KÖRKORT!

Ja jävlar i helvetet det blev bra nyheter, jag har körkort nuuuu! :D
Ikväll blir det Cia och Linns skiva på Engelen, då ska jag fira så in i fan!

I'm on the right track baby

Somnade nog innan tolv igår, kollade förresten inte färdigt hela Dear John eftersom jag såg att Remember Me började och har velat se den sjukt länge, och jävlar vad bäst den var, gosh.
Idag är det torsdag och händer jävligt mycket, ganska nervös över allting faktiskt, men inte galet mycket. Kommer nog sen antar jag. Men nu ska jag åka till mami, så jag skriver sen igen när jag är hemma med bra eller dåliga nyheter!

så jävla arg att jag inte vet var jag ska ta vägen och jag vet inte ens vad jag ska skriva, men det är fan bara helt jävla fucking STÖRT.

JÄVLAR I HELVETETES JÄVLA PISS SKIT.
Jag lämnar två st konsertbiljetter hemma hos min pappa förr förra veckan.
En som var från Rise Against, och en till Sonisphere festival, i sommar, alltså inte använd.
Idag märker jag: DET FINNS INGA BILJETTER KVAR. INGA BILJETTER KVAR.
Ser ni vad det står? Ingen biljett till Sonisphere i sommar= ingen konsert i sommar, inget Slipknot i sommar.

Jag dör. Oacceptabelt att inte kunna lämna vad som helst i ENS EGET rum utan att det slängs. Alltså helt seriöst, en oanvänd konsert biljett har slängst! Är inte annat än sinnesjukt galet. Jag är faktiskt helt jävla ordlös förutom det jag skrivit nu.
(det handlar inte om "en konsertbiljett", papperslappen, även fast den betyder jävligt mycket för mig, utan det handlar om att jag kan lämna MINA EGNA saker i MITT RUM utan att någon går och slänger saker utan att ens fråga mig)

som tur var har man världens bästa pappa som tänker betala en ny åt mig.

Make the girl dance

Veckan har, än så länge, inte varit såå illa som jag trodde! Eller jo, lite kanske. Jobbet har gått bra, men tisdagen blev kaotisk, men det ordnade sig och idag kirrade jag mitt teoriprov, farao vad glad i hjärtat jag blev alltså, sanslöst! Tvekar inte en sekund på att jag inte klarar uppkörningen heller, kommer gå galant!
Idag har jag iaf en vilodag, lite halvt, måste jobba på en redovisning vi har på fredag. Sen är det ju onsdag=Grey's Anatomy och nya serien Off the Map, sen blir det right to bed! Har somnat typ 4 senaste tre nätterna av nervositet och allt, men imorgon måste jag vara utvilad!
Såg även tussilago och en fjäril idag, sjukt vårig känsla! Så nu har jag bytt till min feina nya jacka!
NU ska jag börja kvällen med att kolla Dear John som går på tv!

sjukligt skön låt!

So just pull the trigger

Är riktigt trött, kanske inte så konstigt med tanke på att jag somnade ca 04:45, helt seriöst, vafan liksom. Nu sitter jag här och har helt sjukt ont i magen över ungefär allt som händer den här veckan. Farao vad jag bara vill lägga mig ner och sova mig igenom denna veckan, jag är inte alls taggad förutom till skivan på torsdag.
Ska skriva en skolgrej nu, men sen får jag helt och hållet lägga det åt sidan till efter torsdag för jag har viktigare saker att göra, dock har jag ju prov på torsdag, så hur går det ihop? Sen jobbar jag idag och imorgon, till 23, jävla piss fucking shit vad jag inte pallar. Vet seriöst inte hur jag ska klara den här veckan...
AH juste, mitt ID kort går ju ut på torsdag också, när fan ska jag hinna fixa det. Great jävla timing.

This time baby, I'll be bulletproof

dagarna är de jobbigaste
hundra saker hela tiden
men då kan jag i alla fall tänka
på bara de hundra sakerna.
alla måsten och prövningar

nätterna är ännu jobbigare
en sak hela tiden
det går inte att sova alls
sitter bara och väntar.
på vad vet jag inte

det är så typiskt att jag lät det hända
för det blir bara samma sak av det i slutet
jag vet att det här kommer rinna ut i sanden
det är nog inte min tid.
det är nog aldrig min tur.

I'll never let you sweep me off my feet
I won't let you in again
The messages I tried to send
My information's just not going in

This time baby
I'll be bulletproof


This is where it starts, this is where it begins, here comes the moon again

Drog till centrum i lördags förmiddag och mötte Louise, vi chillade runt där i några hundra timmar, fick med mig lite asfina grejer! Det bästa köpet var ändå jackan, hittade en nästan precis likadan bomber jacka som jag letat efter i hundra år, och den här var fan snyggare, och rea!






Kavajen som jag köpte på Tradera för en månad sen typ, för 60 kr!


Vårkläder ja, och nu snöar det som galet ute, illa.

Fick en ros på odenplan idag!

dsc01762 (MMS)

Fick en ros på odenplan idag!


I am finding out, that maybe I was wrong

Tjeeeena! Haha nä, men precis hemkommen från stan där jag träffat sex av mina söta vänner! Vi har fikat och pratat massa studentskivor och massa annat. Har kommit på vad jag ska vara på skivan nästa torsdag med filmtema; Milla från Resident Evil! Får se hur det blir. Nu ska jag kolla färdigt på The Wrestler för typ tusende gången, men fan vad jag älskar den filmen!

Vill helst bara sova fram till studenten...

Sitter i skolan just nu, har haft möte om projektarbets prövning. Tydligen får man inte arbeta ensam nu.. Jävla skit, så jag får vara i grupp med någon snubbe jag inte ens känner, alls. Aldrig pratat med honom. Han verkar jättesnäll och allt, men känns så jävla jobbigt att göra en megauppsats med någon man aldrig ens pratat med, hur fan ska det fungera? Under typ 7 v är det också, kort som fan.. Men jag får skylla mig själv.
Nu sitter jag och slösar bort tiden i en datorsal, börjar jobba 16.30, min 5:e sista dag, känns förjävla skönt!
Vet inte riktigt hur jag ska klara de närmsta veckorna, för jag måste plugga körkortsteori som FAN. Tandläkare imorgon, kommer dö med säkerhet. Jobb långa kvällar, plus fredag natt, sen två skivor jag måste fixa bra kläder till, plus sjukt mycket annat skolarbete.

I'll be your detanator

Tjatjaaa!
Nä men fan, det har hänt en jävla massa sen i söndags när jag senast skrev känns det som.
Måndag fotografering med Linniegirl!
Tisdag sa jag upp mig från jobbet, jobbar bara till den 31:a!
Onsdag blev uppkörning och teoriprov bokat, sker inom en snar framtid!
Torsdag, idag, skulle hänt något najs med det blev inte av idag. Dock tog Cia söt körkort, vilket är awesome!
Imorgon blir det studiebesök på arkitekturmuseumet med skolan, sen My Chemical Romance konsert!! Äntligen, fy fan vad jag längtat! Kommer gå med Cia och Isabelle! Sen blir det öl efter det!
Nu har jag garvat så jag gråtit till Big Brother, taggar till med MCR och ska nog försöka beta av några av mina 2500 st blogginlägg på bloglovin...

13 mars

Har varit en chill dag. Pratat lite med Linn om imorgon eftersom jag ska till hennes skola då för hon har ett fotoprojekt hon ska göra, så hon ville fota mig! Kommer nog bli kuligt!
Har dock körlektion 6.30 imorgon, dubbel. Men det är bara att köra!
Pretty Woman nu sen sova!

I don't like it like this

Jag och Becca var ju på Filip och Fredriks nya program i torsdags, Nitti Leaks. Henrik Schyffert, Cecilia Vennersten, Kristian Luuk, Gry Forsell. Sen spelade bandet The Soundtrack of Our Lives. När vi var på Big Brother så var även Cimon där, NÄJS.
Väl hemma den kvällen dog jag och har varit död tills idag, fan vad sjuk jag varit. Men nu är det bättre, bara lite hosta kvar. Dock har jag ont i magen, men vet inte vilken av alla saker som händer nästa vecka som jag är orolig över...

You're taking me higher

Fuckfuckfuck, nog är det väl lite bättre, men känner mig fortfarande INTE okej. Feber som fan, och jag vaknade halv åtta igår, åtta idag, inte naaajs. Skolan som inte börjar förens halv tre idag! Men jag ska till skolan i alla fall.
Nu ska jag se färdigt Vakna med The Voice, sen blir det filmen Smådeckarna, älskade den när jag var yngre och har varit sugen att se den senaste tiden.


Sick bastard

Åh nej, sitter här typ megasjukis, troligen min mami som smittat mig för hon är också jättesjuk :( Men det är ju bra att båda är sjuka samtidigt i alla fall! Var riktigt tungt på jobbet, tur att det bara var 4 h, och jag hade det askul med Elin så tiden gick fort!
Nu blir det typ bums i säng, känns som halva min hjärna är avdomnad... Har ju sovmorgon imorgon, så då kan jag sova ut. En lektion psykologi, pannkakor till lunch sen Filip och Fredrik med Becca!

Sons of Admiral-Here Comes My Baby

Finns inte så mycket mer att säga. Förutom att han bor i London för tillfället med sin kompis, en av snubbarna i videon. Dom borde fan ha spelningar...




Carpe diem quam minimum credula postero

WOAH! alltid när man minst av allt anar det, så ska det bli underbart bra igen, jag är glad.


Between each smile there's a tear in your eye

Nu har jag gjort lite körkortsfrågor, fan vad svårt och cp det ska vara då! Massor av onödiga saker och helt cp grejer, kul liv, kommer ju lätt klara det. Taggar i alla fall till Rise Against med massa bra musik!
Imorgon har jag bara en lektion och utvecklingssamtal, sen ska jag fan ta en second hand runda, finns även en tröja från Carlings jag MÅSTE ha.


Just gonna stand there and watch me burn

Igår träffade jag Louise, följde med henne till hennes "möte", sen chillade vi i stan, riktigt najs!
På kvällen blev jag medbjuden av Oliver på kryssning, men torsdag skulle inte passa så bra så får bli en annan gång.
Imorgon blir det jobb, torsdag naprapat (eller vafan det heter) tid, sen Filip och Fredrik med Becca!
Fick btw tillbaka mitt religion b prov igår, det som jag började plugga till samma morgon, fick VG! Sen fick vi tillbaka betyg på muntliga redovisningen i Staden och Framtiden idag, MVG! Liite taggad på att plugga nu i alla fall. Men det har jag ju redan gjort idag (y)
Har också ett paket att hämta ut på posten, orkade inte gå tillbaka till centrum och göra det idag, så det får ni se imorgon, jag vet redan vad det är! :D


Magic

Okeeeeeej. Damn. Jag är typ kär. Nej men fan. Ni ser ju själva. Tydligen bor han i London också, borde typ bli bästa vän med honom tills jag ska till London, och sen ba BAM! ...in my dreams :(
Men grejen är ju, ni som känner mig, ser ju kanske på sista videon, varför jag fastnade så mycket för den här snubben, han är ju gaanska lik någon jag känner...

1. (fan vilken rolig snubbe)




2. (charmigt)




3. (fuckfuckfuck jag dör)

Who's gonna kiss you goodnight?

Kollade typ 3 eller 4 filmer igår, en av dom riktigt sjukt jävla bra, skriver om den sen!
Var bara jävligt nere annars, är typ fortfarande. Men jag tror jag ska buda (och vinna) på jackan jag velat ha i hundra år på tradera som slutar ikväll, så förjävla snygg.
Men nu måste jag städa mitt rum, och ska nog se till att städa lite överallt också.

finns typ ingen med finare/underbarare/sexigare/braigare/alltigare (sång)röst än ERIK HASSLE!


Look at my hands, you know i use to lift them high

Har riktigtriktigtriktigt tråkigt, och orkar inte riktigt laga mat, men det borde jag nog se till att göra endå.
Mami hade köpt massa gottiga saker så det blir nog en egen najsig filmkväll idag.
Fick också ett par rosa hörlurar av min snälla mami igår, så när jag gick från jobbet imorse kunde jag lyssna på iPoden, med både hörlurarna, fy fan vad det inte finns något bättre än riktigt bra musik.


Det kommer funka, måste funka

Shiet, jag har precis vaknat. Slutade 5.30, somnade 6.30, så har i alla fall fått sova ut lite. Nu har mami precis åkt iväg på kryssning också.
Blir en baotofrukost/lunch eller nått, och sen får vi se vad som händer. Måla naglarna lätt i alla fall eftersom att jag inte jobbar förens onsdag nästa gång! :D

Pink music

Finns en enda sak jag behöver just nu; ett par hela fucking hörlurar!
Just nu har jag ett par superkorta, bara ena hörluren som funkar + att det är min mamis.
Jag behöver ett par med vanlig lång sladd, både häörlurarna fungerar, och ska vara bra på att stänga ute andra ljud.
Älskar att bara trycka in dom och så hör man bara musiken och ens egna tankar.
Men viktigast av allt, de ska ju vara rosa så de passar min iPod, därför det tagit mig så lång tid att köpa. Köpte alltid såna förut men nu hittar jag dom inte! :(

Kul liv.

Allt känns bara så jävla värdelöst. Jag är bara sjukligt trött på så himla mycket. Jag har liksom sovit hela dagen sen jag kom hem från skolan imorse. Gråtit har jag också gjort. Hatar att det aldrig är någon som fattar, eller ens försöker fatta. Alltid den här jävla ensamheten även fast jag försöker, all the fucking time.
Tror jag bara gör bäst i att ta avstånd från allt och alla.
Goodbye


May angels lead you in

Gick bra på jobbet idag, är så sjukligt mycket folk nu när folk har sportlov så tiden går fort! Men nu är jag dead meat, så jävla ont i fötterna och hela ryggen. Men blir en dusch och sen sova, lite mer sömn än de senaste dagarna. Har bara en lektion imorgon också, så jävla najs!
Bara jag som undrar hur fan det här går till?


This time I'm not giving up

Är så sjukt trött. Gick upp 05:45 igår, somnade 02:00.
Idag gick jag upp 06:45, och kommer inte kunna sova förens efter jobbet som jag slutar 23. Sen har jag spenderat typ en och en halv timme med att gå runt i stan nu på morgonen och ta kort på "gaturum". Svinkallt.
Måste ha mat. Blir film på psykologin, vi kollar Clockwork Orange, skum film. Bara jag inte somnar.
Mitt hjärta fuckade ur i typ 20 sek nyss också, var det läskigaste jag varit med om, trodde typ jag fick en hjärtattack eller något, är fortfarande helt snurrig i huvudet, även fast jag sitter ner...

RSS 2.0