Film time!

NOOOOO
Kollar tvtidningen på nätet, filmkanalerna. Och här är då schemat, med ALLA filmer jag VILL se som går idag:

19:00: EN SHOPAHOLICS BEKÄNNELSER-tv 1000 family
19:00: SOMMAREN MED GÖRAN-tv 1000 nordic
20:00: UPP- tv 1000
22:00: TAKEN-tv 1000 (har redan sett den, men den är grym!)
22:00: DRAG ME TO HELL-tv 1000 action (har redan sett den också, men vill se igen!)
23:20: ZACK AND MIRI MAKE A PORNO-tv 1000 drama (har för mig jag har sett den, men tror då också att den var rolig så kan se igen!)

Okey, imorgon går Sommaren med Göran kl. 13. så jag kollar Shopaholic idag! Sen såg jag att någon film som heter The anaconda 3: The offspring går imorgon, ormar! Sen går även den gamla filmen Peter och Petra, åh vad jag älskar den, tittade alltid på den när jag var liten! Ska se om ag hittar ett klipp därifrån. Sist men inte minst g filmen Mammut imorgon kväll, kommer ihåg att jag såg den hos Benjamin förut med han och Louise, riktigt bra film!

Verkar vara någon som lagt upp hela Peter och Petra filmen på youtube, fan vad najs! Den ska jag kolla sen när jag har tid, har är iaf ett klipp från den :D

Kommentarer
Postat av: Becca

Åååh ja Peter och Petra! <3 Jag minns att jag aldrig fattade varför de flyttade i slutet. Jag tyckte det var så himla konstigt.

Och jag älskar de små bänkarna, stolarna, skrivböckerna och pennorna de får! :')

2010-09-04 @ 19:23:44
URL: http://rebesha.blogg.se/
Postat av: My Beauty Secrets

jag har själv väldigt långt och tjockt hår och jag duschar alltid håret över badkaret (innan jag duschar) jag blöter och schamponerar håret övr badkaret först, just för att det är enda sättet att få håret helt genomblött och genom schamponerat. Sen sätter jag i inpackning i håret och går runt med en stund i en handduk, och sen duschar jag :) fick lära mig det som frisör, att har du långt och tjockt hår är de bäst att tvätta håret övr badkaret.

2010-09-05 @ 09:38:16
URL: http://mybeautysecrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0