Girl Interrupted

Vi håller på med ett arbete på psykologin, och jag bestämde mig för att skriva om borderline. Så sökte runt lite om det för två veckor sen, och hittade då en ganska känd film vad jag fattade det som, och den handlar om borderline. Stulna År (Girl, Interrupted) Angelina Jolie och Winona Ryder är bland annat med, och idag går den på tv på 5:an kl 22, så den ska jag kolla på nu. Verkar sjuuukt bra!
Och sist men inte minst, min favorit: based on a true storyyyyyyy!


If I could find you now, things would get better

Somnade 22 igår, vaknade 5.30 imorse. Åkte med mami och klippte oss och jag fixade utväxten, men vi var på ett ställe därdet var lärlingar, så jag fick sitta i 3 fucking timmar. Hann precis till skolan! Köpte även bikinin som jag velat ha aslänge! Bild imorgon, efter mösspåtagningen!
Nu ska jag nog gå och lägga mig, känner att febern blir värre igen. Har haft sjukt läskiga och konstiga feberdrömmar senaste nätterna :( Snälla låt mig bli frisk nu, har varit sjuk tillräckligt.

Sjuuukt skön tjej! Tror fan jag ska börja köra på det där! Någon som är med mig?!

I get lost sometimes

Ingen skola idag. Kändes bättre imorse. Men nu har feber definivt blivit värre. Åh, hatar feber.
Imorgon ska jag möta mami kl 9 i stan, så ska vi klippa oss och jag ska fixa utväxten! Äntligen!
Sen blir det skola, jag och Rebecca ska ge oss ut på krigsstigen, vi har nämligen lite problem i vår skola som måste redas ut snarast!!
Men eftersom min brorsi tittar på fotboll på tv så blev det inge Grey's för mig idag, så jag ska nog ta och sova nu. Skulle vara jävligt skönt att somna och vakna med en ovärkande kropp(gick som en gamling hela dagen, nu kan jag knappt gå) och slutade fryysa.

Liar liar, pants on fire

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva. Vill inte verka för uppenbar, fast varför ska jag hålla tillbaka när ni är mer än uppenbara. Så jävla tydligt. Och det gör så jävla ont. Att ingen av er fattar. Att ingen av er lyssnar.
Jag har sagt det flera gånger. Förnekelse. Men ändå fortsätter det.
Vad är det som är svårt att förstå?

Jag är så arg på mig själv. Jag har byggt mer och mer på min mur för varje dag som har gått sen den dagen mitt hjärta gick sönder. För att inte låta någon komma så nära igen. Ingen. För jag vet precis hur det kommer sluta.
Men gissa om inte den där muren bara når upp till ungefär min mage nu? Den når bara upp till min mage, och det var en hel jävla borg.
Trodde aldrig det skulle vara du som plockade bort sten för sten. Ändå var det ju inte mer än väntat att när du kom i nivå med hjärtat så skulle det förstöras lite också.

Så snälla, fortsätt bara ljug. Jag ser sanningen. Jag får berättat för mig med era egna ord från andra personer, sanningen.
Men ni ljuger för mig. Den enda personen jag inte tycker förtjänar ännu en lögn.

I was born to survive

Drömde att jag blev skjuten i magen inatt. Men det började inte blöda utan det var bara ett hål där. Var rädd varje sekund att jag skulle dö, men ändå glömde jag hela tiden bort att jag skulle åka till sjukhuset. Nu när jag vaknae känns det fortfarande som hålet skulle finnas där...
Somnade 3 inatt, värsta som finns att inte kunna sova. Har fortfarande cp ont i halsen och lite feber. Men ändå orkade jag mig upp så jag ska till skolan nu. Känns jävligt bra för en gångs skull!
Dock kommer det väl inte bli några vettiga lektioner idag.

Pallar inte

Åh jag orkar verkligen inte bli sjuk nu :( Kände igår att jag började få feber och idag har jag sjukt ont i halsen. Hoppas som fan att det här går över tills imorgon.
Drömde fan att jag körde en aaaaasstor lastbil med massa vänner i, var sjukt läskigt, men det gick asbra typ. Förutom att jag inte kom upp för någon backe, men när jag klev ur så var det plötsligt en cykel som jag bara kunde knuffa upp för backen... Skumt.

24 april

24 april är faktiskt inte vilken dag som helst! För exakt 3 år sen så startade jag den här bloggen!
Så idag är det en födelsedag!! Sjukt att ändå ha haft den så länge. Får se hur lång tid den kommer att leva också!
Är i alla fall jävligt kul att gå tillbaka och bara läsa vissa random saker, hur jag och allt har förändrats hela tiden.
Nu ska fira det med att gå och ätaaaaa.

Just do it

Söderhamn över helgen. Ätit så in i helvete är väl typ det mesta jag har gjort. Kollat massa filmer också.
Nu är jag dödstrött, fan, känns som jag är det hela tiden nuförtiden. Irriterad, arg och besviken är jag också, som fan.
Sen pallar jag inte att människor inte kan vara ärliga, Vad fan är det som är så svårt? Vill du något säg det. Skit i om det sårar någon eller inte. Du kommer så jävla mycket längre med ärlighet. För dom flesta är nog som mig och märker när folk ljuger så mycket, och då förlorar man sjukt mycket på det...
Det blir bättre kommer i alla fall på tv idag, och det är Jonas Gardells avsnitt! Som jag har längtat! Känner på mig att det kommer gråtas en del från min sida.

Här kan ni se första avsnittet från förra veckan, med Morgon Alling!

This is it

Jag är besviken. Men det kunde ju varit värre för den här gången förväntade jag mig ingenting. Men det går inte att undgå att bli besviken. Jag förstår bara inte varför. Hur det kan vara så svårt. Är bara lite ledsen för jag vet att jag måste släppa taget nu. Helt och hållet. För det här var verkligen något jag kämpat för och haft tålamod med i snart ett år faktiskt.
Kanske bäst att bara vara glad över det jag fick. För så mycket trodde jag aldrig jag skulle få. Så jag har nog gått mer plus än minus av hela denna saken. Fått ut bra saker av det, plus att jag lärt mig mer och inte gör samma misstag lika lätt nästa gång.
Men fan vad jag kommer att sakna dig.


Why can’t I stop thinking about you? It was such a mistake. All of it… an all-consuming error in judgment that had me captivated and mesmerized by the situation. A good girl to the core, this was far beyond the everyday workings of such a responsible and trustworthy person like myself. Would it be corny to say, “you had me at hello”? - Because you did. I was drawn to you like a drug and from the first night that we spent together I was hooked. You were the perfect escape and release from the mundane aspects of reality. I would daydream about you and smile when I saw your name flash up on my phone. I would go back to the park where we met hoping to see you. It started out so innocent, the standard steps of a growing romance but then you broke my heart and made me become the other woman and in doing so you forced me to defy all the written rules of sisterhood and common decency. With this new information I tried to stay away from you and to be mature about what had happened and ignore the fact that you had used me, the fact that you had taken advantage of my naivety and my openness. But you were everywhere I looked, everywhere I went and you would reel me back in with empty promises and sweet talkings. You would tell me how beautiful I was and how you thought I was one of the most fascinating people you had ever met and so we went round in pointless and painful circles. You would hurt me and I would let you. But because of you, I have grown – you took away my innocence and left me damaged. So this is it. This is me saying goodbye to you, and that I will soon be the person I was once again. This is also me saying sorry, sorry that I let you hurt me, it wont happen again. - source

Dödstrött

Nu är jag hemma, dödstrött som vanligt senaste tiden. Och nej, självklart drack och körde jag inte Becca, blev bara lite chips! ;)
Sova är nog en grymt bra idé nu, fick även för mig att jag nog ska ta mig ut på en springrunda imorgon bitti, jävlar vad soft! Så nu måste jag sovaaaaaa

Leave me at the roadside

Pernilla har varit här och det har hänt en massa saker, men det får jag skriva om inatt eller imorgon!
Nu ska jag på fest in the brottby, tar bilen dit! Skönt att komma hem lätt!

Rolling in the Deep

There's a fire starting in my heart
Reaching a fever pitch and it's bringing me out the dark
Finally, I can see you crystal clear
Go head and sell me out and I'll lay your ship bare

See how I'll leave with every piece of you
Don't underestimate the things that I will do

There's a fire starting in my heart
Reaching a fever pitch and its bringing me out the dark

The scars of your love remind me of us
They keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love, they leave me breathless
I can't help feeling

We could have had it all
(You're gonna wish you never had met me)
Rolling in the deep
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
You had my heart inside of your hand
(You're gonna wish you never had met me)
And you played it to the beat
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)

Baby, I have no story to be told
But I've heard one of you and I'm gonna make your head burn
Think of me in the depths of your despair
Making a home down there, as mine sure won't be shared

(You're gonna wish you never had met me)
The scars of your love remind me of us
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
They keep me thinking that we almost had it all
(You're gonna wish you never had met me)
The scars of your love, they leave me breathless
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
I can't help feeling

We could have had it all
(You're gonna wish you never had met me)
Rolling in the deep
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
You had my heart inside of your hand
(You're gonna wish you never had met me)
And you played it to the beat
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)

Could have had it all
Rolling in the deep
You had my heart inside of your hand
But you played it with a beating

Throw your soul through every open door
Count your blessings to find what you look for
Turn my sorrow into treasured gold
You pay me back in kind and reap just what you sow

(You're gonna wish you never had met me)
We could have had it all
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
We could have had it all
(You're gonna wish you never had met me)
It all, it all, it all
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)

We could have had it all
(You're gonna wish you never had met me)
Rolling in the deep
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
You had my heart inside of your hand
(You're gonna wish you never had met me)
And you played it to the beat
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)

Could have had it all
(You're gonna wish you never had met me)
Rolling in the deep
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
You had my heart inside of your hand

But you played it
You played it
You played it
You played it to the beat

Is this what you want?

Idag vaknade jag med så sjukt ont i magen. Var länge sen jag hade den känslan, den sjukt starka oros känslan. Tillslut var jag tvungen att sätta mig ner och bara tänka, vad är jag orolig för, för jag kunde inte ens äta. Tänkte på allt, och till sist skolan, och där satt det. Ja, jag har helt galet mycket att göra. Då är jag verkligen ärlig när jag skriver GALET MYCKET att göra innan studenten. När jag åker upp till Söderhamn i helgen ska jag ta med allt, skriva upp allt och börja beta av det. Då ska jag skriva ner här hur många uppgifter jag har att göra. Men redan nu tror jag ärligt att det är upp mot 20 st...

Idag blev det i alla fall Åkersberga med Louise, hon piercade sig, och FAN vad jag blev sugen. Sen hem och så hämtade vi Martin, han lämnade lite cv:n sen drog vi alla tre till mig, chillade och nu ska jag duschaaa!

La Mode

sjukt snygga skor och har hört att dom sitter asbra också! Så är dom självklart helt slut, kan inte göra annat än hoppas på att dom kommer in igen!


Sick twisted strange kind

Vet inte riktigt vad jag ska göra eller säga. Det är bara sjukt mycket grejer just nu. Känns som att allt går lite för fort också. Vet inte riktigt vad jag vill. Skönt med ganska mycket ledigt nästa vecka i alla fall. Tror också att jag kanske ska följa med upp till Söderhamn över nästa helg. Komma bort härifrån, chilla där uppe. Det är sjukt najs. Plugga lite och sen självklart träffa sötaste Ufo! Saknar min kissekatt!
Men nu har jag fått låna två böcker av Louise, skrivna av Katarina von Bredow, och hon är en sjukligt bra författare så jag kommer nog vara fast hela dagen. Skönt att komma in i någon annans liv ibland.

Don't talk about moonshine

Drömde att jag satt framför datorn hela dagen, sen tittade jag på klockan och så var den 16:23 och jag skulle senast hämta biljetterna 17 i drömmen, och jag fick panik och sen vaknade jag. Får senast hämta biljetterna 15.00, så jag ska strax åka till Bandit och hämta dom!

Kommer nog bli jävligt fett med Hardcore Superstar, har lyssnat på dom sen sjuan typ!

Throw it away

Fuck it. Jag är trött på att skriva varje gång att jag är dum i huvudet. För det är jag ju egentligen inte. Jag är ju bara förjävla bra som vill tro något bra om en person och fortsätter att hoppas. Men nu har det hoppet försvunnit.
Det kommer inte att finnas någon ansträngning what so ever från min sida till denna personen. Jag har inte tid att vänta på någon som inte kan leva.


Lite delar av en sjukt bra text, som också, självklart, passar jävligt bra in för tillfället. Härifrån.


Jag kan ge en del (män)niskor sju månader för mycket för att jag vill att de skall visa sig att de var så fantastiska som jag uppfattat dem under första mötet.
Det verkar som om att det inte spelar någon roll att de redan efter den första minuten gav mig en känslomässig smäll på käften.
Kallade mig för hora och kastade mig på marken,- helt utan ord eller muskler.
Alltid sju månader med känslomässig tortyr.

En gång i månaden tänker jag att jag fan aldrig skall höra av mig igen,
spelar ingen roll hur full jag än blir.
Du har spelat dina kort och du spelade verkligen skitdåligt.

Det
är
inte
värt
det

Då ringer du, det står så jävla tydligt på telefonen att det är Du som ringer.
Jag vet inte ens om jag skall våga svara.
Jag vet att jag framförallt inte borde svara.
Hej.

Han hade nog en dålig dag, missuppfattade kanske.
Den där karatesparken i ansiktet var säkert menat som en lyckospark.
Och där börjar jag knalla rakt in i förnedringens famn igen.
Jag är där jämt, det är skavsår i hjärtat och jag ger aldrig upp förs det blöder och varar.
Han träffar någon ny och jag fyller skavsåret med sprit som tydligen skall vara bra.
Rengöra, förminska, snart är skavsåret läkt och jag kommer att få börja gå utan att halta igen.

Jag skall aldrig bli någons mellanlandning igen.
Aldrig
Någonsin.

Och jag skall aldrig bli halt för någon igen.
Rehabilitering.

Vunnit konsertbiljetter!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH JAG DÖÖÖÖÖÖR PÅ RIKTIGT!
Är helt skakis och skriker typ fortfarande. Hoppade seriöst upp ur stolen och hoppade runt i hela rummet och skrek nyss!!!! Gick in på fb på mobilen imorse, och såg en status från Bandit och man skulle bara kommentera vilken frekvens eller vad det heter som Bandit i sthlm är på, och så kunde man vinna konsert biljetter. Så jag ba, äh, varför inte, kommenterar, men gör det lite extra och skriver en: \,,/ för att vara rolig.
OCH SÅ VINNER JAG! Två biljetter till Hardcore Superstar, 69 Eyes och Crashdiet på lördag!

Don't wanna feel the things that you do

Var bara en psykologi lektion i skolan idag, läraren var sjuk så det blev med en av rektorerna istället, och han är sjukt bra och det blir alltid intressant. Idag råkade jag dock starta en fet diskussion om skolan och lärare och allt i allmänhet, men det var en bra diskussion!

Måste bara tillägga att det är HELT SJUKT hur vissa taxichaufförer och busschaufförer kan ha körkort! Imorse åker jag 72:an, snubben gasar på som ett as över värsta grejen så jag trodde jag skulle få hjärnskakning.
På hemvägen åker jag 615, chauffören börjar prata i telefon!! Var asnära på att köra fel, så han svängde som fan, över markeringar man inte får köra över... 2 min senare kör han fel for real, skiter i att svänga där han skulle så han måste åka iväg och vända, bara för att han pratade i fucking mobiltelefon. Är dom helt störda?! Fine om de gör så när de själva åker, men inte okej när de har hand om typ 20-30 st andra människors liv.

Risgrynsgröt <3 Pucko = SANT

Upptäckte just godaste kombinationen! Sån där risgrynsgröt man köper på tub typ, som jag helst äter utan mjölk, men då ska man ta pucko istället för mjölk! Jääääääklar vad dögott!

So, so sorry


Don't Blink

Fastnade framför youtube igårkväll så somnade inte förens 2 typ, men det var det värt! Charlieissocoollike, MUMS.
Somnade alltså i skolan på lektionerna.. Sen förbi jobbet för att kolla schemat, men nej, tydligen står det att jag ska jobba fredag natt?! Även fast jag endast ska jobba vardagskvällar, annars skulle jag inte ens jobba kvar där nu...
Nu ska jag nog trixa lite med mobilen och städa lite papper!


And we just get up and go

Festen igår började lite olyckat med slutade lyckat, Adam ramlade och slog sig så vi fick gå hem, men blev att vi drog in till Cias storebror istället, där hade vi det mys.
Linnea följde sen med till Cia så sov vi där, Daniel och Cia, jag och Linnea! Garvade så jag grät innnan jag somnade fort som fan. Imorse blev det mys några timmar, sen drog vi och käkade pizza. Jag drog en kebabpizza för första gången, helvete vad god den var! Kommer nog vara mätt ända tills imorgon!
Nu vill jag helst bara sova, sjukt trött, men måste duscha!

Vissa platser.

Det finns vissa platser. Vissa platser som jag älskar att åka till för jag vet att det finns något bra där.
Ju närmare jag kommer platsen ju gladare blir jag. Jag bara känner mig bättre och bättre.
Det finns vissa platser. Vissa platser där jag känner mig otroligt lugn och trygg.
Vet att det inte finns något dåligt där, allt kommer bara vara bra.
Just nu är det en speciellt plats som jag längtar till, saknar lite.
Första gången jag var där var speciell. De andra gångerna lika bra.
Jag längtar efter att få vara där. Jag längtar efter att få känna de där känslorna. Jag längtar efter att få se allt som finns där. Jag längtar efter att få smaka och känna på just den platsen.
Ibland är jag glad över att jag aldrig ger upp hoppet, för snart får jag vara där igen.

Dangerous Animals

Ingen skola idag, bara massa eget arbete, för mycket eget arbete enligt mig.
Somnade runt två igår, har så jävla svårt att sova senaste tiden.. Men vaknade vid tio imorse aspigg, så laddade ner ett spel på mobilen och låg och spelade lite. Dags för en dusch nu sen ska jag noga fixa lite mer med mobilen, den är BÄST!
Blir fekke ikväll också, massa gammalt folk från högstadiet, sen sover jag hos Cia söt!

Hear you me

Så jobbigt, så drygt, så fucked up.
Dagen började så bra som den möjligtvist kan börja, och då började den alltså redan vid typ ett inatt. Fortsatte bra, eftersom morgonen gjort mig glad. Sen kommer Kristoffer in på jobbet, länge sen man såg honom så det var kul!
Efter det så kom det i en fullis som hotade med att sparka in ansiktet på mig, läskigaste jag varit med om på länge. Enda som går att göra då är gråta.

Något bra är i alla fall att jag igår körde bil första gången ensam, Louise och hennes vän Martin var här så sen skjutsade jag hem honom och henne till bussen. Och idag körde jag till och från roslags näsby när jag skulle jobba!
Men nu mår jag ändå asdåligt, ska kolla BB sen sova!

Don't be a drag, just be a queen

Torsdags var det Cia och Linns skiva, var en helt sjukt awesome skiva som kommer bli svår att slå! Hade det förjävla kul och mysigt :)
Igår var det dags för Lennys skiva, vi hade mycket roligt där också, dock var det en jävla dålig Dj, han kunde seriöst inte spela musik/bra musik, illa!
Så idag är jag trött som fän, men har sovit lite (i skolan) efter skolan, och snart kommer Louise hit, får se vad som händer då!

Det kan jag ta i hand på

Idag har mitt körkort kommit! Så inga problem med att komma in på skivan ikväll! Ska åka och hämta det så fort mami kommer hem.
Sen måste jag städa upp det sista i rummet som jag slängt ner på golvet när vi fixade nya bok/tv hyll grejen igår, har före och efter bilder strax!
Sen kommer Cia, Miccis, Linn och Cim hit innan vi drar till Lennys skiva med temat kaos!

En ny bebis!

Woooh! Har skaffat mig en ny telefon idag! Hade sådan sjuuuk beslutsångest under hela helgen, som jag alltid har när jag ska köpa grejer. Stod mellan 3 st, men det blev den underbara LG Optimus 2x P990, dual core! (säg det med en asmörk dressmann mansröst!)
Älskar den redan även fast den bara ligger och laddar just nu, men snart då jävlar!
Och tack till miccis för tipset om den! :*RSS 2.0