jag är rädd för att dö. - och ni ska skita i att kommentera den som gör det .... den här bloggen är för mig nu. kan man göra så igen annan kan se den,någon som vet?

jag vet inte ens varför jag skriver det här, min blogg borde läggas ner.
men iallafall, jag går och lägger mig med ont i magen, ännu en natt.
det funkade faktiskt helt ok ända tills allt kom samtidigt och jag fick bita mig i läppen och nypa mig i fingrarna för att inte börja gråta. allt om allt, allt om att jag behöver veta allt men det kommer jag aldrig få göra och jag kommer aldrig fråga och jag vill nog inte veta heller. då kommer att bita sig i läppen och nypa sig i armen inte räcka för att hålla tillbaka tårarna även fast jag inte tror jag kommer gråta. jag gråter inte. jag mår bara grvot illa, min mage dör, jag dör när jag tänker på allt. men nu ska jag skita i allt. men det går inte när det första man ser är allt.

men nu är det slut. jag skiter i allt *


* allt är självklart inte allt i hela världen som finns.

som det kommer stå här nere, JAG ÄR BÄST.

hejdå

Bajs på att det är svinkallt hemma. Och jag har tråkigt och är hungrig, men orkar inte göra något. Och måste göra franskan, och har ingen bok. Så det kommer väl gå jävligt bra, verkligen, fuck :'(

Vi hade ungdomsparlamentet idag hela dan, Eller okej, från kvart över åtta till halv tolv. Det var kuligt, haha, debatter är asnajs tycker jag. Men folk kunde verkligen inte vara tysta. Och tyvärr gick inte min grupp vidare, även fast jag tycker vi gjorde asbra, och jag dampade lite när vi inte fick avsluta , så jag sa till emil så han fixade, fast han vågade inte säga så jag fick^^ Och det var inte najs, först hade jag fått säga typ mest, jag höll på att dö när jag skulle stå i den dära fucking svinkalla aulan och läsa upp, eller, prata, om det där inför alla. :S Men jag är fett stolt, gick bra Jag är så grovt mycket bättre än förut, jag vet att jag kan. Jag vet att jag är bäst. Men det är det inte många andra som vet.

Och ni kommenterar ju inte min blogg längre, men egentligen varför skulle någon. Det är ju inget najs. Och den som kommer och säger att det är najs blir jag aggressiv på, helt seriöst, för då skulle ni kommentera.
Så min blogg kan chilla lite, länge, nånting.  hejdå

behind the music that sucks- manson. lol :D

jag älskar daniel<3

Skolan var ganska dryg idag, var grovt trött. Men hade ingen franska så det var nääjs. :D Och lunchen var mega god^^ :D
Sen var det bara hem och skriva färdigt naturen. Och resten av kvällen har tillbringats med den absolut bästaste, finaste, underbaraste, snyggaste, coolaste, snällaste alltaste Daniel<3 BÄST! Jag älskar dig. jag har älskat dig alla de här underbara månaderna och jag kommer att älska dig resten av hela mitt liv. föralltid <3


varför kan inte allt bara vara chill? gosh, jag orkar fan inte vara hemma längre. jävla helvetes piss.

drar iallafall till london på fredag, det ska bli najsigt.

nån som såg hur inlägget gick från ganska positivt till helt neggo, please, kan man inte få flytta hemifrån typ, nu? >.<

bfmv

Once more I'll say goodbye to you
Things happen but we don't really know why
If it's supposed to be like this
Why do most of us ignore the chance to miss?

Oh yeah

Torn apart at the seams and my dreams turn to tears
I'm not feeling this situation
Run away try to find that safe place you can hide
The best place to be when you're feeling like

Me (me), yeah (yeah)
All these things I hate revolve around
Me (me), yeah (yeah)
Just back off before I snap

vandrande pinnar

Åh. Sämst. När jag kom hem så kommer Lukas fram till mig. Hans vandrande pinne har dött. :'( Usch, jag såg på honom, han var asnära på att börja gråta, och då blev jag också det. Men fän, man kan väl inte gråta fyra gånger på en dag. Det känns lite mycket så jag höll det inne. Kramade honom istället, kramar och snälla ord är jävligt najs när man gråter. Tycker jag iallafall.
Men han hade fått en ny, det var bra. :)

Men nu ska jag skriva färdigt mitt Naturkunskaps arbete om orkaner ( och ja, jag vet, jag höll det inte). Sen är det ju Prison Break :D Näjs.

Och det är väldigt kallt här men jag orkar inte hämta min tröja. Och btw, :D Ingen franska imorgon :D

HEJ SÅ LÄNGE

DD

Dala Dubbeln i helgen. Jag och Elin var lätt bäst!
Lördag,
Gick upp fyra, inte najs, drog till vallentuna. Stod där och vätade på resten av de tre från min klb. Så kmr en 610 och av stiger en man med gitarr. Han kommer till och och börjar snacka, norska :O Haha, lol han var så jävla skön. " Hlevetes jävlar! Orinetering, sa du det? Jävlar" Och massa shit om att det var ju så kallt och allt. Sen typ varje mening, jag är ju musiker. Och att tunnelbanan inte funkade och han hade väntat i två timmar. Yeha, men det var kuligt iaf.
Sen kom resten, vi fyra satte oss typ längst bak och typ sov. Tills typ Sigtuna kom, då blev det itne så tyst , inte najs.
Sen tävling. Elin första, great :D Växlade till mig som typ dog först men sen gick det najs. Vi fick 1, 17 tsm, placering: orka^^ Sen drog vi till skolan vi skulle svoa i. Jag coh elin snodde sedan en papperkorg som det sendan dampades om men wtf vi hade roligt. Tanten kan ju ta sig. Sen vare krubb, sen mera fixande med papperkorgen som sedan blev våran fina plansch, bilder kmr :D Disco sen, var helt ok, men inte så najs, alla bara puttades och shit. Men det var kuligt, för jag kände igen mig, och vi hade bott på den skolan discot var på tidigare på en DD. Och det var det gymnasiet Pernilla gick på. Kuligt :P Sen drog vi hem i kylan och la oss.

Söndag,
Gcik upp tidigt, började fixa oss. Men drog och käkade. KOm tilbaka, skulle foxa oss mega. Gosh, klockan hade gått mega, vi hade typ en kvart på oss. Skulle aldrig funka. Så vi tiggde skjuts, av en annan buss. Det blev great. KOm till tc. sminkade oss och satte på oss kläder och allt. Vi var Hippies, De snyggaste ver! :D Bilder kommer på det med :D
Banan var 7,7 km, jag och elin bestämde osss för att gå hela vägen. Näjs. PÅväg till start gick vi där med de fina kläderna och skylten. SÅ hör vi några bakom oss, vi vänder oss om, några killar springer förbi, Peace flickr! Lol, vi: PEACE MOTHERFUCKERS! :D Sen började vi vår riktigt kuliga resan genom den stoooora skogen. Kuligt som fan. Orkar inte skriva mycket nu men kan nämna. Vätskekontrollen, sportdryck ftw, MEga gott . Kulga utklädda personer att titta på, heja på, skrika peace till :P Och seeeen :| jag dog, höll på att gråta bli biten allt. :S sämst. VI skulle gå föbi ett hus för orka grönområde liksom^^ BI går och det kommer en pytte hund. Elin går snabbt bakåt, jag förstår att hon är rädd. Jag stannar och hör hur den som äger hunder ropar men kommer inte. HUnden kommer närmare och jag tror att den är jätte snäll. Men så börjar den plösligt morra. jag tänker det här kan´inte vara bra. Den kommer närmare, jag får panik och vänder och springer mot Elin. Hon skriver SPRING INTE! jag kutar, hör hur hunden springer efter och skäller som fan och jag bara väntar på hur den ska hugga tag i mitt ass :S :''''( ÅÅh, jag typ grät coh var helt panikslaagen. Bara för att mina hundar har varit snälla tror jag alla är det. Men den va rinte det. Elin gråter typ också och skriker, håll fast hunde för fan! Åh jag typs kakade och dog. Jag var så jävla säker att den skulle bita mig :'( Hela resten av tiden kollade jag bak för att se så den inte var efter :'(inte najs.
Sen såg vi en fin ekorre som vi typ sotd och bara glodde på länge och hade kuligt. Sen ägde vi upploppet, gick där och var snygga. Och hör en förre detta uppläning, tror han heter ulrik och hans kompis. Peace love and understaning! :D Och vi peace teckar och skriver yeah och allt, De tar kort som vi såg sen, vääldigt great.
Inga kvar typ, men vi duschade, absolut inga kvar sen. Men vi var tvungna att ha mat, då hade dom ju lätt inte stängt, men vi fick iaf. Och köpte godis till bussresan hem. och bussresan var okej.

Ja, orka allt det här :P
Nu ska jag gå och sova, med mitt helt toviga hår, men jag älskar det, det är asnyggt nu ju! :D Ni borde se för fan. Synd att ignen får :'(

GODNATT


"en person som gör en komplett" jag kollade one tree hill och greys. great, gråter typ vareviga avsnitt...

don't you, forget about me.

Hello
Can you hear me?
Am I gettin' through to you?

Hello
Is it late there?
There's a laughter on the line
Are you sure you're there alone?

'Cause I'm
Trying to explain
Something's wrong
You just don't sound the same

Why don't you
Why don't you
Go outside
Go outside

Kiss the rain
Whenever you need me
Kiss the rain
Whenever I'm gone, too long.

If your lips
Feel lonely and thirsty
Kiss the rain
And wait for the dawn.

Keep in mind
We're under the same sky
And the nights
as empty for me, as for you
If you feel
You can't wait till morning
Kiss the rain
Kiss the rain
Kiss the rain

Hello
Do you miss me?
I hear you say you do
But not the way I'm missing you

What's new?
How's the weather?
Is it stormy where you are?
You sound so close but it feels
like you're so far
Oh would it mean anything
If you knew
What I'm left imagining
In my mind
In my mind
Would you go
Would you go
Kiss the rain

And you'd fall over me
Think of me
Think of me
Think of me
Only me
Kiss the rain
Whenever you need me
Kiss the rain
Whenever I'm gone too long
If your lips
Feel lonely and tempted
Kiss the rain
and wait for the dawn

Keep in mind
We're under the same sky
And the nights
As empty for me, as for you

If you feel
You can't wait till morning

Kiss the rain
Kiss the rain
Kiss the rain
Kiss the rain
Kiss the rain
Oooooohhhhh
Kiss the rain
Oooooohhhhh
Kiss the rain

Hello
Can you hear me?
Can you hear me?
Can you hear me?
Can you hear me?

" that's not my naaaame " :D

Tjoho!
Vet ni vem som än så länge har gjort min dag? :D Jo, Amie! :D Det är alltid bäst när man kommer på tåget och hon sitter där :)) Kuligtkuligt. Haha, båda hade tagit med sig mackor att äta. Man hinner ju faen inte hemma^^ Sen har vi samma mattebok också, och hon hade haft prov förra veckan och jag hade idag. Det var inte najs, matte kan suga hårt. Men ett G klarade jag nog, förhoppningsvis.
Yeah, och sen efter matteprovet, som jag var färdig med typ tio i nio så drog jag till sofforna ooch spelade tennis. Så kom Emy, hon började läsa engelska boken, hon hade inte heller läst allt man skulle^^ Är det ens någon som gjort det, inte världens bästa bok direkt. I Am David. Men så kom Rafif och sa att det inte skulle vara någon englska, man fick med sig uppgifter till boken istället. Så vi drog och letade efter Erik och hittade honom, fick papprena och drog. Det var en vääääääldigt lång dag i skolan idag^^
Sen drog jag till farsan för att hämta lite grejs till i helgen, jag och Elin ska vara Hippies. :D Ohyes, jag vet också att vi kommer vara snyggast, ni behöver inte säga det ;D Näjs.

Nu ska jag gå och städa lite och packa. Och mina händer är mega iskalla som vanligt. Inte näjs. :< Men men. Skriver väl någe mer sen^^

LATER

Rosa Dr Martens! :D

Jag har mega ont i huvudet som jag har haft några år nu, eller tre dagar. Och i mitt knä, försvinner inte, och i min rygg, kommer be morsa massera mig idag, och i mina armar.
Okej, jag klagar. Nu blir det positivt. Men jag har inge att skriva. Känner inget positivt just nu. Säg något liksom?

Men. Nu alla som är någonstans och har det roligt, det har ni alla, ljug inte ;P, ni får ha det ännu roligare! :D

Nu drar jag och kollar Djävulen bär prada, hehe, vi såg han ju lätt inte på tunnelbanan, och svullar någonting. Är som vanligt hungrig.

hejdå

Och btw. jag villv erkligenverkligenverkligen ha de här skorna! :D
Rosa Dr Martens, men dom kostar ju lätt inte 1.295. Heh, men seriöst, ge mig!


daniel är sötast :D

Allt med Daniel söt var bäst. Och vi åt godaste glassen :D <3

Men jag har ont i huvudet, och känns som jag har feber. Det är inte så najs. Menmen. Nu ska jag svoa, :D

GODNATT

damp :D

Mitt msn dampar grovt, hela datorn gör. Menmen, blir väl bra någon gång i framtiden^^¨

Nu ska jag gå och lägga mig i min sjukt underbart sköna säng och smsa lite med sötnosen sen sova :) Näääääjs.

GODNATT

Chokladbollar :D

Skolan var helt okej idag. :)
Först svenska. Argumentation. Alla fick var sin fråga som man skulle besvara inför klassen och motivera. Du hittar en plånbok med tiotusen kronor i som tillhör den person du avskyr som pesten. Behåller du pengarna?  Det var typ min fråga. Kan väl kort säga att det skulle jag inte. :P
Sen var det mer övningar typ, och jag hamnade med någon jag inte känner så bra... Hehe. Första grejen funkade väl. Andra grejen blev det inte så mycket. Så kom läraren, och då försökte jag som hon sa. Men det blev inget. Så sen när hon jag var med gick med de andra reste jag mig också. Då kom läraren fram till mig och ba, blabla, men det är inte ditt fel. Du gjorde ditt bästa. Japp, jag tänker göra det jag hade, sen bryr jag mig inte. Läraren vet ju iallafall att jag försökte. :)
Naturkunskapen gick great också. Genomgång, sen tidig avslutning så vi käkade. Sen håltimme som kan suga allt, men jag hittade Oskar och vi drog till datorsalen och bara satt där tills vi började franskan. Som sög, vikarien var samma som förra  veckan, nån studierektor.. Men hon visste inte tiderna, så vi slutade efter 50 min istället för en och en halv timme :D
Sen var jag mega stressad, trodde inte jag skulle hinna med tåget. Men sprang som fän. Kommer upp och konduktören går in i tåget och stänger, men jag sprang och öppnade och gick in. Han såg lite sur ut, skit samma. Haha :D

Nu är jag trööööött, men tror jag ska baka chokladbollar och kolla tv :D Är mega sugen på massa svull. Och btw, min mor har ni beställt tid till dietist. Typ om tre veckor :)

HEJDÅ


Keep a positive thought !

Behöver jag säga mer? ;P Det här kommer bli näjs. Det lovar jag alla. Och jag kommer hålla det mega. Bara så ni vet. :D


Men nu ska jag fän sova, så jag är pigg imorogon. Ny franska lärare förhopppningsvis också fan. Hoppas det blir någon bra. Även fast vi sett den gamla vankandes i skolan... Nä, hon kommer inte tillbaka. :D
Och sen ska jag träffa älsklingen :D:D <3 Och det är meeeeeeeeega kan jag säga er! Fyfan vad det är underbart! Gosh, iih, jag blir mega glad bara jag tänker på dig sötaste daniel <3 :$ Du är allt. <3


GODNATT.

13 oktober

Sämst. Mitt knä har ju lätt inte typ låst sig eller någe fucking shit. Fy helvete vad ont det gör. :S Någon som vet hur man fixar det?
Jag har grovt tråk. Ska nog ladda ner iTunes på den här datan och fixa med iPoden. Eller om jag är taggad städa mitt fucking rum. Då kanske jag blir mindre stressad. Brukar funka bra med städat rum. Men nu har jag egentligen inget att vara stressad över. Eller så drar jag och sover. Eller äter. Mega hungrig. Fan vad jag är tråkig. Visst är jag?  Alltså på riktigt, jag är fan det. Palla xD Det stod en bra sak i tidningen. Jag ska nog  försöka.

<3

JAG ÄLSKAR DIG DANIEL <3

G.C :)

Ny favorit låt på ingång. Den spelas om och om igen.

http://www.youtube.com/watch?v=a5b9xPH5Nks

good charlotte-the truth

hold on

Hold on if you feel like letting go
Hold on it gets better than you know
Don't stop looking, you're one step closer
Don't stop searching, it's not over
Hold on

What are you looking for?
What are you waiting for?
Do you know what you're doing to me?
Go ahead...What are you waiting for?

Hold on if you feel like letting go
Hold on it gets better than you know
Don't stop looking, you're one step closer
Don't stop searching, it's not over
Hold on if you feel like letting go
Hold on it gets better than you know
Hold on

523

523.
Orkar inte mer. Skulle ha gjort det bättre om jag hade börjat i tid. Men jag är som jag är. Men det blir ändring, för sånt här är sämst. Men jag har alltid varit en som gör det dan innan. Lame. Men inte längre. Ska satsa mega på Naturkunskaps arbetet om orkaner, som jag valde. Har liksom redan börjat och gjort lite. Så det ska bli najs har jag bestämt, nu.

godnatt

fuck

jävla helvete. varför har allt börjat suga mega. jag får damp. på allt. ofta jag sitter här nu liksom. jag ska kolla på andra avenyn. men fan heller. jävla fucking skit helvete. får jag väl göra cp engelska och endå suga på det och sen inte se någe aa eftersom jävla fucking cp skärmen är cp så man ser inte ett jävla piss och reprisen går inte förens halv tolv och då borde jag sova. även fast jag inte ska va på cgo norra förens halv nio. men det här kan suga mega. jag dör helt seriöst av allt. vafan är det alltid jag för.fitta nu får jag en såndär cp sämst gråtattack.

fuck allt, utom en enda personen. som inte ens är här nu...

kom. fortfortfort

125 ord. Och det tjuter i min öron efter det fucking jävla brand larmet. Och jag håller på att spy efter att ha ätit de där överkokta nudlarna :'(
Helt seriöst, nån måste komma och göra något med mig. Jag funkar inte normalt längre.

Nästa gång jag skriver har jag 500 ord, det går fort fort fort .

happiness*

Ah, måste verkligen göra min engelska idag. Ska vara inne imorgon. Men det kommer gå bra. Engelska är grovt najs, enligt mig^^ Jag ska skriva om Canada, även om det daniel skrev om japaner passade sjukt in på mig så måste jag ha ett där det pratas mycket engelska, no shit xD Det han skrev som passa in var att de typ jobbade, åt nudlar, kollade tv, sov. Jag tycker det liknar mig ganska mycket. Det känns iallafall så... :P That's life tydligen, inte så roligt men vad kan man göra åt saken. :P
Men nu ska jag försöka skriva, najs. Minst 500 ord. Det kommer gå bra. Förra gången skulle vi skriva typ 200. Jag kom typ upp i 400 innan jag ens börjat räkna... Så jag får hoppas på det bästa.

Och jag saknar daniel. Verkligen mega. Jag vill inte göra något annat än att vara med daniel. Och jag har typ inte fått vara med daniel förutom att få träffa honom när typ vi har små raster och hinner gå. Så jävla fucking mega cp helvetes sämst. Det suger, bara så alla vet. Man blir inte direkt glad av det. jag känner mig aldrig glad nuföritdden, förutom de små  stunderna. <3

Btw, såg The Pursuite of Happyness idag, med Will Smith och hans son. Åh, den var mega bra. Och baserad på en sann historia. Jag grät lite ibland, den var sorglig. Så typiskt mig...
Se den.

no more pencils, no more books, no more teachers dirty looks! i remember.

YEAH. Vill bara säga lite saker. Som typ aaatt. Min franska lärare har slutat!!!!! :D:D Gosh, när oliver kom och skrek det idag när vi var på det andra cybergymnasiet för att ha teambuilding till parlamentet så blev jag genast mega glad. Och typ alla blev det. Hon har varit väldigt skum. Åh, det är najs.
Och nu blev jag precis klar med min motion som ska vara inne imorgon. Det känns bra. Men så har jag engelska jag måste göra imorgon. Men det kommer gå bra. Sen äre typ inget speciellt. Great.
NU ska jag dra och sova. Mega trött. Vetefan hur det kommer gå att komma upp imorgon...  Får väl hoppas på det bästa xD

btw, någon som har en platt tång som den bara kan, typ, ge till mig? (A)

godnatt.

d.b

Sitter på digitala bilden. Är ganska najs nu när vi väl har kommit igång. Efter typ 40 min -.-
Och jag är vääldigt skillad^^ Väääääääääääääääääääldigt :Djag saknar daniel ! <3

sova

Träningen gick bra. Typ. Sprang ensam och det var grovt mörkt med död pannlampa och jag var sjukt mörkrädd.
Nu äger daniel mig på msn spel. Jag suger som vanligt alltid. Godnatt. Jag kommer inte leva imorgon. Men har jag redan varit uppe så här länge, varför itne stanna uppe hela natten. Och sen imorgn blir det bara stanna uppe hela natten och skriva den dära fucking Sam/svenska motionen. >.< jävla helvete, jag måste ju svao. Jag funkar inte annars. Jag är helt seriös.


_

pannlampa är inte min favorit. skulle det inte vara bättre att inte se något, komma bort lite, och kanske inte hitta hem igen. på ett tag. :)

ses imorgon.

.

Hur kan man misslyckas med allt. Skolan kan ta sig helt åt helvete. Som min uppgift som ska vara färdig tills på torsdag, psykisk ohälsa i skolan. Svar; JA. Man mår groovt dåligt av allt skit i skolan. Skulle inget av pisset med skolan och allt med skola finnas skulle jag nog må bättre än vad jag har gjort de senatste veckorna. Men ingen märker något. Så då måste ju allt vara bra ? Ingen märker om man är nere, eller tyst, skriver tomt. Inte bryr sig om något speciellt. Jag orkar inte bry mig om något. Det gör ändå ingen skillnad. Och nu har jag så ont i magen så jag nog måste spy. Som typ alltid innan  träningen. Fan vad jag hatar.

this is the world coming down on my head

Broken  
This fragile thing now
And I can't
I can't pick up the pieces
And I've thrown my words all around
But I can't
I can't give you a reason

I feel so broken up (So broken up)
And I give up (I give up)
I just want to tell you so you know
Here I go
Scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, there's just no one that gets me like you do


You are my only
My only one

Made my mistakes
Let you down
And I can't
I can't hold on for too long
Ran my whole life in the ground
And I can't
I can't get up when you're gone
And something's breaking up (Breaking up)
I feel like giving up (Like giving up)
I won't walk out until you know
Here I go
Scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, there's just no one that gets me like you do
You are my only
My only one
Here I go so dishonestly
Leave a note, for you my only one
And I know you can see right through me
So let me go and you will find someone
Here I go
Scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, there's just no one, no one like you
You are my only


My only one
My only one
My only one
My only one
You are my only
My only one


den spelas om och om igen
a cinderella story?

Frisören var kulig. Hon hade tydligen gått i Karby. Var kompis med Malin som gick i min klass storesyster och nån Flodman. Världen är liten som hon sa. Och så frågade hon om Wall-e (hur stavas den) Och sen vilken min favorit film var. Hennes var A Cinderella Story. Jag har typ sett den 40 gånger sa hon. Har du sett den, jag: jag har den. :D Hon; Den är bäst! Han är sååå snygg, rawr, Tänk om en sån kille sprang upp på läktaren efter matchen och gjorde sådär!. hah, ja, ni som inte sett den kanske inte fattar. Men den är grovt charmig^^ Ska nog kolla den när jag åker till morsan nästa vecka :)

Jaja, nu ska jag nog fixa mig inför sängen. Och justefan, måste kolla hur jag tar mig till någe ställe där dagen ska tillbringas imorgon :P
godnatt sen då xD

kort

SÅ, jag har klippt mig. Kort, kortkortkort. Hehe, tycker jag iallafall. Det är grovt ovant men det är najs, enligt mig. Sen är det inte många som sett heller. Förutom bror min. Han ba, omg! Jävlans! hahah, japp. Och självklart funkar det inte att ta kort med mobilen så det kan ju dö. Jag får väl snart dra ner och visa farsi^^

Nu har jag det typ mega naaaaaaaaajs. Daniel skickade finast, bästaste, najsigaste, alltigaste låten som han har gjort. Omg, jag dooog. Ni vet inte hur bra den är :$ <3 daniel är allt. <33333

NU hungrar jag ihjäl som fan, och pratar med elin om vad vi ska klä ut oss till på daladubbeln. Någon som har förslag, så vi vinner? (A) :D
Elin kom med ett kuligt förslag nu som hennes söta syster Fia hade kommit på :)  Vi får se vad som händer, och fötter^^ HAHA, lol.

puss på daniel :D

andra avenyn och pucko

fredagen var typ sämst. först iallafall.
och så missade jag tåget, mobilen dog, ipoden dog. jag började fucking gråta, mitt i stan.
aja. sen på kvällen drog jag hem till älsklingen och vi hade det bäst som alltid. och vi har haft det mega najs hela helgen. <3 så jävla fucking bäst. <3 jag älskar dig.

kollade one tree hill idag, haha, jag började gråta, det var så fint och sorgligt. de är mega snälla, även fast de verkar vara lite sämst, och de säger värsta fina grejerna och det vara bara fint.

och jag har tänkt på att jag alltid skriver typ in i minsta detalj allt som händer. och det gör typ ingen annan och det är ingen som vill veta så nu ska jag försöka hålla mig kort. nån som märker att, jag vet inte vad, jag känner mig nere?

och btw, imorgon blir det kort. då snackar jag håret alltså. men det kan vi strunta i. stunta i mitt mitt ganska så negativa inlägg.

puss nu äre andra avenyn och pucko.

hey ho, let's go ;P
Tråk i skolan som fan. Datakunskapen, mjo, lärde mig iallafall mer om excel fast det kan suga kuk, hårt. Samhälle går ju great, not, eller vi fick tid tills på torsdag nästa vecka istället. Så nu kommer min motion bli bäst! Sen sög franskan hårt också, fast där lärde jag mig också ganska mycket. Men det kan ju suga att vi helt seriöst får grooovt mycket läxor till varje lektion i franskan. Typ fem sidor, hundra glosor, massa sämst grammatik. Japp
Men nu ska jag dra och fixa grejs sen tar jag bussen till sötaste daniel<3 sen är det rimbomarknad :)) Sen ska jag sleepa hos baby, hoppas bara jag kommer upp imorgon xD

bajsbajs på er :*

btfw, min morsi ska köpa hörlurar till mig. :D Typ såna rosa jag hade förut, jag är glad.

ADRIAN GRENIER

Yeah, Idol igår var nääjs :) Och grovt jävla mega najs att träffa Linn och Cia igen! :D Men fel person som åkte ut, om någon vill veta.
Sen skulle vi hem. Stod på tunnelbanan och ser Adrian Grenier.! Okey, det var cooolt! Haha, lol på allt. :''D

Idag var skolan sämst. Och min pucko hade läckt i min väska :''( Men sen drog jag hem, käkade, kollade andra avenyn som mor min varit snäll och spelat in igår. :) Sen somnade jag i två timmar och drömde om Lars ni vet från Idol. Han var tydligen oskuld enligt någon i den drömmen. Skum dröm som fan :S
Sen åkte jag till vallentuna för att träffa älkslignen och vänta när han spelade piano sen henkade han med hem och vi hade det bäst bäst bäst <3 även fast  vi sög ganska hårt på dom dära frågorna^^ *åto* lol

men nu måste jag sova. och juste fan, har tio franska meningar jag ska ha skrivit tillls imorgon lyckat. men men, gör det väl på tåget eller någe. sen har jag värsta motien att skriva till so:n och svenskan tills på fredag, men kan ju hoppas att vi får längre tid eftersom datorerna dampade förut.
och juste, har också engelska att läsa i engelska boken, men det är lugnt :Ppuss på daniels panna :*

RSS 2.0