jag drar

säger bara EN sak och det är att jag är så jävla trött på det här helvetet att jag fan inte ens vet vad jag ska skriva just nu.
jag är dead serious när jag säger att jag vill flytta hemifrån NU. det är fan så jag skulle kunna fixa ett till jobb, jobba varje dag jag inte går i skolan om det skulle vara vad som behövs för att ha tillräckligt med pengar för att bo själv.
jag behöver bara ett rum.
men jag behöver bort härifrån, och det är nu.

tänk om... tänk om jag imorgon bara skulle ta lite saker, åka till arlanda, ta billigaste biljetten till ett land, och sen bara ta det därifrån.
nog fan i helvetet skulle det vara bättre än det här.

om ingen råkar ha en gratis lägenhet till mig?

First you try to fuck it, then you try to eat it

Idag har varit en väldigt konstig dag. Började ju riktigt pissigt. Riktigt pissigt för mig ja.
Men sedan har den bara blivit bättre och bättre:
mr Hassle påväg hem från skolan!
Får veta på jobbet att jag inte behöver jobba förens nästa måndag igen!
Lyckliggråtandes Cia ringer, Avenged Sevenfold kommer till Sverige!
Och fick prata lite ändå!
Så ja, nu känner jag mig bara väldigt glad igen, nu ska jag dricka lite oboy och titta färdigt på en av mina favoritfilmer, the breakfast club, sen måste jag sova ju!

I just want you to know who I am

Just nu sitter jag och känner mig lite dum i huvudet. Inte värt att nämna varför, kan ju inte direkt dra några slutsatser än... Men Cia är iaf bäst.
Men eftersom allt blev så fuckat nu ikväll känner jag inte för att gå och sova nu, dock skulle det nog vara bra för mig, så jag säger nog godnatt, mina fina vänner.

Is this where we are now?

Jag har lite beslutsångest om man ska säga så, för jag vill jättegärna köpa en iPhone, och har hittat en bra och så, men sen så tänker jag, jag har ju velat ha en kamera i över ett halvår nu... Sen kanske man ska spara lite pengar också? Jag har ju lite att betala av till mami till alla konserter hon hjälpt mig boka... Så jag antar att jag stannar här och ser hur allt ser ut om en/två månader.
Så länge så måste iaf jag städa mitt rum. Äta lite också kanske.
Btw har jag idag iaf inte lika ont och det känns inte som att jag är kissnödig hela tiden, hoppas att det är medicinen som hjälper. Men jag tänker inte riskera något så jag fortsätter dricka några liter i timmen eller nått, kan väl inte vara farligt att dricka för mycket eh?

btw så slutar inte mina mardrömmmar. idag var det typ, massa grejs först men sen så var jag typ någon som kunde flyga, hänga/klättra i taket, och det var massor av kvinnor o barn som var instängda i något hus, och det var mörkt nästan överallt. så jag var tvungen att flyga runt där i taket och hälla ner mat till kvinnorna(skulle typ rädda dom sen) o maten var typ grön gegga :S sen så kom de på någons tröja, då var jag tvungen att försöka skrapa bort det. sen kom vakter, andra aggressiva kvinnor. låter cp, men det var bara sjukt läskigt, vara tvungen att lyssna efter varje steg efter de där vakterna o gömma mig i taket. tänk om de tände nu? usch, förstår inte riktigt varför jag bara har mardrömmar nuförtiden...

Die motherfucker die

JAG DÖR! Att ha urinvägsinfektion är fan INTE najs någonstans alltså. Fy helvete att jag känner mig pissnödig heeeeela fucking tiden, men inte fan kan man pissa så ofta. Sen har jag ont i rygg o mage o allt som finns, känns som att min lindriga infektion som jag fick piller mot har bytts ut mot en inte så jävla lindrig längre! :(
Men jag dricker som en jävla svamp just nu, för de andra dagarna har trycket försvunnit när jag druckit massor, men det verkar inte funka idag, än så länge... PRAY FOR MEEEE :'''(

Sjuuuuk

Igår morse kände jag av symptom som tydde på urinvägsinfektion, åkte hem för att ringa läkaren, men drack först typ en liter vatten, och kissade sedan sjukt mycket ca en timme senare, och sen kändes allt bättre, så jag ringde aldrig. Idag var det skola en timme, åkte sedan till centrum och handlade lite, bilds imorgon! Mötte upp Linn, hon följde med hem till mig, sedan tog vi bussen till Brottby. Då började symptomen igen, och blev bara värre och värre under tiden vi var hos Miccis och åt mat och bakade tårta, spelade Singstar. Så jag ringde doktorn, fick tid 20:45 i Täby, så var bara att åka dit. Hade innan druckit typ 2-3 liter vatten kändes det som, så bussresan med Cim var inte så najs, då jag typ höll på att pissa på mig ända från brottby. Så vid Roslags Näsby sprang jag upp i skogen och kissade lite, men lyckades stoppa det så jag hade lite kvar till läkaren. Och ja, självklart hade jag urinvägsinfektion, och kan hämta ut medicinen imorgon, ska göra det så fort dem öppnar! Har även smsat att jag inte kan jobba imorgon.
Så nu ska jag nog äta lite nudlar, fortsätta kolla tv, sedan sooova så jag kan gå upp tidigt imorgon.
Men tack tjejer för en asgrym kväll så länge jag kunde stanna! <3

Piercing! :D :D

Jag ska ju tatuera mig, men jag har liksom så många idéer att jag inte kan bestämma mig riktigt ännu, hittar varje dag nya saker och spinner vidare på dom, så har liksom typ tio saker jag vill göra, men det går ju inte riktigt på en gång liksom...
Sen vill jag väldigt gärna göra en till piercing i örat, ni vet i liksom, gropen? Haha där iaf!
Men så såg jag denna bild på en tjejs blogg, och dog. Fy helvete vad jag älskade det! Så jag frågade självklart, och hon svarade med ett inlägg i sin blogg. Väldigt snällt!
Så nu har jag bestämt mig för den piercingen iaf, alltså en extra under min vanliga piercing, och den sitter alltså inte på nedansidan av hålet till naveln, utan på magen liksom, cp snyggt. Jag vill åka och göra det nu liksom, så är det någon som vill följa med mig till Väsby när jag ska göra den?! :D





båda bilderna är lånade från tjejens blogg
, http://mswestin.blogg.se/

Citty!

Så igår när jag stod på jobbet såg jag plötsligt ett ansikte jag kände igen, och kom strax därefter på att det var ju Citty! Den sköna bruden som driver den här bloggen som jag har följt sen hon haft alla sina olika bloggar! Tyckte det var förjävla najs att se henne IRL, sen är hon ju också grymt snygg och har en grym blogg! :D


bilden är lånad från hennes blogg, o där ser ni även hennes nya tatuering som är fin som få.

Take a look at me now

Ah men tja! Dalarna i helgen var riktigt najs, kom upp vid halv fem, träffade alla coolingar igen. Pernilla skulle ha fest hos sig den kvällen då hon fyllt år, blev riktigt kuligt! Fram tills typ 3 för min del, hahah hb är inte bästa grejen alltså. Lördagen blev det att dra ner på stan med Pernilla o killarna, vi käkade pizza! Sen för hos Pernilla, Clubb Etage på kvällen, ganska najs place! :D Dock stängde de 2, så då drog vi hem.
Söndagen var chill, åkte sen hem vid typ 2. Dock var hela den här helgen ännu ett bevis på hur jävla cp de flesta killarna är, men men. Papi o de andra mötte upp mig vid Centralen för vi skulle käka middag o fira mig. ASGOD mat, mongolisk buffé? Jag dog iaf. Fick fina presenter också, varav en är en åktur med luftballong med papi. Hur fan ska jag våga det?! men NAJS.
Skola hela veckan, dock är det ju chill schema, jobb idag, Alltid så nervös innan o vill typ inte, men väl där är det så jävla kul! Fick även med mig en muffins o en munk hem, munken var fan GODAST!

WARP!

Orkar typ inte ens skriva någonting för jag är såååå trött, men ja, åh. Det är typ det jag behöver skriva; åh.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla någon film på mobilen, kanske dock borde packa innan? Upp imorgon, duscha, äta MASSOR, åka till stan och kanske köpa något om jag behöver, skola=en lektion, dra till centralen och ta tåget mot Dalarna. LÄNGTAR! Kommer bli grovt grymt. Så vi höres på söndag, om jag lever då dvs! ;)
Men jag måste leva, för jag längtar till nästa vecka också!

Don't take that shit from you anymore

Skola på dagarna nuförtiden, inte direkt roligaste man kan göra! Men men. Har ett ganska så soft schema, kan fixa bild sen, likamed antagligen söndag då jag har tid.
Eftersom jag nu snart ska in till stan och träffa Jonathan, sen blir det väl hem och sova, imorgon en lektion i skolan, sen direkt tåget till Dalarna efter det och sen är jag där till söndag, och på söndag ska vi fira mig hos papi!
Men idag köpte jag iaf mina skor jag som suktat efter länge! Älskar dom! Hittade även två linnen på rea.

dom är dock inte så grå som bilden visar, utan svarta. även inte så fläckiga som de ser ut att vara.


sen förstår jag fortfarande inte hur människor orkar säga elaka saker till folk.
om en person kallar mig patetisk, vad ger det den personen?
jag skulle gissa på inget, kanske spänning för stunden
men den måste ju må så mycket värre än vad jag skulle göra av det ordet
för jag har lärt mig att inte ens bry mig om det
och inte heller låta dig vinna, utan jag har helt enkelt slutat prata med dig
undra hur lång tid det tar innan du märker det,
eller om du ens kommer reagera, eller låta mig bara försvinna ur ditt liv?

Jonas Bane och Marie Picasso

Det var ju ett tag sen det kom ett inlägg om det här ämnet, men idag så blev det lite kompensation för det känner jag.
Skolan började ju 13 idag, så stod på odenplan och väntade på Becca. Så svisch, går en snubbe förbi mig, och det var fan igen mindre än JONAS BANE den snyggningen! Jag va WHAT?! Han gick in på åhléns och jag checkade in honom i fönstret lite, smsade Becca, kollade bort en sekund, och han var borta sen, så Becca fick inte se honom :(
Men det gjorde ju lätt min dag iaf! :D

HAHAHA :D


När jag sen går från bussen hemma i täby så möter jag Marie Picasso, med sin hund, hon som vann Idol de året Amanda var med. (som skulle vunnit)

Is this only what you want?

Igår kväll drog jag ut och sprang, skönt som fan då jag haft en slapp helg!
Sen blev det hem och käka lite, kolla Grey's, panik för att min box snart är sluuut, vad ska jag göra då liksom?! ;)
Hade tänkt mig att lägga mig tidigt, men naej, blev sängen kanske 3, sen sms till 5, hahah, så bra gick det!
Idag kommer iaf mina söta små bebisar och så ska vi baka tårta efersom alla kunde ju inte följa med ut i onsdags, najs som fan kommer det bli. Sen så sover några kvar också. Börjar ju skolan imorgon, men det är inte förens kl 13 jag ska vara där.
Men nu ska jag och mitt Pippi plåster ta och fixa oss lite!


Nagel Graffiti!

NOOOO WAY?! Var det jag skrek när jag läste det här! Fy helvete vad coolt. Jag som älskar nagellack blir ju helt till mig när jag ser någonting såhär jävla stört coolt! Kommer typ gå och leta och fråga varje dag när de får in det här! Jag ska ha alla färger, utan tvekan!


"Testa mönstrad manikyr med IsaDoras nya överlack.

I dagarna lanserar IsaDora sitt nya lack Graffiti Nails, ett överlack som ska appliceras över ditt vanliga nagellack. Efter ca 30 sekunder spricker det översta lagret och bildar ett mönster, Graffiti Nails kommer att finnas i 6 olika nyanser, vitt, svart, rosa, gult, grönt och blått."


Let's go all the way

det finns ju inte så mycket att säga egentligen, ni som finns där vet ju redan
men jag kan inte sluta tänka, och jag kan definitivt inte sluta längta


Dag 3-4!

Tisdagsmorgon, upp tidigt då med för att jobba. Var där till typ 3 igen, sen drar jag och Pernilla och käkar ute igen, sen hem till henne för att sova, som vanligt ;) Välbehövligt, sedan blir det dusch och fixa sig, knäcka några bärs och lyssna Volbeat! Det var ju idag det gällde, idag var det crusing!
Drog iaf ner till innergården igen, satt där ett tag, sen blev det att dra ner til Sibylla/macken, där träffa vi massa anant folk, och det var en jävla massa poliser så bara gömma drickan^^ En av Pernillas vänner Sandra lärde jag även känna lite bättre, grymt skön tjej! Men sedan drog en av hennes vänner,o han hade tydligen hennes grejer i sin bil, så det blev ett jävla liv o han va sur, så tillslut fick jag, Pernilla, Sandra och sen en kompis till henne: Ante(?) börja gå mot travbanan för att hämta hennes saker, så vi gick där i mörket och hade det najs. Får sedan skjuts av någon random då vi inte hittar, fixar hennes grejer, jag bangar på vadet jag slagit vad om med henne, men han var fan för ful! xD
Ante åker hem, så jag, Pernilla och Sandra går tillbaka till stan. Raggar till oss några killar påvägen, men dom banga. Pernilla hittar sedan några hon känner, jag går dit och försöker sno en hatt men får kindpussar istället? Kuligt folk där, men sedan ska jag och Sandra gå och träffa en kompis till henne på andra sidan vägen, går förbi killarna från igår, säger att vi kommer tillbaka, träffar hennes kompis, som dissar mig när jag försöker säga hej så jag drar. Men sedan smsar han Sandra hur mycket som helst om att hon ska komma tillbaka med sin snygga kompis, mig. Varför så cp från början då lilla gubben? -.-
Tar med mig Pernilla och går till killarna från dagen innan, så hon sätter sig vid snubben hon träffa, Jonatan, och jag pratar med han jag träffa, Mattias. Sandra kommer, och vi alla bestämmer oss för att dra hem till dom igen.
Kommer dit, en av deras killar däckar, sitter lite på deras balkong, Pernilla o Jonatan har det mys, Sandra och den andra kompisen till dom som inte däckat dansar, och jag o Mattias hittar på lite andra saker^^
Därifrån drar vi väl vid 4 sen kanske, hem och sover, upp o jobba på onsdagen, tills mitt tåg går 12.53.

Förjävla lyckad resa, vill typ tillbaks liksom, men nästa år!
Kan ju sammanfatta det som att man sov typ max 4 h varje natt, o eftersom man sov så lite hann man inte bli bakis= + då vi jobbade dagen efter.
Så kul, för vi typ sminkade oss på kvällen, hade det hela kvällen, sov med det, jobbade med det, bytte smink sen nästa kväll igen. Samma sak med sömn typ, blev sömn efter jobbet istället!
Drar iaf dit upp igen på fredag då Pernilla fyller år på tisdag, så blir fest hos henne fredag och krogen lördag!

Rag 2!

Kom på att jag glömt berätta om resten av resan, så vi tar det snabbt. Söndagen är ju redan avklarad.
Så, vi kom hem 3 typ, somnade kanske 4, upp vid 8 nästa morgon för att gå och jobba, jag var mest vid disken och bar ibland ut mat och så. Kul, men också väääldigt jobbigt, för hela kroppen. Förstår inte riktigt människor som har det som sitt heljobb, hur de klarar av det, men jag antar att man lär sig några knep.
Vid 5 slutade vi och jag och Pernilla gick och käkade. Sen fick vi problem för skjutsen till ett ställe en bit ifrån där vår dricka fanns bangade ur, så efter ha hängt lite nere på "samhället" gick vi hem till Pernilla och sov lite, och sedan typ 5 min innan bussen gick bestämde vi oss för att ta bussen till stället, så var bara att kuta ner och hoppa på cykeln och fort som fan ner till bussen. Fick vår dricka, åkte hem igen. Hälsade på Oksana på jobbet, sen hem igen och fixa oss inför kvällen.
Blev att dra ner till någon restaurang där några av Pernillas kompisar satt och sedan drog vi till en innergård och hängde där och drack och pratade. Men vi skulle sedan upp till "griscampingen"/"svincampingen", men det gick segt vid bordet. Pernilla smsade även med en snubbe hon träffat kvällen innan när jag försökte bli av med min galning, så sedan bestämde sig jag och Pernilla för att dra till Parken för att hon skulle få träffa den där snubben.
Vi kom dit, efter om och men, hahahaa. Han kom ut och mötte oss och vi gick hem till han och hans kompisars hus som de hyrt. De satt i soffan och mös och jag försökte fixa musik på nån dator där, funkade inte så bra. Så vi satt och snackade lite, så kommer hans 3 kompisar sen, och en av dom sätter sig vid mig. Så där sitter jag och Pernilla i ett random hus med varsin random kille, hahaha, garvar när jag tänker på det nu. Mys var det iaf, men vid 3-4 var det dags för oss att gå hem då vi var tvungna att jobba dagen efter igen. Hemvägen var bäst iaf, Pernilla sätter sig och kissar mitt i gatan, jag skriker att det får hon ju inte, till svar får man från en hukandes Pernilla: DET HÄR ÄR RÄTTVIK, HÄR GÖR VI VAD FAN VI VILL! Klockrent<3

That's how we do it

Hade en så jävla najs kväll igår! Mötte upp Linn och Miccis på bussen, sen träffade vi Isabelle, och sedan Cim, Ted och Jonathan och så gick vi till The Bridge, satt där ett tag och sedan kom Oliver också. Träffade även på Diaz där. Sen var det bara köra resten av kvällen! Jag tror fan inte heller att jag betalade någon dricka själv, utan alla var söta och bjöd mig för att jag fyllt år :)
Hade det grymtjävlasjukt najs iaf! Jag och Linn åkte sen hem till mig och sov, vi var väl hemma vid typ, 5. Nu ska jag fräscha upp mig lite innan jag drar in till jobbet för att skriva på lite papper.

J'adore hardcore

Så jävla taggad på utgången idag, massa najsiga personer som ska med också! Jag ska ha så jävla kul!


Oprah

Sitter och tittar på Oprah Show just nu, handlar om kvinnliga pedofiler. Det är en man som heter Gregg som är där och berättar, om hur hans mamma började misshandla honom, och sen utnyttja honom sexuellt när han var sju år, tror jag det var. Han är nu 46 år när han sitter där och berättar. Och jag kan typ inte sluta gråta. Alltså vilken jävla mamma gör sådär mot sina barn?! Hur kan så många människor i världen ha sådana fel i huvuden så man gör sånt där?! Okej om man hade det jobbigt när man var liten, men det är ingen ursäkt till att man ska bli sån när man blir vuxen, det är bara kämpa. Se på han Gregg, han var nu gift och hade en son.
Gosh, får så himla ont i magen av sånt här, och får mig bara ännu mer att längta till när jag har kunnat plugga färdigt till det jag vill bli och kunna hjälpa till mot sånt här skit.

Var även en minut i slutet där de visade bilder på en liten pojke, som hade dött, för att någon hade pratat i mobil när han körde och kört mot rött. Så jag är lätt på med att bilen ska vara en mobilfri zon. Utan tvekan. Det är stört farligt.

18 fucking år! :D

FÖDELSEDAG! ÄNTLIGEN FUCKING 18 ÅR! Kanske tycker jag är cp hyper, men jag är asglad och mår asbra!
Blev som sagt fest igår, Cia följde också med. Var hos någon snubbe i Vallentuna som Viktoria o hennes pojkvän kände. Började ganska lame, men jag, Cia och Cim drack lite och hade det roligt själv, ni är så jävla bäst. Sen blev klockan tolv, och min söta papi var den första att ringa och gratta :D Fick även en glass av snubben som bodde där, o han bakade även en kladdkaka till mig, som jag dock inte fick smaka... Champagne blev det också, haha. Men sen drog vi tre vid typ två, Cia hem till Daniel, o jag och Cim på bussen, pratandes med Cia i tele, sen fortsatte jag prata med Cia i tele medans jag gick hem, dock började det ösregna, o sen dog mobilen, så jag sprang hem o ladda den så Cia inte skulle dö av oro ;) Blev massa vatten och mackor sen sov jag, så idag mår jag braaa.
Blev dock tidigt uppgång för jag var tvungen att åka iväg och fixa en grej, men det gick bra, som tur var.
Nu ska jag baka tårta, och ha det chill med famlijen sen, för imorgon blir det utgång! Inget var ju typ öppet idag -.-'
Sen var det ju en grej igår som bara var förjävla underbar, o skulle nog inte hänt om inte Cim hjälpt till lite, men nu är jag iaf överlycklig och längtar ihjäl mig till onsdag!

puss på er, ska ta kort på min fina tårta sen!

TAGGAD INFÖR ALLT!

Hohoh, jag känner stress! Första gången denna sommar? Men en najs stress. Jag har födelsedag imorgon! YEAH!
Så idag ska jag försöka få med mig massa najsiga personer så vi kan dra ut imorgon, de som har åldern inne alltså, resten blir ju på deras födelsedagsutgång!
Måste även skriva önskelista, hej jag heter louise och är alltid ute i sista sekunden? Men en till min papi iaf, för han åker jag inte till förens nästa vecka.
Annars gick jag upp 10 idag för att tvätta, trött som ett as, men var nog bra för nu kom jag upp i hyffsad tid, dock känner jag att jag inte sovit ordentligt på över en vecka, men det är ju fan sista sommarlovs veckan så nu kör vi!
Idag blir det att dra iväg på en grej, tar med mig Louise, bara hoppas på det bästa även fast jag har en lite dålig känsla i magen, och blir det inte positivt vet jag inte om jag kommer kunna njuta fullt imorgon, men det går nog bra.
Sen ska jag träffa Cia så hon får sitt busskort jag fick låna av henne igår, vi hade förövrigt en jävligt najs kväll. Blev massa skräckfilmer godis/popcorn och sedan chattroulette stor del av natten! LOL. Sen somna Cim, och jag och Cia snacka lite, sen somna vi med, vid typ 5... :D
Ikväll ska iaf typ jag och Cim dra på fest, hon hade tydligen fått instruktionen att ta med en snygg och singel tjejkompis, så det blev tydligen jag ;D Dock var det typ egentligen jobb ikväll, på spärrservice, men, känner mig lite sjuk *hosthost*
PUSS PÅ ER BEBISAR!

But if we did

Okej, vi kör lite fast om jobbet nu då! Burger King Odenplan, jobbade min tredje dag idag! Första dagen gick det sakta, hittade inte allt på kassan och visste inte hur vilken burgare såg och osv... Drygt som fan då det är stress på hög nivå där ibland! Men idag var tredje dagen och jag stod ensam i kassan, och det gick fan asbra. Visst ibland hittar jag inte vissa saker, eller glömmer var man hittar det, men om jag lärt mig såhär fort på 3 dagar så kan man ju bara tänka sig vad som väntar om nån vecka/månad! Men det är jävligt jobbigt när det blir typ "rusningstrafik", då är det mycket att göra, spring hit och dit! Men trevligt folk och det känns riktigt bra. Förutom att man får ont i fötterna, när man kommer hem, för det är då man kan slappna av och känna efter^^
Blir jobb imorgon med även fast det inte skulle det, men bara 12-16 så det är chill, sen ska jag typ träffa en "kompis" som jag lärt känna på internet, i någon park, om det inte regnar, men då skulle det tydligen ordnas med en nödplan ^_^
Nu kommer strax Cia och Cim, och sen kommer Miccis så ska vi ha lite filmkväll och bara ha det naaaaajs!

JAG FYLLER ÅR OM 3 DAGAR FAAAAAN! :D

You don't deserve anything with me after this

Så vad ska man säga, blev inget födelsedagsfirande av hos Oliver iaf. Av anledningar som stör mig enormt mycket och som jag hatar, men det här var sista gången jag tog skit iaf. Tänker fan inte låta folk hålla på såhär längre. Det är inte okej om du frågar mig iaf.
Så där blev typ min kväll förstörd, för det kom lite annat med och allt kändes bara jävligt pissigt och jag var liksom gaaaanska så säker på att inget gott kommer med något långvarigt med det andra könet, då jag får ett sms som lyser upp min kväll och jag blir glad igen och skiter i allt annat. Det finns fina personer också. Och just den här personen är lite extra fin.

Party like a rockstar

Ja gud ja, det går ju riktigt bra det här med att berätta om resan och jobbet, men nu har jag faktiskt inte tid. Nu måste jag fixa mig innan jag drar iväg till Oliver, som fyller år idag! Grattis till honom! Har även kommit på att han är jäääävligt lik Cimon Lundberg!




Dag 1!

AHMENTJA!
Så, söndags, tog tåget till Pernilla. Jag och Pernilla hem till Oksana och lämnade mina grejer hos henne eftersom vi skull sleepa där första natten, sen gick vi tillbaka till jobbet och hämtade Oksana som slutade då, så handlade vi mat och glaaaass! Sen hem och laga mat, äta, dricka pissäckligt vin, som vi inte ens drack upp för de smaka så skit, sen blev det mer glass, fixa sig och ner på "samhälle" som Pernilla kallar det ;D
Jävlar vad folk, najs var det iaf! Gick omkring där, träffade "fettot" råkade krama honom så han blev man ju inte av med i första taget sen! Sen så fick ju Pernilla lite action, så jag och Oksana drog iväg henne tillslut, så hamna vi på en bänk och det kom sedan några stockholmare!
Haha, det var också min namnsdag så jag fick lite grattis"saker" av en av snubbarna, sen gick vi mot statoil, jag med snubben. Och sen var ju han helt inne på att han skulle med hem och sova hos mig, nejtack. Men det visade sig att han bodde i lägenheten brevid Oksana med sina kompisar?! Så vi börja gå hemmåt, jag, Oksana, Pernilla och snubben, vid namn Daniel. Så kommer vi till en skog, jag känner inte igen mig, han måste pissa, Oksana och Pernilla går in i skogen, sen börjar de springa! fatta jag var det var frågan om och började springa jag med!! Mitt i en kolsvart skog, klockan 3 på natten/morgonen, fy faan i helvetet vad vi sprang! När vi kommit långt börjar vi gå, sen bestämmer vi oss för att springa lite mer, vi kan inte riskera något. Sen kommer vi till området Oksana bor, börjar gå där, men så har vi turen att Oksana vänder sig om och ser ATT SNUBBEN SPRINGER DÄR BAKOM OSS!! Fy helvete, vi bara sprang och gömde oss i närmsta buske! Sen stod vi där i säkert minst en kvart, han stod och spana, sen gick han runt andra hållet, så om det skulle varit dag och han vänt  sig om skulle han sett oss utan tvekan!
Så försvinner han lite så springer vi mot Oksanas hus och låser in oss! Fy helvete, läskigare har jag fan inte varit med om på senaste tiden. För vad fan kan en sån snubbe vara kapabel till, först kan han inte ta ett nej från mig att jag inte vill sova med honom, sen springer han efter oss i skogen, även fast han var full som en skit, vågar fan inte ens tänka på vad han skulle gjort om han hittade oss. Dock var han ganska liten, så vi tre skulle lätt tagit honom. Dock är det ju liite läskigt att de bodde i sthlm, jag kommer ju säkert ha oturen att stöta på honom någon gång...
Blev iaf sängen när vi kom hem, men tog ett tag att lugna ner sig efter springturen, men tillslut somna vi!
Kom på att jag vill skriva ner mycket av det som hände så jag delar upp det i dagarna ;D


Let's live it up

HEMMA! men helt slut, somnar typ hela tiden, så jag ska nog gå och sova nu men imorgon efter jag har jobbat mitt första pass på Burger King så får ni ett inlägg om mina grymma dagar borta! Ja fy fan! :D

Give me something to sing about!

Drar man till Dalarna dååååå! Tillbaka på onsdag så jag kan börja jobba på BK på torsdag! Sen fyller jag för helvete 18 snaaart!
Jävligt glad iaf, pluuuuus at det blev en aaasbra hårdag idag, då kan ju inget gå fel liksom! Är håret snyggt, då är hela jag snygg! :D


RSS 2.0