Go go go

Fick jobba över idag, istället för 21 blev det 23, illa.
Imorgon blir det rollspel av rättegång på rättskunskapen, tack att jag kom på det nu och hinner läsa in mig lite iaf!
Sen ska jag iväg till vallentuna och äntligen klippa och färga utväxten, tog mig i kragen och beställde tid förra måndagen så imorgon blir det äntligen :D
Efter det blir det tv inspelning av Helenius Hörna eller vad det heter med Rebecca! :D

Wish the book about you and me stayed unwritten

varför kan vissa männiksor bara inte lägga ner när dom borde?
egentligen, vet dom precis var gränsen går. vad som är tillåtet och inte.
ändå kan dom inte sluta. någonsin.
det tråkiga är att jag inte heller kan sluta.
att ta emot allt det som dom inte kan sluta med.
jag kommer bara halvvägs.
tänker igenom det. förstår att det är för det bästa. stoppar undan det för att aldrig mer öppna och läsa den boken i mitt huvud. stänger boken.
fungerar alltid jävligt bra faktiskt.
tills du kommer springandes någon dag senare, mer på än vanligt.
på en sekund är boken öppen och jag har redan läst mer än halva och de nya orden skrivs fort som fan.
jag älskar ju böcker. jag älskar att läsa. så hur ska jag kunna lägga ifrån mig den här boken som ser så bra ut på utsidan, men som kommer få dig att gråta och må så dåligt att du vill bränna upp den så fort du läst färdigt?

Think about the heroes saving life's in the dark.

Just precis nu så går min söta mami igenom ungefär precis det jag gjorde för ett år sen, av lite andra anledningar dock. Men fy fan vad jobbigt. Hatar att se min mamma ledsen, värsta som finns. Älskar henne mestmestmest.

Känner ändå att jag nu iaf ska hålla mig borta från de anledningarna som det här har hänt, för man vet aldrig när det kan gå fel.
Nu ska jag in till stan och göra något jag aldrig gjort förut, eftersom det inte fanns tid för det igår så bestämde jag en tid med honom, får jag sitta och vänta längre än en timme, dår går jag fan upp och skriker det så alla hör... Så nästa gång jag skriver har jag antingen nytt .... eller är .........

Sing it for the world

Ska strax dra iväg på personalmöte och sen käka med folket från jobbet. Men blir tidigt hemgång för min del, vill hem och chilla och sova.
Ska även göra en annan sak, jag måste göra det. Men det kommer nog gå bra. Eller?
Får se när jag kommer hem sen...

Hold me to the ground

Alla har har väl fått gymnasiekalendern? I den finns det hur många som helst rabatter, PLUS att det finns studentkort på t.ex Burger King, Subway och Taco Bar! Surt att jag inte tänkt på de tidigare och lagt dem i min plånbok för jag har ju käkat på både Subway och Taco Bar flera gånger, men nu har jag dom alla tills nästa gång. :D
Nu ska jag äta nudlar och sen ta kort på det jag köpte idag, kan bara säga en sak att jag är jävligt glad för jag har hittat butiken där jag kan köpa byxor utan att behöva sy in dom!!!!!! Det är fan helt otroligt!

I'm going to enjoy it

Vet ni vad jag tycker är riktigt bra? Att dra och shoppa dagen innan man får lönen! För det spelar ju ingen roll om jag gör av med massa pengar nu, för imorgon får jag igen de plus massa mer, smart tycker jag iaf!
När jag kommer hem ska jag visa er vad jag precis hittat, som jag ångrar att jag inte hittade tidigare då jag kunde tjänat pengar på det!

Let's just move forward

Hehehe, ja eh, vem försökte jag lura med att jag skulle skriva massa inlägg när jag kom hem egentligen... För det första fick jag inte sluta 21, utan mer 22:20, för det andra är jag som vanligt helt slut efter jobbet, för det tredje är jag sjuk vilket gör mig ännu mer slut och trött.
SÅ, för en gångs skulle ska jag vara så braaaa att jag nu går och lägger mig. Mycket sömn gör en friskare fortare, plus att jag vill upp hyfsat tidigt imorgon så jag kan chilla, dra till centrum, sen plugga. Ledig från skolan iaf!
Godnatt påersnyggisar!

Just gonna stand there and watch me burn

Sjuksjuksjuk som fan är jag, typ feber sen mega förkyld. Näsan rinner som en vattenkran, very fresh jag vet! Nyser gör jag varje sekund också, fast det gillar jag, för jag älskar att nysa, skönt :) Dock är inga av de här två sakerna bra på jobbet. Men de ringde idag och jag slipper jobba till elva utan bara 21! Sen var det ju en sak jag skulle göra också, drygt att tiden inte finns bara, för det måste göras, idag.
När jag kommer hem ska jag skriva massa inlägg, om jag inte däckar som jag gjorde på rättskunskapen, tåget hem, vid datorn, i sängen. Ja, jag är trött.

Forgive and forget

För ganska så prick ett år sedan så låg jag i min säng och var helt avstängd från världen. Jag var så förstörd och borta att jag inte ens tänkte tanken att jag ville dö. För jag var bara helt tom. Jag var nog lite död. Något inom mig dog just den där sekunden när du sa dem där orden som jag aldrig i mitt liv kommer att glömma.
Helt ensam var jag efter det också. Det fanns två personer där, men jag var nog ändå ganska ensam.
Så dåligt som jag mått efter den där dagen vill man aldrig må igen, även fast jag vet att jag kommer göra det. Alla kommer göra det.
Jag kan bara vara så jävla stolt att jag trodde på mig själv och har klarat mig så bra, dock gjorde jag många misstag som fördröjde det hela. Men man lär sig av sina misstag.
Ett år, och jag trodde aldrig att jag skulle stå utan dig vid min sida, på alla sätt som finns. Men det är väl så det är, vissa personer kommer in i ens liv, och försvinner sedan. Fast det finns också de som kommer in i ens liv, och sen försvinner, men nog aldrig försvinner från ens hjärta. Jag tror nog du är en sån person.
Nu i efterhand förstår jag allt du sa då. Allt var rätt och sant. Det finns också något jag önskar jag kunde säga till dig,
förlåt. Och tack.


This time baby, I'll be bulletproof

Helt jävla slut efter jobbet.
Plus att jag känner mig jävligt dum i huvudet just nu, går in på fucking facebook och ser något som jag såklart inte ville se, men jag är ju dum i huvudet. Pratar med en person, får veta saker som jag såklart inte ville veta, men jag är ju dum i huvudet. Det bara bombar mig hela jävla tiden, att jag inte borde tro på någon, eller försöka tro att någon vill något förutom just det.

Så det är just såhär jag kommer köra nu, för vem orkar egentligen låta andra människor styra en på det här sättet som jag alltid låter personer styra mig:

Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down
I'll never let you sweep me off my feet
I won't let you in again
The messages I tried to send
My information's just not going in

Burning bridges shore to shore
I break away from something more
I'm not turned on to love
Until it's cheap

Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down
I'll never let you sweep me off my feet

This time baby
I'll be bulletproof
This time baby
I'll be bulletproof


I won't let you turn around
And tell me now I'm much too proud
To walk away from something when its dead

Do do do your dirty words
Come out to play
When you are hurt?
There's certain things
That should be left unsaid

Tick tick tick tick
On the watch
And life's too short
For me to stop
Oh baby
Your time is running out

I won't let you turn around
And tell me now I'm much too proud
All you do is fill me up with doubt

This time baby
I'll be bulletproof

The infection must die

Usch en riktigt dålig dag och jag mår pissigare än piss.
Det är jävligt tur att den här veckan innehåller 5 konserter om man räknar ihop alla. Först Taste of Chaos på onsdag med Isabelle! Där ska Distrubed, Papa Roach, Buckcherry och Halestorm spelaaaaa! Kommer fan dööööö :D
Sen på lördag är det dags för Avenged Sevenfold med Cecilia! Gryyyymt!
Titta, jag blir genast helt glad och hyper av att skriva om konserterna! Finns jävligt få saker som får mig att bli så lycklig och må så bra som konserter gör!

Men det är en annan sak som gjorde min dag idag, fick nyss ett sms från Rebecca, och hon har fått KÖRKORT!!! Snacka naaaaaaaajs! MEGAGRATTIS IGEN! :D :D <3

Whip my hair

Lyckades tvätta imorse, och känna mig liite lycklig över allt. Även fast jag somnade runt två igår, men det var det värt med najsiga sms.
Men nu ringde jobbet, och nya schemat för december är fixat. Mån: 16-21. Tis: 17-23, varannan vecka fredagnatt: 20-04, varannan lördag: 10-16. Lättare med bara tre dagar i veckan då, men jag vet fortfarande inte om jag kommer orka det. Eller nej, jag kom precis på att jag inte kommer orka det, min livsglädje har helt och hållet varit borta senaste veckan jag jobbat, och jag kan inte jobba helger/nätter om det är konsekvenserna...
Nej fan, pallar inte lägga ut mer negativa saker på bloggen, speciellt om jobbet.

En cool video blir det istället!

Make me wanna die

Uh, inte okej. Jobb idag, 10-16, rättare sagt 10-16:45 med INGEN rast= INGEN MAT. Helt sjukt. Ett mirakel att jag inte svimmade, men vinglade omkring gjorde jag så svag som hela min kropp kändes. Hörde även saker på jobbet som gör en riktigt aggressiv, förstår inte hur människor kan behandla andra människor så, och tro man ska ha respekt för dom, sick.
Kom hem, åt, somnade i soffan, vaknade kollade What happens in Vegas, och nu ska jag SOVA.

beautiful

Åh, det hände en riktigt jobbig sak idag. Jag såg typ den snyggaste killen ever i stan idag.
Såg han på andra sidan gatan, men hoppade direkt på min buss eftersom den kom precis då, men så gick han på bussen, satte sig på sätet brevid mig. Jag glodde som fan. Han glodde som fan.
På något sätt inbillar jag mig att han går i min skola fast den andra skolan, för att han kom från det hållet. Så imorgon ska jag vara lite crazy och kolla i min skolkatalog.
Men åh vad illa om jag inte hittar honom och aldrig mer får se honom, för han var så fin så man bara kan dö.



Ola Lindholm

Den här snubben kom in lite påverkad i fredagsnatt när jag jobbade!
Har börjat köra med youtube klipp istället för bilder, mycket roligare, och här har vi Ola Lindholm, när han var med i Fråga Olle!


Torkel Petersson!

Ingen mindre än lilla Torkel Petersson trillade in på mitt jobb igår, dock gick han bara på toaletten!
Fick även ett visitkort(?) från en stammis, kommer typ alltid efter att han tränat, och nu visade det sig att han var personligtränare på SATS odenplan, vad det stod på kortet iaf ;P

Underbart! :'''D

I stop the world and...

Jag har en dålig vana, eller vad man ska kalla det. Eller, ska nog inte kalla det vana, för jag gör det inte med flit. Drömmer. Om en person, som jag egentligen inte ens vet varför jag drömmer om, men alltid, så är det några av de bästa drömmarna. Och egentligen, hur kan dom inte vara, du är ju, en av dom bästa människorna jag träffat.
Men det finns ingen mening med dessa drömmar. Det är nog mer minnen, fina minnen, som bara inte vill glömmas bort, men som fortfarande ärligt talat gör lite för ont att tänka på i vaket tillstånd.
Sen har vi ju den största anledningen till att alla de här drömmarna just nu kommer oftare och oftare; datumet kommer närmare och närmare. Vet inte hur jag har klarat det här, men det har jag gjort, det svåraste i hela mitt liv.
Men jag har märkt att hela mitt liv har blivit galet efter det, så jag hoppas att jag snart lyckas pussla ihop allt så jag klarar mig lite bättre.
Vi tar en passande text till det här med, från leloveimage såklart:

every time i want to remember you..
i close my eyes..
i haven't seen you in so long..

i close my eyes..
remembering images..memories..pictures..
the first thing that i remember
is that picture of you...
i remember your gaze in the picture
i feel like that picture spoke to me..
calling out for me..
i longed to be there with you
i long to be with you..

i get mad at myself..
im forgetting
i dont want to forget..
i dont remember anymore..
it was so long ago..
it hurts so much that i dont remember..

i forgot so many things..
but what i will always have is the way that u made me feel..

i feel small and inadequate now..
no one has ever made me feel that special..

i close my eyes again..
thinking of you..
looking so handsome.
you hugged me so tight
that u cried..
i couldn't believe it u cried..

i long for that hug
i long for that day

its not healthy to think about u like this..
i cant help myself..
i try
i try

till today songs on the radio remind me of you.
i cant even listen to them..
it hurts so bad..

i wish that one day you pick up the fone and call me..
and tell me
that you miss me
and that you will always love me..

so naive..
i think deep down im still that naive girl..
yearning for love and attention..

in my sleep i usually wake up with tears..
another day without you..

every day i wake up a little bit disappointed
every night i dream of you and hope that you come back..

i am lost without you
i am not complete..

if i hear someone talk like that id think there so corny
im not usually the romantic mushy type..
this is from my heart..

i dream of you
i wait for you
i long for you
i am still madly deeply in love with you..

to my sadness and despair..this is still the case..

dear god..please get me out of this..
i want to be ok
i want to move on..

i will go to bed..
still with hope in my heart..

little dream

Jag måste dra till centrum och köpa nagellacksborttagning, eftersom man inte får ha nagellack på jobbet och jag har det just nu. Sen funtar jag på att komma hem och beställa massa mysiga saker över internet.
Fick även i brevlådan typ i onsdags om bostadskö, ska snacka med mami om det imorgon, för tänk vad najs med egen lägenhet, även om det troligtvis kommer ta ett par år. Men en sån här bild gör mig stört taggad. Tänk att ha sin egna lilla lägenhet, ja, lilla, liten och mysigt, billigt och bra. Att kunna inreda det som man vill. GOSH!

bilden kommer ifrån sandra-kandee's blogg/ http://kandeedrawings.blogg.se/

SÅ jävla kul alltså!

Så jävla sur! Skulle ju jobbat imorgon på dagen, men så ringer jobbet och så är det tydligen röd dag imorgon så det måste ta bort massa folk för det kmr inte vara mycket försäljning, så nu måste jag jobba INATT. Från kl 21-3! Stört, sa att jag inte kan göra det för jag måste ju sova på nätterna för att kunna palla gå i skolan på måndag liksom, men då säger dom nej du kan ju sova hela helgen, ja men bra, jag sover på dagarna är uppe på nätterna, hur ska jag då orka gå i skolan?! Plus att jag sen inte alls kommer kunna göra mitt bästa eller bära tunga grejer pga mitt revben, så räkna med bra arbetskraft från min sida (Y)
Det är inte ett bra jobb enligt mig om man tvingas jobba nätter när man är 18 år och går i skolan och ska ha det som första prioritet. Men men, det ska ju alltid finnas människor i mitt liv som ska göra allt för att förstöra det och få mig att må sämst. Men jag tänker fortsätta på mitt spår, vilket är att rensa bort skiten ur mitt liv som får mig att må dåligt, så då förstår väl alla vad nästa steg är.
För nog fan kommer jag klara mig utan pengar om Cecilia gör det ;D

Flyger iväg som ett pappersflygplan

Förra lördagen när jag jobbade så kom det 3 kändisar, Kändisfrisören Bobby, en barnskådespelare som ajg inte a namnet på, sen Soran Ismail! Han skämta på som fan om dom fula hattarna vi hade den dagen, näjs!
På kvällen Halloween fest hos Cim och Ted, soft som faaen, dock mådde jag ju lite dåligt en del av kvällen, men sen var det najs som fan, MR KUK! Haha, jag och Micaela åkte hem till mig och sov sen iaf, sov till 4 ;P

snyggingar!


MUMS!


mina älsklingsbebisar! <3


För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks

Är STÖRT taggad på att skriva massa saker, men, har inte riktigt tiden nu kanske. Har precis duschat och städar upp lite i mitt rum nu, ligger seriöst kläder över HELA golvet och ser allmänt fult ut, men slänger upp allt på sängen så jag kan packa iaf. Ska ta tåget 17:05, möta upp galningarna från Dalarna vid 17:50 vid hamnen, sen åker båten 19:30! Riktigt taggad. Båten kommer in imorgon vid 18, så är väl hemma vid sju eller åtta.
Sen har jag jävligt mycket plugg kvar att göra resten av det här lovet, men hoppas iaf på lite fler kuligheter.


Take it away

51 frågor när du har tråkigt!

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?
så jävla olika så går inte att säga
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? på kinden?
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
med micaela, sovandes ;P
4. Hur lång är du? 173 kanske?
5. Vilken är den senaste filmen du sett? The Proposal
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: "Haha, någon som försöker para ihop oss ;D "
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
9. När såg du senast din mamma? några timmar sen
10. Icke godkänt i något ämne?
inte än iaf
11. MVG i något? inga kurser är ju avklarade ännu
12. När vaknade du idag? 16 ungefär :O
13. Vilken är din favoritplats? finns många
14. Vilken plats föredrar du minst? finns också jävligt många
15. Var tror du att du befinner dig om tio år? 28 år, då vetefan alltså!
16. Hur stor är din säng? den jag ligger i nu är liiiiten :(
17. Vad sover du i? just nu mysiga mjukbyxor o linne
18. Hur många kuddar har du i sängen? 7 typ?
19. Var har du bott/bor? kårsta x2, vallentuna, täby
20. Tycker du om kinamat? MUMS<3
21. Tycker du om kaffe?
usch nej
22. Vad dricker du helst till frukost? oboy, apelsinjuice, te, multivitaminjuice
23. Kan du spela poker? nepp
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? naej
25. Vill du ha barn? ohyes
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska, franska
27. Har du någonsin åkt ambulans? nää
28. Vem såg dig gråta senast? hm, cim kanske
29. Vad spenderar du helst pengar på? sånt som gör mig glad/som jag vet jag kommer ha användning av
30. Är du cool? utan tvekan
31. Kan du rulla med tungan?
såklart
32. Vem är den roligaste människan du känner? har många roliga vänner
33. Vad har du för ringsignal? crawl-kings of leon
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? typ
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? mitt linne
36. Kan du byta olja på bilen? eeh, nej
37. Vilken var den senaste boken du läste? läser just nu tills dess din vrede upphör eller vad den heter
38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? yesbox
39. Dansar du i bilen? nee
40. När var du i kyrkan senast?
hm, minns inte, så länge sen
41. Hur många hål har du? många
42. Har du någon piercing? öronsnibbar, tragus, navel, anchor
43. Har du någon tatuering? nej, men snart!
44. Gillar du någon just nu? tyvärr, ja
45. Har du provat droger? nej
46. Röka eller snusa? lakrits snuuuuuus
47. Har du pojkvän/flickvän? Nej
48. Vad är ditt mobilnummer?
hemligt kanske
49. Vad ska du göra ikväll? sova lite kanske
50. Har du några syskon? 2 bröder
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? abonnemang dag 4!

RSS 2.0