london

Okej, jag glömmer alltid. MEN, på höstlovet, eller jag har inget, men jag har lediga dagar, typ. Då ska jag iallafall till LONDON.

btw,  förut, haha, garvar alltid när jag tänker på det. far min visste inte hur man ställde in klockan på mikron, så jag ba, men pröva den där knappen till ann, hon prövade, ja ba men det är den, så tryck in bla bla. farsi: så, vem har en sån dära micro? eeh, ingen. joo hur visste du annars hur man skulle göra. Min sötaste lillebror lukas: men hon har väl en hjärna!

hahaa, gaaah, love it !


lol

Sååå, jag har tråk.
Typ skolan gick bra. Seriöst, just nu är franskan roligast. Alla är askuliga, förutom att jag och, hmm, Kebin? jag kommer verkligen inte ihåg, typ sög på grejset. Och att läraren, som är roligast i världen typ, kallar mig Kajsa (!) Typ sitter och kollar i bordet och skriver eller nått. Du kajsa! jag fortsätter, hallå, wtf. Jaa, louise heter jag. Gosh, men det är ruuligt som fan. :'D Och läraren var, är, lite vimsig, först så börjar hon prata engelska, very good ! oj, blabla, på franska. LOL. Sen ba, haha, ja man är lite vimsig på måndags eftermiddagarna. Ha, Oliver tyst, detär tisdag. Jag grät :') Jaa, visst låter det kul.

men nu äre krubb, kmr snart tillbaka och skriver resten som jag blev typ aggressiv på! :P

tillbaka

Men sen var det inge mer kuligt i skolan. Så vi slutade halvt två, och jag kollade klockan och ba ja jag kommer hinna med tåget 51, för det går ju bara en gång i timmen mot kårsta. Så jag gick till fyrans busshållsplats, fuck åtta min tills bussen skulle komma. Aldrig att jag orkar. Så jag började gå, fortare och fortare. Hehe blev sjukt stressad och så har jag gått heeeela den dära länga vägen från odenplan, vet inte vad den heter, så kmr jag runt hörnet, är vid typ där buss grejserna vid östra/tekniska börjar och det bara slår mig. JÄVLA HELVETE! Då kom jag på att jag kan ju ta vilket jävla tåg som helst, jag bor ju i vallentuna den här veckan. Fuck, så hade jag typ sprungit och massa shit och fått ondast i benen helt i onödan. Jag sparkade i väggen. Gosh vad jag blev aggressiv. :'( Det var säämst, så då saktade jag ner till normalt men hann ändå med det tåget. Japp, sämst :P

Nu har jag tråk :<

yellowcard<3

Lyckas aldrig få i mig tillräckligt med frukost, går hemifrån hungrig. Jag måste fixa det. Sover inte tillräckligt, det ska jag också fixa.
Jag är megahungrig, åt inget i skolan. Jag är megatrött. Jag är mega allt. Det som är great iallafall är alla nya Yellowcard låtar jag lyssnar igenom nu. Yellowcard in my <3. Seriöst, går inte att beskriva deras texter och hela skiten. Där behövs inget annat än ord.









You are the one that I need
You know that I can still bleed
Bring me back to life
Bring me back to life
You bring me down from my cloud
You keep my feet on the ground
Bring me back to life
Bring me back to life

klockan är fem, naej

jag vet inte hur jag ska hantera dom här känslorna, jag är iallafall helt säker på att jag gör det på fel sätt.
jag borde egentligen inte ens bry mig.

man gör ju det man gillar

Fan vad lätt det gick. Jag jorde det ju inte, men jag sa som det var. Han förstod precis. Haha, jag måste vara cp som trodde han typ skulle bli sur och massa shit. Men man ska ju göra det man gillar. Och nu vet han hur det ligger till. Men jag tror inte jag kan sluta helt, men kanske pausa lite. Jag vet fan inte.  min farsi är bäst iaf.

Min mage typ blev bäst, och jag förstod att jag är liite, ja, ibland,  men struntade i det och jag blev bara glad.
Allt det kan ju gå och dö nu. Men det är bara jag som är lite, ja, det är inget på riktigt, aight


Det var sjukt länge sen, och jag drömmer som fan. En vän försvinner aldrig, du sa tillochmed att vi kunde bli riktigt bra vänner. För vi tänker samma. Men det är great iallafall hoppas jag :)


btw, jag saknar....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
CIIIIIIA ! :*  heheh.

NAMNSDAG!

LOUISE  har fän namnsdag idag, och typ LOVISA. :D


för lite sömn och fiskar

Gah, sämst. Jag kan inte hålla mig vaken i skolan det är fan pinsamt, känns som att alla glor. Det är ju bara jag liksom, eller okej, en kille till var lite trött idag. Men fan, jag måste helt seriöst typ gå och lägga mig tio om jag ska orka shit fucket. Det är sämst. Och jag vet inte vad.
Vi fick engelska boken idag iallafall, I Am David, verkar helt okey. Och jag har fucking franska läxa tills imorgon, fast det är typ sånt jag redan kan. Sen har jag samhälle tills på torsdag, så jag gör nog det idag så det är gjort. När jag kommer hem till farsan.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag känner mig bara, ointressant. Det brukar jag seriöst aldrig känna mig. Men ärligt, vad gör jag för kul som någon typ kan göra med mig, som folk gillar att lyssna på, gillar att prata med mig om. Sånt, det känns som att, jag vet fan vilka ord jag ska och vågar använda.
Men nu ska jag gå och packa grejer till farsan, sen dit. Och yeeah, se mina bästaste fiskar. Hoppas dem gör mig glada. Jaaaa, jag vet vad jag ska göra :D

Arn,

Först idag drog jag till sötaste Daniel<3 Och tillsammans drog vi till brottby's fotbollsplan för att checka när min brors lag skulle spela match mot Knivsta. Yeah, gosh, kan ju säga att Fredriks lag ägde dem. Och min bror ägde alla, han gjorde många mål kan jag säga, typ fyra han tappa räkningen sa han ;) :D Jag är sjukt stolt, han är bäst.

Sen drog jag och Daniel till täby för att checka bio. Men chillade lite på Donken först. 6 cheeseburgare och två stora milkshakes. En vanilj, en jordgubb. Shiet, jag har aldrig förut prövat jordgubb, men jag är redan besatt, den var så jävla sjukt god! :D:D Vi drog runt lite, sen var det dags för Arn, vad heter den, Vid rikets slut ?   Den var sjukt najs, men fan ganska sorglig ibland. Men bättre än ettan tycker jag. Och det hände typ väldigt skumma grejer nånstans bak i salongen. Typ efter halva filmen så hörde man ibland typ nån kille som stönade. Det lät verkligen så, och jag satt självklart och garvade så jag grät. Helt crazy. Men det var så, jag vet inte vad, man undrar ju om han kanske var lite speciell, kanske hade tics eller något och gör konstiga ljud. Elleeer, om det kanske var någon som gjorde det lite extra skönt för honom.. Vem vet ;P
Och jag vill bara säga att daniel är det mest underbaraste personen jag någonsin har träffat och någonsin kommer att träffa. Jag är så jävla glad att jag har honom han gör mitt liv, varje dag <3 Det finns ingen bättre, ingen najsigare, ingen som äger alla andra som han gör, ingen snyggare, ingen. Och han är min !    <3





Won't you lift me up
Lift me up or else I'll never stop
Don't you leave me alone
I've been through hell now show me heaven...aaah



don't you know don't you know don't you know don't you know these words are my own from my heart flow. i loveyouiloveyouiloveyou. natasha bedingfield var på radidon. ofta man ens kan skriva sån här låååång rubrik. fuck this shit var bra förut.

ibland är man bara inte najs.

nattliga aktiviteter?



någon som gör något roligt under natten?

GRATIS REFILL !

Yeah, najsigaste sidan! Du kan tanka på ditt kontantkort helt gratis ! :D Det enda du behöver göra är att samla ihop poäng. Asbraigt !

http://www.gratisrefill.se/?r=20593 


afasi & filthy

Craaaazy!

Hm, jag tror jag har fått ett nytt ord igen. Det är alltid lika charmigt, enligt mig iallafall. Japp. Tycker ni inte det? Säkert inteeee. Haha, jag är så underhållande. Jag har bara sjukt tråkigt och kommer bara sitta här och skriva massa shit. Men kan ju försöka mig på något om vad som hänt senast.

Skolan; funkar bra, typ, najs, men har redan blivit så trött så jag sitter och somnar på lektionerna. Jag måste verkligen lägga mig tidigt på kvällarna, det funkar ju lätt bra för mig, tips? (A)

Igår var jag hos sötaste daniel och sleepade där. :)))) Vi checkade The Orphanage (?), aja, Barnhemmet. Gosh, den var najsig, men lite läääskig kanske ! :P Hehe, det var bäst.
Och idag typ för ett tag sen checkade jag Step Up här hemma, ouf, ja den var great. Jag älskar dansfilmer. Dem är ju seriöst helt jävla underbara ! :D

Nu ska jag väl hitta på något great, sa tidigare att jag skulle baka och svulla, men har inte haft lust längre, men nu är jag liite sugen och jag har ju inget bättre för mig. Såå, :) 

En sista greeeeej ! Bästa låten ever typ nuuuu, AFASI & FILTHY- BOMFALLERALLA ! :D  gooooosh, ja, ni måste ha hört den, annars vet jag inte vad jag ska säga. Ni måste lyssna. bäst !

hejdå ! :D

xD

Haha, jag lyssnar Tokio Hotel på högsta och laddar ner iTunes och saknar daniel mest i hela världen som fan. <3

btw, idag på mitt gymnasium såg jag en tjej som orienterar, som jag har pratat typ lite med förut. Jätte intressant xD



JAG ÄLSKAR DANIEL <3 :$


lukas är bäst.

Skolan var först inte najs men sen var det najs. Kom dit klockan åtta, och eftersom jag har varit sjuk visste jag inget. Så då började vi tydligen tio. Yay, verkligen najs. Men fick träffa daniel och cormac lite. Sen chillade jag i skolan och sen började vi. Matte, fast det blev bara info. Sen estet grejen, digital bild. Höll på i photoshop. Kuligt, fast det var bara dryga saker idag. Och nej juste, man får väl typ inte skriva saker om lärare, gör nog inte det iaf, men han var bra :)

Sen skulle jag träffa daniel efter skolan, eller inte.  Och sen skulle jag träffa Linn i täby, eller inte. Men henne fick jag träffa på tåget iallafall. :D IIH, fick charmigaste presenten :) <3 puss på linn.

Och flera som jag träffade på tåget var min söta lillebror lukas och hans mormor britt, najsigt :) lukas är bäst.

Nu har jag ont i huvudet, har druckit förlite. Och min morsi jobbar natt och jag gillar det inte, men nu ska jag nog gå och kolla tv. Hejdå

Godnatt

Tjaaaa, jag har tråkigt. Eller inte faktisk. Men jag ska gå och lägga mig nu. Tåget går ju halv sju.Och jag orkar inte vara trött hela dagarna. Och linn sötungen svarar inte på msn. Och ja, jag såg Ciao Bella typ nyss. Den var lika bra som jag trott att den var. Über gullig. Det där lät töntigt. Låtsas inte om det. Godnatt på er.

Andra Avenyn, 21 sep.

Usch. Hmm, varför känns det som jar börjar många av mina inlägg med 'usch'. Eller, det gör jag nog inte, isåfall så kommer jag inte göra det mycket mer.
Men iallafall, tillbaka till det som är usch. Jag saknar Andra Avenyn. Det har fan gått grovt länge tycker jag. Hela sommaren. Men om två dagar är det exakt en månad kvar. 21 september, 20.00 svt 1. Fan vad helt sjukt najs det kommer bli. Och nu längtar jag så mycket så jag är inne på deras sida och kollar allt som kan tänkas vara kuligt, alltså kollar jag in allt. Heheh, men vadå, seriöst, det är ju bäst. Det har jag alltid tyckt.
Nu blir det lite seg grejs, men jag kommer ihåg, det måste varit typ förra sommaren eller något vet inte när det var. Jag kollade på tv. Och då var det något casting program, det var kanske, tio-åtta ungdomar som spelade massa olika teatrar och sånt och så skulle några väljas ut, men jag såg bara lite av ett avsnitt. Men sen nu på senare tid har jag kommit på att det var andra avenyn castingen jag såg. Och jag kommer ihåg Anders därifrån, han som spelar David. Japp, vääldigt intressant för er.

Sjukdomen är väl like helt över. Vaknade imorse och hade sjukt ont i halsen, så jag skippade skolan. Men sen var det lika lugnt som igår, tillochmed bättre, så det är bara på morgen det känns något som inte ens är typ, eller nått, skumt.. Men imorgon blir det skola iallafall. Och juste, Cim skulle ju få reda på idag om hon får gå förmiddag. Måste smsa henne, nuuuuuuu ! :D

vi hörs sen mina små, hm, jag kommer inte på något bra :(

GRATIS KONDOMER !

Yeah, har hittat nasjigaste sidan. För er som är intresserade av gratis kondomer. :)

Joina bara denna sida och samla lite poäng så skickas de hem till dig, heelt gratis.

http://www.gratiskodis.se/?ref=693

hallojsan

hallojsan hallojsan hallojsan hallojsan hallojsan. jaa, jag har inget att göra, väntar på fucking bussen, men jag måste dra snart. så ska jag meeeeta mor min i vallentuna sen åker vi hem till kårsta. yeah. jag mår massa bättre, nacken är nästan helt bra, och huvuet med. men halsen gör ont, men inte lika mycket. yeah. hoppas på att gå till skolan imorgon finns inte mycket att göra hemma seriöst. och jag vill träffa daniel mer än något annat! <3 jag saknar honom så, så jag lever ännu mer ;D <3 daniel är faktiskt bäst i världen, så att alla vet. :)

japp, hej på er :)

sick city.

Ja. Har inte orkat skriva ett shit. Men blir väl lite nu.
Så, började skolan i tisdags. Hm, har jag skrivit om skolan, whatever. Cybergymnasiet, odenplan, söder. Sam sam. Helt okej, inte så najs när man inte känner så många i början bara. Yeah, finns väl inte så mycket mer att säga om det skulle jag tro. Inget som intresserar er iallafall.
I fredags kväll, natt typ nått blev jag shitfuck sjuk. Inte najs. Och jag blir helt seriös a l d r i g sjuk. Det kan gå ett år utan att jag blir sjuk. Det är najs, men däremot inte najs när jag väl blir sjuk. Men det var verkligen värsta i lördags och igår. När jag vaknade idag så kändes det mycket bättre och nu är det lite najsigare. Men jag vaknade hela tiden under natten. Och vaknade klockan tre, då kunde jag verkligen inte somna om. Låg och typ dog aslänge. Så idag slipper jag iallafall skolan, men jag vill inte slippa skolan, eller asså jag vill. Men jag får sjuk fet ångest av att jag missar saker, även om det är minsta lilla. Det är inte najs för mig kan jag ju säga. Jepp.

Och allting börjar kännas konstigt. jag vet inte vart jag ska skrvia av mig, jag vet inte vem jag ska prata med. Jag skulle kunna prata med typ alla. Men endå inte. Jag är bara så jävla, vad ska man säga, jag tror massa saker hela tiden. Allting jag ser.
Känns som alla har förändrats sjukt mycket, och jag gillar inte de förändringar som har blivit. men det är inget jag ska klaga på. Gör man nått man gillar ska man göra det. Men jag blir. Ja, min mage och hjärna gör uppror just nu. Fan ofta. Hm, jag har funtat på att ta bort alla sidor som man är medlem på på internet. Ja seriöst, ser ni vad som händer, nä inte jag heller. Eller bara de som behövs, men då skulle jag gå under av att inte veta de som jag inte vill veta och se. Och jag skriver konstigt, och jag ska inte ha några kommentarer om det här, och jag tänker stänga av moblien hela dan och kolla tv hela dan. Vi hörs imorgon. Eller senare ikväll. 

jääää

Yeah. Jag har verkligen inte haft tid att skriva. Har börjat skolan och typ kommit hem sent på kvällarna, fast inte pågrund av skolan då då :P
Så, skolan verkar mycket bättre än vad jag trodde. Japp, och vetefan om Cim kommer och joinar mig, hon har ju sluppit skolan pågrund av jobb, men jag hoppas hon kommer, typ, på måndag :)
Men gah, imorgon börjar typ lektionerna, matte första lixom, iiiinte charmigt. Men ja, jag vene.
Så i tisdags började Ung 08, var först där lite på dagen med Daniel. Det var ganksa najs, men typ bara extrema fjortisar. Sen kom Linn och joinade :) Sen var det Loud. Naajs,fast de enda man ville se var ju Lazee och typ Afasi & Filthy (?) lite. Och det var grovt bra, förutom att det fucking regnade så man var helt seriöst genomblöt. Men kuligt :)
Japp, sen har jag varit med Daniel baby. Och idag drog vi till Eriksdalsbadet för gratisbiljetterna vi fick på ung 08 :) Det var sjukt najs där, fast lite kallt då och då. Och efter lite krångel med att hitta dit. Men jag smsade Issa, hon berättade det som behövdes :) <3 Sen kom Fredrik med busskort, sen drog jag och Daniel till Kungsan igen lite, men det sög. Så då skulle vi hem till mig. Så när vi kom till tåget, springandes, fuck, haha, självklart, jävla skitunge min bror är.

Men jag måste sova nu, ska upp senast sex imorgon, och ja, typ resten av alla fucking skoldagar. För att hinna till odenplan till klockan åtta på morgonen. VIll ju inte komma försent som första dagen. :S

Så hej på er, ha det bra,


btw, på ung 08 i tisdags stod fråga olle olle i sex och relationer tältet, det var sjukt charmigt :) och sen lyssnade jag lite på magnus bétner som talkade lite.

.

Jag är verkligen helt sjukt för trött och har mega ont i magen. Man borde ju inte vara nervös när första dagen redan varit right. Sämst.
Jag är tråkig, ointressant, oerfaren, feg. Det är mitt problem, och nu kom jag på ett till probelm. Tills idag skulle vi välja vad man vill ha för estetiskt. Antingen, bild, rörlig bild-typ photoshop och sånt var vad hon sa, eller drama. Jag kan inte bestämma mig. Nån av de två sista.
Det här suger, nu drar jag och duschar.

don't think.

Man kan ju lätt äta när man har så fucking ont i magen. Jag brukar fan inte bli nervös en dag innan, precis när man vaknar. Det brukar komma på kvällen isåfall. Najs, jag kommer inte få i mig någonting. Det här kan suga. Jag vill inte börja skolan.  Och jag vill inte ens tänka på hur det kommer vara imorgon. Kommer säkert spy, det brukar bli så. När jag är helt förjävla nervös, inget funkar, fitta. Jag behöver göra någonting bra och roligt idag, men hur ska det hända. Jag går ut och lyssnar sån musik jag inte ska lyssna på, det kommer säääkert bli bättre.
Jag vet inte vad jag ska göra, jag blir trött på mig själv som förstör allting.

faakk

bajs. jag saknar linn. det var najsigast när hon ringde idag. och hon var absolut först att säga grattis. det är ju det som är sjukt najs. att vara först, och det var hon. den enda också. skulle det vara jag, jag gör det hela tiden, direkt, det är ju najs. men ska inte vänta. linn är söti, <3

nu har jag like 5 minuter kvar tills bror min ska sitta. fakkkkk. men får väl gå och typ lyssna musik, eller sova. måste ju vänja mig vid tidiga tider nu eftersom skolan börjar på tisdag. sämst. godnatt.

FÖDELSEDAG !

FÖDELSEDAG !

.

Inget känns speciellt bra nu. Det är helkonstigt, jag som har varit helt hyper och allt. Och nu är jag orolig också. Men jag ska bara gå och lägga mig sen

Godnatt


countdown; 1

Yeah, jag är gladast! :)

Två par nya converse :D En tröja, trosor, en HSM parfym, och en typ liten iPod, 4 gb av mor min idag. :)
Bio presentkort-200 kr av L & L. :)

Och kladdis fick man ju käääka :* Men nu vet jag inte vad jag ska skriva, så det blir väl typ hejdå eller något. Hejdåååå.

She thought that she’d be the one

Usch vad jag hatar att jag inte kan lyssna på den låten längre. Vad är värre än att få en helt underbart bra låt förstörd, pågrund av något som egentligen inte skulle hänt. Whatever, det var då, allt är lugnt bara jag slipper den låten.


disturbia

frukost; ett glas o'boy och en megachokladmuffins som ägde mycket.

men nu ska jag nog ner och take a dusch, men är det någon som kanske har låten disturbia-rihanna ?

lilla louise

Jag vet inte vart jag ska börja faktiskt. Men allt är nog fan bäst nu. På riktigt. Seriöst, jag tror aldrig jag har mått så här bra. Allt är great nu.
Igår, ja det var värsta grejen som hände. Men det var verkligen på tiden. Allt blev lite bättre, men jag har haft ont i magen ända tills för typ tio minuter sen. För det blev inte så bra med en person. Men hon kom, allt blev bäst. Och jag är "lilla louise" typ. Hehe. Ingen fattar säkert, men det känns som jag vet att vad jag än gör så kommer ingen bli arg, det finns inget att vara rädd för. Jag får jag vad fan jag vill, typ. Åh, allt är bäst. Förutom att jag är kissnödig. Ha, visst var det kul.

Japp, och så har jag ju fixat grooovt med designen på bloggen, visst blev det najs. Skit samma, det är jag som ska ha den, och jag är mer än mega nöjd så det är bäst. :D :D:D gaaaah, jag är gladast ! :)

ooooooch, snart är det! 3 fakking days kvar. är det inte helt übercharmigt?! eller ni kanske inte vet vad det är som händer om tre dagar? :O fuck er isåfall, då kan ni bajsa i göran perssons mun! enjoy :*

puss på daniel iallfall, jag älskar honom mest i hela världen, bara dig, och kommer alltid göra :) <3 det finns ingen bättre. tack för att du finns. <33

men nu ska jag gå och pissa, hämta mina sista POLLY :D och sen blir det tv typ lääänge, sex and the city, gosh, me looove. kollar varje kväll nu, men visst är det bäst? :)

puss på er, eller nej, idag blir det bara en puss på DANIEL. <3


design

design

lol och godnatt

Mon morsi ringde från new york, när klockan var halv nio. Då hade hon precis ätit lunch, klockan var halv tre där. sämst, jag vill också vara i new york. :(
och.
jag har ont i magen, det suger, och jag fick ännu mer ont i magen.
jag tror jag ska sova nu jag är sjukt trött, även fast jag sov typ 12 timmar idag. då borde man väl vara ganska utvilad, men det verkar icke så. så jag går nog till min oemotståndliga säng nu och hoppas på en trevligare dröm än den jag hade i natt.
hände massa grejer; först var jag och massa tjejer i ett läskigt badhus. sen kom vi till någe grejs där vi skulle gå någon bana. och så mördas tjejerna en efter en. och flera gånger var det nära att jag mördas, men några tjejer hjälper mig. men mördaren var en meter från mig. jag var livrädd. det var läskigt. :( sen var jag plötsligt på en båt med min mor. vi satt där, och bakom oss satt Alex Schulman. och jag var mega uppspelt, en kändis liksom. men min mor visste inte vem det var. sen när vi skulle gå av blev det någe och jag sa att jag fyllde år om en vecka och han ba: GRATTS :D jätteglad, då blev jag jätteglad och jag kmr ihåg att jag i drömen tänkte att jag skulle heta det på msn.
ja, helst sjukt. men jag är ju helt sjuk så det passar ju bra. jag känner mig inte på topp just nu.
det var länge sen vi pratade också. vi brukar prata om nödvändiga saker, vart har du tagit vägen. eller var det jag som gjorde det dära konstiga. det kan väl inte vara så att, fan, nu , nej, det skulle aldrig hända. nejfan, du lovade aldrig. fan, nu blev det inte bra.
inget har blivit bra idag.
förutom när min far dampade på telia försäljaren som ringde, lol. och godnatt.

jag saknar dig <33

Sitter här och tråkar och luktar på min tröja. Låter kanske konstigt för er, men ni vet inte vad som finns på den och vart det kommer ifrån. <3
De senaste dagarna har tillbringats med den underbaraste personen på hela jorden ute på en ö. :) Fan vad det har varit najs. Allt är bäst med älsklingen.
Och nu är det ju så att det är diskrikts matchen på tis-ons. Men jag vet seriöst inte om jag vill. Jag vet egentligen inte vad jag håller på med. Jag vet inte om det funkar för mig längre.

Snart är det äntligen. Nu är det bara en vecka kvar. Till ja, till den najsiga dagen med stort, hm, F? ;D Kommer väl inte hända så mycket förmodligen. Fast baby ska komma :D:D:D:D:D och farsi frågade idag vad jag önskade mig. Och vilken tårta.
Det finns faktiskt en sak som är ja.. Som jag alltid har velat ska hända på min födelsedag. Men det är inget jag kan säga. Det är inget man säger liksom. Då blir det inte samma grej.

men nu har jag ingenting att göra. jag saknar daniel så jag dör. känns konstigt att inte vara med någon man har tillbringat hela dagarna med. det suger hårt. men när jag kom hem idag såg jag att fiskarna hade växt som faan :D snacka om charmigt. ja, men nu sitter jag och knarkar lady gaga-just dance. den låten är ganska rejält great. A. OJ, nu var det när att jag skrev det dära ordet som jag inte skulle skriva någe mer i denna blogg. Kommer ni ihåg vilket ord det var?  Undra om jag har klarat att inte skriva det mer. Jag tror nog det. För jag är ju bäst.

MM, hoppas alla har det bäst. Nu ska jag nog tagga från datorn och kolla fiskarna och sleeeeepa :P

RSS 2.0