Keep it up

Nu har jag kommit hem från körlektionen som började 06:30, vet fan inte hur jag kom upp alltså, sängen var skönare än vanligt imorse...
Lektionen gick i alla fall bra, så det blir nog att boka för mig!
När jag låg i sängen imorse så kom jag dock på det värsta, jag har fan religions prov idag, och eftersom jag kom ihåg det imorse har jag inte pluggat. Först tänkte jag skita i att gå, tänkte sova nu när jag kom hem igen, men nu har jag ju en och en halv timme på mig att plugga, så jag borde kunna sätta ett G, förhoppningsvis!

Fighting my battles alone

Årsta igår, träffade Isabelle, Leo och Anna. Vi förade lite och snackade mest sex, jävligt awesome! Men jag drack cider, cider liksom, vad fan tänkte jag med, kunde inte dricka mer än två iaf. Sen "sprang" vi till Hellströms, hittade en plats ganska fort. Vi drog vid halv tolv sen, förutom Anna, så jag hann med tåget!
Drack inte mycket så jag ska kunna köra till min moster idag, som bor i Sollentuna, och där kommer jag förmodligen köra upp så det är bra träning!

Sen har jag nog bestämt mig för det jag funderat över under ganska lång tid, att jag ska sluta dricka igen. Var nykterist till för mindre än ett år sen, och just nu känner jag inte riktigt att det är värt det. Slösar pengar, slösar hjärnceller, haha nej men seriöst så vet jag att jag kan ha roligt utan det, och jag känner att jag kan dra ut även om jag inte är full liksom. Visst, jag tycker bra öl kan vara riktigt gott, men just nu vill jag bara chilla lite. Lol, tänkte precis skriva att jag bara kör det här fram till studenten och London. Så bryter väl detta under skivorna, självklart i London, och sen får vi se. Bli inte alltför arga på mig nu mina vänner. Bör tilläggas att jag INTE kommer vara en av de tråkiga nyktra, jag ska se om jag inte kan bli mer än vanligt crazy!

Vi ses igen den 31 mars:


Slösar hellre pengar på sånt här!! Har btw hittat receptet så den här ska jag fan göra någon gång!



Den här kvinnan alltså

Lady Gaga Supreme Photoshoot from Terry Richardson on Vimeo.


I'm in love

Gick upp vid kvart i tio idag, övningskörde till Arninge och köpte skorna jag skrev om igår!
SÅ JÄVLA SNYGGA!

Tror fan jag tar dom på mig idag, och sen strumpbyxor, fan vad näjs.


No matter how many lives that I live, I will never regret

Jag och Cecilia såg Sean Banan i centrum idag, svärmade av fjortisar runt honom -.-
Hämtade även ut min Rise Against biljett, 5 st My Chemical Romance biljetter, 1 till Isabelle, 1 till Cecilia, 2 till Kristoffer och hans flickvän, och 1 till mig! :D
Sen köpte jag ju även biljett till Sonisphere festivalen idag, så den hämtade jag också ut! WOHO! Kommer bild på en underbar ring jag köpte också.
Men nu ska jag ta min semla och äta och titta på typ 5 Irene Huss filmer, svensk kriminaldrama såsom Beck, Wallander, Irene Huss = det är riktigt bra skit kan jag säga!
Har dock fått sjukt ont i bröstet, som tur var inte på vänster sida där hjärtat sitter, men det går nog över snart!

Whitney Port, gästdesigner hos BikBok!

Wohoo! Ni som varit lite aktiva på nätet idag har nog inte missat den asnajsiga nyheten att Whitney Port (the hills, the city) kommer komma ut med en kollektion för BikBok hösten 2011! Den bruden är ju så sjukt snygg, och sån jävla stil hon har. Längtar grymt tills den kommer ut, och det sägs även att hon ska besöka Oslo och Stockholm i samband med lanseringen! Att få se henne IRL!


Så sjukt fint hår!


Very näjs shoes!

Har ju varit sugen på ett par Dr Martens skor aaaaasalänge, och nu hittade jag ett par exakt lika som jag tittat på, fast från en vanlig skoaffär, och de kostar bara 349 istället för över 1000 kr! Sjukt snygga!


Känga från Skopunkten.com

Erik Hassle-Coming To Terms


Everybody run away from the scarecrow, everybody hide

Känns som det händer så jävla mycket samtidigt som det händer så jävla lite.
Råkade somna i två timmar nu på kvällen också, så känner mig inte riktigt trött... Känner även att jag bara vill kolla runt på internet och läsa massa nya saker, lära mig massa nya saker, hellre det än att sova liksom. Vad fan lär man sig då. Dock behöver man ju sova efter att ha tagit in massa skit för att det ska fastna i skallen också, så jag kanske ska gå och lägga mig nu...
Får väl se hur det blir med den saken, men har ju bara en lektion imorgon, en lektion där det oftast inte händer något, men jag behöver närvaron.

Här är i alla fall en helt sjuk video, lite rolig också, men alltså. Jag fattar inte hur ungen kan?! HELT SICK.


Kajsa från Stylisterna

Vet inte om det är någon här som brukar titta på programmet Styliserna på kanal5play. Jag tittade i alla fall alla de avsnitt som kom till och med för två veckor sen, då det totalt försvann ur mitt huvud då det bara kommer ut två avsnitt i veckan. Men så när jag sitter på bussen till jobbet i tisdags, och tittar ut genom fönstret så ser jag en tjej jag känner igen vääldigt mycket, och kommer plötsligt på att det är Kajsa från Stylisterna, snacka om glad jag blir, snygg som fan är hon ju också! Så jävla skön tjej med sjukt najs stil! :D



Älskar hennes hår!

Lady Gaga-Born This Way

Finns fan ingen grymmare än henne. Jag blir så jävla taggad bara av att se allt hon gör. Sen så kommer det bli helt jävla awesome när jag ska vara henne på KAOS studentskivan, vet dock inte vilken av hennes outfits jag ska välja?! ÄLSKADE i alla fall hennes håruppsättning här, även hennes spetsar på axlarna!


When I'm down, can you pick me up?

Hatar det här, har inte mått såhär dåligt på länge, riktigt jävla länge. Ända sen jag gick hemifrån min pappas hus gråtandes i söndags, och jag tänker inte bo där igen förens jag vet att det inte finns någon där som endast snackar skit om en och klagar. Men det är förjävla jobbigt, och jag kunde inte alls koncentrera mig i skolan igår, idag kunde jag inte ens kliva upp ur sängen...
Men har sett en rolig film, ska duscha, har fått lönen, ska städa rummet, sen åka och jobba.
Imorgon ska jag bara till Nobelmuseet en timme kl 8, sen ledig. Då blir det körskolan och sen plugg.
Har verkligen ingen lust att göra någonting annat än bara ligga hemma och dö, inte träffa någon. Men jag hoppas att det händer roliga saker i helgen så jag kan få må dåligt lite nu, sen ha det asbra.

Cool video

Into the wild

Har precis sett filmen Into The Wild, helt jäkla awesome film alltså, fy fan vad bra den var. Sjukt underbar och den kändes ganska passande ikväll. Var tvungen att dra hemifrån för det var ett jävla helvete. Men nu har jag sett en awesome film, ska nog se en till och sen sova lite.


Are you like me?

Har haft en najs helg, chill hemma i fredags, gick och la mig vid halv tolv också, fan tidigare än vad jag lägger mig på vardagar... Träffade i alla fall Isabelle en snabbis i stan igår, sen hem och så kom Cecilia, vi chillade lite hos mig, bakade macarons! Sen vid halv ett drog vi till Gustav för lite fekke! Hemgång vid halv fyra, jävligt skönt att det är asnära mellan, sen upp imorse och Taco Bar till frukost/lunch!
Nu har jag betalat räkningar, och mår bara allmänt piss. Inte pågrund av räkningarna, men vill flytta hemifrån, NU.

Slipknot till Sverige!! :D

HOLY SHIET! Slipknot headlinear festivalen Sonisphere i sommar, och jag ska lätt dit! Mustasch kommer också, och Dead by April, sen får man väl lyssna in sig på det andra banden! MEN JÄVLAR I HELVETET VAD DET HÄR GJORDE MIN MORGON!

There aint no other way

Igår hittade jag mig faktiskt ett par nya jeans, svarta! Började med en storlek och gick sedan ner 3 st, tills de satt helt sanslöst hårt, så nu gör det inget om de skulle va lite töjiga, tror inte heller att jag behöver sy in dom (Y) Finally ett par hela byxor i garderoben!
Time för en dusch nu, sen frukost och dra till skolan, psykologi b och franska, blir att göra franska läxan på tåget eftersom att jag alltid glömmer just den läxan... Ska i alla fall hem till papi idag, bara förbi mami och packa sakerna sen åka :D

Believe in yourself

Ja ni, den här dagen har det hänt väldigt mycket känns det som. Men onödigt att klaga på massa grejer här, några vet vad som hänt. Kan i alla fall säga att jag förlorat tron på vissa saker. Så nu kör jag på en helt ny bana, tänker inte bry mig om dryga människor, tänker inte träffa några dryga människor förens jag frågat dem och fått ett ärligt svar vad dem är ute efter, tänker bara ha jävligt kul, tänker bara ha jävligt kul med snygga människor, tänker jobba det hårdaste jag kan för ett bra jobb, och som är värd min arbetskraft.
Även fast jag har insett några saker som gjort mig sjukt ledsen kan jag inte annat än känna mig glad och lite lättad.
Det här kommer bli bra, jag känner mig själv så bra nuförtiden att jag vet precis hur jag ska göra :)
Nu blir det filmen SALT, mat och sen sängen!

I'm on the right track baby

Lol, jag får väl skylla mig själv men var precis färdig att gå till jobbet, packat allt, tittar på schemat och ser att jag jobbar 17-23 och inte 16-20 som jag trodde :( Klantigt, men eftersom jag jobbar så lite nu så är det väl bra att det är till 23... Så nu får jag vara lite effektiv och betala några räkningar och städa rummet lite medan jag kollar OC och sen åka till jobbet!


This will be it

Det blev att dra in och öla och shotta med lite folk igår, men jag var typ femte hjulet eftersom de andra var par, så jag lyckades få i mig ganska mycket, inte lka kul idag, men igår var det kul som fan! Har i alla fall massor av saker som jag kan börja asgarva av i efterhand.
Såg filmen Catch and Release ikväll, sett den förut och den är sjukt söt. Men nu har jag fastnat för någon till sjuuuukt spännande film som går på tv, Cellular, måste sova men kan inte sluta kolla!

Where's the party?!

Jag börjar bli lite crazy här hemma för jag har inget roligt att göra! Vill iväg och hitta på något kul så man får skratta lite. Så tråkigt att inte göra någonting första helgen jag inte jobbar liksom, kommer gå i taket om det inte händer något snart!




If I should tumble, if I should fall

Fint som snus att ha en liten delfin i örat istället för pluppen!


If I should tumble, if I should fall

too good to be true

Orkar typ inte mer. Finns typ bara en sak jag vill just nu, men känns som det är försent och jag är ju bara så jävla feg. Sjukt typiskt är det också, för skulle det varit för några veckor sen kunde jag bara glömma allt. Nu är det helt jävla omöjligt att glömma ens en liten liten del. Antar att det bara var för bra för att vara sant...


Piercings!

Woah (inte wow eller woh, utan woah, vetefan hur man skriver ner ljudet :( )
Min sjukt snygga traguspiercing som sitter i mitt öra har jag snart haft ett år, men självklart har jag inte kunnat få loss den eftersom att kulan suttit för hårt. Alltså stenhårt! Har tagit i med alla mina krafter hundra gånger men den har aldrig ens rört sig. Sen idag när jag kom hem och plockade upp något från golvet så trillar plötsligt något ner på golvet, då är det kulan som bara har lossnat?! SOFT, och jävla tur, för de var precis när jag kommit hem, så jag tappade den hemma och inte ute!

Har i alla fall hittat en awesome sida men hur måååååånga piercings som helst häromdagen, ska fan beställa hur mycket som helst!
http://www.crazy-factory.com


Sjuuuk

Sjuksjuksjuksjuk. Hatar det här! Dricker i alla fall Pucko direkt ur en stooor 1 liters förpackning<3

I am finding out, that maybe I was wrong




It beats, beats for only you

Kan ju säga att jag sitter ju definitivt här med världens jobbigaste feber, var kom den ifrån liksom. Har ju inte gjort något för att lyckas bli sjuk, förutom att slappna av, inte stressa och må bra. Då brukar man ju bli sjuk om man varit så uppe i varv under en lång tid. Men behöver plugga lite till innan jag lägger mig, även om jag borde gjort det för en timme sen, kommer ju inte bli av med febern om jag inte sover...

So just pull the trigger

Är så otroligt frustrerad och arg. Riktigt less på det här är jag också. Att komma till jobbet, eftersom det står på mitt schema, 8 februari, 17-23, och så får man höra; ska du jobba idag? Eh ja, det står på mitt schema. Men nehe, då ska jag tydligen inte det. Det värsta är ju att det här är typ hundrade gången det händer, och det är inte okej.

Så man kan ju säga att jag är sjukt taggad på att skriva alla jobbansökningar NU!

Can't take the pain away

Kände redan igår att jag började bli sjuk, ont i huvudet frös hela tiden och kände mig febrig. Imorse kändes det ännu värre, sen blev det okej under dagen, men nu är det tillbaka. Måste i alla fall till jobbet nu, men känner mig liite pepp i alla fall. Kanske för att jag sen ska hem och skriva gaaanska många jobbansökningar, har ju hittat ca 15 jobb!
Blir att göra lite andra saker också, känner att jag inte har så mycket att förlora längre, och najsigare att leva för nuet.


What you gon do with all that meat, all that meat down to your feet,

Fan vad illa, skulle trycka så jag skulle göra stor bokstav, men så råkar jag trycka ctrl + W, ja då ska ju självklart sidan stängas ner, jag som hade skrivit färidgt inlägget, jävligt sur nu!

Väskan som jag köpte förra veckan, den är mycket större än vad det ser ut som. Jackan som jag skulle ha var för övrigt slut i alla butiker i stan, så blir att leta som fän på internet efter någon som är villig att sälja den. Sen det asfina nagellacket jag köpte! Blir att måla på på onsdag kväll eftersom det inte blir någe jobb förens en vecka senare typ :D




I'm coming to terms, I'm starting to learn

Nu är frågan om jag ska kolla på filmen Peter och Petra eller Alla vi barnen i Bullerbyn på tv...
Älskade Peter och Petra när jag var liten, jag och fredrik såg den hela tiden känns det som! Så tror det får bli den.
Väldigt chill dag idag för övrigt, vaknade vid elva av att det var stekhett i sängen för solen sken rakt in på mig, så sjukt NAJS! Trött som fän är jag dock efter helgens jobb, men fick sluta en timme tidigare igår också, men var tvungen att gå upp tidigt idag så jag somnar ikväll. Ska också hem till Micaela vid 19 så vi ska planera resan i sommar!

Del 1

01. Fullständigt namn: Lojsan och lite mer
02. Ålder: 18
03. Vart bor du: Täby och Vallentuna VA!
04. Bor tillsammans med: Familj
05. Husdjur: Inte längre
06. Färg på ditt hus: Ena är väl rött, kanske tegel, andra är ju också rött, fast lite mer, trä..
07. När är du född: 1992!
08. Klass: Överklass? Nae, men en bra klass
09. Vilket år tar du studenten: This year ffs!
10. Något jobb: Yes, Burger King
11. När gick du upp i morse: Eh, la mig vid 6, sen har jag sovit, gått upp, sovit and so on
12. När ska du sova: Efter duschen!
13. Duschat idag: Strax ;)
14. Kramat någon idag: Nä :(
15. Pussat någon idag: Nä :(
16. Vad har du ätit idag: Ett ägg med kaviar, en macka, två chokladbitar en orangefisk godis, en lakritsfisk godis!
17. Dagens klädsel: Jobb kläder, mjukis kläder, morgonrock atm.
18. Dagens smink: Bas och lite mörka ögon
19. Dagens sötnos: Mami som hämtade mig från jobbet imorse
20. Dagens roligaste: De på jobbet som ibland är helt sjuka, men roliga. Också var det en snubbe på tåget hem igår som skulle betala med remsa, så frågar konduktören var han ska, hon snubben pratar i telefon men svarar helt seriöst; koberga, konduktören fattar typ inget, snubben fattar inget, sen ba; shit, jag menar åkersberga! FAn vad jag fick hålla mig för att inte börja ASGARVA.
21. Har du många vänner: Kanske har många vänner, sen lite färre som är riktigt bra vänner :)
22. Hur många har du kysst: Hehe, och det ska jag kunna hålla koll på...?
23. Vem kramade du senast: Lukas
24. Vem saknar du: Min kissekatt och en annan person
25. Hur många har varit otrogna mot dig: Ingen antar jag
27. Har du pojk-/flickvän: Nae
28. Vem pratade du med i telefon senast: Mami
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Från Björnen; Whatup? : D

Wooooooh

Här har vi tre fina bilder som Isabelle tog med sin iPhone i onsdags på Finest Awards, in the bathroom!






I am made of fire

Överlevde natten, fick till och med sluta lite mer än en timme tidigare för jag var så trött, tack! Men idag har jag hunnit sova, älskar att kunna sova bort hela dagen utan att få ångest över det. Okej, skulle kanske varit najsigare att inte göra det, men har ju ändå inget jag måstemåste göra, så det är ju okej nu när jag jobbar!
Är uppe för en ducsh nu, ska göra inpackning på håååret, det var asfint igår. Älskar att det har blivit så långt, my ass att jag ska klippa det innan studenten!
Sen blir det sova lite mer, äta, sova lite mer tagga till jobbet!

This is where it starts, this is where it begins, here comes the moon again

Jag blir lite rädd när jag läser om alla hjärtgrejer, även fast de skrivs att det inte är farligt. Hur kan det inte vara farligt om man får sånt i princip varje dag? Tror jag ska ta och fixa en tid och se om man kan få göra ett 24 timmars EKG. Gå runt med sån skit en hel dag, men finns inget annat sätt att få reda på vad det är...
Nu ska jag sova lite innan det blir middag och sen jobb. Kommer få ta det första morgontåget hem vid 05:54, för jag slutar 05:30, pallar fan inte.

fettfettfettfett läskigt

Sitter i skolan och kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska dra ut i stan och leta efter jackan eller inte... Är jävligt trött, plus att det började snöa för en stund sedan! Sjukt hungrig också, men Becca kommer inte förens 11.25 och då ska vi käka. Så jag hinner ju, men kommer kännas så onödigt om jag inte hittar den :(
Är grymt trött också, kunde inte sova igår eftersom jag ska jobba natt hela helgen och ångest över att jag inte kommer hinna sova eftersom jag slutar typ fyra idag. Så har väl sovit 4 h.
Sen har jag börjat få läskigaste grejerna, mitt hjärta har ju fuckat ur alltid, även om det blivit mer senaste tiden. Men imorse på tåget så fick jag läskigt svårt att andas, som ett fett jävla tryck över bröstet och kändes som jag inte fick ner någon luft även fast jag andades på som fan. Tror jag ska läsa på lite.

There's nothing you can't do

Är inte det mest irriterande som finns (på kvällen) när man ligger i sängen helt färdig, och så kommer man på att man glömde borsta tänderna?! Blir galen på sånt, behöva kliva upp från sin supersköna säng för att bortsa tänderna, som oftast tar hundra år för mig för jag hamnar typ i trans när jag gör det och bara står och borstar och borstar...
Nu blir det i alla fall sova av, tidigaste kvällen den här veckan än så länge faktiskt! Men mina problem att sova har ju inte direkt blivit bättre så ingen aning när jag somnar inatt. Har en liten håltimme imorgon, då ska jag ta och dra förbi några affärer för att se om jackan finns där tror jag!








DIE MOTHERFUCKER DIE

Jag hatar att det alltid ska vara såhär. För i helvete, det är för fan hela jävla fucking skit tiden. Och jävlar i helvetet vad jag kan svära nu för nu är jag bara riktigt satans jäkla förbannad. För det är fan komiskt och skrattretande! Jag inbillar mig varje gång att det kanske inte blir något den här veckan, men vem fan försöker jag lura. Jag är ju fan dum i huvudet som ens tror det, eller nej. Jag är inte dum i huvudet, det är bara lite hopp jag har, på att saker ska bli annorlunda. Never in this fucking life!
Nu ska jag sätta mig och kötta FEAR som jag inte spelat på typ 2 veckor.

http://www.youtube.com/watch?v=Xw-m4jEY-Ns
(ganska bra aggrolåt)

Finest Awards

Var askuligt igår! Mötte upp Isabelle och vi drog till Harry B James och tog en öl/vin. Sen till Café Opera! Var nervös över om vi skulle komma in eller inte, men jag sa bara mitt namn till vakten och han kollade inte ens listan!
Folk överallt, massor av kändisar/bloggare/folk man kände igen, såg någon man visste vem det var ungefär varje minut, så jag var lite starstruck. Dock var det väldigt trångt tycker jag... Haha, Sean Banan var superkort, och lipade till Isabelle som blev crazy :D Tycker inte det var de rätta som vann i många kategorier, men men. Nice price kväll i alla fall!

Crazy jacka

Blir galen. Bara för att jag självklart har gått och haft en jacka i huuvdet aslänge, och hittar den perfekta, så går det inte att handla från den affären på internet?! Wtf, vilken affär har sååååå! Så imorgon efter skolan blir det att gå till varenda butik i sthlm och leta efter den, dock vet jag inte om jag pallar åka till Kista..

You can even have it written on your t-shirt

Den här dagen som jag skulle vara så effektiv och grejs, kom hem vid tio, tänkte att jag skulle se en film lite bara, slocknar efter 20 mins och nu har jag vaknat... Det behövdes sova lite extra för mig ändå, så det var väl bra. Nu tänka jag äta, se färdigt filmen, sen får vi se om jag orkar mig till centrum en supersnabbis, annars är det bara börja städa i rummet och försöka hitta kläder till ikväll!

Why don't you just smile?

Vill verkligen bara lägga mig ner och sova igen, i en varm och skön säng. Hatar att gå upp tidigt, och att det alltid ska vara så kallt, och mörkt. Inte kul någonstans ju! En bra sak som jag plötsligt märkt och inte alls ändrat något speciellt för att hinna med är frukost, har hunnit med den varje dag denna veckan, asbra! Mycket blir det också, nu sitter jag fan här proppmätt hehe.
Dock är det bara en lektion i skolan, min första utav kursen Internationella Relationer, hoppas på att den är intressant och rolig! Är min franska lärare som ska vara lärare där med, och hon är goodie.

Where you gonna go?

Känns inte som jag gör annat än går i skolan och jobbar sen jag fått det nya schemat i skolan och börjar 8:30 varje dag, förutom torsdagar som tur är! Slutar sent som fan känns de som också, halv tre och halv fyra. Men jag gillar inte den här känslan, allt blir bara tråkigt och flyter ihop, vill alltid ha någon liten grej som man kan ha att se fram emot varje vecka. Den här veckan har jag fan inget än så länge.
Nytt schema till jobbet för februari i alla fall, jobbar i princip bara en dag i veckan, som att de läst mina tankar om vad som skulle hänt igår annars. Bröt ju för övrigt ihop på jobbet igår också... Men nu måste jag dra och jobba till 23, sen är det fan dirren i sägen alltså, somnat i skolan både igår och idag.

RSS 2.0