi får väl hoppas på lite bilder efter helgen sen! :D



bild lånad ifrån http://poontangpie.blogg.se

Should I stay or should I go?

Jobbat idag, drygt som faen. Nu ska jag iväg till brottby och mysa med cecilia och micaela! :D

Good price

Igår hämtade jag som sagt ut bloggtävlingspriset på posten, prover av två nya smaker av Naturdiet Shake, och en bar eller vad det kallas. Dricker just nu ena shaken; choco och banana. Den är grymt god, nästan som pucko fast med banan smak, och jag brukar inte gilla banan i annat än själva frukten! Sen har jag vanilla och chai kvar, den låter också jävligt god! Grymt mätt blir man på den här också! Får se hur den andra smakar, sen ska jag in och rösta på vilken smak jag tycker ska stanna i vår!


And I know it's easy to say but it's harder to feel this way And I miss you more than I should

Helvete. Det är fan verkligen allt jag kan säga. Älskar svordomar på något sätt, tycker de har en sån jävla makt, egentligen. Det är dock jävligt fult ibland, men jag har sjukt svårt att sluta. Så helvete, det är det perfekta ordet just nu.
För hur i helvete har det här gått till? När hände det här? Vilket ord var det som fick mina känslor att ändra riktning?
Eller var det allt? Sen första gången jag såg dig, första gången jag hörde dig prata, första gången jag fick känna?
Jag känner mig så jävla dum i huvudet som lovade mig själv att inte låta det här hända. Jag skulle ha slutat, men du slutar ju aldrig, och jag vill inte att du ska sluta heller. Jag vill att det här ska fortsätta i all evighet, för det är så jävla bra.
Även fast jag försöker komma med mina dåliga förklaringar, och dumma ord som jag hoppas får dig att förstå, så förstår du nog inte. Du förstår nog inte varför jag aldrig kommer kunna släppa det här. Men det är fan så, att jag vill inget hellre än att ha det här, mer än vad jag någonsin velat ha något tidigare.



Don't you know that love kills?

Usch, för mycket i mitt huvud. Fram och tillbaka hela tiden. Borde man säga stopp någon gång kanske? Dock vill jag inte det, för jag gillar det här så mycket...
Idag fick jag iaf hem en avi eller vad det heter så jag kan hämta ut mitt pris från bloggtävlingen imorgon! Plus att jag och mami nog ska dra och checka in det där kompis abonnemanget, känner att jag behöver det nu, då jag köpt 4 st 75 kr kompis under mindre än 1 månad för att jag smsar med folk som inte har comviq, PLUS att det där abonnemanget är sjuuuukt mycket billigare!
Nu måste jag sova så jag orkar duscha imorgon bitti och måla naglarna, för det kan jag göra då mina arbetsdagar för denna vecka är slut!


and the worst part is there's no one else to blame

"vad skulle du vela säga till unga tjejer om kärlek?

Det gör ont och det är baksidan av allt. Men det är värt det. Och det går över. Man måste göra misstag för att tillslut hitta rätt. Framför allt får man inte vara rädd för att våga och satsa allt."

 

finns fan en person som skriver så jävla bra om kärlek hela tiden, och det är michaela forni.


Kommer in, rullar hårt

* Känsla.. vågar jag eller inte
* Låt.. "tu must be retarded" HAHAh
* Humör... riktigt bra imorse, sen söndagsdepp, nu; skit typ
* Upptäckt.. att allt inte var som jag trodde
* Outfit.. leggings, linne, skjorta/skinnjacka, converse, halsduk, vantar
* Vill ha.. något jag inte kan få?
* Civilstånd.. klarar mig nog bäst ensam...
* Alkoholintag.. nada!
* Plats.. mami, tåg, papi
* Sömn.. nästan 12 h, brevid isabelle!
* Rökta cigaretter.. inga såklart?!
* Humor.. hm, att jag kanske är ganska körd i huvudet?

Like walls that we just can't break through until we disappear

Softish kväll igår hos Cecilia! Övningskörde dit med papi, läskigt som fan när det är mörkt! Märkte att jag var helt skakis och slut i benen när jag klev ur! Micaela var redan hos Cia då, sen hade vi en asnajs kväll med massa gott och kuligheter! :D Sov där, sen gick vi upp typ tio imorse och åkte in till stan.
Nu är jag hemma igen och snart kommer Isabelle hit så ska vi kolla massa filmer och ha det najs också! :D Kommer bli awesome!

I don't want to hear you

Hittat några najsiga saker från HM som jag nog inte skulle banga på!




Maybe one day

Fan, jag hade en dum dröm. Dock egentligen en bra dröm, eftersom det som hände i drömmen, vill jag (kanske) ska hända i verkligheten. Men fan vad irriterande det är att vakna efter en sån! Får mig ju bara att tänka på saken mer, och det behöver jag verkligen inte.
Men fan vad den där drömmen var fin.

"He needs me.

I want him.

Everyone wants to be needed.


I don’t know if I want him if I can’t have all of him. I know that’s a lie, of course I want him. I just don’t want to want him. When he looks away and is distant, is he thinking of her? I can’t see us together. Thinking of him, hearing his name, brings butterflies to my stomach, but it’s not right. I can’t see us together. It’s as if the world was supposed to have him and her together. Like it was right. It is right. It’s just not the right time.

We connect though. We have chemistry we’re comfortable in each other. We have become all too comfortably numb.

Maybe one day he’ll love me. Maybe one day he won’t want her; won’t want me to be her. Maybe one day he’ll think I’m truly beautiful and look at me the way I look at him every time I see him. But then again, maybe one day I’ll get over him. Maybe one day I can look at him and say, “You’re so not worth this” and actually believe it. Maybe one day I’ll be able to think about someone else.
lelove



See you at the bitter end

AAAAAAAAAH, cp men fan vad jag är glad just nu! :D:D:D
Är jag typ den människa som kan ändra sitt humör fortast eller?!
Ena sekunden/dagen kan jag må pissigast i världen, sen kommer den där underbara dagen då allt bra kommer igen och det kommer flyta på ett tag, förhoppningsvis.
LOVE IT! Det är dom här dagarna man lever för!

Winner! :D

YES! Hahaha, fett glad! Har precis fått veta att jag vann en tävling på Cittys blogg! Man tävlade om tre kit av Naturdiet shakes, och som sagt, jag är verkligen ingen som bantar, så det är inte vad jag kommer använda dom till utan bara ha som mellanmål och sånt! Men blev iaf grymt glad då det känns som man alltid är med i typ hundratusentals blogg tävlingar, men aldrig vinner! :O
Så nu får vi se när jag får hem dom :D


är man bäst så är man ju liksom! gammal bild!

Are you with me?

Okej, nu är det såhär:
Förra veckan hade jag en dröm om att jag var på Urban Outfitters, och hittade massor av najsiga saker, det finns ju i och för sig bara massa najsiga saker där, älskar den affären.
Sen hittade jag en hemsida till en affär vid namn http://www.tjallamalla.com/ och jag vill bara dit på en gång!
Sen x2 vill jag till butiken http://www.cocoo.se/, eftersom hemsidan är typ heaven, men jag är inte ett så stort fan av att handla på internet, spec inte smycken, så att checka det i verkligheten: JA.
Sen x3 Vill jag bara dra till massa second hand butiker, för där finns det alltid coola grejer, plus oftast asbilligt. Mums.

SÅ, vem är på?!



fy fucking jävla helvete vilka stört snygga skor, dör, så jävla mkt vill jag ha dom!

Angry motherfucker

FY FAN, är jag arg eller arg?! Tydligen, så hade min mobil lyckats dö under natten, så självklart ringde inte något av mina tre alarm jag sätter mobilen på, så jag vaknar när mitt tåg går i princip. Jag som skulle ha prov idag! Alltså helvete, jag behöver inte missa mer i skolan liksom, vad fan vill Gud mig egentligen?! :(
Fortsätter iaf mitt pluggande nu, sen blir det jobb, bara till 20 idag skönt nog. Men känner att det börjar gå bättre på jobbet iaf.


sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt snygg.

The right or the wrong way?

fan satan i helvetet vad jag sitter och gråter just nu.
en snubbe som tog livet av sig, live på flashback forum, via sin webcam.
han börjar med att skriva en tråd om att han ska ta livet av sig, men självklart är folk cp i huvudet och skriver massa skit istället för att försöka hjälpa.
ca 1 timme och 20 min senare skriver han: alright lets do it.
det var det sista han skrev.
jag vet inte varför, men jag letade upp bilderna, och sen filmen, och tittade.
jag önskar någon hade varit där och skrivit något vettigt, något som fick honom att stanna.

Du kommer snart ha tagit över allting.

jävlafuckinghelvetes du!
varför måste du dra mig längre och längre in?
jag tror verkligen inte du fattar vad du gör
eller så vet du bara inte hur lätt jag faller
men du kan inte bara fortsätta och fortsätta
du kan inte tro att jag är likgiltig efter allt
hur fan ska jag inte kunna känna något?!
det ena perfekta ordet efter det andra
varje sekund så faller allting på plats
mer och mer och mer
snart kommer hela det här pusslet vara färdigt
alla bitarna kommer ligga precis där de ska
jag kan redan nu börja se hur bilden blir
men du har inte mer än hittat hörnen
ändå fortsätter du lägga mitt pussel
utan att ens ha någon aning om hur jävla mycket jag vill att du ska se bilden

It was so real

hm. vet inte riktigt hur jag tog mig hit, igen... men jag mår skit. skitpissfuckingasdåligt.
jag kan inte göra någonting. enda som jag förmår mig till är att sova (i mängder), äta, festa, finnas till för alla som behöver det.
jobbet går jag till, skolan går jag till. men skolan funkar inte. måste nog gå och prata med min mentor imorgon.
tycker det är så jävla komiskt att allt ska var bäst och gå asbra samtidigt, sen ska allt krackelera och falla sönder samtidigt också.
får väl se det som något bra och jag har ju vetskapen om att det alltid blir bättre. men just den här gropen tar jag mig inte upp sjäv ur, för jag har inga armar eller ben kvar.

eller så gör jag som jag alltid gör, faller så jävla hårt att jag däckar för att sen sväva uppåt, ensam.




That's what you get

AAAh, najs kväll igår!
Mötte upp Micaela vid tekniska, vi köpte lite matsäck som var typ GODASTE sen drog vi och mötte Isabelle och Kristoffer, vi drog sen till Nivå 22, sen mötte vi upp Henrik, drog till Dovas, en till snubbe kom, Holger, drack äckligaste ölen ever där! Sen över gatan till Viper, där hälsa jag på Diaz, och Micaelas vänner kom sen också, men sen drog vi vidare till Nype. Hög musik som fan, mkt folk som fan, men de va najs med dom man var med! Dansade även lite med Kissie! Hah! Sen drog Kristoffer och hans kompisar, så jag, Isabelle och Micaela kvar, som stannade till 1, drog sen och mötte Isabelles kompisar, men sen drog jag och micaela vidare tillbaka till Viper och mötte hennes kompisar igen och var med dom och åkte till donken och hem tillsammans sen.
Vid danderyd träffar jag och Micaela helt random Jocke, en från högstadiet, han pratar med oss, sen hoppar vi på bussen och åker hem och sover hos mig! Somnade lite efter 5 :D
Sen idag så kan man ju undra lite vad man gjorde igår, när man ser hur folk egentligen ser ut!

Idag är det Volbeat och jag är taggad som fan, men lite glad att vi har sittplatser så man kan komma ganska precis när det börjar och så jag slipper stå så mycket för mina fötter är döda idag efter skorna igår!

And I was like: BABY BABY BABY

Blev inget jobb igår, så jag chillade hemma och målade naglarna, orange lack, sen mitt underbara grafitti över! MUMS! Fick även se Grey's igår, men fan alltså, vad har hänt med folket?! Ber till gud att inte serien börjar dö nu alltså... Sen bestämdes det med Louise att vi nog troligtvis tar en tripp till London ganska så random i början av november förhoppningsvis, najs eller vad?! Hände även en annan lite mysig sak som jag inte tänker skriva här, men ett snäpp gladare och ett snäpp hoppfullare!
Ledig idag, sov ut, kollad Oprah, Justin Beaver var där, verkar faktiskt vara en schysst pojke! ;)
Nu ska jag nog fixa mig, hitta några passande kläder så jag pallar gå runt på Rimbo Marknad med Cecilia, Daniel och Micaela idag! Men det ser regnigt ut just nu... MEN VAD GÖR JAG INTE FÖR BRÄNDA MANDLAR!! GAAAH!


Your time to shine

Nu blir det att åka till jobbet, 16, 21! Efter mass strul så hoppas jag nu att det ska bli bra! Men om någon råkar veta ett jobb eller så så får ni gärna tipsa mig :D
Sen blir det att skynda sig hem till Grey's Anatomy börjar, dock kommer jag missa typ halva, slutade ju så fucking spännande i våras! :'(
Imorgon blir det Rimbomarknad, typ 10000 kg brända mandlar för min del, JA.
Fredag utgång, lördag kooonsert! :D

.

Grejen är att jag inte vill gå och lägga mig. För jag vill inte vakna upp med ont i magen över vad jag måste göra under dagen.

Don't push

idag har varit en dryg dag. funderingar som fan, egentligen vet jag ju redan vad jag vill göra. men känns ju inte lika bra att göra det när alla andra säger nej typ...
Men på onsdag börjar Grey's Anatomy, lördag är det Volbeat!

Bury all your secrets in my skin

Jag blir galen galen galen.
Hela den här helgen har gjort mig galen.
Jag har bara en jävla sak i mitt huvud och jag hatar det.
För det funkar inte.
Det ska inte vara så.
För skulle det vara meningen skulle jag inte hata att vara galen.
Då skulle jag bara vara galen och glad.
Jävla helvete.
Hur fan lyckades jag med det här?
Jag borde fan kunna kapa grejset i mig som framkallar känslor.
För det här är inte najs någonstans.
Jag hatar att du fick det här att hända även fast inget får hända.

I don't know what it is

Hade en trevlig kväll igår på LA bar i Årsta med Isabelle och massor av hennes kompisar! Drog vid kvart i 1 då dem stängde 1, var hemma halv 3, fan vad jag älskar att bo långt borta alltså! -.-

Hade en så jävla jobbig dröm inatt. På ett sätt önskar jag det kunde hända på riktigt, men fan alltså, kanske klarar mig bättre såhär. Men fan i helvetet vad glad jag var i drömmen, bara av en persons vänskap som plötsligt kom tillbaka...

Not even worth the time it takes to write this

Igår var en riktigt bra kväll! Askul hos Cim och Ted, mycket schysst folk, och sen drog jag med Cecilia, Miccis, Daniel och Sofie till donken vid Slussen, sen hemmåt igen.
Det dåliga är inte ens värt att nämna här, vet bara att jag fan inte tänker försöka göra nått schysst för någon jag vet inte kommer uppskatta det...
Idag har jag iaf grymt ont i armen som jag slog i igår, men jag ska troligtvis träffa Isabelle idag, och vi ska till LA Bar, så får jag se hur det omtalade placet är :D
Nu borde jag nog snart åka tillbaka hem till papi iaf, så jag hinner plugga lite innan..

When I'm down, can you pick me up?

Igår var jag med Cecila och Miccis till berga för att kolla piercingarna, och min var så fin så jag fick byta smycke! Blev en grön sten, snyggt som faaan! Fixar bild imorgon typ^^ Men miccis får inte byta förens om 1-2 mån till då hon har längre läkningstid :/ Sen drog vi och käka och hade det nice price.
Idag var det typ en halv filosofi lektion, sen mössprovning och lite sånt. Vet iaf att jag ska ha en med rosa foder i, alltså jag blev kär på riktigt! Sen storlek var ju cp, o beslutsångest som jag har så kunde jag inte bestämma mig för den som typ satt najs, eller den som satt lite hårdare o garanterat inte skulle åka av, men det blev den som satt najs, 56:an typ!
Nu lyssnar jag Isak Strand och fixar mig, blir att dra till Cim och Ted ikväll, som varje helg typ, vilket är asnajs :D
Sen imorgon så kaaanske jag får träffa Isabelle om hon ska ut, för då henkar jag pååå! :D

RSS 2.0