Just take the step

Så jag gav upp, eller nej. Jag gav inte upp. Jag gjorde det jag kände var viktigast, kände mig stolt över det. Sedan kände jag efter. Kände att min kropp inte behövde den där sprickan. Min kropp behövde inte det där hjärtat som skulle hoppat och pumpat alldeles för fort. Inte inatt igen. Det är ju sommar nu. Det är ju lov nu. Så jag sa bara stopp, jag gav inte upp. Sen om det som finns inte räcker, ja då får mina nya krafter och tillvägagångssätt ta hand om det sedan. Nu kan jag bara vara riktigt stolt över det jag åstadkommit, med alla dessa knivar i ryggen och utsträckta ben för att få mig att falla. Bomben som krossade mitt hjärta. Jag kan bara vara stolt att jag klarade det jag klarade så bra som jag faktiskt gjorde.
Nu kan jag äntligen ta tag i mig själv. Bara mig själv.
Sätta plåstret på hälen, klippa hårstrået, hämta nyckeln och låsa upp.

So happy I could die, and it's alright!

Najs dag det har varit idag eller vaaad? :D
Solat och chillat, tvättat har jag också gjort, duktigt!
Nu ska jag skriva lite, sen börjar ju Supersize VS Superskinny ikväll, älskar det programmet!
Stört skönt att inte jobba idag, men imorgon kör jag igen! Sen blir det kanske att träffa Mattias imorgon och spela lite! :D

Söt video jag hittade idag, asså varje gång jag ser en såhär söt bebis vill jag bara ha en!

You take away the biggest part of me

Idag var en jobbig dag. Drömde att jag försov mig och vaknade 15:30, dock var ju inte den drömmen sann utan jag vaknade 11:30. Men sen har jag bara skrivit och skrivit. Hann inte ens färdigt förens jag insåg att jag hade räknat fel på tiden så kl 15:10 kom jag på att duscha borde jag göra nuuuu. Då jag egentligen skulle gått till bussen 15:30 och innan det skulle ha ätit lunch och duschat, och skrivit färdigt. Så det blev stress, men papi skjutsade mig sedan till Danderyd och jag drog till jobbet.
Skavsår av mina nya fina skor fick jag sen också.
Nu tänte jag iaf sova så jag kommer upp någorlunda tidigt imorgon, hel ledig dag. Skönt som fan, funtar på att träna, sola, äta. Bara chilla galet.



stört snygg bil när jag vandrade mot tåget i märsta

Allting kan gå i tusen bitar

Sitter och har en liten brainstorming konv med en snubbe om hur vi ska kunna tjäna mass cash, dock är det bara sjuka förslag som nog aldrig skulle klara sig så bra i längden, typiskt.
Sova borde jag kanske ändå ta och göra nu, tror jag. Eftersom det blir jag och min lille broder som hänger imorgon, och jag hoppas på fint väder, för då blir det nog att dra och bada. Kvarnis eller? Nära och billigt. Slipper man ha honom dampandes hemma, hehe.
Sen blir det ju jobb iaf, woho, just looking.
Yeah yeah, sova var det ja. Har ju inte sovit sen i fredags natt så, ja taaaaack!

En väldigt vacker morgon i märsta. Haha. V...

dsc01130 (MMS)

En väldigt vacker morgon i märsta. Haha. Väntat på pendeln i 20 min, nu går den om 5 min. Ingen sömn inatt men ska sova på alla färdmedel hem, sen se om jag hinner med att sova lite hemma innan jag drar till jobbet. GOD MORGON PÅ ER!


People keep dragging me in different directions

Hem från båten 3 h försenad igår, pga av att det var man över bord. Det var alltså det jag och borsan såg under natten då, när de hissade ner en båt med 3 män i läskiga dräkter precis utanför vår hytt vid 00:00. Vi gick upp till däck, det kom 4 polis/ambulans båtar, en helikopter med starkare strålkastare än vår båt. Vid 01 bestämde vi oss för att sova, då vi fortfarande bara körde runt runt runt i våran båt, likaså typ tre andra båtar utanför. Vid 03:00 vaknar jag igen och då har de hissat tillbaka lill båten, och vi fortsätter vår kurs rakt mot Finland. Efter 3 h, undrar om de hittade personen... Åt gjorde jag iaf, så in i hevlete. Men fa-an vad gott. Köpte lite najsigt grejs också!
Igår kväll blev det bara chill hemma, då jag inte orkade åka någonstans även fast det fanns förslag.
Nu ska jag snart dra iväg till Hampus, ska övningsköra lite med papi påvägen också! Men iaf, vi hörs nog inte förens imorgon då jag nog stannar där, och sen jobb till 18:00 imorgon.








What am I fighting for?

Nu är jag tillbaka, har sommarlov och inga mer skolarbeten kvar. Klarade av matten gjorde jag också tillslut.
Hänt annars då? Inte så mycket, fast ändå jävligt mycket kan man nog säga.
Den största och bästa saken är iaf att jag mår grymt bra just nu, trodde aldrig jag skulle kunna må såhär bra, ensam. Men jag skulle ärligt talat säga att jag är lycklig nu. Så jag har kommit jävligt långt. Vilket är underbart, tänk att kunna må såhär bra av att bara vara själv och vara sig själv. Att kunna älska sig själv, istället för att hata sig själv och försöka ändra allt på sin kropp för att bli någon värd att älskas. Inte okej.
Men nu ska jag gå till Vallentuna, möta mami, köra bil till Täby, åke båt, ÄTAAAA!

Bump in the road

1. Jag har insett att min sista kyss var ett hejdå på en buss i märsta
2. Jag lyssnar på armand mirpour
3. Jag pratar gärna med människor jag tycker är bra
4. Jag älskar/tycker om när en låt får en att bli lycklig.
5. Min bästa vän har jag inte pratat med på snart en månad
6. Min första riktiga kyss var nog ganska så bäst
7. Jag avskyr när folk frågar om saker bara för att vara trevlig=bryr sig inte
8. Jag hatar att bli sviken
9. Kärlek är grymt
10. Äktenskap är
väldigt fint om det är rätt

11. Någonstans, tänker någon att denne är jävligt bra
12. Jag kommer alltid att ha dörren på glänt till ett speciellt rum
13. Jag är hemligt förälskad i choklad och musik
14. Sist jag grät kan jag inte ens minnas?! underverk fan
15. Min mobiltelefon går jag helst inte någonstans utan
16. När jag vaknar på morgonen kommer jag att vara väldigt glad de närmaste ca 2 mån
17. Innan jag går och lägger mig tänker jag på allt jag inte har kunnat tänka på under dagen
18. Just nu tänker jag på att jag längtar efter båt-maten imorgon!
19. Bebisar är så jävla underbart söta att jag vill ha en så fort jag ser en!
20. På min Myspace får jag göra vad jag vill, om jag skulle ha en dvs
21. Idag ska jag skriva och vara glad
22. I kväll ska jag fortsätta skriva och vara glad
23. I morgon kommer jag sova ut, skriva lite mer, åka båt!
24. Jag vill verkligen vara just den jag är.

Frida Fahrman

Bestämde mig för att gå en station då bussen precis gått från Oden idag, sen när jag skulle gå över gatan igen till nästa busshållplats kom en cyklist, och det var inte vilken cyklist som helst. Utan Frida Fahrman! Ingen tvekan om att det var hon, plus att det nog inte finns många kvinnor som skulle sätta sig och cykla mitt i stan, men världens platå på hennes heels! Såg jävligt tajt ut kan jag ju säga! :D


Kissekatter

Så jävla fin. Från 1:20 rinner tårarna på mig iaf.
Saknar Space sötkatten också :(


ARMAND MIRPOUR

Jag är bara tvungen att meddela er om den här killen. Kollade bellatyra imorse, och fa-an asså. Blev helt fucking blown away eller vafan man säger.
Påminner mycket om Paolo Nutini gör han också, (min man som miccis kallade honom, haha) och jag minns mycket väl perioden med honom. Men FYFAN den här snubben. Underbar röst och allt, gosh! Charmig snubbe så det räcker och blir över. Thank god, han har precis räddat min helg.
GAH!


14 juni

för mycket av allting
vissa ger inte upp, vissa förstår inte, vissa försöker inte
let's take a break and make it through hell


And nothing else

Satte klockan på ringning så imorse vaknade jag ganska tidigt. Mår grymt mycket bättre idag, dock gör fortfarande min hals dö ont, huvudet med. Men får ta en tablett och se vad som händer, ingen feber idag iaf!
Ann (styvmor) fyller år idag, så det kommer lite folk hit snart. Grattis till henne, igen!
Sen ska jag till Brottby kl 5 för möte om orienteringslägret för småttingarna nästa vecka som jag ska hjälpa till lite på, najs! Ska vara en indian! Det ni! ;D
Dock tycker jag det är ganska komiskt att det var typ just vid den här tiden förra året som jag blev sjuk, körtelfeber, innan skolavslutningen och innan det här lägret, som jag då var tvungen att tacka nej till. Men nu är ju sjukheten nästan över, och körtelfeber får man ju bara en gång. Så nu kör vi! Men det är ju inga direkta tveksamheter att sjukheten beror på stressen och skolan, eftersom det nu är precis innan skolan ska sluta och det känns som jag har sjukt mycet att göra, dock stämmer det inte riktigt längre, men på något konstigt sätt så tror jag det...
Jaja, tårta idag, brottby kl 5, hem och se tv!

Bad day

Men hej, asså varför ska jag bli sjuk nu?! Riktigt jävla bad day idag asså. Blev ett fucking breakdown och cryingcryingcrying, men papi var snäll, och sen åkte vi och åt på Donken i Hägernäs, sen handlade vi. Jag plockade maffigaste godispåsen, och vet ni vilken godis jag hittade?! JAG DÖR! Gula smileymunnar ni vet, med salt på, asså underbart! Har dock inte ätit något ännu, vetefan om det får plats just nu. Plugget går shit också. Trodde det skulle gå bra att plugga när man är sjuk, men att må såhär och prestera bra med plugg, not working.
Nu fryser jag som en jagvetintevad, så blir att plocka filtar och se om soffan kan få mig må liite bättre.

Här har vi dom, asså fy fan vad gott!


update: Drömde en dröm inatt, men sen mindes jag den inte när jag vaknade. Dock när jag hörde en typ "hårdrockslåt" på radion i bilen idag så poppade den upp i min skalle!
Jag var på väg hem typ klockan 4 på morgonen någonstans ifrån, fest kanske? Gick iaf längs en äng på ena sidan och hus på andra. Så ser jag ett bord typ mitt ute på ängen, och sen lite till höger om det står det en scen. Det är Kiss som är där, sen plötsligt sitter de vid bordet! Sen plötsligt igen så har jag en systemkamera runt halsen och jag baaaa YES fan vad coolt, fotar dom så in i helvete. Tyckte det var ascoolt att jag stötte på dom, och jag skulle få asnajsiga bilder och alla skulle bli avundsjuka! Haha, tror jag drömde det eftersom Kiss ju faktsikt är i Sverige denna helgen.

Angels lie to keep control

Självklart. Nu har min kropp sagt ifrån, igen. Utslaget på handen är nästan borta, men då tänker väl min kropp att eftersom jag inte gjort någonting åt detta så måste den verkligen säga ifrån så det blir skärpning. Dit it? OHYES. Idag dör min kropp, rör mig i princip i fucking slow motion, vill helst inte svälja heller. HUNGRIG!
Varför kan jag inte bara göra det jag ska, och sen slipper jag stress och att min kropp säger ifrån på alla möjliga jobbiga och dåliga sätt?! Så jag har två alternativ, antingen chillar jag bara den här helgen och försöker må bättre, sen tar tag i skolgrejset. Eller så gör jag skolgrejset nu och så kommer ju allting annat falla på plats sedan.
Den andra låter nog bäst, även om det kommer gå i slow motion så kommer det bli gjort, sakta men säkert.
fan vad jag inte orkar, ni får en grym grym grym låt också, texten och musiken och rösten: obeskrivligt.
slipknot-snuff

det är videon, så lite konstiga ljud i början om man inte tittar på den, men jag tycker man ska lyssna på den utan att se videon först. Hörlurar och sen bara blunda och lyssna.
Sen kan man se videon, för då intresserar man sig bara för vad som händer i den och inte hur låten är.

Nothing can stop me now, 'cause I just don't care

Efter mycket om och men så blev det beställt, och idag hämtade mami ut det vi beställt! Min underbara armring, som är som en orm! Åh, jag hatar ju verkligen ormar, men älskar allt som har med det att göra förutom riktiga ormen liksom, kanske för att jag är så sjukt rädd för dom så det blir så spännande!

mini klickbar närbild, lite suddig dock. en oversize T o ett linne var det också

Btw, på franskan igår var det bara jag och en tjej till, så vi fick sitta och läsa och prata hela lektionen, och det gick grymt bra. Och han sa att jag hade förändrats jätte mycket och blivit mycket bättre! Fan vad glad man blir av sånt, dock är det ju lite lättare när det bara är jag och en tjej till som ska läsa, känner man sig liksom lite tryggare eller vad man säger, men jag kan iaf läsa franska högt jävligt bra!
Och idag på körlektionen fick jag köra svårare, och det avslutades med att jag fick köra tillbaka till skolan också, mitt i stan! Fick även backa in på en mini, usch de va jobbigt. = GLAD iaf!

Could dream

Har kommit hem från söta Isabelle's studentmottagning! Super najs :) Fick en komplimang av en tjej att jag hade jätte fina stora ögon också, är det bara jag eller visst känns det som om komplimangen kommer från en tjej så betyder det liksom mer, eller känns mer äkta? Haha, snällt iaf!
Nu har jag proppat i mig nudlar.
Hade för övrigt körlektion med skolan idag, fy fan vad bra det gick! Nu vet jag preeeecis hur jag ska göra för att inte få motorstopp, sen lite träning på det så kommer jag äga! Fick också köra upp på motorvägen mot danderyd, och sen in där och massa grejs. Har gjort liknande hemma förut, men nu gick det mycket bättre!
Imorgon blir det typ bara psykologi lektion i skolan, sen hem och chilla (plugga) sen blir det körlektionen igen kl 15.00! Godnatt!

Mija från Bygglov!

Igår när jag åkte från Gärdet satt iaf denna kvinnan mittemot mig på tunnelbanan, dock gör inte bilden henne rättvisa nu, för kollade runt lite, och hon har gått ner typ 20 kg! Därför jag hade liite svårt att avgöra om det faktiskt var hon, men när jag hörde rösten så var det avgjort!
Har faktiskt ingen aning om on varit med i något annat än programmet bygglov, kommer ihåg att jag såg han Matte därifrån förut också.


Lady Gaga-Alejandro

Hon har gjort det igen! Fast med det menar jag dock bara, gjort en ny musikvideo, för den här var tyvärr inget att hurra för enligt mig. Okej, den är fortfarande väldigt Gaga, men det saknas liksom något. Jag får inte känslan jag alltid annars fått av hennes videosar! Och ska det vara någon favoritdel i videon så får det bli så simpelt som när hon mot slutet ibland står framför en mikrofon i skinnjacka och sjunger, och självklart, det allra allra sista, det var lite LOVE IT över det iaf!


OMFG

Okey people, I'm home, and alive!
Skola imorse, tråk lektioner, sen bar det av en snabbis till mami för att lämna grejer och fixa lite, sen åkte jag till Gärdet, gick på intervju och fick sommarjobb! Så jag har typ två nu... :D
Sen så fortsatte jag mot Märsta, där jag träffade personen från internet som jag aldrig tidigare träffat, IRL. GOSH, har nog inte varit så nervös sen typ, ja, sen jag typ inte kan minnas. Fy helvete asså, men det gick bra! Schysstaste killen ever! :D Dock kommer jag nog behöva smink på mer ställen än bara facet ett tag framöver! Heheh
Och nu är jag hemma och pratar med BECCA! :D Fy fan, crazy shit som händer i våra liv nuförtiden asså!

Cold Water

Igårkväll blev det en random bio så jag drog iväg hemifrån typ åtta på kvällen, aja det var najs.
Idag försökte jag sätta klockan på tio, snoozar lite, sen råka jag självklart stänga av det så jag vaknade halv ett av att det ringde, inte så bra...
Nu måste jag nog gå och sova om jag ska orka upp kvart i sex, sen blir det skola, hem till mami fixa lite, iväg till Gärdet för ännu en sommarjobbs intervju, sen ska jag troligtvis göra något jag aldrig tidigare gjort, som jag är grymt nervös över... Träffa någon från internet som jag aldrig träffat förut, IRL. Vetefan hur det kommer gå, men förmodligen hörs vi nån gång sent på tisdag kväll, eller så mobil bloggar jag under tiden.
Onsdag är jag ledig iaf, skönt som fan.
Usch, jag har riktigt ont i magen över allt nu, men men det ordnar sig nog.

Cool header!

Jag har följt en blogg jag vet inte riktigt hur länge, men jag fastnade för den för det var en mamma och en pappa som skulle ha barn, tvillingar, men så föddes barnen och de överlevde inte. Sedan har hon blivit gravid igen och fått en jätte fin pojke! Men det är väldigt intressant att läsa allt om hur hon tänker och liknande.
Dock var det jag ville visa nu den nya designen, framförallt headern hon har fått till sin blogg! Så perfekt för hennes blogg och den är grymt cool! Gå in här och titta, visste inte ens att man kunde ha ljud och rörliga saker!
http://mammamelissa.blogg.se/

Det enda.

...Men jag har en känsla av att du inte gör det. Utan det är bara jag som minns. Och jag spelar inte längre någon roll. Men säg mig, minns du? Och vad minns du isåfall? Minns du löftet? Det enda löftet som egentligen betyder något...

Jag har längre ingen tillit till dig, what so ever. Inte en endaste liten smula. Ingenting finns kvar.
Du bröt det enda jag bad dig om den kvällen. Det enda. Hur kan man vara så in i helvete elak att man bryter det enda. Det skulle fan varit hur lätt som helst för dig. Men du skiter i det. Det enda jag bad om.

sista, någonsin.

Alors on danse

HEMMA!
Haha, omg, cooooolaste grejen som sommarjobbet sålde! Asså nästa så jag skulle vilja ha en! När han ringer på onsdag ska jag iaf tacka ja! Dock är lönen bara provision, men det här jobbet handlar om att rädda liv också. Får berätta vad det är, men gör det lite senare.
Innan jag drog iväg på intervju ringde ett annat företag som jag sökt sommarjobb till också, så jag ska på intervju där på tisdag! Haha, men det är telefon försäljning, men om det skulle passa och så så ska jag försöka få det med. Blir det för mycket sen så får man väl sluta på ett.
Nu är jag bara fett glad, för det här, och andra saker! :D

There's like an echo in my head

Nu börjar jag bli riiiiktigt nervös inför intervjun, vaknade av ett sms från dem där koderna till portarna stod! Har läst lite på deras hemsida, hela är dock på engelska, men det låter bra.
Barnvaktningen igår gick iaf jättebra, vi byggde lego och lekte med bilar och Turtles. Sen fick jag honom att somna jättefort, så då kollade jag Ocean's Eleven, och sen början av Hajen 3. Samtidigt som det kom en BAOTA nattfjäril och attackerade mig i mörkret typ, hoppa upp som fan ur soffan och var tvungen att hålla för munnen för att inte skrika! Slogs med kuddarna jag hade, hahah, fy fan, snyggt det skulle sett ut!
Nu ska jag gå och duscha med frisör schampot, sen blir det väl att försöka få ner någon mat men som inte kommer gå så nervös som jag är, jag vill ha det här jobbet, soooo bad.

There goes the fear

På ett sätt mår jag så jävla bra just nu, och det är så grymt skönt! Jag älskar känslan av att må riktigt bra, lycka. Det är ju meningen med livet, enligt mig. Tänk er själva när ni är lyckliga, eller när ni nån gång känt er lyckliga, då finns det ju inget som kan bli bättre, utan man vill bara vara.
Dock så finns det något litet som inte riktigt stämmer, som är lite bra, men ända inte helt, och jag önskar det var det. Men jag kan inte göra något åt det. Skolan är i alla fall slut snart, eller, 3 veckor.
Nu ska jag dra och vara barnvakt, tar nog med mig någon läxa då det blir över kvällen och lillen lägger sig nog ganska tidigt så då får jag sysselsätta mig med annat. Later.

I don't wanna lie cause I'm pretty sure I'm gonna die one day

"never give up on something you can't go a day without thinking about."


03:00

Har varit hemma ett tag nu, är jätte hungrig! :(
Bio med Cia, såg Dear John, mycket fin, mycket bra. Sen drog vi vidare mot gamla stan och träffade daniel och några fler, sen donken, sen hem.
Men nu måste jag sova, som faan. Tänker dock sova ut imorgon, sen blir det att skriva färdigt historia uppsatsen, sen barnvakt på kvällen! Ledig söndag och måndag, fan vad naize!
GODNATT

03:00, djävulens tid!

Men vad var det dom sa?

Hello Louise,

I find your book review very good indeed. You will get MVG in English B.

Congratulations!


Ah men tja! Fy fan vad bra!
Liite mer taggad på att fortsätta skriva historia arbtet nu iaf, om slavhandel och det. Men kommer inte hinna till min 14.00 deadline har jag märkt, men idag ska den in iaf.
Vid tre blir det att åka hem till Martin, min kusin, som tagit studenten, hoppas på TÅRTA!
Sen ska jag på bio! Skrivs när jag är hemma igen.

3 juni

Just det! Träffade ju på Mattias idag på tåget när jag skulle till frisören, länge sen man såg honom! Han bor ju neråt till nånstans vad jag vet, men nu ska han ju flytta upp igen. Kuligt som fan, massa najsiga tatueringar hade han också! Och så var det ju hans födelsedag! Så grattis till honom, igen, för tredje gången!

Haha, kan man annat än älska?! Fy fan vad jag minns den där dagen, grymt bra dag!
Maria, Miccis, Mattias. 8:an kanske det var?

Don't call my name

Igår bar det av till Vallentuna för att fira att studentsnubben vid namn Daniel! Kvällen startades iaf med ungeför 100 myggbett på just bara mitt vänstra ben! Men men, sen bar det av in och det blev kortspel och jag har aldrig och massa annat. Senare blev det bara ännu bättre, men som vanligt så ska det alltid fucka ur ändå för mig. Dock tycker jag det är tråkigt att folk inte vågar satsa. Ännu värre när jag senare för höra något annat.
Men sen tog jag sällskap hem med nån snubbe från festen som skulle med samma buss som mig, vid 4, as ljust ute! Kände honom inte, och han hade lååångt (längre än mig) svart hår, smink och allt. Haha, lite läskigt, men sen var han världens snällaste och lika gammal och vi snackade as mycket bra musik!
Så jag slaggade vid 4:30 vaknade 06:45 och sen bar det av till skolan, och nu har jag även varit hos frisören, och nu ska jag skriva uppsats i historia b...

my hair, fick en najs uppsättning också. dock lite för mycket för en vanlig dag, men sover med den så får vi se hur det är imorgon!
btw, köp inte tre s emme(?) schampoo och det bara så ni vet, dom suger tydligen, förstör håret. det gör iofs alla schampoo/balsam från vanliga affärer, så det blev frisör grejs för mig idag, nu jävlar ska mitt hår må lika bra som jag gör!

Carry out

Usch, skolan har känts lite mer okej senaste dagar, fram till idag. Min historia uppsats kan ju snälla bara dö eller plötsligt ligga framför mig färdig och perfekt. Buhu.
Men nu ska jag läsa 3 andra historia uppsatser eftersom de ska opponeras imorgon, dock blir det mest *kmr inte på ordet blir GALEN!!!!* från min sida. Ganska skönt då jag ska iväg på fekke ikväll, och vet inte riktigt när jag kommer hem, men där är najs!
By the fucking way så var parfym provet från MUS underbart, jag vill ha den. NU.



*ordet var observera, tror jag...

Woohoo

Kom hem tillslut iaf, fick lite psykologi gjort också, så den är snart färdig!
Sen somna jag till Tyra Show, dock gjorde det inte så mycket då det var kvinnor på typ 225 kg med sina smala män...
Ringde iaf och beställde frisör tid, torsdag blir det. YES finally!
Nu är jag grymt taggad på att fixa alla jeans shorts jag gjort, de blir ju liite korta tycker jag, när jag gör dem efter de utslitna hålen som blir därbak, men jag har en idé som jag tror kan bli jävligt snygg!
Dock borde jag satsa på historia uppsatsen som ska in på fredag kl 14, eftersom jag ska bort imorgon kväll och fredag eftermiddag...
Ny najs låt från Christina Aguilera!




Tja! :D bästa dagen idag eller vad säger...

Tja! :D bästa dagen idag eller vad säger ni? Fy fan, well dagen började väl helt okej. Sen åker jag tåget till täby, går in på Make Up Store och köper lite grejs för mina presentkort jag fick i julklapp. Sen börjar jag gå hemåt. Då kommer jag på det! Den underbaraste saken som kan hända om ens mamma jobbar till 9 på kvällen och brorsan slutar typ 4; jag har glömt mina nycklar hemma! BRA JOBBAT LOUISE! Så jag fick ett utbrott, typ. Men klarade mig från att gråta som jag lätt gör vid såna här typiska händelser, och tänkte att det bara är att göra det bästa av situationen, alltså sitta ute på gården att plugga... Men oturen var inte slut där, utan självklart var jag tvungen att trampa i det stösta tuggummit ever! Men sen ordnar bästa mami så hennes jobbar kompis som ska hem kan ta mammas mycket och så plockar jag den när hennes tåg åker förbi täby. Så nu går jag ute i det underbara vädret och luktar på mitt doft prov av parfym som jag fick på MUS. Sen får jag sitta på tågstationen och plugga psykologi tills tåget med mina nycklar kommer. BYE!


RSS 2.0