30 juni

Fuuuuck, har sovit typ hela dagen, och direkt efter middagen la jag mig och läste men somnade på en gång och har sovit stenhårt sen sju. Det här börjar bli irriterande som fan, trött och hungrig 24/7. Jag hoppas verkligen jag får några vettiga svar hos doktorn. Nä men fan, nu ska jag väl gå och lägga mig igen. Mår inte så bra annars heller, för mycket att tänka på.

Freak on a leash

WOH! Hemma nu! Jaaa vilken bra kväll det varit! Först på plattan, gängbråk med vapen som slutade med fem polisbilar och en fyrhjuling som körde upp och ner för trappan på plattan?! Harrys med Cim, helt jävla awesome, träffade många nya trevliga människor. Ocj världen är fan liiiiten. Dovas sen för att träffa Hasse, Simon och Jimmy från Lidingö. Sen hemgång, hemma nu och superglad, superljust ute och jag vill inte sova. Men nu blir det sova efter att ha sagt godnatt till sötingarna jag pratar med! PUSS!

En öl, tack

Nu har jag strax fixat färdigt mig! Ska möta Cim i stan halv tio för att dra till Harry B James, mums! Blev förjävla roligt där förra veckan! Tror jag ska köra på mina fake Acne boots från scorett, dom är inte så höga, eftersom jag inte kan använda några högklackade ännu pga foten! Har prövat hemma och då gör det förjävla ont, tveksamt om jag ens borde ta de skorna ännu ens, med lite öl i kroppen kanske det inte blir så säkert...


Bags

Har precis beställt hem tre tygpåsar och en kuvertväska! SJUKT SNYGGA! Bilds får det bli när jag har fått hem allt! :D

The Cambridge Satchel

Nar vi var i London så såg jag två tjejer med en sådan här grön väska! Jag frågade aldrig någon av dem var den var köpt, men nu ganska så random hittade jag på en blogg och sen hittade jag en internetsida där den går att köpa, och det finns tre till färger! Dock kostar väskan typ 1300kr, men det är typ värt det?!


Rohtenburg

Filmen igår var inte direkt bra. Men ändå värd att se, typ. Dock var den ganska snuskig och magstark, vissa saker är nog inget som vem som helst ser. Och även om man vid vissa tillfällen inte fick se just precis det som hände rakt framifrån så dog man för man hörde ljuden och föreställde sig vad som hände. Men ja, ingen film för alla kanske. Slutet var heller inget för mig, men men!


Rohtenburg/Grimm Love

Många vet nog redan att movies based on a true story är mina favoriter. Nu kollade jag igenom en gammal AA skådespelares bdb, och hittade den här filmen. Den har många namn: Grimm Love/Rohtenburg/ Butterfly: A grimm love story. Det handlar alltså om en man vid namn Armin Meiwes, som föddes i Tyskland 1961, och var kannibal. Han la ut en annons på internet om ett frivilligt offer som han fick mörda och äta, och det var vad som hände. Han lever fortfarande, men sitter i fängelse efter att någon ringt polisen efter den sett fler annonser på internet.

På något sätt får jag inte intrycket av fy vad hemskt! Men det är ändå jävligt skumt liksom. När jag sen läser på wikipedia om detta, och läser hur författare eller artiser har haft med referenser och liknande till detta är det sjukt!
Rammsteins låt Mein Teil handlar om händelsen, då kannibalen skar av offrets penis och tillagade, och Mein Teil tydligen är en slang för "min penis" på tyska. Det finns även med någon mening i låten; "Denn du bist, was du isst und ihr wisst, was es ist" som på engelska är: "Because you are what you eat and you (plural) know what it is" och så skrivs det: "Du bist was du isst" being the famous catchphrase for the Swedish brand of crisp bread Wasa. The statement was originally made by Ludwig Feuerbach, a German philosopher, expressing that everything a human consumes influences his mind and body."
Manson har även talat ut big time om händelsen, och då på ett helt annat sätt, så klart. Att det var lite romantiskt, ja ibland är han liite konstig.
Ett svenskt band har också gjort en låt om detta tydligen.
källa:http://en.wikipedia.org/wiki/Armin_Meiwes

Gaaaah, skulle kunna sitta på internet hela natten och läsa om detta och ta reda på allt som gick, för exakt så är jag när det kommer till verklighetsbaserade filmer. Har skrivit jävligt mycket nu, förståeligt om det inte orkas läsa av er, men nu har jag skrivit ner massa av det och kan gå tillbaka och kolla sen, som jag ofta gör!
Men till det bästa: NU ska jag kolla på filmen! Blir en uppdate sen om hur den var!

Let's make this a good week

Känns som den här veckan kan bli antingen riktigt bra eller riktigt dålig. Så jag får ju självklart se till så att den börjar BRA. Tandläkaren om en timme, är inte så jätte nervös nu, men när jag sitter i väntrummet kommer jag skita på mig. Men jag får hoppas på det bästa, och såå farligt kan det inte vara. Vad är det värsta som kan hända? Jo, att intrumenten såsom borr låter jävligt mycket. Ingen big deal, egentligen...
Efter det får jag gå hem och pröva ett av mina datorspel, har inte bestämt vilket ännu!
Jag läste även in mig jävligt mycket igår på au pair resor till Frankrike, så idag ska jag nog anmäla mig till att åka iväg i januari! Så har ju bara bra saker att se fram emot efter tandläkaren, så det kommer gå galant!

Sadness is a blessing

Jag gillar att jag skrev och la upp ett inlägg precis innan London, men det kom ju lätt upp ser jag nu..
London var i alla fall awsome, skriver nog mer om det imorgon kanske, men var skönt att komma bort, även om jag inte just älskar den staden förutom shoppingen, men nu saknar jag det.
Var ju hos läkaren innan London, när jag kom hem hade jag fått ett brev. De hade tagit massa prover, så nu stod det att "mina ämnesomsättningsprover ligger lite på gränsen" så jag måste dit igen om en månad för att göra fler prover. Kan ju vara så att det förhoppningsvis är en anledning till varför jag är hungrig 24/7!
Har bara mått sjukt bra och sjukt dåligt sen jag kom hem. Vill bara bort. Vill så sjukt mycket till Frankrike. Tror jag får ta och sätta igång med det på en gång så jag kommer härifrån någon gång. Ett jobb på det också.

Man down

Blev upp tidigt för två läkarbesök, på det andra så handlade det om mitt hjärta. Fick göra ett EKG, dock väääldigt kort så förstår liksom inte hur de ska kunna se något eftersom att det tydligen inte händer just då, sen blodprov, bara av att höra ordet börjar det snurra. Fy fan. Men jag klarade det, efter många om och men. Vetefan när jag får svar.
Jag var med Louise, och vi köpte med oss lite grejs och åkte sen hem till min papis hus och chillade där, mest i solen. Såklart har jag bränt sönder mig nu, fattar inte hur det gick till på 2 fucking h, men men!
Nu målar jag naglarna och läser massa fina bloggar jag missat, hittar massa London tips också, najs!

ehe, glöm att jag klipper mitt hår, look at this


c'est un rêve

Det här är enligt mig världens vackraste par. Man blir lycklig av att bara se bilder eller videos med dom.
Hälften av känslan med dom är nog ändå för mig att de bor i Frankrike, de pratar världens vackraste språk och verkar ha det så jävla bra. Just precis det som dom har är vad jag vill ha när jag kommer till Frankrike.
Kolla bara på snubben, ser alla ut så där då är det heaven!





Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Nu ska jag gå och lägga mig, känns tidigt för att vara mig. Men ska upp tidigt imorgon, och sen måste jag nog ta igen mycket sömn innan London så jag är fit for fight då!
Blir till att träffa Louise imorgon, först iväg klockan åtta, sen till vallentuna till doktorn, för oss båda. Hoppas att jag får någon vettig information angående mitt hjärta, kanske kan få tid till en doktor som kan ge mig ett EKG.
Sen hem till min faders hus där vi ska sola och chilla hela dagen, sen blir det nog hem och packa inför London för min del! Godnatt!

Lizzie's story

Sånt här får mig att gråta, och det känns så sjukt orättvist att se att det finns människor som föds på det här sättet, och det finns inget som kan göra dem bättre. Ändå går vi andra runt och klagar på så sjukt små grejer.
Självklart gör alla det, och vi har ju rätt till det. Men vissa saker är onödiga, och vissa saker behöver man inte alltid klaga på. Utan man borde försöka förstå att man ändå har det jävligt bra, till skillnad från vissa andra som inte kan bestämma på det sättet vi kan.


Dagens

Dagens humör: lite nere, lite trött, lite pirrig inför london

Dagens borde: har gjort allt jag borde: växlat pengar, fixat resväska, städat rummet(lite), läst ikapp några bloggar

Dagens frisyr: hästsvansen från igår

Dagens smink: inget alls, woh!

Dagens klädsel: jeans-tshirt, shorts-magtröja

Dagens favoritlåt: veronica maggio-satan i gatan

Dagens planer: blir att läsa bloggar resten av kvällen

Dagens vill ha: liiite längre hår

Dagens längtan: London!!!

Dagens beroende: sömn?

Dagens tråkigaste: att äta, va inget gott vad jag än åt idag :(

Helgens bästa: hm, lördag kväll/natt/morgon kanske? ;D

Helgens mest efterlängtade: vetefan

Helgens pinsamaste: hände nog inget direkt pinsamt!

Dagens motto: i was born this way


This may be the end, but also a start

Har haft en riktigt mysig dag! Åkte med Cecilia till Rissne för att möta Micaela och gå på Cims mottagning, gooosh vad det var varmt på bussen. Helt sinnes, men hellre det än snö och vinter! Vi hade det trevligt hos Cim, sen åkte vi till stan för att chilla lite, äta lite glass och grejs, sen hem till mig och dricka lite "drinkar" prata skit, och äta snittar och tårta! Mysiga tjejer jag känner kan jag lätt säga!
Nu har jag kollat Kill Bill, och nu The Ring, smsar/pratar msn med andra mysiga personer jag känner! Kan bli en riktigt dålig natt, men en bra dag imorgon. Vi hörs då!
btw har jag nog nyst tusen gånger idag, buhu. måste må bra till london!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!! Fan vad sooooft! Var en riktigt bra dag, började mys, hade kul i skolan, men sen plötsligt var det utspring, och det var ju över på en sekund, och sen flak, en timme. Var för övrigt sjukt kul! Hem efter det, duscha och fixa sig, dödstrött, jag och Isabelle var helt borta. Men sen började det komma folk och jag hade en trevlig mottagning med alla mina söta vänner och fina presenter, och jävligt gott att äta!
In till stan för att träffa lite vänner från skolan, vi hade det också jävligt kul, blev dock en ganska tidigt hemgång. Plus att två saker självklart skulle förstöra lite.
Träffade helt random på nattbussen en kille från min skola som jag aldrig pratat med tidigare, men han var hur snäll som helst och vi snackade lite skit om skolan! Lycka till för honom med hans pluggande i Zurich!
Kände mig hur tom som helst när jag skulle sova igår, men idag känns det bra. Förutom att jag då typ har blivit sjuk, visste att jag skulle bli smittad igår -.-
AJA, Cim sötisen tar studenten idag, GRATTIS TILL HENNE! <3
Tom tar också studenten idag, GRATTIS TILL HONOM! Nu ska jag fortsätta äta tårta!

Dance fucker dance!

Älskar att må så bra som jag gör just precis nuuuu. Det finns fan inget bättre. Har saknat det. För precis såhär bäst mådde jag hela förra sommaren, och även fast jag har svårt att tro att någon sommar kommer att kunna slå förra så tror jag nog ändå att den här har bra potential!
Förra helgen var det fest, mys hos Cecila och bio med Isabelle! Den här helgen har jag ingen aning vad som händer.
Men nu städar jag för fullt, märker att jag kommer få rensa min garderob grovt innan London, sen ikväll blir det först till Linnea sen ut med tjejerna och några fler. Tar dock bilen så blir ingen dricka och inte så sent så jag orkar med imorgon!

Armand Mirpour, Gröna Lund

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Vet inte ens riktigt vad jag ska skriva mer än Armand Mirpour.
Galet så in i helvetet. Aldrig tidigare har jag sett en artist live som haft en sån otrolig självkänndedom eller vad det heter, att han vet precis hur jävla snygg han är och hur han ska göra för att utstråla sexighet. Men att han då också har det på ett charmigt sätt, och inte alls överspelar på det eller får det att bli för mycket.
Hans röst är otrolig, hans danser är världens bästa och man blir glad som ett barn bara av att se honom på scenen!
Att han sen då faktiskt är sjukligt snygg och att jag blev helt galen av att stå där under en timme är kanske inte lika intressant för er... ;)

Är i alla fall helt stört lycklig just nu, så ska gå och sova nu, studenfotografering imorgon!

bilderna är från becca
!


I am a volcano

Efter att ha ordbajsat i ungefär två veckor fram tills idag så har jag åstadkommit så mycket jag kunnat i skolan. Idag sätts betygen, och även fast jag har gjort färdigt allt det jag kände var viktigtast och hann med så släppte inte mitt magonda nu. Vilket faktiskt beror på att jag troligtvis kommer få IG i några av ämnena, vet inte hur mycket ännu. Men känner ändå att det inte är hela världen, jag får dock skylla mig själv, men känner ändå att jag gjort det jag kunnat på bästa sätt. Det finns alltid lösningar om det skulle uppstå problem. Men nu är skolan i alla fall över, och det ska jag fira med att dra till Grönan för att se Armand Mirpour med Becca idag! Kommer definitivt att döööö!
Sen är det ju inte mer än helt galet; JAG TAR STUDENTEN PÅ TORSDAG!

update: kom ju på vad det är som jag har så ont i magen över fortfarande, får se om det försvinner efter jag tagit tag i det också..

And we just get up and go

Jag kämpar och kämpar och kämpar och kämpar! Aldrig att jag skulle ge upp. Jag vet ju att jag kan. Och farao vad underbart det kommer kännas när det är över. Jag är snaaaart där! Jag undrar hur jag ska fira det?! Nä, kan inte tänka på det nu ju, måste fortsätta så jag blir färdig fortare. Skit samma hur det går, jag har gjort allt jag kunnat, det får bära eller brista. Hur det än går blir det bra tillslut.

Don't wanna look

Det är helt och hållet säkert nu. Jag klarar det inte. Det funkar inte.
Vet inte vad jag ska ta mig till, hur fan gör man det här?

let yourself go

blir helt jävla galen
önskade att det inte var såhär, men jag har ingen jävla aning
jag trodde och hoppades på att du inte skulle vara en sån person
men jag mår så jävla dåligt, för jag klarar inte av att se det
att ha ont i magen varje dag för att det är någonting är fel
att gråta på nätterna för att jag inte vet vad jag håller på med

att stå och se på när du lever ditt liv
och inte förstå vad jag gör där, i ditt liv
för jag känner mig inte delaktig alls,
bara som en pinsam ful jävla skyltdocka.

Why can't we just rewind?

Igår satt jag, mami, matz och fredrik och provade tre olika rosa rosér som vi ska ha till min student, tillslut kom vi fram till ett braaa val! Längtar som fan!
Natten var hemsk. Kunde inte sova på grund av skit. Sen drömde jag värsta grejen, hände massor och sen kom folk som skulle mörda oss, men vi mördade tillbaka som skydd. Jag stack en plockepinn pinne genom någons hals, var riktigt äckligt och fan vad jag var rädd för att dö. Så min dag började dåligt, vaknat på helt fel sida på grund av många anledningar som jag inte pallar ta upp. Men jag visste att jag inte skulle släppt in en viss person, egentligen.

Men jag går ju efter att det blir vad man gör det till. Vilket är fullt sant. Därför lyssnar jag just nu på Paolo Nutini. (kmr typ åka ensam ner till gbg för att se honom 27:e). Ska klä mig apsnyggt idag. Sen sminka mig, fixa fint hår. Har även smsat Isabelle så blir bio med den sötisen. Jag ska nog kunna göra den här dagen bra!

London

Gaaah, jag börjar bli galen! Längtar otroligt efter studenten när alla flak åkte förbi mitt hus förra veckan, och blir bara mer och mer taggad.
Men när jag nu sitter och läser bloggar och massor av outfits bilder kommer upp, och under många av dem står det PRIMARK. London om två veckor, jag och mina snyggingar kommer ha det bäst i världen!
Shoppning, festande, mysande, skrattande!
Titta bara på den här byxdressen från primark! DÖR!

bild från tyras.se

Don't you let me go, let me go tonight

Gah! Ont i ryggen som fan, och ögonen! Pluggpluggplugg. Men imorgon är det sista som blir färdigt!
Det är helt galet hur glad och lycklig jag kommer känna mig när det är över, kommer typ gråta haha!
Imorgon blir det chill, träffa Micaela och Cecilia så drar vi först till berga för att kolla min piercing, och Micaela den galningen ska töja sin snygga septum! Ledig ända tills på tisdag i alla fall!
Men nu ska jag ta mina blodsprängdröda ögon och sova lite, känns inte som jag sovit på hundra år.

RSS 2.0