FÖRSTA BADET! <3

Idag var först helt okej, tråk som vanligt i skolan. Sen fuckshit, not for the win. Men jag och Amie hade bestämt att vi skulle bada när vi kom hem, så det fanns något bra att se fram emot.

Cyklade och mötte henne. Vi drog till Bergsjön, var några småtjejer där, men dem gick upp när vi kom. Sen satt de fan bara och glodde på oss när vi skrek och höll på i början. Sen drog de, och vi hade så jävla fucking kul. Fysatan, jag skrattade så mycket att jag inte kunde andas. Men det var verkligen värt det. <3 Och så hade vi kuligt, men sen blev det kallt. Då gick jag upp, kunde inte ens hålla mobilen skakade så jävla mycket >.< Sen kom Amie, men hon ville bara ha i mig igen. Så hon drog mig från där jag satt på berget. Ont som satan, mina bara ben och allt drgos mot massa fucking shit. :( Sen lurade jag henne och sa något, och sprang upp på berget fort som fan. Så hon hann inte ta mig! :)
Sen dansade vi till massa musik, tog kort. Och sen skulle Amie känna på vattnet igen. Hör hur hon skriker bakom min rygg. Hahaha, hon gliiider ner längs berget i vattnet. Jag slänger bort mobilen och springer och drar upp henne. heheh, charmigt som fan :) Hon lärde mig sedan dansen till Spice Girls-Spice up your life. :D
After that we bikeade runt hela sjön. Gick inte så bra som vi trott men vi fick oss några goda skratt. Och precis när vi kommit fram till vägen. AAAAAAAAH, jag skriker som fan. Shiet, det var en fucking groda, jag snuddade vid den med däcket. Ha, sen lekte vi med den. men det ville itne, så vi drog. DET VAR BÄÄÄST! :D <3

årets första bad.


ingen behöver läsa det här, tack.

JAG BLIR SÅ JÄVLA AGGRESSIV! JAG SKRIVER EN SJUKT LÅNG GREJ SOM VERKLIGEN ÄR BRA OCH SOM JAG BEHÖVER. SÅ VET JAG ATT JAG MÅSTE KOPIERA DET FÖR DET KOMMER DAMPA NÄR JAG ÖPPNAR NÄSTA SIDA. SÅ JAG KOPIERAR. ÖPPNAR ANDRA SIDA, OCH DET DAMPAR. MEN TUR, JAG KOPIERADE JU, RIGHT?! JAPP. SEN TAR AN UPP DEN IGEN, KLICKAR FRAM 'SKICKA IN' TRYCKER CTRL V. VAD I HELVETES JÄVLA FITTHOR HELVETET!!!!!! DET KOMMER JU LÄTT UPP NÅGOT. FAN VAD JAG BLIR LESS PÅ SÅDANT HÄR SKIT. FAN, JAG VILL BARA GRÅTA, SÄMST JAG VILL ALLTID BÖRJA BÄLA NÄR SÅNT HÄR HÄNDER. MEN VAD FAN, KOMMER NOG INTE KUNNA HITTA SAMMA ORD. DET KOMMER INTE BLI SAMMA MENINGAR, INTE SAMMA GREJ. MEN NU SKA JAG TA ETT DJUUUPT ANDETAG *JGSKLGJSGKJDG* och börja från början skriva om allting, det ska bli som det var. tillcoh med ännu bättre. för jag är så jävla bäst. jag klarade ju det här, var bara illa tvunget att skriv allt det här. istället för att ställa mig och skrika och slå i väggen så hela huset vaknar. såå. nu är det lugnt, nu ska jag skriva. fina betydelefulla ord som någon kommer läsa när de har tråkigt och skrattar lite åt hur patetiskt jag är som trott att självmord är den smartaste lösningen.

hejså länge.

riktiga grejer, eller?

Usch och fy och blä! Nä, skämta bara. Eeeeeeeller? ;)
Fan vad sämst, haha. Aja. Shit vad jag skriver aja mycket känns det som. Som om jag försöker typ ursäkta mig för vad jag skriver. Fuck heller, från och med nu inge mera AJA i denna blogg! Låter det najs?

Okejs, nationellai franska idag, hörförståelse. Var fett jobbigt, men sen hade tydligen läraren rättat det. Och SHIT, jag fick MVG! :O :D Japp, jag är feting glad!
Annars har det varit okej, typ. Oftast...

Och like typ nyss var jag och mor min i täby för hon dampar om skor och väska till balen. Men det är ju lätt inte jag och linn som ska checka det! Ha, men hittat faktiskt ett par skor. Så nu har jag det.

Åh, har fått värsta rycket. Vill skriva maaaassa trevliga saker som människor kommer älska! Och då menar jag inte massa shit i bloggen, utan riktiga grejer.
När Amie och Linnea läste min gamla kärleksnovell och sa att den var sjukt bra. Då blev jag feting glad. Amie sa att första meningen var bääst, att man fastnade och var tvungen att läsa. Hon kan den tillochmed typ utantill. Det fick mig att funta på att lägga upp på dikta, och skriva fortsättningar. Men, vetefan...

Ooooj, nu var det nära att jag skrev det! tihih, men. Ha, japp Hej så länge, ska fixa massa bilder från EMD och skriva svenskan, och sen är det G.A ! :D

Sug min kuk! :@

Min dag blev faktiskt bäst idag, som jag sa till dig att den skulle bli. :D De var asnajsiga, sjöng bääst. Och sedan, yeah, jag och Linn har Mattias och Dannys autograf. Och jag rörde D. och Linn söt typ kramade M. :D Charmigt som få var det. <3 Miihhp.
Tunnelbanan, lyssnar på dem på mobilen. Så kommer två stycken och sätter sig brevid, säger hej. Jag ser att det är cp vakten, vi svarar inte. Så börjar han dampa om hur dåliga EMD var och att han hatar pojkband, för att vi lyssnar på dem. AAh, fan vad jag ville slå och skrika! :@ Sen pekar Linn på Perrelli(?) i tidningen, jag säger: Hon kan suga min kuk! Fittkillarna: treeevligt! 
Ofta ni behöver bry er, det var ni som satte er, ni som trodde ni skulle komma någonvart med oss. Men vi är inte som de dära fjortisarna som playade med er! Gosh, skaffa ett liv! NI kan suga min kuk!

Sämst, nu är jag arg. På allt typ, ofta, känslan är förstörd. Fuck.

Men bästaste Linn hjälpte mig träna so i solen när vi väntade, jag kan som fan! Axelmakterna och allierade, gosh, det var cp, men nu sitter dem som.., nått :D
TAAACK Linn! <333


SNAPPLE! <333

Yeah, när min mor i fredags hade varit och kollat indiana jones filmen hade det delats ut gratis hår grejer. Så idag fick jag dem. En hårgele typ. Vattenfast lim, står det typ ;) Haha, och sen en hårspray, med glitter typ. Och den var extra najs, för när jag provade så kände jag värsta lukten. GOSH, vet ni hur gott den luktar!!! Nu sitter jag här som nån jävla ferdinand och sniffar på mitt hår....! HA.

Jepp, nationella i franskan sög hårt. Men det var ändå gaanska lätt. Sen hade jag helt glömt bort att det var min och Cims tur att ha nationella i engelska, muntligt. Fuck, nervositeten kom på en fucking sekund. Och jag kunde självklart knappt få fram något. Och det bedöms ju typ efter hur mycket man försöker göra sig hörd. Tack, där försvann min chans till MVG. Efter det sugiga drog jag och Cim ut i skåphallen. Där fann vi mattias som playade lite gura. Och då spelade, när jag sa att han skulle sjunga, och sjöng Hallelujah. Sen blev det lite I'm Yours. Men sen kom shitfuck hororna och destroyade så vi drog.

By the fucking way!!! Snapple in my heart! My god, min nya drog! Fy satan vad charmigt! :) Smakade förut av Ame, och nu buyade jag en. Fast en annan smak, som var sjukt god! Men Amie säger att det bara finns typ tre smaker i Sverige, men i USA like 50. Sååå, någon charmig som henkar mig till USA för att samla Snapples? (A)

:D

Nu är jag glad. Haha, japp. Nu snart ska jag hem till Linnea och så ska tjejerna dit och så ska vi checka lite film och sånt. Kommer bli charmigt. :) Sen är det nu bestämt att jag ska sleepa hos Linn. Går ju inga sena bussar hem, och Linn är bäst så det kommer bli great! :D psst, vi ska åka moppe hem till henne! jag är överlyckligt, asså seriöst, det är så sjukt najs!
Hahah, aja, och så har Daniel baby fått en telefon nu. Äntligen! :D

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva^^ Så det får bli hejdå!

YEeeeeeeaH, nejtack! ha, wtf^^ xD

Säämst, internet hos min farsi funkar inte. Än så länge iallafall. Så det blir inte mycket dator för mig, får pasa på när jag är i skolan. Så nu Linn, uppdaterar jag liiite^^ :)
Men vetefan vad jag ska skriva. Koögonen på no:n var sjukt scary. Filmen på so:n, American History X, fett bra. Men sorglig i slutet. var tvungen att nypa mig i armen för att inte börja böla så hela klassen såg. Jag hatar verkligen att gråta så folk ser. Det funkar inte. Jag känner mig på någt sätt misslyckad då. Känns som om jag är så sjukt svag. Även fast det ibland enligt mig inte finns något modigare än att gråta.
Ja, vet inte vad jag ska skriva. Ha ha ha ha ha.

Whatever, nu ska jag nog, hm, göra inget kuligt. Vänta på att svenskan ska börja. Hoppas vi får läsa i böckerna. En komikers uppväxt läser jag. Åh! Den är så sjukt bra! Men herregud, jag blir så arg när jag läser och vet att det mesta av det där är sant. Fy fan, har kommit lite tårar ibland. Men allt som han skriver är så, vad ska man säga, sant.

Jepp, förlåt om jag har tråkat ut er med ännu lite mera typ något från mitt liv.  
pusspåer!

japp^^

Lalallalala, idag träffade jag Amanda Jenssen. Hahah, ja. Jag är fett glad iaf. Jag och Linn drog till Täby för att checka henne och köpa skiva och få autograf. IH, det var charmigt. :)
Och så köpte jag en rosa svart randig klänning, blir nog den imorgon, och Linn köpte coolaste kjolen eller vad man ska säga! :D Vi är snyggast och bäst! <3

Sen har det varit chill, ha. jag har tråkat. Ovanligt va? :P Ja, planerade att gå och lägga mig nio. Få sova ut. Men det går ju som det alltid går, blir sent iallfall. Jag är faen sjukt trött nu, borde kanske gå och sova. Plus att jag är grovt törstig, måste dricka. Ha, fan vad tråkig min blogg måste vara. Det här suger!

AJ, jag har ont i ryggen. Kom och massera mig (A)  det är en order, typ^^

I won't worry my life away

Gosh, Sommarkrysset idag. Jason var med. Åh, hade typ högsta volymen och sjöng med. Fick gåshud som fan.

Footloose, var helt okej igår. Lite dryg kanske^^ Fast Måns var ju med, och han sjöng Maniac!! Hehehe, det var charmigt!
Men shiiiiet! Snubben som like hela tiden vände som om för att kolla mig och Isabelle. WTF, och vinkade gjorde han också! Haha, fast det kanske inte var till oss. Men kuligt som satan var det, fast skumt.
Hemma sen satt jag och Issa och fikade från typ kvart över elva till två. Det var charmigt :)
Sen idag har vi haft det kuligt och checkat, hm, Celebrity Poker nått typ^^ Duden från Lost var med, Jorge Garcia, det uttalas typ Horge, han som spelar Hurley. Ha, vi kolla det en liten stund, sen blev det repris av Pussycat Dolls! HAHA, fan vad najs det är! Ny säsong på onsdag också.
Sen så var det datan, och Issas blogg var någon konstig grej, så då skulle ju självklart jag också pröva det. Och sen funkade det ju inte att byta tillbaka, så nu är det cp. Men jag vänjer mig nog förhoppningsvis.

Nu sitter jag här och knarkar Jason på youtube, god he's good! :P


I won't worry my life away
I won't worry my life away


The Used!

Cause baby, I'm not alright when you go
I'm not fine
Yeah, please be all mine
I never want you to go because I am all yours
So please be all mine

MIIIII LAAAAJK denna dagen. <3

ÅÅÅÅÅÅÅH, det var så sjukt bäst idag! Orkar inte skriva mkt nu. Men först var det roligt med Linn, lite sämst timing bara att få det när man stod där. Och jag blev så JÄVLA aggressiv på de jävla fittfjotisarna som stod och snackade skit och sa massa grejs! WTF liksom, vafan skulle ni gjort om det hände er! FUCK YOU!
Sen var det asnajsigt. Och det var fucking bäst att höra Jason!! :D:D <33

Btw, skickade in so-hemtentan i sista minuten typ. Säääämst, kunde ha skrvit mer. Men det behövs ju inte iaf, så ja. Sjööööömt!   Oj, orkar inte ändra, för fucking trött. Så nu ska jag sova, så jag är pigg imorgon. Och då ska jag  träffa sötaste Isabelle också!! :D:D:D MIII LAAAAJK <33

puss på er!     Btw2, Jason har signering på lördag, bengans!! :D IIH, och det ryktas om att han ska spela också! (A) JAaa, aja, GODNATT! :)

COUNTDOWN 4 ½ timmar kvar^^

Sitter i mediateket med Amie just nu. VI har precis redovisat våra arbetarförfattare. Eller rättare sagt jag, Amie var inte färdig. :) Åh fan vad vi garvade. När Paulina skulle redovisa, alla har ju sina speciella ord när man är nervös och så, ja hon sa verkligen: äh hela tiden, i början av varje mening. Och jag kunde inte sluta tänka på det. Så jag skrev på bordet till Amie, hon bara nickade. Hon hade också lagt märke till det. Så vi började garva asmycket. Men det kan man ju inte, då tror ju personen som redovisar att vi garvar åt den. Även fast vi denna gången gjorde det... Shiiiet, kunde inte sluta. Var tvungen att hålla för öronen och läsa igenom min text noggrannt. :) Sen var jag fett rädd att jag skulle säga något speciellt ord hela tiden. Men tror inte jag gjorde det, utan istället kom jag på mig själv med att hålla på med mitt hår hela tiden! Säämst, Amie  sa det sen.  Fuck, aja det var najs. :P

Det är bara like 4 och en halv timme kvar nu! :D:D:D Fett glad! <3  Men först ska jag och Linn stanna på flex och bli färdiga med so:n... :P

Så varför lyssnar du nu och varför lyssnar du klart?

" Så många år som har tagits ifrån mig
Så många gånger som min trygghet åkt ifrån mig
Så många gånger som jag tänkt ta mitt liv,
Men jag stannar kvar tack vare ni. "


So:n, gjort typ hälften. Resten gör jag nog imorgon på flexarna.
Borde gå och lägga mig. Och självklart ska morsan dampa på det. Och jag blir satans arg när hon gör det, wtf liksom. Som om jag inte vet att jag blir för trött imorgon, inte kommer hinna äta frukost. Som jag måste vara extra noga med nu. Ja, i know. Men ofta, jag kan ju säga att du har inte gjort mycket för att hjälpa mig nu. Maten my ass, det verkar inte spela någon roll för dig. Fuck! Det här kommer inte funka, och känns som om jag vräker i mig massa godis och skit nu. Bara för att fixa det, men då blir det ju helt fel. Ingenting blir bättre av det. Mår inte bättre. Och det är så drygt att vara trött och seg hela tiden. Det har fan gått cirka en fucking vecka, jag har inte gjort som jag skulle. Det är sämst, fan blir så trött på mig själv för att jag inte kan ta tag i någonting.



" Du behöver inte lyssna
Om detta stör dig för
Jag har aldrig bett eller övertalat dig
Att ens lyssna på skiten
Det är ditt egna val
Så varför lyssnar du nu och varför lyssnar du klart? "

jag krossade ett glas.

Fuck, sitter nu och gör fucking so-hemtenta. Det suger ju helt seriöst hästballe!! Men nu ska jag bara skriva, inget mer. Så jag blir färdigt innan klockan nio, när det är Grey's. Och sen är det pussas&kramas, och efter det måste jag sova. Orkar faen inte gå upp på mornarna..

Så, min dag behöver ni väl inte läsa om. Fast har ni tur får ni det om jag är snabb och effektiv med so:n. Som jag hoppas jag är. Hejs.

Happy^^

So provet idag då. Jag sög ju verkligen på det. Även om jag kunde, då var allt bara borta efter det jag fick veta imorse. Men får nästa vecka ta det muntligt med Mattias, efter helgen då jag har lite tid att plugga.

Fan jag är fett stolt, tävlingen idag gick asabasabra! Kom trea av 6, 3,7 km. Och de var ju bara de två som är bästbäst som var före mig, så det var asbra av mig. Gick helt felfritt förutom en kontroll, men annars kuta jag hela vägen, som fan! Sen kom jag ikapp hon som hade startat två minuter före mig också, och då blir man ju ännu mera peppad. Så då sprang jag ännu fortare förbi henne. Fast det är sämst när man får blodsmak i munnen, hatar det. Ja, jag är feting stolt över mig själv^^ Efteråt då kände jag verkligen ingen tvivel om varför jag håller på med denna sporten, all tvivel som jag annars har varje gång. Helt borta, var bara så sjukt glad!
Ofta, jag trodde inte att det var någon som hade märkt. Men det var skönt att veta att du brydde dig, och frågade om det var okej att du frågade. Men som sagt, det är över nu.

Ja, har hemtenta i SO som ska vara inne på torsdag, kl 00.00. Det klarar jag. Men har inte hunnit börja än, plus att jag hade tänkt gå och lägga mig typ nio idag. Behöver min skönhets sömn^^  Men det gick ju som det gick...Och jag och Linn ska ju till Täby imorgon, fan vad najs, två dagar i rad ffs!!! :D <3 Men jag ska bli färdig, har ju flex imorgon också, juste. Goodie :D 

Känner mig bara ovanligt glad just nu. Den här dagen som verkligen började i katastrof har slutat bäst. :)

Hej.

THE THRONE IS TAKEN BY THE DEVIL HIMSELF!

Största chocken jag fick imorse när farsan väckte mig med det dära smset. Herregud, vad fan. Nån jävel som tror han är cool för att han eldar upp ett hus. Och elden sedan sprider sig till huset brevid, erat hus! Jävla psykfall! 
Trodde verkligen inte det var sant. Jag skulle typ dö, tänk alla grejer, alla kläder. Allting! Bara borta. Vad fan gör man liksom. Men ni dog iallfall inte.
Allting börjar bli fett skumt, massa bränder, sen fucking mord. Och nu mordbrand, några man känner liksom. Sämst.


rise up.

Åh, andra avenyn, Andreas dog. Usch, sorgligt, kan fan inte hålla tårarna tillbaka när sånt där händer.

Sämst, so fucking prov imorgon. Har ju lätt pluggat mycket. Blir så sjukt arg och besviken på mig själv. Jag bestämmer mig för att börja plugga tidigt, klara det här. Nej, bara skjuta upp det lite till. Fuck, det går ju lätt bra! Slutar som det alltid slutar. Kommer tillbringa hela natten liggandes i sängen och försöka lära mig någe fuckshit. Kan nästan slå vad om att jag kommer somna med böckerna innan jag hunnit färdigt, så är jag körd imorgon. Fast det är jag nog iallafall... Så egentligen borde jag gå och fixa mig nu och lägga mig i sängen och läsa. Men nu känns det som om det inte spelar någon roll. Stannade ju uppe hela natten förut för ett tag sen, och jag var inte ens trött sen i skolan. Så, varför inte idag också. Men det suger, faaaaaaaaaaaaaan!

Hej.

BURY ME IN BLACK.

Friluftsdagen sög ju hårt! VI skulle tydligen gå nån tipsrunda på 6 km. My ass! Och så hamnar man i sämsta gruppen också. Bara jag från nian, och tre killar från sjuan. Typ de som är värst. De sprang bara runt och fäktades, sen försvanna en av dem. Sen var plötsligt de andra två borta efter 1 km. Lätt att jag inte stannade där då. Drog till Cia och Cim i skolan istället. Mycket bättre, satt och pratade massa filmer och hade kuligt. :)
Men massa sjukt ont i magen, hatar just den värken, girls you know >.< Så jag, Cia, Amie, Cim och Linnea drog hem sen. Och som tur var hade inte OTH reprisen varit, så jag har precis kollat på den.

Jag är så jävla sugen på att bara dansa så in i helvetet till någe dunk! Helt sick. Eller så vill jag bara sova...

Jag måste nog försöka börja räkna dem dära. Det går inte uppåt, har ju bara fortsatt som förut. Det måste gå uppåt, och jag måste göra det hårt innan den 16 juni, annars vet jag inte vad som händer :/

Nu ska jag försöka radera massa låtar från iPoden som jag inte lyssnar på. Så jag får plats med allt nytt.  Men jag har verkligen jättesvårt med att radera musik. Tänk om man ändå nån gång får något ryck och vill lyssna på just den låten, så finns den inte. Sämst, men har säkert iallafall hundra låtar som jag inte lyssnar på, så jag borde kunna ta bort dem.


cry me a river, bitch!

visst är det sämst när man ska prata i telefon med någon, och man börjar gråta. jag hatar när det blir så...usch, det känns så otroligt pinsamt. det var ju inget att gråta för egentligen, men jag ville bara springa därifrån och komma tillbaka mitt i natten. se vad ni skulle göra.

Tävling idag också, gick bättre än igår iallafall. Sen var det typ prisutdelning som jag missade, men vi fixade det sen. Fick schampoogrej och gratis McDonalds grej, en meny. Men den gäller bara i Norrtälje, så jag får väl sälja den till far min som arbetar där. Aja, sedan väntade jag och Elin på hennes far som var och duschade. Och det var ju inte liiite varmt kan jag ju säga! Märkte sen när jag kom hem att jag hade blivit sjukt röd. Åh, not najs.

Sen kom Daniel sötisen hit! :D Aaaaaalltid najs!  ;) <3

Nu tråkar jag bara här, har blivit sjukt sugen på glass, bara för att hampus har värsta glassbilden som visningsbild.
Längtar verkligen inte tills imorgon, friluftsdag, eller vad fan det heter. Morsan påminde mig nyss på msn, hade annars glömt det grovt! Säämst!

Whatever, byyyyyye!


kramelihug

I'm like soooo fuuucking boooored! Kom och entertain me please (A)

Men jag är trött, trött, trött...Och jag borde sova, måste upp tjockt med tidigt imorgon också, eller egentligen inte såå tidigt, typ bara kanske kvart i åtta. Men jag älskar att sova. Så det är inte charmigt kan jag ju säga!

whatever, kommer nog kunna sova ikväll iallafall, finns inga destroyare här just nu.   godnatt

kramelihug, eller inte, ingen verkar pepp på att talka och vara snäll. nu var det en liten lögn, finns alltid en forever person, linn. Du får kramelihug av mig söt *hjärta*


where are you? and i needed you, shitshitshit.

är jag äcklig?

Lukas är ju lite skum ibland;

" Jag är nörd i den här låten, visst Louise? "    Han om låten Det var en gång en  fågel-Laser Inc, han är såå besatt av den.

" Nån av oss kommer bli fulla idag! "      HAHA, ja, man blir ju lätt full på Fanta^^

" Snurra mig sådär som du gjorde! Uppochner, du vet! Som en gryta!!! *visar med händerna* "



Ni säger ju att jag är äcklig, att det inte är fint, blablabla. Ja, jag är väl äcklig.

-thgin

sämstsämstsämst. musik; min räddare i nöden.

För tidig uppstigning idag, enligt min åksikt. Har inte sovit mycket i natt... Men det var tävling. Fick åka med Kent från klubben eftersom far min skulle iväg senare idag. Lite pinsamt, men det var najs. Han lyssnar på bra musik iallfall. Rock klassiker och bandit :D
Min bana var ca 4.5 km, och då är det fågelvägen för de som inte vet. Början gick bra, sen bommade jag grooovt mycket två kontroller. Och det var så jävla sjukt varmt! Dunkande huvudvärk hela vägen.  Aja, sen gick det ganska segt men ganska så felfritt. Men var ju helt seg i skallen, så trodde flera gånger att jag var fel. Sämst.

Nu har äntligen farsan fixat datorn här uppe, så nu har jag och Fredrik en egen, som funkar, här uppe. Fast den står i Carls rum, men han är inte här så ofta. Så det funkar bra.
Nu har jag sjukt tråk. Pappa och Ann är hos Anns mor på fest, hennes föödelsedag. Så det är bara jag , Fredrik och Lukas hemma. Niiice^^  Men det är tråk, och vaaarmt. Shiet, när vi satt och åt middag så checkade jag termometern. Gooosh, den visade 41,6 grader!!! Fast det var ju i solen, men endååååå! :D

Nu är det tråk, och jag saknar Daniel mestmestmestmestmestmest!!  :'( <3

Ska nog ut och playa lite fotboll med Lukas, han tjatar!  svejs                                             night-

.

http://www.youtube.com/watch?v=XZxL7umkbRo&feature=related 

finner inga ord.

Oh motherfucker,

Doktorn idag. Massa snack om typ allting först. Fick mig att tänka på då när jag gick där borta. Jag hade ju verkligen chansen då, men jag var helt tyst. Men nu är det lätt, om jag vet säkert att det inte kommer föras vidare, eller att jag aldrig mer kommer träffa personen. ( Jag blev så jävla arg när jag fick veta att du hade berättat för honom! Jag trodde seriöst inte att du sa allting till honom! Jag trodde jag kunde lita på dig, fyfan. Jag kommer inte kunna berätta sådana grejer som jag alltid har kunnat prata med bara dig om längre, mamma. )
Aja, sen skulle jag vägas och mätas. Hade faktiskt gått upp ett kilo! :) Och konstigt nog var jag en halv centimeter längre också; 173, 5! :O :D
Och så ville han kolla i min mun. Jag är säker på att det var för att kolla mina tänder, även fast jag sagt att jag inte höll på med sådant! Och checkade mitt BMI, och då var jag tydligen underviktig. Haha, och han skämtade om vart han låg på skalan, bara för att han kanske inte var smalast i världen, men det var endå najs.
Sen snackade han om varför det var viktigt att äta och sånt som jag redan visste. Men han sa också att om man inte äter så tror typ kroppen att den inte har någon mat, och då sparar den på fettet. Alltså man blir inte av med fett av att inte äta, utan då tar kroppen av musklerna. Jag vill bara att alla ska fatta det. Alla som tror att man blir smalare och bättre av att inte äta. Det är inte sant!!!

Ja, så nu måste jag äta 2000 kalorier per dag. Wtf, ofta jag typ vet hur man räknar sånt shit! Aja, först fukost, 400, mellanmål 150, lunch 400, mellanmål 150, middag 400. Och följa kostcirkeln. Ett matschema måste jag också göra, första veckan. Så bered er på ett fetto! Nej, skämta bara jag kommer inte bli fet av det, kommer bara ha större chans att må bra, koncentrera mig bättre, inte riskera utebliven mens och att inte kunna få barn när jag blir äldre.
Ska iallafall tillbaka på viktkontroll(varför just det ordet) om like nån månad.
Sen det jag hade lääängtat efter. NOOOOOT! :| Blodprov, och det gjorde ju inte saken bättre att flickan som var inne innan mig grät och skrek som fan! Höll på att dö när jag satt därute.
Min tur, jag fick komma in. Och så sa hon att det skulle bli ett stick i armen. Satte mig ner och la upp armen på en sån dära grej. Sen börjde hon ta fram massa grejer, och jag vände bort huvudet åt ett annat håll. Hon satte nått band på min arm och sen värsta sticket. Okej, det var inte värsta sticket, men det var sjukt obehagligt. Jag började andas djupt som satan eftersom det är väl typ vad man ska göra för att inte svimma. Uuusch, kände hur hon typ bytte massa rör och nålen gjorde ont i armen. "Kan du hålla här?" Nu var den ute, jag fick hålla bomullstussen. Hon gick för att hämta ett nytt rör och kände kände hur det började susa i öronen. Hon askade om jag mådde bra, jag sa att jag trodde det. Men kände hur det blev helt konstigt som det blir, tjöt i öronen och hela kroppen blir helt konstig, det typ kittlas eller vad man ska säga. Så jag ficka lägga ner huvudet på bordet och andas. Fick sjukt ont i magen, och var verkligen en sekund från att svimma.
Kommmer ihåg att jag tänkte hur det skulle bli, jag skulle ju ramla ner på golvet, och inte så najs att vakna med den tanten över sig. Hahahha^^ Fick gå ut, förbi väntrummet där alla satt och glodde, och in i ett annat rum med säng och ligga där tills allt var lugnt.

Skola sen, ganska tråk. Men var charmigt på gympan. Jag, Cia, Linnea och Amie sprang i vattenspridarna! Grovt kuligt :D Sen kom Maria och joinade,  men det var sämst att Linn inte var med bara :( Vi blev väldigt blöta iallfall, och mina och Cias kläder blev gaaanska genomskinliga^^ ;D

The hardest part is letting go of
Your dreams.


http://youtube.com/watch?v=x5RFActfKRQ



Sjukt långt, ni får ursäkta. Nej, det får ni inte, ni behöver inte läsa!

RUBRIK

Musikprovet gick ganska mycket bättre än vad jag trodde. Jag svarade på aaaalla frågor och blev ganska nöjd. Sämst, hade ju gått like hela dan och varit meganervös. Men det där kan jag iallafall inte få IG på.

Jag känner mig inte charmig, jag har brutit löftet. Och jag är så himla ledsen för det. Men jag hoppas att du tror på mig den här gången. Nu är det på riktigt. Jag lovar.
Jag älskar dig så jävla otroligt sjukt mycket! Jag var verkligen inte beredd  på allt som hände idag. Jag kunde inte gråta, även fast jag nästan skrek inombords alla de orden jag bara vågade viska till dig. Och resten av dagen, jag har varit helt skakis. Fast på ett lyckligt sätt, låter kanske konstigt, men det fick mig att förstå. Åh, det går inte att beskriva. Men det betyder allt för mig. Att gå hand i hand med dig, och veta att det var över. Att dem skulle bort, aldrig mer. Det var helt underbart.
Jag funderade hela tiden på om jag skulle våga göra det, ge dem till dig. Visa att det var över. Det var nära att jag inte gjorde det, för tänk om.. Men jag är så sjukt stolt över att jag sa att dem skulle slängas, gav dem till dig. Jag litade på att du skulle göra dig av med dem. Och det gjorde du, right?
Allt känns så mycket bättre. Jag vet att du alltid kommer finnas där, alltid. Du är verkligen den finaste och underbaraste människan på hela jorden! <3 Jag älskar dig Daniel Lindblom, av hela mitt hjärta.



Jag och Lukas hade det lite kuligt när vi bestämde oss för att dra ut, jag skulle träna och han cyklade med. Asnajs, vi sprang/cyklade medans vi sjöng det högsta vi kunde till Hannah Montana! Haha, undra vad alla trodde om oss^^ Sen blev det lite kort, men sen ska han som alltid bli sjukt tjurig och sånt när han inte får som han vill! Gosh, det är så irriterande. Men han är ju bara för söt! 
Nu sitter jag här och tråkar, längtar efter daniel baby. <3 Och jag är feting nervös. Ska ju till doktorn imorgon, inte roligt. Ska förmodligen ta blodprov. Sånt där i fingret, någon som vet om det gör ont?! Gillar verkligen inte sånt! >.< Aja, det går nog bra... :P

GODNATT

YEAH-

Vad händer, något roligt? Hoppas du har kul iallfall för jag har supertråkigt! Fast finns ju någon söt lite gullunge som man pratar med, LIIIIINN :) Det är alltid supercharmigt.
Men, jaa, händer det något kul hos dig? Skitsamma, underhåll mig. Jag låtsas sitta vid datorn och plugga. Musik omprov(!) imorgon liksom... Inte roligt, det är första gången jag fått IG på ett prov, i hela mitt fucking liv! Vad är det för shit liksom.
Såg nån repris på ztv om självkänsla, gästerna var typ Hakim och Micaela de ville(?) från NRJ. Aja, frågor var väl t.ex. vad som får dem att känna sig värdelösa eller få dålig självkänsla. Ja, jag kan bara säga att få IG på ett prov, det får min sjävkänsla att bli ganska sämst.  Men imorgon klarar jag det, hm, förhoppningsvis. :/

Åh, visst är musik like helt underbart!? Checkade VH1 och MTV som vanligt som jag gör varje dag. :) Och först så kommer Van Halen-Jump på VH1. ÅÅÅÅÅÅÅÅH, ä den inte helt otrolig!!! :D Den är så charmig!
http://youtube.com/watch?v=8e-vgQSqNtA             <---check it out.

I get up,
And nothin' gets me down

Och sen då! Åh. My Chemical Romance-The Black Parade. Det var sjukt  länge sen jag såg den. Satt och sjöng högt som fan med gåshud genom hela låten. Alla tycker säkert det är sjukt geekish, men fan. Jag bryr mig inte. De är bäst. Kommer alltid att vara. Skulle det inte varit för dem...
http://youtube.com/watch?v=S5nw1-_5-Vk    <----- <3

Japp^^  BYE, puss på den som vill ha

sk8

Plojfoto idag. Sämst, min klass skulle vara bönder, b-klassen typ  80-tal och c-klassen töntar. Kan ju bara säga att Cia var bääääst!  Aja, foton är inget för mig så det sög...

Åh, jag har typ jätte mycket jag vill skriva. Men det går verkligen inte, blir bara massa fel. Så det blir inte mycket idag. Blir typ inget.

Men kan ju bara tillägga att jag ska införskaffa en skateboard, och jag ska bli proffs (ne, men braaaa iaf) på att åka!  :D

...

Hah, jag sumpar det redan. Den här bloggen skulle bli ett ställe där jag kunde skriva allting, inte bry mig om vad folk som läser kommer tycka. Jag måste ju vara väldigt dum som ens trodde det. Jag vet ju själv hur jag är, jag har alltid brytt mig alldeles för mycket om vad människor tycker om mig. Alltid anpassat mig efter andra. Fan, det ska inte vara så. Men du har fått mig att tro på mig själv mer än vad jag någonsin trodde var möjligt. Jag har fan börjat tycka att jag är bra som jag är. Och ibland inte bara bra, det kan hända att jag tycker jag är bäst också! Du kanske inte förstår hur mycket du betyder för mig, kanske inte ens fattar att det här är om dig. Men jag hoppas att du gör det, hoppas du förstår att du endå är bäst, och kommer alltid att vara. <3


Plz, kan någon bara få mig att skrika
Stoppa i mig någonting så jag vågar
Jag försöker fixa det, hela tiden
Men det blir bara fel
Sen när jag ser dig gå
Jag blir fan arg.
förlåt

MORD!

Har precis fått reda på av min bror att två personer har blivit mördade i Vallentunas industriområde! Seriöst, det är typ hundra meter eller något från där jag bor! Fysatan vad läskigt, och jag gick förbi där igår liksom.
De hittades imorse. Och det var tydligen en person i lokal också, som de tog in. Hoppas det är han, vill verkligen inte ha en mördare springandes omkring där.


Det är helt sjukt, jag förstår verkligen inte hur man kan mörda någon. En vanlig person är nog inte kapabel till något sådant. De personer som får för sig att göra dessa saker måste verkligen ha något fel. Hur kan man sedan leva med att man har tagit någons liv? Fortsätta sin vardag, vetande om att den personens familj just i den sekunden som mördaren kanske äter middag precis får reda på att dens livs kärlek har blivit mördad. Precis i den sekunden som den personens liv rasar samman sitter kanske den psykist sjuka mördaren och tittar på TV och skrattar som han aldrig har gjort förr. Men jag förstår verkligen inte hur man kan få för sig att ta någons liv, jag ser inte det roliga i det. Fast det kanske inte är roligt för dem. Vissa kanske gör det för att dämpa ångesten, kanske gillar tanken av att veta att den är en själv dem pratar om på nyheterna, uppmärksamheten. Andra kanske gör det för att det rent ut sagt gör dem upphetsade, men snälla. Det måste finnas andra sätt.


BLABLABLA^^

Var till Täby idag med mor min dåe, och blablablabla, jag köpte den lila klänningen!! :O :D Fast jag är ännu inte helt säker, men får se iallfall.

Är iallafall hos morsan nu. Det är najs, men det är ganska drygt. Vet inte riktigt vad jag ska göra, men ska nog ladda in alla bilder på datorn från mobilen, och fixa med musiken på iPoden. Och ladda den, den har ffs inte haft någe batteri på en vecka, jag vetefan hur jag har klarat mig. Men har ju haft mobilen som tur är. Jag köpte också nya hörlurar till iPoden, de rosa är ju trasiga. Det suger mest, för dem var snyggast!!!! Så det är great med nya.

Ska väl hitt på någe nu då...
BTW, jag är feting glad! Ikväll kommer SAW IV på tv!!!! :D Gooosh, hoppas den är najs, var länge sedan jag såg en skräckfilm. Det behövs nu^^ :)

cya, lr nått...........

KLÄNNINGAR^^

Täby med Linn idag var najs. Letade balklännigar. Jag hittade iaf en lila som jag funtar på. När jag såg den var det inget som tilltalde mig, men Linn sa att jag skulle prova den och det gjorde jag för skojjs skull. Men shiiiet! Den var sjukt fin! Och Linn tyckte också att den var fin på mig. Såå, jaa, blir nog den. Men det var sämst för Linn som hittade en supernajs, gul, asfin men så var den för stor, och det fanns ingen mindre :( Säämst!
Mkt trevlig^^ Hhahah, sen hade vi tråk, så vi drog till brottby. Där var det inte så mkt roligare. Gungade lite och så kom Hanna och Amanda och sa hej. Sen drog vi hem, men vi funtade på att dra till brottby ikväll. Men för det första kmr det typ inte vara några roliga ute för killarna ska ju ha lan. Och nu kommer min farsa och säger att det inte går, och kmr bli för sent och shitfuck! >.<

Aja, ska nog dra och typ sova nu eller något. Mår verkligen jätteilla nu, men det brukar gå över om jag sover lite. Eller äter nått, men inte nu.

Btw, så ska jag till mor min imorgon, och förhoppningsvis sova hos henne tills på söndag! Yay, får träffa henne lite, och slipper vara hos farsan ett tag^^ :D Hon sa ockå att hon hade köpt ett linne till mig på Blidö, från typ,hm kmr inte ihåg vad hon heter, aja, en affär där. Min mami är bäääst! <3

PUSS|LOVE|HEY

<3

Let me be the one who calls you baby
All the time
Surely you can take some comfort
Knowing that you're mine
Just hold me tight, lay by my side
and let me be the one who calls you
Baby all the time

I found my place in the world
Could stare at your face for the rest of
my days
Now I can breathe, turn my insides out
and Smother me
Warm and alive I'm all over you
would you smother me?

Let me be the one who never leaves
You all alone
I hold my breath and lose the feeling
That I'm on my own (leaves me all alone)
Hold me too tight stay by my side
and let me be the one who calls you
Baby all the time(all the time)

I found my place in the world
Could stare at your face for the rest of
my days
Now I can breathe, turn my insides out
and Smother me
Warm and alive I'm all over you
would you smother me?

When I'm alone time goes so slow
I need you here with me
and how my mistakes have made
Your heart break
Still I need you here with me
So Baby I'm, Baby I'm here

Now I can breathe, turn my insides out
and Smother me(smother me)
Warm and alive I'm all over you
would you smother me?(don't let me be alone)

Now I can breathe, turn my insides out
and Smother me(smother me)
Warm and alive I'm all over you
would you smother me?
Let me be the one who calls you baby
All the time
Let me be the one who calls you baby
All the time
Let me be the one who calls you baby
the one who calls you baby.

:D

Igår var det charmigt. Först tråk i skolan som vanligt, sen drog jag och Daniel hem till honom. Sen kom Adam och vi skulle till Ica, så vi tog med oss Cia och Amie. Jäää, sen drog vi till Cia och hoppade studsmatta. Kuuuligt^^
Vi drog sedan till typ Sundby, heter det så? :P Där skulle det tändas brasa, det var lite najs. Vi var väl där typ 45 min eller något. Och försökte bl.a övertala Linn att hon skulle komma. Vi skulle ju grilla. Och jag hade ju köpt Fluff till henne och mig! :D <33
Vi drog förbi Hannas place på väg till grillplacet för att hämta grillkol. Där låg det en skateboard vid hennes dörr! Yeah, jag ägde ju inte... Men det var kuligt, först skulle jag typ olla(?) hmm, Adam visa typ vad det var. Inte det lättaste, försökte mig på någe annat sen tror jag, det gick ju inte heller. Men Adam var duktig på det där. :)
Vi hämtade allting och så gick jag, Daniel, Cia, Amie, Hanna, Adam och Linnea till grillplatsen. Försökte där få igång elden, gick inte så bra. Plus att det började fucking regna! Sen kom tillslut Linn!! :D:D:D<33
Och jag och Cia fick reda på att THE USED kommer i sommar på någon festival!!! Fatta, omfg, vi ska iaf gå!! :D Kommer dö så hååårt :*
Aja, vi bytte grillplats, men det funkade inte så mycket bättre. Men det var trevlans iallfall. Jag och Linn prövade Fluff för första gången efter att ha gått och suktat efter det i like två månader varje rast på Ica. Åhsatan, det var gott det! ;D Haha, det tog slut ganska snabbt. Vi hade det kuligt där, men sen var det kallt och blött så vi skulle till Gården, men det var stängt när vi kom. Men sen öppnade dem. Chillade i soffan och kollade Borat, början bara. Hade inte sett den förut, den var sjukt rolig! :'D
Sen drog jag och sötisen hem till honom vid typ tolv. Skulle kollat SAW IV, men naeej. Blev inte så. ;D
Najs, najs, najs :*

Idag har varit chill hos Daniel, drog hem typ hm, halv fem. Och nu tråkar man som vanligt vid datorn. Men ska nog duscha och sleepa. Är sjuuukt trött, somnade nästan på bussen och tåget. Och somande typ direkt när jag kom hem och satte mig i soffan för att checka filmen Deja Vu(?), ville se den så hårt men nae.. :P
Imorgon blir najs, jag och Linn ska till Täby för att kolla balklänningar. Och självklart käka McFlurry! ;D

PUSS PÅ ALLA, SPEC. PÅ DIG ÖVERALLT! ;*

RSS 2.0