Can you feel it?


Nu kommer strax Louise och Benjamin och kollar film!

Gott nytt år!

Mitt rum blir tommare och tommare för tillfället, springer runt och packar ner och slänger saker just nu. Känns så himla najs att flytta såhär nu när det blir nytt år, bättre på alla sätt att bo i Täby, ja fy fan vad taggad jag är!
Musiken är ju självklart på också, och snart blir det myyyycket god mat!
Dock hör jag utanför mitt fönster skitungar som börjat småsmälla redan, och för de som inte redan vet, jag HATAR raketer och allt vad det heter! :( Har väl bara varit typ de två sista åren eller något som jag inte gråtit! Kan minnas en nyårsafton när jag stod med huvudet och stirrade ner i marken ända tills vi gick in! Haha, ja jag har ont i magen nu :( Och faktiskt skulle jag ha vågat smällt raket idag, men det blir det inget av när man blir glömd.
Nu ska jag fortsätta packa, jag hoppas alla får en bra nyårsaton!
Gott nytt år!


bild från i söndags

What did you say?

Mina dagar sen i söndags har tillbringats med Isabelle! Det har blivit konstiga mat tider, mycket glass, mycket spel mycket fiiiiiiilm, seeeeena nätter, väldigt mycket skratt *välbehövligt*, med andra ord, det har blivit mycket av mycket bra saker.
Imorgon är det nyårsafton, och min bästa kompis glömde mig så jag blir ensam. Hur fan man kan göra det kan man ju fråga sig, det är helt jävla stört om du frågar mig.
Julafton2 hos mami; Grey's säsong 1-5!!! Slasher box- 3 skräckfilmer i, en till skräckfilm, niveakit, örhängen, lots of nagellack igen, byxor, trisslott med vinst!
Nu har jag ca 186 st blogginlägg kvar på bloglovin, men jag har kämpat bra för att ha börjat på ca 430 st!
FUCK, nu måste jag springa ner till Victoria's Secret Fashion Show 2009!!!

!

Nu ska jag strax gå mot bussen till Vallentuna för att sedan hoppa på tåget som söta Isabelle sitter pååååå!

Lykke Li-Tonight


I would have given anything,

När vi idag satt och kollade bio reklamen innan filmen, så kommer den en reklam där det kommer upp massa ungdomar, en i taget som säger saker, men jag lyssna inte på vad dom sa, förens jag såg! Jag kände fan igen alla på den där filmen, och så ba, wtf, dom går i min skola. Sen så märkte jag att alla typ sa varsitt program. Så ba, åh neeeej, ännu en fail reklam från mitt gymnasium... Japp, så nu har cybergymnasiet kommit med en reklam film, som visas på biograferna! Hahaha, har tyvärr kollat runt grymt nu men hittar den inte någonstans, men ja...

I filmen idag iaf, så var det en snubbe som inte var med så mkt men som jag kände igen men jag blev galen för att jag inte kom på vem det var. Sen kom jag på det! De var ju Håkon!!!!!! Haha, eller nej, det heter han inte, han heter Christian Rinmad, fast förut hette han typ Hollbrink, har skrivit om honom förut.
han var iaf med! Fett kul, var länge sen han slutade i Andra Avenyn som jag känner igen honom från!

men nu var skägget borta och han spelade typ värsta braten istället för en svenska lärare som är lite tänd på vissa elever på Harrebrandelius eller va fan skolan heter i AA xD
OCH, så har han ju varit med i Lykke Li's musikvideo till Little Bit. Tycker faktsikt det är lite komiskt, för precis ca 2 år sen, så lyssnade jag den låten konstant. För då stämde den så grymt perfekt in, och jag var så lycklig.

If you would do it
If you would say it
If you would mean it
That we could do it
If it was you and I, not only I
Ha hm

Made of Honor

Denna film gick på tv idag och jag har lääääänge velat se den så nu kunde jag inte låta bli! Och yeeees, den var så värd! Grymt bra, fast ändå en sån där klassiskt film som man vet så väl hur den kommer sluta. Men slutet är ju så bra så man kan inte inte kolla. Sen är ju Patrick en förjävla bra skådis! Tycker också de är kuligt att hans kollega från Grey's är med. Och att han kan jonglera och gjorde det grymt med tallrikarna!


Göta Kanal 3

Göta Kanal 3 idag, har inte så stora och många minnen av de två första, är faktiskt inte helt säker på att jag sett de båda första, hela...
Men iaf så var den här mycket bra tycker jag, visst lite lame, men mycket rolig och underhållande!
Haha, har typ ignet att skriva om den, så, jag skulle inte gå och betala för den själv på bio, men idag blev jag bjuden så ;D


You're gonna be just fine

Till att börja med, hade sämsta drömmen, det var att jag kom tillbaka till orienteringen (vilket jag ska göra snart till våren! :D) men alla va typ sura på mig och alla i klubben dissade mig och jag ba wtf, fett onajs :(
Nu har jag precis försökt mig på någon sminkning med lite av sminket jag fick igår, älskar smink och att sminka mig. Har funderat på att gå en sån där kort intensiv grejs eller va de är, efter gymnasiet, det är typ ett halvår, men det kostar ca 60 000 kr vad jag har läst. Och sen är det nog inte lättast att få jobb inom det området sen...
Igår natt var det verkligen inte lätt att sluta läsa boken, halv fyra tvingade jag mig själv att sluta, men nu ska jag fortsätta!!! Tills de blir att åka till bion.

Right round

jag hade skrivit ett jävla fitt inlägg som försvann för intern dog o jag hann itne se det o jag tryckte publicera o sidan kan inte visas kom upp, orkar jag igen eller blir det kort?

Dagen blev bättre än jag trodde, men hade ändå en väldigt dålig känsla. Jag har ingen aning om när den kommer försvinna.
Först blev det Kalle, sen blev det maaaaat, lutfisk in my <3! Goosh, älskar det, fast tror inte det är många familjer som har det på sitt julbord, men vi har det alltid hos pappa. Skinkan och lutfisken är lätt mina favoriter!
Sen blev det maaaaassor av avsnitt av Bondi Rescue? ett badvakts livräddnings program på tv4fakta, från Bondi Beach. Det var gryyyymt bra!
Men tillslut blev Lukas så otålig så då blev det julisar, om någon är intresserad så fick jag; en tjocktröja, 350kr presentkort på MUS, 220kr presentkort på Bio, 8 nagellack, body grejs paket, smink, 3 böcker. Och jag är mycket nöjd, sen blir det ju en till liten julafton när jag kommer till mami.
Efter det kollade vi lite Anna Ankas jul, gosh den kvinnan alltså!
Sedan kollade jag hela Twilight filmen medans pappa körde mer på Lukas radio styrda bil som han fått än vad Lukas själv gjorde. O den är förjävla cool förövrigt.
Imorgon blir det iaf bio med papi, fredrik o lukas, Göta Kanal 3, i stan, kl 16:00.
Nu sitter jag här vid datorn och vet inte riktigt om det har fått mig att må sämre eller lika som innan.
Blir väl att strax lägga mig i sängen och förmodligen läsa ut Mansons bok, och ja, jag är förjävla snabb på att läsa ut böcker som jag gillar, hårt.

Julafton

God Jul till allihopa, hoppas ni får det bäst. Jag ska äta mig feeeet och chilla, må bra, och vänta.
God Jul!

<

you'll wear those shoes and I will wear that dress
so kiss me


23 december 09

Julafton imorgon, har verkligen inte känslan jag brukar ha. Ser typ inte ens fram emot det. Men, ja presenterna och maten och lite umgänge med familj, det är najs det med. Men som sagt, känslan har inte kommit än och ja, det är inte som det ska va, det vet jag.
Så blir att lägga mig i sängen och fortsätta sträckläsa Mansons bok, har nästan läst halva redan.
God Jul

Design Simon och Tomas/Markoolio

Har sett en affär på Odengatan på mornarna när jag åker 4:an där, att det finns en möbel butik som heter W8 London. Några gånger har jag sett två män inne i affären, och de såg bekanta ut bakifrån^^
Sen en annan dag såg jag dom ute, med sina småå hundar. Och sen har jag sett dem flera gånger i affären, och jag har tyckt de liknar snubbarna från det där Design Simon och Tomas eller va det heter programmet på tv. Dock har jag glömt i typ 3 veckor att kolla upp det här, men nyss gjorde jag det, och javisst, de äger typ den butiken på Odengatan så det är som snubbarna och deras söta hundar jag sett.




Jag och Daniel såg Markoolio i Täby C igår, kooooooolt, ja! :D

I don't blame you, for being you

Igår inhandlades de sista julklapparna, Daniel fick även sina och jag fick av honom! Mansons bok, kunde inte sluta läsa inatt, men när jag somnade med boken så förstod jag nog att de va dags, men fan vad bra den verkar! Fick också min efterlängtade rosa bandeau!

Vi såg sen Avatar! Ohyes, en av de bästa filmer jag setttttt! Så värd! :D Åååh, allt var så najs i den, ni måste seee!
Nu har jag precis sett säsongens sista AA, men som tur är börjar det den 20 januari igen!
Upptäckte just att min fader har blivit medlem på facebook, haha, hittade en bild på mig i han album, som jag aldrig sett tidigare, men iih älskar mitt hår på bilden! Men, det kan inte ha varit den här sommaren, för håret är för långt, så antaligen sommaren, hm, 08?

fanns även en söt bild på min lillebror

snälla

varför känns allting så jävla sämst och så himla hemskt?
jo just därför
och jag kan inte sluta gråta

i see you

Scream until your hearts stops

Blä, gick och la mig i sängen och sov lite när jag kom hem från julavslutningen i skolan, men nu när jag har vaknat så mår jag bara illa och har ont i huvudet, som jag alltid får när jag sover på dagen. :(
Nu måste jag slå in lite julklappar sen blir det väl att nörda med spel på facebook tills jag ska till Täby med Daniel.
Avatar!

Keep forgetting, to forget about me?


Även om jag hade en underbar hårdag *som inte vill synas på bilden* så föll allting precis.
Jag bara hatar det här, och det värsta är att jag inte kan snacka med dig om det.
Men snart får jag träffa Isssssaaaaabelle, det är vad jag ser fram emot nu.
Annars känner jag mig bara otroligt löjlig och förjävla ovärd allting.
För det är ju precis så det är, annars skulle det väl aldrig vara såhär?

Sweet dreams?

Hahahah, gick nyss ut och kollade soffan för de hade blivit vääldigt tyst, så har Lukas somnat. Och jag försöker väcka honom så han ska lägga sig i sängen. Men han e fan död! Hahah, tar typ 20 år, sen vaknar han, men sen händer inget, sen börjar jag kittla honom då kliar han sig bara. Sen så skakar jag han mer och då sätter han sig upp och ba: öööööööhöhhhh, schaaaa, tilll mig, men helt borta. Sen ställer han sig upp och gör samma. Besatt eller vad? Jag bara sitter där och garvar ihjäl mig, nu har han suttit på toan för länge så måste nog dra och se om han somnat!


Brittany Murphy död!


She's dead!
Tydligen av akut hjärtstillestånd i duschen, läskigt när det händer så unga!
Och hon var fan en grym skådespelerska!!

Håll bara din jävla käft stängd!

JAG ÄR SÅ JÄVLA AGGRESSIV
DET ÄR FAN BARA KLAGOMÅL OCH KLAGOMÅL SOM KMR TILL MIG
VAFAN ÄR DIT PROBLEM!?
JAG KAN FLYTTA, SÄG DET BARA FÖR I HELVETE!
TYVÄRR HAR JAG INGENSTANS O BO DÅ,
MEN NOG FAN BOR JAG HELLRE PÅ GATAN ÄN MED EN JÄVLA BITTER FITTA
JAG DÖR JAG PALLAR FAN INTE DET HÄR MER
jag drar

Ett liv

Jag har så mycket att skriva
Men så mycket att det inte går att skriva
Jag vill gå
Men jag vill stanna
Skrika skulle va skönt
Så att alla förstår
Jag har faktiskt ingen aning vad jag ska ta mig till
Dagarna bara går
De kan inte bara gå, det är slöseri på hög nivå
Slöseri av ett liv jag skulle kunna göra bäst
Et liv som jag vill leva men inte vågar eller kan
Ett liv
Jag vill ha ett liv
Ett liv utan lögner, utan onda magar, utan oro, utan självhat, utan falska människor, utan fega männsikor, utan all jävla skit som finns nu
Men det är vinter, och vinter+louise= inte sant!
Så jag får överleva den kalla vintern med all skit
Vintern 09
För att sedan gå vidare till våren 2010
Då jag ska leva mitt liv
Det liv jag vill leva
Och jag får helt enkelt se vilka av de människorna som är lögnare och fega som finns kvar i mitt liv
För jag kan inte leva med personer i mitt liv som bringar me down
Då kommer jag ingenstans
Året 2010 är mitt år
Jag har ingen aning om just du finns med i mitt liv då
Ni som läser och vill, då får ni visa det
Jag har precis rest mig och kommer aldrig mer låta mig själv falla.

Just wanna be happy



Someone once told me that you have to choose
What you win or lose
You can't have everything
Don't cha take chances
Might feel the pain
Don't cha love in vain
Cause love won't set you free
I could stand by the side
And watch this life pass me by
So unhappy
But safe as could be

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy, yeah
Just wanna be happy, yeah

Taken



Grym! En av de bäsa filmer jag sett, vet inte riktigt varför. Lite annorlunda från de vanliga filmerna, mycket slående (även fast de var riktigt nasty sometimes :S) allt han gjorde för att hitta sin dotter, hemska saker som man inte tror existerar men nog gör det.
Den var mega bra, mycket sevärd säger jag bara!

Taken eller Motstånd??

Dagens stoora fråga: Taken eller Motstånd (Defiance) kl 22:00. Båda går tyvärr samtidigt, någon som har sett någon av dom?





Taken verkar grymt spännande o braa, men jag älskar filmer som motstånd, som handlar om tyskland, nazist grejen o allt det. Aaaah, jag vet inte vilken :(

191209

Är hos min fader, så jag kan inte packa inför flytten hos mami. Men det går att städa här med, bort med massa fula kläder som inte används och så hittas det lite saker:

snygg mössa va? de roligaste e att jag hade den mega när jag va liten


väl behövda när det är fucking freeeezing

gammal favorit mega skön tröja


älskar att mitt hår är gaanska långt nu, o att det är fint, o jag älskar lockar, ska böja mer med det nu, bara sova med flätor så är det perfect!

Speak out or it's nothing

vet inte om man ser, men jag har fått ett blåmärke på handen, efter boxningen, cp ställe att få blåmäke på.
med den konstiga bilden säger jag godnatt.

Just nu:

  • avundas jag de som får lov imorgon, medan jag sitter här och har ont i mage över mitt franska prov jag ska ha imorgon. Men det ska bli najs med boxning på idrotten!
  • är jag fet sugen på att bara, chilla, se ut hur man vill, spela massa roliga tv spel, äta massa skit, dricka massa läsk, bara ha det jävligt najs, fy satan vad skönt o kul de skulle va
  • måste jag springa o kissa!


jag vet att ni gillar de! ;)
från cabarén i nian.
vill ha det låånga håret nu!

Oh, so lovely

Time to try the new shampoo! Gott luktar det iaf!


Jag har äntligen hittat det jag sökt under en lång, lång, lång tid!
Ska köpas inom en snar framtid*


Sist av allt, något som har fastnat på min hjärna, längtar efter dom!

rosa bandeau, finns i svart med

svart paljett bandeau, finns i silver o guld också!

I’m barely hanging on




Seems like just yesterday, you were a part of me 
I used to stand so tall, I used to be so strong
Your arms around me tight, everything it felt so right
Unbreakable, like nothing could go wrong

Now I can't breathe, no I can't sleep
I’m barely hanging on
I told you everything, opened up and let you in 
You made me feel alright, for once in my life
Now all that’s left of me is what I pretend to be
So together, but so broken up inside

Here I am, once again
I’m torn into pieces, can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry

Swallow me, then spit me out
Seeing you, it kills me now
No, I don’t cry on the outside anymore
Anymore

Remember it's just you and me


där har vi den, å gud vad najs den luktar! ska pröva den imorgon :D
nu har jag jätte ont i ryggen o fryser, vetefan varför jag har börjart frysa sönder hela tiden.
men jag ska nog dra och sova.
har pluggat trafik som in i helvete idag, har ju teoriprov på måndag >.<
imorgon blir det iaf fika hos, ja några släktingar först, sen hem till pappa med daniel o fredrik för fika o grejs där, sen hem till daniel^^
fuuuck, vad jag fryser nu springer jag, men slänger in en favorit låt också!
mr nutini har underbar röst!


Hur tror du det slutade?

ingen behöver läsa
Hur kan någon få en att vilja göra något sådant?
Hur kan man låta någon göra så mot en?
Hur kan man låta sina tankar hamna på det stället?
Hur kan man sitta där och titta på alla saker som är perfekta
Hur kan man vilja?
Men ändå inte vilja?
Vilja för att man vill känna det, och vilja för att det var fint, då.
Inte vilja för att man vet att man är stark, inte vilja för ingen person i världen ska ha den makten över någon annan.
Jag ville och ville inte, i fem minuter.
Gråt och ångest, i fem minuter.
När man inte har någonting i huvudet och allt i huvudet.
Fem minunter när man tror man inte vet vad man ska göra, men egentligen så vet man precis hur det slutar, efter de där fem minutrarna.
Nu har det slutat, det gör ont och det gör inte ont.
Hur tror du det slutade?

That's it

Jag är så otroligt trött på fitt lögner hela jävla tiden.
Jag tar inte sån skit längre.

So yesterday

På ett sätt känner jag mig väldigt glad och lycklig, just för tillfället. Men även sämst och jätte ledsen och nere.
Idag fick jag min hårinpackning som jag vann på en blogg i måndags! Kan fixa bild imorgon, då jag även ska pröva den.
Nu fryser jag arslet av mig så ska ta och lägga mig i sängen och kanske kolla min film jag har på mobilen?
Goodnight

Andreas Grega-Dom Hade Mycket Att Säga

favoritlåt just nu

To be continued

Städar och packar mera, o det är för tillfället ganska tråkigt, därför tog jag lite bilder:
*de små e klickbara*

jag är väl inte ensam om att haft såna här när man va liten!? men nu slängs dom^^


min fiiina bil som jag gjorde i slöjden någon gång för lääänge sen, bye bye



En klänning som jag aldrgi använt, så därför får den stanna, får väl hitta någe tillfälle


En till klänning, men denna va typ min favvo i 6:an, o jag kan ha den fortfarande...Men ja va nog lite större då, nu e jag perfect, men den ska jag slänga, eller göra om under klänningen till ett linne! :D


Sist men inte minst, kläder från thailand, när min mami har varit där? Hahhahaha


to be continued?

Lite najsigare?

Jag har verkligen inget att göra.
Och har ondast i magen. Men det tänker jag få bort nu.
Och jag kanske måste bestämma mig för något, för just nu vet jag faktiskt inte.
Kanske bara ska ta och städa och packa mega i rummet fram tills AA börjar(kim har slutat!), med massa bra musik.
Ja så får det bli, pallar inte tänka längre.

Men ni kan få en till reklam som är snäppet mindre bra än den jag tidigare la upp!
Bara massa märken och parfym reklamer, men det är oftast de som är sådär najsiga o coola o oftast lite, hetare?

Dior Homme Intense



Ny favorit reklam kanske?

something i will keep locked away behind my lips

Jag har ingenting att skriva
Jag känner mig död
Men det är inget jag ska säga
För jag mår ju bra, jätte bra



How am I supposed to feel
About the things I've done
I don't know if I should stay
Or turn around and run
I know that I hurt you
Things will never be the same
The only love I ever knew
I threw it all away

Andra Advent

För det första, Cia fyller år idag, mega grattis till henne igen! :D
Idag va jag i stan med Daniel, har fetaste ångesten över julklappar, hittar inget jag tycker passar, blir galen. Men imorgon har jag iaf sovmorgon, men måste ändå lägga mig snart, kan läsa lite i engelska boken, Wuthering Heights, eller va den heter^^ Svindlande Höjder på svenska iaf!
Och kommande vecka kommer nog bestå av jävligt mycket packande, typ, ja, de mesta i mitt rum? Eftersom efter denna vecka är jag hos papi i 2 veckor, sen hos mamma en vecka och den veckan flyttar vi! Längtar som faen! :D
Men det är mycket som måste kastas, och jag hatar att kasta saker...
Godnatt!

No more

Kom hem efter en Täby runda med Daniel idag, och papi o brorsorna hade varit på IKEA.
Denna var till mig, nice price va, no more ont i ryggen när jag drygar framför datorn!


Godnatt, imorgon ska jag följa med o checka nya lägenheten, har ju inte sett den ännu!

You and me and the devil makes 3


Godnatt

I wanna push you around

Hittade en kulig hemsida, men sen fuckade den ur


Träffade Louise idag, köpte en klänning! Den kan ni få bild på efter att jag har kollat Grey's Anatomy!

Good Girls Go Bad

Omgosh, cashflow på mitt konto; 2 312,10 kr.
De e fan mkt för att va mig för tillfället, the reason? Någon har satt in 500 för mkt, men vi säger inget den här månaden va? ;D


I know you see me I got b-b-body control

Herregud, någon som såg julkalendern idag? Sjukt dålig, o tycker verkligen inte den passar som julkalender. Fast jag är ju 17 år, o min lillelillebror som är 9 älskar den, så ja, antar att den kanske är bra då. För julkalendern är nog mest för de mellan 6-12 eller någe kanske?

Jag får typ dampdampdamp på hur mkt jag vill ha den här tröjan nu!

DEt får nog bli någon gång denna vecka.
Nu har jag nada att göra, men något får alltid tiden att gå, o sen är det ju Andra Avenyn!

RSS 2.0