Everything is allright

Kryssingen var väldigt naaaaajs! MASSOR av mat, och dricka, och fint sällskap!
I måndags kom Pernilla ner från Dalarna, sjuuuuuukt bäst! Vi har haft några jävligt mysiga dagar tills hon åkte igår. Blev en lyckad utgång i onsdags också. Inte lika bra dagen efter, tyvärr. Så, dags att tagga ner lite tror jag. Jag och mami hade även naprapat tid idag, så ska tillbaka om två veckor ungefär. Så hade lite välbehövt snack där, och jag har egna planer så snart är jag på G! Nu ska jag nog köra lite ansiktsmask, måla naglarna och sånt mysigt!

So cold

Så himla irriterande, precis när allting känns bäst och jag är mega glad, då blir man nertryckt på en gång. Jag förstår fan inte varför jag tar skiten. Jag kände mig verkligen feg idag. Feg. Sen när blev jag feg?!
Är i alla fall glad att jag har finaste Tom och finaste vännerna ever, det betyder allt.
Utgång igår, var jävligt trevligt, inte lika kul att vakna upp idag dock. Men men, lite kebab på det så mådde jag prima! Blev en sväng till stan för att fika med Isabelle och Leo, fick en film i födelsedagspresent! The Happening, ska kolla på den till frukosten imorgon! Sen kryssning. SVULL!

All I gon get is gone with your step

So tell me when you hear my heart stop,
You're the only one who knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility
I wouldn't know

Know that when you leave
Know that when you leave
By blood and by mean
You walk like a thieve
By blood and by mean
I'll fall when you leave


So tell me when my sigh is over
You're the reason why I'm close
Tell me when you hear me falling
Theres a possibility
It wouldn't show




Pulp Fiction

Jag och Cia har haft det jävligt najs idag! Kollat på film, druckit te, pratat, åkt till Vallentuna och ätit kebab!!!
Vi såg Pulp Fiction som jag alltid velat se men det har aldrig blivit av. Riktigt awesome film måste jag säga, goooosh! Älskar den!

:D

Wooohoooo! Strax kommer Cecilia, vi ska leka idag! :D


Look at my hands, you know i use to lift them high

Har alltför mycket att tänka på just nu så idag gjorde jag allt för att slippa tänka, vilket resulterade i musik på högsta och städning av rummet exakt hela dagen! Så jävla skönt! Både att det ser asbra ut och det mesta av grejerna är borta, och att jag slapp tänka. Dock fick jag ryggont som fan efter att ha dammsugit hela lägenheten, men men.
Är hos papi nu, ska vara här tills fredag! Riktigt najs, men nu måste jag tänka på annat så blir att läsa Twilight som jag äntligen börjat på!

kanske inte ser så städat ut? de som varit i mitt rum vet att det brukade vara saker över hela golvet och hela skrivbordet!!!



Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka

Dagarna bara går och går. Min födelsedag var fin i alla fall! Förutom natten kanske, grät väl lite mer än jag gjort på hundra år. Söderhamn sen i torsdags med familjen och Tom. Har varit najs. Hemma nu och känner mig inte direkt på topp. Men vad ska man göra. Jag borde inte förvänta mig för mycket. Och jag borde definitivt inte kolla på bilder som jag inte vill se. Will never understand, and i will never ever accept.
Drar till papi imorgon, ska spendera five days med lillebrushan Lukas. Sen blir det kryssning på fredag till söndag, ÄTAAAAAA. Ah juste, äta, inte så mycket va. Träningen börjar nu, detsamma med att hålla koll på maten så man kanske får lite ork, och lite fit for fight kropp.
Det har även uppstått ett liiitet problem idag, som kan bli gigantiskare för var dag som går, men det återstår att se.

I hennes små skor

Har fan haft det jävligt bra senaste två veckorna, mestadels. Smågrejer kommer alltid emellan men jag klarar mig.
Helgen på Toms landställe var awesome, så jävla soft ställe, och vi ska dit i helgen igen med några av hans vänner!
Igår skickade jag in en jobbansökan, idag tre till. Kör stenhårt nu, har nada pengar kvar... Var hos läkaren imorse, inget fel på mig, hade liten störning på sköldkörteln förra gången, men borta nu. Så blev bara medicin mot urinvägsinfektionen jag dragit på mig :(
Städar mitt rum som fan, känns jävlit soft. Tvättstuga kl 07 imorgon bitti också, rensa garderoben.
BTW! Henkade med mami när hon färgade sina bryn idag, så jag har färgat mina ögonbryn med. Kompispris för mami liksom eftersom det är hennes vän. Så har gaaaaanska så mörka bryn, men snyggt till mitt nya ljusa hår!
Sen köpte vi Neulash som vi ska prova på, så före/efter bilder och recension på det kommer om en månad!
GODNATT!

2 augusti

Har fått ett sug efter att blogga som fan nu, känns som jag har massa att blogga om också! Så kommer väl antagligen upp en rad med massa inlägg idag, sen får vi hoppas på att jag pallar hålla i bloggandet lite i alla fall.
Men först ska jag bara äta lite chokladflingor med mjölk medan jag söker lite jobb!
Har btw namnsdag idag! Åtta dagar kvar till födelsedag ocksååååå!

RSS 2.0